Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 03° 28' 18" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 27° 16' 11" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 16° 39' 38" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 20° 39' 42" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 19° 43' 57" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 45' 41" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 42' 29" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 44' 22" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 04' 08" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 56' 23" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 00' 17" ΚΡΙΟΣ R

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 27/8 έως 2/9

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Έχετε συμμαζευτεί αρκετά γιατί χρειάζεται να βγάλετε το φίδι από την τρύπα και θα προσπαθήσετε να αλλάξετε νοοτροπία για να έρθετε κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι ανάγκες της σχέσης σας είναι περισσότερο συναισθηματικές και κατανόησης παρά επικοινωνίας. Σίγουρα η παθιασμένη στάση ενός Σκορπιού μπορεί να σας συγκινήσει και να σας δώσει ένα διαφορετικό στίγμα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Γενικά, ασχολείστε με το πρακτικό κομμάτι της σχέσης και αυτό σας φέρνει χαρά και ασφάλεια. Ένας Καρκίνος θα σας ενθουσιάσει με την ζεστή του συμπεριφορά. Πάντως είναι η περίοδος που θα πάρετε αποφάσεις ίσως κάτω και από πίεση για την κατάληξη της σχέσης σας. Μπορεί ακόμα και να συζήσετε. Να είστε προσεκτικοί στην εκφορά του λόγου γιατί μπορεί να γίνετε αρκετά καυστικοί.

 

 

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Τα οικονομικά σας και γενικά η κτητική σας πλευρά θα υπερισχύσει μέσα στην σχέση σας και ίσως να σταματήσετε για λίγο το επικοινωνιακό αλισβερίσι. Αυτό δεν θα σας κάνει και τόσο κακό όπως νομίζετε, απλά θα περάσετε την σχέση σε άλλο επίπεδο. Μην αφήνετε πάντως τα λόγια ενός άλλου ατόμου να σας επηρεάζουν γιατί μπορεί να αλλάξετε ξαφνικά στάση, χωρίς να το καταλάβετε. Ο Σκορπιός δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας συνεχίζει να σας δίνει το προβάδισμα και γενικά ευκολία και άνεση μέσα στην σχέση σας. Εάν έχετε τραυματιστεί σε συναισθηματικό επίπεδο, τώρα είναι σίγουρο ότι θα θεραπευτείτε. Πάντως έχετε την ευκαιρία να μείνετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο και να περάσετε καλά. Μια νέα γνωριμία μέσα από παρέα που πιθανόν να είναι και Σκορπιός θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Στην αρχή μπορεί να επικοινωνείτε φιλικά αλλά μετά θα υπάρχει εξέλιξη.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Παραμένετε για λίγο στο περιθώριο. Δεν θα είστε έτοιμοι να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε ένα άτομο που μπορεί να σας τραβήξει γιατί μπορεί να υπάρξει μπέρδεμα ή να μην είναι πολύ ξεκάθαρη η σχέση και εσείς τα αποφεύγετε αυτά όσο μπορείτε. Η επαφή με έναν Αιγόκερω θα σας αλλάξει κάποιες πεποιθήσεις και θα σας κάνει να δείτε την ζωή κάπως διαφορετικά. Ο Τοξότης είναι δίπλα σας αλλά μερικές φορές έχετε κόντρες γιατί είναι πολύ ελεύθερος και δεν ανέχεται καταπίεση από την πλευρά σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Γενικά, έχετε αρχίσει και έχετε επιτυχίες και κυρίως εσείς που είσαστε ελεύθεροι. Οι επιλογές σας πάντως είναι πιο κοντά σε εσάς από συναισθηματικής άποψης για αυτό θα γνωρίσετε ένα πολύ καλό πρόσωπο που θα του βγει η ανάγκη να σας προστατέψει ή να σας δώσει πολύ συναίσθημα. Ο Δίδυμος σας δίνει άνοιγμα και επικοινωνία αλλά δεν είναι σταθερή η συμπεριφορά του. Μην ανησυχείτε και χαλαρώσετε γιατί μερικές φορές η τάση για μοναχικότητα που έχετε τα χαλάει όλα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχετε μαζευτεί κάπως γιατί μέσα σας πιστεύετε ότι δεν υπάρχει η αμεσότητα που εσείς έχετε ανάγκη για να νιώσετε ότι αγαπιέστε. Από την άλλη σας δίνεται η ευκαιρία να ανοίξετε τις κεραίες σας και να γίνετε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και ίσως με την παρέμβαση ενός Καρκίνου να αλλάξετε. Το σίγουρο είναι ότι ό, τι και να κάνετε θα έχετε επιτυχία γιατί είστε ανοικτοί επικοινωνιακά και, αν γίνει κάτι που σας ενοχλεί, έχετε την δύναμη να τα βάλετε όλα επί τάπητος και να τα ξεκαθαρίσετε.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Με περισσότερο πάθος θα υποδεχτείτε οτιδήποτε είναι να ξεκινήσετε. Η ήδη υπάρχουσα σχέση σας θα περάσει σε μια καλύτερη φάση, αφού θα εκδηλώσετε περισσότερο τα συναισθήματά σας και τα θέλω σας. Μην κάνετε πίσω και μην υποχωρείτε σε αυτά που έχετε ονειρευτεί γιατί τώρα πρέπει να ζήσετε. Η πίστη και η σταθερότητα είναι ένα στοιχείο που βοηθάει, κυρίως την σχέση που έχει οικογενειακό υπόβαθρο η μελλοντική σκέψη για γάμο. Γενικά, είστε άτομα που δίνετε τα πάντα, όταν ερωτεύεστε. Αυτό που χρειάζεστε είναι να γίνετε πιο ανάλαφροι και ευέλικτοι και αυτό κυρίως θα το μάθετε από έναν Δίδυμο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Πρέπει να δείτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με περισσότερη επιείκεια και γενικά να έχετε μια διαφορετική στάση από την ήδη υπάρχουσα. Η σχέση σας χρειάζεται ανανέωση αλλά και βάθος γιατί μερικές φορές είστε πολύ επιφανειακοί στην κρίση σας. Το πρόσωπο πάντως που είναι δίπλα σας είναι βαθιά συναισθηματικό και εσείς πρέπει να το κατανοήσετε αυτό. Μια νέα γνωριμία με Παρθένο θα σας δώσει κάτι διαφορετικό από αυτά που έχετε μάθει μέχρι τώρα.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είναι καλή εποχή να θέσετε τα πάντα επί τάπητος και με ωραίο τρόπο να θίξετε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Μπορείτε να περάσετε τα συναισθήματά σας με ευκολία και κυρίως με έναν Κριό που οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και δύσκολες. Αλλά υπάρχει υπέδαφος αυτή την περίοδο και μπορείτε να κατακτήσετε πολλά πράγματα, κυρίως εσείς που θέλετε να ζήσετε την σχέση σας σε πρακτικό επίπεδο. Ο Δίδυμος από την άλλη πλευρά σας ενθουσιάζει αλλά σας φοβίζει κάπως με την επιπόλαιη συμπεριφορά του.

 

 

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Σίγουρα έχετε καταλάβει ότι πρέπει να γίνετε περισσότερο της προσφοράς και της υπηρεσίας με το δικό σας πρόσωπο και να μπείτε πιο βαθειά στην ψυχολογία του και όχι μόνο. Κυρίως ο Παρθένος σας δείχνει το ενδιαφέρον που εσείς θέλετε, απλά δεν συμφωνείτε με τον τρόπο που χειρίζεται τα πράγματα εφ όλης της ύλης. Ο Σκορπιός σας τσιτώνει συναισθηματικά γιατί μπορεί να σας πιέζει με τον τρόπο του αλλά τελικά σας ρίχνει.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Προσπαθείτε όσο μπορείτε να πάτε με την πλευρά του άλλου και να φύγετε από το δικό σας ροζ συννεφάκι που έχετε ανέβει. Σίγουρα ο σύντροφός σας μπορεί να σας περάσει από κριτική που δεν θα σας αρέσει αλλά ευτυχώς δεν θα παραμείνετε εκεί. Χρειάζεστε συναίσθημα και μπόλικη δόση αγάπης και αυτό σας κάνει, αν δεν παίρνετε τη σωστή δόση, να χάνεστε και να θέλετε να ξεφύγετε από σχέση που δε σας καλύπτει. Η οικογενειακή ζωή σας γεμίζει περισσότερο, οπότε θα νοιώσετε πιο ευτυχείς στις φτερούγες ενός προστατευτικού Καρκίνου. Ο Παρθένος προσπαθεί να σας προσγειώσει και αυτό ίσως να σας εκνευρίζει αλλά είναι ένα πρόσωπο που σας λέει αλήθειες.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved