Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 17° 23' 11" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 02° 11' 36" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 03° 50' 00" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 29° 10' 43" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 15° 36' 37" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 29° 12' 54" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 26' 20" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 44' 33" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 39' 14" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 59' 49" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 02' 04" ΤΑΥΡΟΣ R

Ερωτικός ο Άρης στο Σκορπιό

Ο πλανήτης που δείχνει τη δράση, το πάθος και την ερωτική μας διάθεση θα παραμείνει στον Σκορπιό μέχρι και στις 7/10/2012. Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Ερωτικός ο Άρης στο Σκορπιό

 

 

Ο Άρης στο Σκορπιό μπαίνει στις 24/8 στις 18.25 το απόγευμα στο ζώδιο του Σκορπιού και θα μείνει μέχρι και στις 7/10/2012.

Ο Άρης όπως είχαμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα είναι ο πλανήτης που δείχνει τον τρόπο της δράσης μας αλλά και την ερωτική μας διάθεση, το πάθος και η διάθεση που εκδηλώνουμε για κάθε στιγμή. Ο Άρης στον Σκορπιό έχει πιο εσωτερική δράση και ωθεί τα άτομα να αποκτήσουν εσωτερική συνοχή και μεγάλη δύναμη. Δρα περισσότερο στο παρασκήνιο αλλά αν επιμείνετε θα αναγνωρίσετε την ψυχική σας δύναμη. Επηρεάζει πολύ θετικά τους Σκορπιούς οι οποίοι θα βγάλουν όλη τους την δύναμη. Θετικά τους Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύς. Οι Ταύροι θα παραδώσουν για λίγο την δύναμή τους στους άλλους, αλλά θα γίνουν ελαφρά καχύποπτοι και ίσως και υπερβολικά διεκδικητικοί. Ενώ τα Λιοντάρια και οι Υδροχόοι θα κινηθούν για να κερδίσουν χρήματα αλλά πολύ ανταγωνιστικά και με μεγάλο σθένος σε οτιδήποτε κάνουν.

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Επειδή η θέση του Άρη σε κάθε ζώδιο πάντα σας επηρεάζει, αφού είστε ζώδιο με Αριανή ενέργεια, για αυτό αυτή την περίοδο θα μοιράσετε την δύναμή σας και θα γίνετε περισσότερο εσωστρεφείς και μυστικοπαθείς. Μια συνεργασία με έναν Σκορπιό σίγουρα θα σας επηρεάσει και θα σας κάνει να σκεφτείτε το οικονομικό μέλλον σας. Η έρευνα και το βάθος γενικά της ζωής και των προβλημάτων της, τώρα θα την συνειδητοποιήσετε περισσότερο. Δεν θα είστε πλέον τόσο παρορμητικοί και θα αυξηθεί το ενδιαφέρον σας για το άλλο φύλο, αφού θα γίνετε περισσότερο αισθησιακοί στην σεξουαλική σας έκφραση. Τα οικονομικά σας μπορεί να μπουν σε μια τάξη και η πειθαρχία που θα επιδείξετε θα είναι πολύ καλή για να συντονίσετε κάποιες καταστάσεις που γενικά σας ξεφεύγουν. Η σταθερότητα των στόχων θα σας βοηθήσει να εμπεδώσετε με καλύτερο τρόπο όσες πληροφορίες έχετε πάρει από εδώ και από εκεί και δεν τις έχετε κάνει κτήμα σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Σίγουρα θα γίνετε περισσότερο ανταγωνιστικοί, καχύποπτοι αλλά και υπερβολικά χαριστικοί προς τους στενούς σας φίλους και σχέσεις. Μπορεί να νοιώσετε κάποια στιγμή ότι ξοδεύετε την δύναμή σας προς τους τρίτους, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς γιατί είναι απαραίτητο για την τωρινή σας επιβίωση. Καλό είναι αυτή την περίοδο να μην σκορπίζετε πολύ εύκολα τις δυνάμεις σας, γιατί ίσως να νοιώσετε ότι εξαντλείστε πιο εύκολα. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν και μπορεί να θυμώσετε με κάποια άτομα από μια συνεργασία. Το πάθος που θα σχετίζεται με τις προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να εκφραστεί και με υπερβολική ζήλεια. Κρατείστε γερά και μην επηρεάζεστε από πράγματα τα οποία δεν σας αφορούν.

 

 

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Νέες συνθήκες στην καθημερινότητά σας θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τις ιδέες σας και μπορεί να τις κάνετε και πραγματικότητα με την βοήθεια ενός Σκορπιού. Κυρίως εσείς που έχετε ξεκινήσει ήδη μια νέα δουλειά, θα βρείτε ξαφνικά μπροστά σας όλες τις προϋποθέσεις υποστήριξης και μπορεί και οικονομικής βοήθειας από ένα πρόσωπο και κυρίως έναν Σκορπιό που είναι πολύ κοντά σας. Καλό είναι να μελετήσετε από πριν τις συνθήκες πιθανής βοήθειας που μπορεί να είναι και δανειοδότηση από ένα συνεργάτη, γιατί μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε εξαρτημένοι και να μην το έχετε καταλάβει. Σίγουρα θα γίνετε περισσότερο ερευνητικοί και αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την πείρα της εσωτερικής συνοχής και της δύναμης. Η μύηση σε θέματα πιο προσωπικά που αφορούν βέβαια τον σεξουαλικό σας πειραματισμό θα σας αυξήσουν το πάθος και θα εκφράζεστε με μεγαλύτερη ένταση σε οτιδήποτε αφορά την προσωπική σας έκφραση.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Το ερωτικό στοιχείο και γενικά οτιδήποτε έχει ρίσκο, παιχνίδι και παιδί θα δραστηριοποιηθούν άμεσα και χωρίς μεγάλη δυσκολία θα κατορθώσετε να πετύχετε σε μικρό χρονικό διάστημα ότι δεν έχετε πετύχει εδώ και πολύ καιρό. Μπορεί να σταθείτε και τυχεροί στα οικονομικά και να αλλάξει η τύχη σας από εκεί που δεν το περιμένατε. Ευεργετική διαίσθηση και καθοδήγηση εσωτερική θα σας κάνει να ξεχωρίσετε κάποιους κινδύνους που σας εκθέτουν. Η παθιασμένη σχέση με έναν Ταύρο ή Σκορπιό θα σας κάνει να νοιώσετε ότι ξαναγεννιέστε και γίνεστε πολύ ζωντανοί. Οτιδήποτε αφορά διασκέδαση, χαρά και γενικά ξεγνοιασιά θα σας κάνει να χαλαρώσετε. Τα τυχερά παιχνίδια μπορεί να σας φανούν πολύ ελκυστικά ξαφνικά. Ευτυχώς όμως έχετε την αυτοσυντήρηση και την προστασία μέσα σας οπότε δεν κινδυνεύετε να ξεφύγετε από τα όρια σας.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Είναι η εποχή που θα νοιώσετε κάποια στιγμή ότι είσαστε ένα Λιοντάρι στο κλουβί. Οι συνθήκες δεν σας επιτρέπουν να δράσετε όπως εσείς θα θέλατε, και θα περιμένετε καρτερικά να γίνουν κάποια πράγματα χωρίς εσείς να συμμετάσχετε σε υπερβολικό σημείο. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν και ίσως εστιαστείτε, επιδεικνύοντας μεγάλο πάθος και επιτέλους θα γίνετε διεκδικητικοί και πολύ ανταγωνιστικοί. Σίγουρα θα θέλετε να έχετε την πρωτιά γιατί δεν αντέχετε τους δεύτερους ρόλους. Στην φάση αυτή μπορεί και να επιτεθείτε ακόμα και πλάγια σε οποιονδήποτε μπορεί να μπει εμπόδιο στον δρόμο σας. Να είστε προσεκτικοί με αυτούς που σχετίζεστε στενά, γιατί σίγουρα μπορεί να τους πετάξετε λόγια που να φαίνονται καυστικά και ειρωνικά. Το σεξ απήλ σας θα αυξηθεί και μπορεί να κάνετε πράγματα σε ερωτικό επίπεδο που να μην αναγνωρίζετε τον εαυτόν σας. Ένας Ταύρος θα σας εντυπωσιάσει και μπορεί και ο Σκορπιός. Καλό είναι με τον Υδροχόο να έχετε ξεκάθαρες οικονομικές δοσοληψίες και να μην χαλάσετε την σχέση σας για αυτό τον λόγο.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Η επικοινωνία και η επαφή θα είναι πολύ σημαντική για σας. Τα λόγια σας και γενικά το στυλ της επικοινωνία σας θα είναι πιο βαθύ και αληθινό. Μπορεί να γίνετε υπερβολικοί στα γραπτά σας και μια νέα γνώση να σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Το θέμα ενός αυτοκινήτου θα σας απασχολήσει αλλά με τον καλύτερο τρόπο θα το λύσετε. Θα λυθούν οικονομικά θέματα και επίσης ένα ακίνητο μπορεί να περάσει στα χέρια σας από ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Τα ταξίδια και κυρίως τα επαγγελματικά θα είναι στην πρώτη γραμμή. Το ερευνητικό σας ταλέντο θα αυξηθεί και θα έχετε την ανάγκη να είστε υπερβολικά έτοιμοι για να κινηθείτε. Θα γίνετε περισσότερο δραστικοί και γεμάτοι πάθος για τα ερωτικά σας και ίσως να βγάλετε και ένα κομμάτι σας πολύ κτητικό στην σχέση σας μέσα που αυτό σίγουρα θα ανανεώσει όλη την κατάσταση.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Τα οικονομικά σας θα μπουν σαν πρώτη προτεραιότητα και θα γίνετε περισσότερο στοχευμένοι σε θέματα περιουσιακά, ακινήτων και γενικά οικονομικών διεκδικήσεων, αλλά και απαιτήσεων. Σίγουρα θα γίνετε πιο έντονοι στις εκδηλώσεις σας και κυρίως θα φαίνεστε ότι έχετε πάθος και σιγουριά για αυτό που κάνετε αλλά και απαιτείτε. Ίσως να ξεχάσετε για λίγο την αρμονία και την ευγένεια και να γίνετε υπερβολικά παθιασμένοι, έντονα σεξουαλικοί και κάπως πιο μαχητικοί. Μπορεί το παρασκήνιο να λειτουργήσει περισσότερο και να γίνετε πιο μυστικοπαθείς. Ο Ταύρος θα ανακατευτεί στην ζωή σας μέσα όμως από οικονομικές συναλλαγές και ο Κριός θα πάρει την θέση που του αξίζει. Με έναν δικό σας τρόπο θα βάλετε τα πράγματα στην θέση τους, χωρίς όμως να φανείτε ότι εσείς είστε αυτοί που επέφεραν αυτή την αλλαγή.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ο Άρης όταν μπαίνει στο ζώδιο σας, σάς δίνει ακριβώς την ενέργεια που χρειάζεστε για να επανέλθει η δύναμή σας στην σωστή της θέση. Αγωνιστές, παθιασμένοι με τα πάντα, πιστοί και σταθεροί στις αξίες και στους ανθρώπους που αγαπάτε και πιστεύετε. Είναι η καλύτερή σας χρονική στιγμή και πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή την ενέργεια γιατί θα είστε ο εαυτός σας. Η εμφάνισή σας θα σας απασχολήσει αρκετά και το σώμα σας θα μπει στην διαδικασία της αλλαγής, αφού θα επιμείνετε στον στόχο σας και θα πάρετε πίσω την παλιά σας δύναμη. Μην αφήσετε κανέναν να επεμβαίνει στα σχέδια σας γιατί χρειάζεται να τα φτάσετε μέχρι το τέλος, αφού θα σας δοθεί και η ευκαιρία να αλλάξετε όλα τα κακώς κείμενα. Μπορεί να γίνετε αρκετά μαχητικοί και παθιασμένοι με όλους και με όλα. Το ελαφρύ ειρωνικό ύφος και στυλ που μπορεί να ενισχυθεί αυτή την περίοδο θα είναι το σήμα κατατεθέν της αναγνώρισής σας. Μην κολλήσετε πουθενά, πάρτε φόρα και σαρώστε τα όλα. Θα έχετε επιτυχίες εφ' όλης της ύλης. Πιστέψτε στον εαυτόν σας γιατί είναι σημαντική η προσωπική σας ενδυνάμωση. Τα ερωτικά σας θα είναι πιο καυτά από ποτέ. Να είστε προσεκτικοί με Ταύρους, Λιοντάρια και Υδροχόους γιατί μπορεί να γίνετε υπερβολικοί στην σχέση μαζί τους.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Θα παραμείνετε στο παρασκήνιο, παρακολουθώντας όλους και όλα. Μην αφήνετε κανέναν να σας χαλάσει την προσωπική ησυχία και ηρεμία. Σίγουρα θα γίνετε περισσότερο μυστικοπαθείς και δεν θα ανακοινώνετε τα σχέδιά σας σε όλους. Η οικονομική στήριξη που θα έχετε από ένα πρόσωπο, θα σας δώσει τη δυνατότητα να ελιχθείτε όπως εσείς θέλετε. Μια παθιασμένη μυστική σχέση μπορεί να ξεκινήσει από το πουθενά και μπορεί να σας μπλοκάρει επειδή δεν είστε εσείς οι τύποι που αντέχετε να κρατάτε μυστικά, εκτός αν έχετε στοιχεία Σκορπιού στο ωροσκόπιό σας, οπότε θα ενεργοποιήσει πλήρως αυτές σας τις ανάγκες. Η καθημερινότητά σας θα αλλάξει, αφού θα μπουν στοιχεία αυστηρού τελετουργικού, από διατροφή μέχρι γυμναστική ή ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα αυξήσει την ενέργεια σας και θα καλυτερεύσει την υγεία σας. Σχέδια επαγγελματικά μπορεί να πάνε για λίγο στο περιθώριο και πιο πολύ θα ασχοληθείτε με την διατήρηση και την συντήρηση πραγμάτων και καταστάσεων. Η οικονομική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για επενδύσεις, χωρίς όμως εσείς να ασχοληθείτε ιδιαίτερα -μάλλον θα είσαστε λίγο «μοιραίοι»- αφήνοντας να μιλήσει το σύμπαν για σας.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Οι φίλοι, οι ομάδες, νέες ιδέες και νέα άτομα θα περιέλθουν στο ρεπερτόριο σας. Μεταφυσικά ενδιαφέροντα και γενικά πιο βαθιά και ερευνητικά ενδιαφέροντα δεν θα σας αφήσουν περιθώρια να μην ασχοληθείτε μαζί τους. Ένας φίλος από τα παλιά μπορεί να επανέρθει με άλλες προθέσεις, πιο ερωτικές και περισσότερο παθιασμένος αλλά και με διάθεση να σας κατακτήσει εξ' ολοκλήρου. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με έναν Σκορπιό ο οποίος θα σας γοητεύσει αλλά θα σας τα ζητήσει όλα. Δεν υπάρχουν μεσότητες, όταν σχετίζονται οι Σκορπιοί και το ρητό τους είναι ή όλα ή τίποτε. Η καριέρα σας θα πάρει καλύτερη τροπή και θα επενδύσετε περισσότερο σε θέματα οικονομικά και γενικά καριέρας. Θα φαίνεστε περισσότερο δυναμικοί αλλά με ηρεμία και κατανόηση των γύρω σας. Αυτό μπορεί να σας φέρει και μια θέση ηγεσίας ή πρωτοπορίας. Μάλλον μπορεί να κληθείτε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα σε κάποια θέματα που χρειάζονται δυνατή ψυχολογία και σταθερή διάθεση.

 

 

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Η καριέρα σας και γενικά όλος ο ανταγωνισμός θα βγει στην επιφάνεια και θα σας φανεί σκληρός. Θα παίξετε με δυνατά χαρτιά και θα κληθείτε να βγάλετε όλες τις δυνάμεις σας, ώστε να φανείτε εσείς όπως ακριβώς είστε. Θα ενεργοποιηθούν άλλες δυνάμεις του εαυτού σας, περισσότερο σκοτεινές και κρυφές. Δεν είναι βέβαια απαραίτητο να είναι κακές ή αρνητικές, αλλά ίσως δείξετε ένα πρόσωπο διαφορετικό από αυτό που μέχρι τώρα έχει επιδείξει. Να λέτε μέσα σας ότι όλα χρειάζονται και όλα είναι αναγκαία για να επιβιώσετε και να προχωρήσετε. Η μυστικότητα, η σταθερότητα και γενικά η πιο μεταφυσική και εσωτερική ερμηνεία των γεγονότων και των φαινομένων, θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε για να λύσετε διάφορα προβλήματά σας, αλλά δεν θα είναι εύκολο και καθόλου ευέλικτο σχέδιο γιατί χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε όλες τις εσωτερικές αξίες που μερικές φορές αρνείστε με πείσμα να τις ενστερνιστείτε. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα γίνουν περισσότερο παθιασμένες και ίσως πιάσετε τον εαυτόν σας να είστε περισσότερο απαιτητικοί αλλά και με βαθιά συναισθήματα, που μπορεί να σας σκοτεινιάσουν για λίγο αλλά θα σας κάνουν περισσότερο απαιτητικούς και ίσως εκδικητικούς.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Μια γενική καθοδήγηση με εσωτερική ενόραση και πνευματική κατεύθυνση θα είναι το επίκεντρο των κινήσεών σας. Θα έρθετε σε επαφή με το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού σας και αυτό θα σας κάνει καλό, αφού θα διοχετεύσετε όλο σας το υλικό σε κατευθύνσεις που θα έχουν καλό αποτέλεσμα για σας. Γενικά, θα περάσετε καλά όλο αυτό το διάστημα, αφού θα επεκταθείτε σε συστήματα που σας πηγαίνουν και σας προοδεύουν. Αν βλέπετε ότι δεν έχετε διάθεση να ενεργοποιηθείτε, μην αφήνετε τον εαυτόν σας να παραδοθεί στα ολισθηρά του μονοπάτια. Πιεστείτε από την αρχή για να έχετε καλά αποτελέσματα. Μια νομική υπόθεσή σας που έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και αφορά οικονομικά από ασφάλεια ή από περιουσιακά, θα τελειώσει με επιτυχία. Σπουδές στο εξωτερικό ή ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και δρόμους. Η σχέση με ένα πρόσωπο από το εξωτερικό μπορεί να εξελιχτεί σε πολύ σοβαρή και ίσως πάρετε και κάποιες αποφάσεις για δέσμευση και γάμο.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved