Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 22° 28' 38" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 06° 16' 52" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 16° 57' 08" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 20' 12" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 27° 01' 06" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 13' 10" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 21° 51' 18" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 53' 06" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 52' 04" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 45' 15" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 17' 17" ΤΑΥΡΟΣ R

H Aφροδίτη στον Καρκίνο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των σχέσεων και έχει την δυνατότητα σε ενεργειακό επίπεδο να θεραπεύει όλες τις τραυματισμένες σχέσεις με την αγάπη και τη φροντίδα.

H Aφροδίτη στον Καρκίνο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

 

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο στις 7/8, 4.56 το απόγευμα και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι και τις 6/9 στις 5.51 το απόγευμα.


Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των σχέσεων και έχει την δυνατότητα σε ενεργειακό επίπεδο να θεραπεύει όλες τις τραυματισμένες σχέσεις με την αγάπη και τη φροντίδα. Κυρίως στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί να το κάνει μέσω της οικογενειακής ασφάλειας και της συναισθηματικής φροντίδας. Στην ουσία την αλλαγή την κάνουμε εμείς οι άνθρωποι και όχι ο πλανήτης, γιατί μέσω των 7 ενεργειακών κέντρων (τσάκρα) που έχουμε στο σώμα μας, λαμβάνουμε το μήνυμα για την αλλαγή και από εκεί αναλόγως πορευόμαστε.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι ο Ταύρος, Καρκίνος (κυρίως), Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθείς. Τα υπόλοιπα ευνοούνται επίσης, αλλά το άτομο χρειάζεται να προσπαθήσει περισσότερο συνειδητά για να έχει θετικό αποτέλεσμα. Η αγάπη πάντως δεν είναι πράξη αόρατη είναι πράξη που την αποδεικνύουμε συνέχεια και στον εαυτόν μας και στους άλλους. Οπότε χρειάζεται να βάλουμε το χεράκι μας αν θέλουμε να μας έρθει. 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Σίγουρα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες της οικογένειας σας και των γύρω ατόμων. Μπορεί να νοιώθετε περίεργα όταν χρειάζεται να προστατέψετε ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό από τις πολλές δυσκολίες που υπάρχουν γύρω σας. Χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην εκφορά του λόγου γιατί μπορεί με την παρόρμησή σας να πληγώσετε κάποιο ευαίσθητο άτομο. Μια νέα γνωριμία με έναν Καρκίνο από ένα ταξίδι ή μέσω ενός οικογενειακού προσώπου. Οι τέχνες και η μαγειρική μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις 14, 15, 16 και 17/8 και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί μπορεί άθελα σας να πληγώσετε και κατ' επέκταση να πληγωθείτε από Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Γενικά ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σας για αυτό σταματήστε την μουρμούρα και την γκρίνια για να περάσετε όμορφα. Τα οικονομικά σας και η επικοινωνία με την οικογένεια σας και με πρόσωπα που θα σας κάνουν να νοιώθετε συναισθήματα και ασφάλεια, θα σας δώσουν δύναμη και ενέργεια για να σταθεροποιήσετε πράγματα και καταστάσεις. Μια γνωριμία με έναν Σκορπιό ή Αιγόκερω, που μπορεί να είναι και στο εξωτερικό, θα σας κάνει πολύ καλό. Αν έχετε ταλέντο στην συγγραφή, τώρα μπορεί να αποφασίσετε να φτιάξετε ένα ημερολόγιο με όλες τις νοσταλγικές σας μνήμες. Ένα οικογενειακό ακίνητο μπορεί να σας φέρει εύνοια τις επόμενες ημέρες.

 

 

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας και θα δείξετε ένα νέο πρόσωπο προς τα έξω. Ιδιαίτερα συναισθηματικοί και κυρίως με Αιγόκερω ή κάποια πρόσωπα που έχετε στενή συνεργασία.. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με τα προβλήματα των άλλων, θα κερδίσετε την συμπάθεια και την εύνοια κάποιων ατόμων. Οικονομικές ευκαιρίες που θα χρειάζεται όμως να έχετε πειθαρχία, συντήρηση και κυρίως μια τάση προστασίας ακόμα και στον εαυτόν σας (δηλαδή τι με συμφέρει και τι όχι) θα σας δώσουν την δυνατότητα να πάρετε κάποια επιπλέον πράγματα που σας αξίζουν. Προσέξτε μόνο τις εξαρτήσεις από άτομα και καταστάσεις όπως επίσης να είσαστε πολύ προσεκτικοί και με το φαγητό σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είσαστε το κεντρικό πρόσωπο γιατί θα πάρετε όλη την εύνοια από την Αφροδίτη. Επειδή είναι πάντα ένας πλανήτης που ευεργετεί τα άτομα, για αυτό ετοιμάστε τις κεραίες σας για να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Την προστασία, την αγάπη, την φροντίδα και την συμπόνια. Αλλά να ξέρετε κάτι, ότι ανάλογα με το πόσο έχουμε προετοιμαστεί για μια ενέργεια, έχουμε και το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Οπότε χρειάζεται να δημιουργήσετε το υπόβαθρο αυτών των πιοτήτων για να έχετε την σταθερή ροή της Αφροδίτης πάνω σας. Εδώ δεν χρειάζεται καθόλου να είσαστε εριστικοί ή εκνευρισμένοι κυρίως για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες και για τις ημέρες από 14 μέχρι και 17/8. Γιατί άθελά σας θα γίνουν κάποιες κινήσεις από άλλα άτομα και επειδή είστε πολύ ευαίσθητοι ίσως να παρασυρθείτε και να γίνουν λάθη. Για αυτό να παραμείνετε ήσυχοι και με την διαίσθηση σας σε πολύ κοντινή επικοινωνία με τον εαυτόν σας. Οι δυσκολίες με Κριό, Ζυγό, Αιγόκερω με την γλυκύτητα και την υπομονή σας θα περάσουν. Πάντως είναι η περίοδος που θα πάρετε ακόμα και απόφαση γάμου ή συμβίωσης. Η σχέση με Αιγόκερω στην πορεία θα καλυτερέψει και θα έρθετε πολύ κοντά.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Φίλοι και γνωστοί θα έχουν την διάθεση να σας προστατέψουν. Γενικά θα σας τραβήξουν άτομα που είναι πολύ συνεσταλμένα και ντροπαλά και θα δώσετε βάση στα συναισθήματα των άλλων παρά στην κεντρική προσωπικότητα που μπορεί να εμφανίσουν τα άτομα. Θα απολαύσετε την ωραία πλευρά της ζωής και ένας σοβαρός Αιγόκερως θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Γενικά θα περάσετε καλά αλλά πολύ κλειστά και ίσως σε οικογενειακή βάση. Αυτό θα σας κάνει καλό γιατί θα γαληνέψετε και θα βρείτε και πάλι τον εσωτερικό σας εαυτό. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ηρεμήσετε και θα κάνετε ένα βήμα καλύτερο στα επαγγελματικά σας, αφού θα έχετε την στήριξη φίλων που θα παίξουν τον ρόλο της δικής σας οικογένειας. Ο Υδροχόος είναι δίπλα σας αλλά νοιώθετε ότι μπορεί να μην σας καλύπτει συναισθηματικά. Καλύτερα να κάνετε υπομονή γιατί μπορεί να κρίνετε άτοπα τον άλλον.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχετε μια γενική προστασία εφ' όλης της ύλης γιατί αυτό εσείς βγάζετε προς τα έξω σαν ενέργεια. Σίγουρα θα πάρετε τα συναισθήματα που σας αξίζουν, αλλά και την επαγγελματική υποστήριξη που χρειάζεστε από άτομα και επιλογές για να προχωρήστε παραπάνω ή να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση που ακόμα δεν έχει σταθεροποιηθεί. Γενικά θα νοιώθετε καλά. Θα συνδεθείτε περισσότερο με κάποια μέλη της οικογένειας σας και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά ακόμα και με άτομα που είχατε απομακρυνθεί. Σίγουρα αν σχετίζεστε με Καρκίνο θα έρθει πιο κοντά σας και κάποιος που είσαστε μαζί από το παρελθόν μπορεί να γυρίσει και πάλι στο πλευρό σας. Ίσως ένα κομμάτι της προσωπικότητας σας να αντιδράσει άναρχα και απείθαρχα απέναντι σε κάποιες σχέσεις που δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε και να κάνετε μια πολύ παρορμητική κίνηση που μπορεί να τινάξει στον αέρα μια έτοιμη κατάσταση. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί από 14 μέχρι και 17/8 κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Επειδή νοιώθετε την ανάγκη να επιτύχετε κοινωνικά μπορεί και από την καθοδήγηση του ενστίκτου σας να βρείτε άτομα κατάλληλα να σας στηρίξουν. Επίσης ένας γονιός σας θα παίξει τον ρόλο του επαγγελματικού καθοδηγητή και αν τον ακούσετε θα έχετε επιτυχία.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχετε προστασία και καθοδήγηση υψηλού τύπου. Για αυτό αν σας παρουσιαστούν ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα να ξέρετε ότι θα είναι από βοήθεια άνωθεν. Κάποιες ημέρες μέσα στον Αύγουστο μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές για σας, γιατί θα έχετε επωμισθεί με έξτρα ευθύνες και υποχρεώσεις, γι' αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους άλλους κυρίως από 12/8 μέχρι και 17/8 οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και το τρίτο. Αν μείνετε στον εαυτόν σας και στις απόψεις σας θα πετύχετε την σταθερότητα. Δυσκολίες με Κριό γιατί μπορεί να σας πιέζει να κάνετε αλλαγές και να τον ακολουθήσετε. Η σχέση με Καρκίνο σας βγάζει όλες τις ευαισθησίες στην επιφάνεια, αλλά δεν τα πάτε πολύ εύκολα καλά γιατί ο Καρκίνος ζητάει από εσάς να του δείχνετε συνέχεια την κατανόησή σας και αυτό σας κουράζει μερικές φορές γιατί είστε επικοινωνιακά άτομα. Μια σχέση από το εξωτερικό θα σας αλλάξει την νοοτροπία. Η πιθανή ενασχόληση με την φιλοσοφία ή τη θρησκεία θα σας κάνει καλό. Προσέξτε τον φανατισμό και τις υπερβολές σε κάθε είδους θεωρία.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Μπορεί να έχετε οφέλη μέσω ενός συνεταίρου ή συντρόφου. Επίσης ίσως να πάρετε χρήματα μέσω ασφάλειας ή κληρονομιάς. Σίγουρα θα έχετε την υποστήριξη των άλλων και κυρίως αν ασχολείστε με τα κοινά, θα έχετε βοήθεια από πολλά άτομα. Αν ασχολείστε με την συγγραφή ενός έργου ή με τα οικονομικά των άλλων, θα έχετε επιτυχία και ίσως κλείσετε μια μεγάλη δουλειά. Η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο για σας και θα συνδράμει σε ένα έργο που εσείς θέλετε να κάνετε άμεσα. Η σεξουαλικότητά σας θα ανέβει υπερβολικά και ένα άτομο θα σας κάνει το κλικ. Αν σχετίζεστε με Λιοντάρι θα έρθετε πιο κοντά σε συναισθηματικό επίπεδο. Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς θα είναι δίπλα σας και θα σας ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας. Η απόφαση γάμου δεν είναι μακριά με ένα άτομο που σχετίζεστε εδώ και καιρό. Η αισθαντικότητα και ο ρομαντισμός σας μέσα στην σχέση σας είναι πολύ επιβοηθητική για να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο πάντα σας δίνει την ευκαιρία να ευαισθητοποιηθείτε και να γίνετε πιο προσιτοί και ανοικτοί με άτομα της οικογένειας σας και με άτομα που αγαπάτε και δεν τους το έχετε δείξει. Ένας Καρκίνος σίγουρα θα έχει βρεθεί την ζωή σας και θα σας παιδεύει με τον δικό του τρόπο. Κυρίως αν έχετε κάνει γάμο μαζί του ή έχετε ιδιαίτερη προσωπική σχέση. Επιβάλλεται να τον πλησιάσετε περισσότερο και να τον βοήσετε να σας εμπιστευτεί. Καλό είναι να αλλάξετε τα κακώς κείμενα σε όλες σας τις σχέσεις που τις έχετε ιδιαίτερα ανάγκη γιατί, παρόλο που δεν σας φαίνεται γιατί δείχνετε εξωστρεφείς και αεράτοι, έχετε βαθειά ευαισθησία και συναισθηματική εξάρτηση. Επίσης το πιο σημαντικό μάθημα για σας είναι η προστασία του εαυτού σας σε σχέση με τους άλλους, κι αυτό επειδή είστε στην κυριολεξία αγαθοί άνθρωποι, με την καλή έννοια, κι εμπιστεύεστε εξ αρχής χωρίς να έχετε διαπιστώσει την πραγματικότητα. Καλό είναι να μάθετε το μάθημα αυτή την φορά πολύ καλά.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπαίνει στον άξονα σας που σημαίνει ότι θα σας αυξήσει την ευαισθησία, την αισθαντικότητα και την αγάπη για την οικογένεια. Σίγουρα είστε άτομα που φροντίζετε πάρα πολύ τους άλλους. Οι προσωπικές σχέσεις για σας είναι ότι πιο σημαντικό έχετε και κυρίως αν είναι και άτομα της οικογενείας σας, από παιδιά κυρίως μέχρι και σύζυγο ή γονείς. Είστε γενικά τα άτομα που στηρίζετε και πιστεύεστε περισσότερο από άλλους τον θεσμό και την αξία της οικογένειας. Μερικοί από εσάς θα πάρετε σημαντική απόφαση για γάμο ή για μια συνεργασία, αφού θα νοιώσετε ότι το άτομο που είναι δίπλα σας, σάς συμπεριφέρεται καλά και με λεπτότητα, ανταποκρινόμενος στα προσωπικά σας συναισθήματα και ανάγκες. Είναι σίγουρο πάντως ότι θα κάνετε μια γνωριμία την οποία πρέπει να προσπαθήσετε να την κρατήσετε με νύχια και με δόντια τις δύσκολες αστρολογικές ημέρες από 12 έως 18/8 που θα είναι περισσότερο για το πρώτο δεκαήμερο και για το τρίτο κάπως επίπονες και δύσκολες. Χρειάζεται να κρατήσετε τις χρυσές ισορροπίες για να μην πελαγώσετε και να μην χάσετε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες επειδή έχετε αδυναμία και ευαισθησία. Πάντως γενικά θα έχετε στήριξη από τους γύρω σας και ίσως και σε ένα μικρό τομέα να γίνετε δημοφιλείς από το έργο σας. Η σχέση με Κριό, Καρκίνο και Ζυγό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τις παραπάνω ημερομηνίες.

 

 

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είναι μια ωραιότατη ευκαιρία να ανακτήσετε και πάλι τις ατομικές σας δυνάμεις και να βάλετε την προσωπική σας ταυτότητα στο συναισθηματικό επίπεδο, γιατί εκεί υστερείτε και μερικές φορές χάνετε την μπάλα μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις. Καλό είναι να μην νοιώσετε ηττημένοι αν αισθανθείτε ότι δεν μπορεί να περάσει η δική σας γνώμη. Να θυμάστε ότι τις δύσκολες ημέρες εσείς θα βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Οπότε ετοιμαστείτε και να είσαστε σε εγρήγορση, γιατί μπορεί να σας ζητηθεί βοήθεια ακόμα και μέσα από τον εργασιακό σας χώρο και μπορεί να δυσκολευτείτε να δώσετε αυτό που θα σας φέρει την αναγνώριση. Καλό είναι να επιδιώξετε να κάνετε συναισθηματικές σχέσεις που θα παίρνετε βιωματικά όλη την εμπειρία και όχι σε νοητικό επίπεδο που το κάνετε κατά κόρον. Καρκίνος, Παρθένος μπορεί να σας συγκινήσουν και να μην σας αφήσουν να κάνετε και πολλά πράγματα μόνοι σας. Εσείς έχετε όλες τις ευκαιρίες να γίνετε βαθιά συναισθηματικοί, αφού εφαρμόσετε αυτό που θέλετε στην πραγματικότητα, δηλαδή να κάνετε κινήσεις και για τον εαυτόν σας και για τους άλλους, οπότε να μάθετε την ζωή και βιωματικά γιατί με αυτό τον τρόπο θα δείξετε στον σύντροφο ή σε μια στενή σχέση φιλική ή συνεργασία ότι αντιλαμβάνεστε αυτό που έχουν να σας πουν και θα προχωρήσετε μαζί τους μπροστά επειδή τους νοιάζεστε. Πάντως η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι ένα σημαντικό σημείο για την ατομική σας εξέλιξη.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Η Αφροδίτη αυτή σας ευνοεί και σας δείχνει και με πιο τρόπο θα διοχετεύσετε την μεγάλη συναισθηματική ενέργεια που κρύβεται μέσα σας, οπότε εύκολα μπορείτε να κάνετε πράγματα και να έχουν επιτυχία αυτό το διάστημα. Από εξωτερικούς παράγοντες νοιώθετε ότι ζορίζεστε και χρειάζεστε μεγάλη υπομονή και κυρίως αν έχετε σχέσεις ή συνεργασία με Ζυγό και είσαστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Γιατί από την πλευρά του θα υπάρξει κατάσταση ορίων για κάποια θέματα που αυτός κρίνει και εσείς δεν θα μπορέσετε να κάνετε κάτι για αυτό. Γενικά όμως θα μπορέσετε να πλησιάστε περισσότερο τα δικά σας άτομα και να τους δείξετε έμπρακτα την αγάπη σας και κυρίως με ότι έχει να κάνει με την οικογένεια. Μπορεί να θέλετε ξαφνικά να αλλάξετε την διακόσμηση του σπιτιού σας και ίσως να προσθέσετε και κάποια οικογενειακά κειμήλια που να σας αυξάνουν τα συναισθήματα της νοσταλγίας και του συναισθηματικού δεσίματος. Στα οικονομικά σίγουρα θα σας δοθούν περισσότερες ευκαιρίες γιατί θα έχετε την άνεση της έκφρασης αλλά και της δημιουργικότητας. Μια νέα γνωριμία που μπορεί να γίνει με ένα Λιοντάρι ή Αιγόκερω θα την δείτε αρκετά σοβαρά και μπορεί να υπολογίζετε και σε μελλοντικά σχέδια.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved