Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 24° 45' 15" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 23° 40' 54" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 10° 10' 25" ΖΥΓΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 11° 16' 33" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 21° 32' 38" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 22° 19' 46" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 55' 04" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 13° 30' 46" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 20° 55' 35" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 24° 20' 43" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 02° 16' 43" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 30/7 έως 5/8

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Καλά το ξεκινήσατε το θέμα, αλλά μάλλον θα σας πιάσει η 'μαυρίλα' σας και τα 'πρέπει' που σχετίζονται με τις οικογενειακές σας και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Επίσης και η λάθος κρίση που μπορεί να κάνετε για την κίνηση του άλλου, θα σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Για αυτό κρατήστε μικρό καλάθι όταν είναι να βγάλετε συμπεράσματα και κυρίως από μια καινούργια γνωριμία που θα κάνετε. Σίγουρα έχετε υποχρεώσεις και νοιώθετε πίεση και από τα επαγγελματικά σας, αλλά να μάθετε να τα ξεχωρίζετε μέσα στο μυαλό σας και να μην τα μπερδεύετε όλα μαζί. Ευτυχώς θα αλλάξει το τοπίο και θα γίνετε περισσότερο φιλικοί ακόμα και με τον Ζυγό που τον βάζετε στο ψυγείο αρκετές φορές από 2/8 και μετά.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Η εβδομάδα σας ξεκινάει καλά, αφού θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε σε θέματα πρακτικά με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, κυρίως Καρκίνο και Ζυγό, το οποίο μπορεί να σχετίζεται και με το εξωτερικό. Έρχεται όμως μετά η πανσέληνος αυτή, που γίνεται στις 2/8 και επηρεάζει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και αρχές του δεύτερου, η οποία θα σας φέρει στην επιφάνεια θέματα φιλίας, ομάδας και προσωπικής δημιουργίας για τα οποία μπορεί και να συγκρουστείτε γιατί θα τα έχετε σαν απωθημένα. Αυτό στην ουσία καλό θα σας κάνει, γιατί θα γνωρίσετε και κάποια σκοτεινά σημεία του εαυτού σας που τα κρύβετε μέσα σας και δεν τα εκδηλώνετε. Κυρίως αν σχετίζεστε με Λιοντάρι, Σκορπιό και Υδροχόο. Το σαββατοκύριακο όμως τα πνεύματα θα ηρεμήσουν.

 

 

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είσαστε εν μέσω πολλών υποχρεώσεων αλλά και ερωτικών τερτιπιών με έναν Αιγόκερω. Σας κουράζει λίγο γιατί δεν μπορεί να σας καταλάβει και σας κρίνει επιφανειακά. Η ζωή σας όμως και η μοίρα σας θέλουν άλλα αποτελέσματα για σας, οπότε θα γίνουν αλλαγές θέλετε δεν θέλετε - και όταν λέμε αλλαγές, εννοούμε ότι εσείς τελικά θα πάρετε μεγάλες αποφάσεις αφού θα καταλάβετε τι σας πάει και τι όχι. Οπότε μην ανησυχείτε, κάποιος άλλος δουλεύει για σας, αρκεί να εμπιστεύεστε το σύμπαν. Η πανσέληνος θα σας φέρει μια νέα περιπέτεια που θα σας γοητεύσει, ιδιαίτερα αν σχετίζεστε με Λιοντάρια και Υδροχόους. Για αυτό μην ανησυχείτε. Ακόμα και το Σαββατοκύριακο που μπορεί να διαψευστούν λίγο τα όνειρά σας και οι σκέψεις σας, ακόμα και εκεί είστε τυχεροί γιατί θα δείτε τελικά την πραγματικότητα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Περίεργες ημέρες για σας και πολύ συγκρατημένες, κυρίως αν σχετίζεστε με Ζυγό, αφού δεν κάνετε κέφι να ανοιχτείτε και να δείξετε αυτά που κρύβετε μέσα σας. Έχετε καλυφτεί από το προσωπείο των επαγγελματικών και μπορείτε από εκεί να περνάτε όλες σας τις μαυρίλες και την γκρίνια. Δεν είναι όμως έτσι, γιατί γρήγορα θα τσινήσουν τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ακόμα και αυτό που είσαστε πολλά χρόνια μαζί - μπορεί από μέσα τους να βαριούνται και να μην σας το δείχνουν. Σταματήστε να είσαστε βαρετοί και δεδομένοι και δείξτε την τρυφερότητα και την ευαισθησία που έχετε σε όλες σας τις δραστηριότητες. Αυτό σας κάνει αναπόφευκτα πολύ ανταγωνίσιμους και μπροστάρηδες. Έχετε την Σελήνη σαν κυρίαρχο πλανήτη και η πανσέληνος πάντα θα σας επηρεάζει, ασχέτως του ζωδίου, γιατί αντιλαμβάνεστε τις λεπτές συναισθηματικές αποχρώσεις και αλλαγές. Για αυτό η διάθεση σας μπορεί να σχετιστεί άμεσα ακόμα με έναν Υδροχόο, ο οποίος θα σας μπερδέψει τελείως με τι θέλει και τι δεν θέλει. Εσείς καλύτερα να παραμείνετε στην θέση σας γιατί το Σαββατοκύριακο θα σας βρει νικητές.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Η εβδομάδα σας ξεκινάει παράξενα, αφού μπορεί έναν αποχωρισμό να τον βιώσετε παράξενα. Ενώ ξέρετε που πηγαίνει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, εσείς το βλέπετε σαν μια μικρή εγκατάλειψη. Παρόλο που δεν έχετε δύσκολες ημέρες, η Πανσέληνος αυτή που γίνεται στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου στις 2/8, θα σας βγάλει στην επιφάνεια το κρυμμένο σας πρόσωπο που μπορεί να είναι πιο φιλικό και ομαδικό και σας κάνει να ξεφεύγετε από το προσωπικό σας 'εγώ' που μερικές φορές σας εγκλωβίζει και σας εμποδίζει να σχετιστείτε. Από την άλλη, η σχέση με Ταύρο και Σκορπιό θα σας προβληματίσει και θα πρέπει να αποφασίσετε για τις γραμμές της σχέσης σας και υπάρχουν αρκετές διαφωνίες οι οποίες σας απομακρύνουν. Να θυμάστε ότι οι ερωτικές σχέσεις θέλουν τέχνη και ισορροπίες. Δεν χρειάζονται εγωισμοί, αλλά αγάπη και άνοιγμα καρδιάς.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Νοιώθετε καλά γιατί πετυχαίνετε τους στόχους σας. Αυτό σας κάνει δυνατούς και κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο θα σας δοθεί η ευκαιρία να του δείξετε ποιοι τελικά πραγματικά είστε. Η δυσκολία με Κριό θα σας κάνει να καταλάβετε ότι πρέπει να ασχοληθείτε με τον εαυτόν σας και να ορίσετε τα όρια σας από εδώ και στο εξής. Η Πανσέληνος μπορεί να σας επαναφέρει στο προσκήνιο έναν Υδροχόο ο οποίος μέχρι τώρα έπαιζε τον ρόλο του φίλου στην ζωή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαχτείτε από αυτή την περίφημη λογική των κουτιών που σας υποχρεώνει να καλουπώνετε όλες τις σχέσεις σας και να μην εκφράζεστε ελεύθερα. Ο Υδροχόος θέλει να σας το μάθει αυτό, αλλά εσείς καλά κρατάτε. Μπορεί όμως από την Πανσέληνο και μετά να αλλάξουν τα δεδομένα και να ανοίξετε περισσότερο. Ο Δίδυμος επίσης που είναι ήξεις αφίξεις μπορεί να έρθει κοντά σας από αυτό το άνοιγμα που θα κάνετε.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει μέσα στην συγκράτηση και τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν που είναι οικογενειακής ή επαγγελματικής φύσεως. Αυτά σας εμποδίζουν να βγάλετε τον καλλιτεχνικό σας εαυτό και μερικές φορές σας πτοούν. Δεν πρέπει όμως να το κάνετε γιατί έχετε εύνοια αυτή την περίοδο. Απλά νοιώθετε ότι, αν σχετίζεστε με μεγαλύτερο πρόσωπο, έχετε ανειλημμένες υποχρεώσεις απέναντι του και έτσι δεν κινείστε με μεγάλη άνεση και ελευθερία. Ευτυχώς όμως βγαίνετε από το καλούπι που βάζετε τον εαυτόν σας γρήγορα. Γι' αυτό, από 2/8 και μετά θα ανοιχτείτε πιο πολύ και μερικοί από εσάς θα ρισκάρουν κιόλας κυρίως με Δίδυμο και Λιοντάρι. Για να είστε μαζί με τον Κριό χρειάζεται να είσαστε πολύ σίγουροι για τα συναισθήματά σας, γιατί θα υπάρχουν μπερδέματα. Το σαββατοκύριακο μπορεί να σας απασχολήσει, κυρίως τους ελεύθερους, ένας Ιχθύς.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Παρόλο που νοιώθετε την ανάγκη της απομόνωσης και της απόσυρσης, εσείς κρατάτε αρκετά κομμάτια που σας βολεύουν και κάνετε πράξη κυρίως θέματα τέχνης, δημιουργίας και εξισορρόπησης κάποιων σχέσεων που σας έχουν προβληματίσει. Από την άλλη, η πανσέληνος θα σας βγάλει στην επιφάνεια ρομαντισμό αλλά και προβληματισμό κυρίως αν σχετίζεστε με Λιοντάρι ή Υδροχόο. Ευτυχώς, όμως, είσαστε σε φάση μετάλλαξης και είσαστε διατεθειμένοι να συζητήσετε αυτά που σας εμποδίζουν και δεν κάνουν την σχέση να προχωρήσει. Είναι σίγουρο ότι η πιστή σας φύση δεν παρασύρετε με τίποτε, ακόμα και με έναν Δίδυμο αουτσάιντερ που βρίσκεται έξω από την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και σας ξεσηκώνει τρελά. Προτιμάτε τα ξεκαθαρίσματα παρά την απιστία και τις μετέπειτα δυσκολίες. Αλλά δεν ξεκολλάτε και εύκολα από τα πρόσωπα που δεν σας κάνουν ευτυχείς, γιατί δεν σας αρέσουν οι αλλαγές και τα ξεκολλήματα. Το σαββατοκύριακο προβλέπεται πολύ ειδυλλιακό οπότε κρατήστε δυνάμεις για τότε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Γενικά έχετε πάρει βαθιές αποφάσεις μέσα σας να περάσετε καλά και να μην πολυσκάτε ακόμα και για τον μεγάλο έρωτα που μπορεί να σας προκύψει. Είχατε περάσει έναν χειμώνα περιπετειώδη και δεν αντέχετε άλλο φόρτωμα. Η γνωριμία με Δίδυμο σας ξελασπώνει και σας ανοίγει νέα κανάλια γνωριμιών που εσείς τώρα αυτό έχετε ανάγκη, να γνωρίζεστε με νέα άτομα και γενικά να γλεντάτε και να ξεφαντώνετε. Αρκετά περάσατε. Πιστέψτε για λίγο στον ευτυχισμένο εαυτό και θα γίνει. Η πανσέληνος θα σας πιάσει πολύ καλά και δεν θα έχετε περιθώρια επιστροφής, γιατί θα έχετε πάρει φόρα οπότε δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να σας χαλάσει την διάθεση. Το Λιοντάρι μπορεί να έχει λίγο τις δυσκολίες του, αλλά εσείς το καταφέρνετε και του αλλάζετε το κέφι. Το σαββατοκύριακο θα υπάρξει μεγαλύτερη εύνοια και μπορεί να γνωρίσετε ένα συναισθηματικό ψαράκι. Σίγουρα μπερδεύει, αλλά είναι αγαπησιάρικο.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Αναλαμβάνετε με υπευθυνότητα πολλά πράγματα στους ώμους σας και αυτό σας κάνει να μην έχετε διάθεση να κάνετε τίποτε. Αυτό δεν χρειάζεται να το κάνετε, γιατί σας απομακρύνει από τους δικούς σας ανθρώπους. Μάθετε να αφήνετε χώρο στις σχέσεις σας γιατί από εκεί εσείς ζείτε, όχι από τα υπόλοιπα - στα υπόλοιπα προσφέρετε και αυτό δεν σας κάνει καλό στην ιδιωτική σας ζωή. Η επιστροφή ενός Καρκίνου θα σας προβληματίσει γιατί δεν ξέρετε αν τελικά θέλετε να είστε μαζί του. Στην Πανσέληνο πάνω, μια νέα γνωριμία με Λιοντάρι θα σας αναστατώσει, αλλά η πληθωρική του προσωπικότητα μπορεί να σας κάνει να κάνετε πίσω. Αν σχετίζεστε μαζί του από παλιά, μην τον πνίγετε με υποχρεώσεις και 'πρέπει', έχει ανάγκη από προσωπικό χώρο και αυτοέκφραση. Το σαββατοκύριακο θα σας πάει περισσότερο, αφού θα εκφράσετε την ευαίσθητη φύση σας και θα βρείτε ανταπόκριση κυρίως από Σκορπιό και Ιχθύ.

 

 

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είσαστε γενικά καλά αλλά έχετε διακυμάνσεις από τα διάφορα εξωτερικά γεγονότα που γίνονται γύρω σας. Εσείς επιμένετε στον έρωτα – φιλία, αλλιώς λέτε από μέσα σας ότι τα πάντα σας βαραίνουν και δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα αν η σχέση δεν έχει την μορφή που θέλετε εσείς. Αυτό δυσκολεύει ακόμα και τον πιο εύκολο άνθρωπο. Σταματήστε να είστε απόλυτοι και τώρα έχετε όλες τις πιθανότητες να ελιχθείτε και να περάσετε καλά και άνετα. Κυρίως με Δίδυμο. Η πανσέληνος γίνεται στον άξονα σας και επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο και το μισό δεύτερο δεκαήμερο. Είσαστε σίγουροι ότι αυτό που θέλετε είναι το σωστό και μπορεί να γίνουν λάθη από την δική σας πλευρά, γιατί θα προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με τους δικούς σας όρους. Κυρίως αν σχετίζεστε με Λιοντάρι, Σκορπιό, θα δείτε ότι για λίγο δεν θα έχετε την διάθεση να κάνετε πίσω, απλά θα εμμένετε ότι έχετε δίκιο. Μπορεί να έχετε και δίκιο, αλλά αν δεν γίνετε διπλωμάτες αυτή την περίοδο και δεν ανοιχτείτε περισσότερο, θα χάσετε όλα τα καλά που θέλει να σας δώσει το σύμπαν.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Νιώθετε ότι είσαστε έτοιμοι να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου και μετά αλλάζετε διάθεση και δεν θέλετε τίποτε. Η κρίση που περνάτε με ένα Κριό ή Ζυγό σίγουρα θα καταλαγιάσει και δεν θα αφήσει περιθώρια να σκεφτείτε ότι δεν κάνατε κάτι σωστά. Γενικά προσπαθείτε να βρείτε τα δικά σας 'θέλω' μέσα στην σχέση και νοιώθετε ότι μέχρι τώρα δεν είχατε συζητήσει αυτά που έπρεπε. Τώρα ίσως να σας δοθεί μεγαλύτερη ευκαιρία. Η πανσέληνος αυτή θα σας βγάλει κάποια κρυμμένα συναισθήματα στην επιφάνεια και θα σας υποχρεώσει να δείτε κάποια πράγματα από την πλευρά σας που δεν είχατε δει. Σύντομα θα κάνετε τα ξεκαθαρίσματά σας και κυρίως με ένα Λιοντάρι που καραδοκεί στον χώρο της δουλειάς σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να είστε πολύ μπερδεμένοι και να μην ξέρετε ακριβώς τι θέλετε από την προσωπική σας σχέση. Εσείς πάντως που είσαστε σε σχέση θα περάσετε ένα πολύ όμορφο σαββατοκύριακο και θα είναι η ανταμοιβή σας για την υπομονή σε κάποια θέματα.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved