Έκλειψη στις 28 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Κριού, μας ετοιμάζει ο ουρανός

Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτή η έκλειψη, αποφάσισε να μας μείνει αξέχαστη

Έκλειψη στις 28 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Κριού, μας ετοιμάζει ο ουρανός

Και θα σου κάνω μια έκλειψη: ΝΑ! Τόσο μεγάλη σου λέω!

Έκλειψη στις 28 Σεπτεμβρίου, μας ετοιμάζει ο ουρανός και μάλιστα στο ζώδιο του Κριού. Χαρά που θα κάνουν οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι των πρώτων μοιρών, δε το συζητώ. Τα νεύρα τους θα παίζουν τζαζ και οι υπόλοιποι θα φορέσουμε κράνη, για να μην μας πάρει καμία αδέσποτη... φάπα, κροτίδα, γκρίνια ή απειλή!

Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτή η έκλειψη, αποφάσισε να μας μείνει αξέχαστη. Το φεγγάρι που θα χαθεί για λίγο, θα μας φανεί 14% πιο μεγάλο από ότι συνήθως και θα είναι 30 φορές λαμπρότερο! Αυτά μας τα λένε οι επιστήμονες και μας καλούν να πάρουμε θέση και να το θαυμάσουμε, καθότι τον προηγούμενο αιώνα, 5 φορές μόλις συνέβη κάτι παρόμοιο (το 1910, το 1928, το 1946, το 1964 και το 1982).

Η επόμενη ευκαιρία που θα έχουμε, θα είναι το 2032. Κανονίστε κι εσείς να βρεθείτε κάπου να το χαζέψετε, αφού ολόκληρο φεγγάρι... περπατάει να έρθει καμιά 20.000 χιλιόμετρα πιο κοντά, για να μας χαρίσει το αξέχαστο αυτό θέαμα που είναι γνωστό και ως supermoon. Συνδυάστε το και με την έκλειψη, και το φεγγαράκι μας, παίρνει μια ελαφρώς κόκκινη αύρα: Ιδού η supermoon σεληνιακή έκλειψη! Αυτή η κόκκινη χροιά, του χαρίζει και τον τίτλο του ''ματωμένου φεγγαριού''!

Και τώρα που ξέρετε τι είναι το κόκκινο φεγγάρι, απολαύσετε την έκλειψη, μην την αφήσετε να σας πάρει από κάτω και μην της επιτρέψετε να σας χαλάσει την ψυχολογία. Αρπάξτε τα ηνία και με το κεφάλι ψηλά, αγναντέψτε εκείνο που μένει: μια λάμψη. Μια λάμψη, που όμοια της, θα δείτε με το καλό το 2032. Μέχρι τότε, κι άλλα φεγγάρια θα περάσουν, κι άλλα θα ''σβήσουν'' στην σκιά της Γης, μα κανένα δεν θα έχει αυτό το κάτι που θα το κάνει τόσο σπάνιο.

.....................

Διαβάστε επίσης

Τα 12 ζώδια καλωσορίζουν το Φθινόπωρο

...............................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved