Καλώς την Αφροδίτη στην Παρθένο!

Καλέ που πας και φεύγεις; Γιατί καλή μου, τι σου κάναμε?

Καλώς την Αφροδίτη στην Παρθένο!

Η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο, βουτάει το πόδι, τεστάρει τα νερά, κι αποφασίζει μέσα σε έξι μερούλες, να τα μαζέψει και να πάει πίσω στον Λέοντα.

Γιατί καλή μου, τι σου κάναμε?

Δε σου αρέσει η Παρθένος με τα ωραία της τα τακτοποιημένα? Δεν είναι εξυπηρετική και βολική? Δεν είναι αρκετά καλή για εσένα?
Τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει. Απλά, έβαλε όπισθεν και δρόμο πάει να πάρει, να ξαναδοκιμάσει τον Λέοντα πριν αποφασίσει να τιμήσει την Παρθένο για τα καλά.

Έτσι από την τακτοποιημένη, γήινη και καθαρή ομορφιά, βαδίζει πίσω στον εντυπωσιακό Λέοντα, για να πάρει μια ακόμα δόση υπερηφάνειας και πληθωρικότητας.

Αφού εκείνη το αποφάσισε, εμείς λίγα πράγματα μπορούμε να κάνουμε, από το να βολευτούμε έτσι όπως έχει η κατάσταση.

Πρέπει όμως και να έχουμε το νου μας. Καλό θα ήταν να μην προβούμε σε αγορές ειδών πολυτέλειας (λέμε τώρα), αλλά αντιθέτως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να επισκεφτούμε μπαζάρ, να αγοράσουμε μεταχειρισμένα αντικείμενα και αντίκες. Επίσης, μπορούμε να πουλήσουμε και εμείς οι ίδιοι ό,τι επιθυμούμε με αρκετή επιτυχία.

Εκεί όμως που ελλοχεύει ο κίνδυνος είναι στις σχέσεις τις παλιές. Η Αφροδίτη ανάδρομη, έχει μια τάση να μας φέρνει στο μυαλό ή στον δρόμο μας, αγάπες παλιές, ή γνωριμίες πάθους και λάθους. Για να το κάνω ακόμα πιο σαφές, ακόμα κι αν πάτε να ''χτυπήσετε'' την εφήμερη αγάπη του καλοκαιριού, προσέξτε και καλύτερα... προσπεράστε!

Μιας κι όμως σας προειδοποίησα, δεν θα αφήσετε το δεύτερο ποτό να γίνει η αιτία για το επαναλαμβανόμενο λάθος της καρδιάς σας, έτσι? Τα θέματα καρδιάς, τα προσέχουμε για να έχουμε!

Μιας και την κατηφόρα η Αφροδίτη την παίρνει στον Λέοντα, προσέξτε κι εκείνες τις ύπουλες φωνές στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας, που προσπαθούν να ροκανίσουν κατακαλόκαιρο την αυτοπεποίθηση σας και την καλή σας διάθεση. Φιμώστε τις, κι αγνοήστε τις, κάντε στον εαυτό σας χάρη!

Προσέχουμε να μην παρασυρθούμε στα έξοδα και να μην μας πατώσει η αυτοεκτίμηση. Ταυτόχρονα, απολαμβάνουμε το καλοκαίρι μας, χαμογελάμε στα άστρα και περνάμε όσο πιο λαμπρά μπορούμε!

..........................

Διαβαστε επισης

Καρκίνος και προβλήματα

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο

...................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved