Ερμής σε όπισθεν

Πάμε πάλι πίσω!

Ερμής σε όπισθεν

Δε θέλω να καλομαθαίνουμε! Όχι που μπήκε η Αφροδίτη στο Ζυγό και αμέσως υποθέσατε ότι έστρωσαν τα πράγματα! Θέλω σασπένς, θέλω πρόκληση! Κάτι να με ταράξει και να συγκλονίσει! (το ίδιο κι εσείς φαντάζομαι, ε?).

Γι αυτό και ο Ερμής που το έχει πάρει πια το κολάι, λέει να μας χαρίσει στιγμές απείρου κάλλους και να ανακατέψει λίγο την τράπουλα! Γυρνάει λοιπόν ανάδρομος, πάει από τον Σκορπιό, πορεία ευθεία πίσω, να συναντήσει το Ζυγό και να πιάσει πάλι αγάπες και ευγένειες... Μαζί, πιάστε κι ένα παυσίπονο για τους πονοκεφάλους που θα μας φέρει. Διότι καλά το στρώσαμε τον επικοινωνιακό μας χάρτη (λέμε τώρα), από τις 4 του μηνός μέχρι τις 25, θα ξαναγράψουμε ιστορία!

Ότι είπατε- είπατε, ότι συνεννοηθήκατε- συνεννοηθήκατε! Όποιος πρόλαβε, τακτοποίησε τις δουλειές του, οι υπόλοιποι, θα κάνετε υπομονή και θα συνεννοείστε πλέον με την νοηματική για καλό και για κακό! Θέλετε να πείτε ''ναι'' στο ραντεβού? Κουνήστε το κεφαλάκι σας καταφατικά, σχηματίστε μια καρδούλα με τα χεράκια σας και αφήστε τις βλεφαρίδες σας να τρεμοπαίξουν για να επιβεβαιώσετε τη αποδοχή σας!

Το καλό με τον ανάδρομο είναι ότι δε σε αφήνει ποτέ παραπονεμένο. Έχεις απορίες για κάτι που σου συνέβη στο παρελθόν? Θα σου φέρει την απάντηση μπαγιάτικη και αργοπορημένη, αλλά θα στη δώσει! Έχασες κάτι και το ψάχνεις μαζί με τη Σκοτλαντ Γιαρντ εδώ και καιρό? Εκεί που κάθεσαι και σκέφτεσαι τι θα φας για μεσημέρι, μπαμ! Έρχεται η επιφοίτηση και θυμάσαι που το έβαλες!

Για καλό και για κακό, προτείνω να αναβάλλετε αυτά που ήδη έχετε αναβάλλει και θα αναβάλλετε εσαεί, γιατί με τον Ερμή ανάδρομο, δεν είμαστε για να συμβεί –έτσι για πλάκα- κάτι από αυτά που έχετε ήδη αναβάλλει γιατί ποτέ δε ξέρει κανείς ποιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν με ΄΄πιάνετε΄΄, αλλά ευχή σας δίνω, να μείνετε στάσιμοι σε αυτά που ξέρετε και αγαπάτε, κι αφήστε τις ανακαλύψεις και τις περιπέτειες για μετά. Έχουμε όλο τον καιρό για νέες ιστορίες, αφού όμως ο Ερμής έρθει στα ίσα του.

Συνεννοηθήκαμε?!

.............................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved