Ζώδια: Πώς θα χάσετε τα κιλά των διακοπών γρήγορα και αποτελεσματικά

Tips για να χάσετε βάρος ανάλογα με το ζώδιό σας

Ζώδια: Πώς θα χάσετε τα κιλά των διακοπών γρήγορα και αποτελεσματικά

Στις διακοπές όλοι παίρνουμε παραπάνω κιλά. Κάτι τα παγωτά, κάτι οι μπύρες, τα ποτά και τα αναψυκτικά γυρνούμε όλοι συν 5 περίπου κιλά παραπάνω από ό,τι φύγαμε. Δε χρειάζεται πανικός όμως! Ο Σεπτέμβριος ήταν πάντα ο μήνας του προγραμματισμού της σεζόν οπότε ξεκινήστε σιγά-σιγά με τις συμβουλές για δίαιτα και γυμναστική που σας δίνουμε και σίγουρα, όταν ξανανεβείτε στην ζυγαριά, θα χαμογελάσετε!

Κριός

Βαριέστε πολύ εύκολα και τα αποτελέσματα θέλετε να τα βλέπετε αμέσως. Συνήθως λόγω σωματότυπου δεν έχετε θέμα με τα κιλά οπότε ακολουθήστε μια σύντομη, αυστηρή δίαιτα με ψητά κρέατα, ψάρια και λαχανικά, δηλαδή πλούσια σε πρωτεΐνη και βιταμίνες που είναι ιδανική για τέτοιους ενεργητικούς ανθρώπους.

Ταύρος
Συνήθως πειραματίζεστε με πολλές δίαιτες, τελικά όμως ό,τι χάνετε σε βάρος το ξαναπαίρνετε λίαν συντόμως. Επισκεφτείτε ένα διατροφολόγο και ζητήστε του να σας βάλει ένα ελεύθερο γεύμα της αρεσκείας σας μια φορά το μήνα. Επίσης αποτελεσματικό θα ήταν να εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο για δυο-τρεις φορές την εβδομάδα.

Δίδυμοι
Είστε από τους πλέον τυχερούς γιατί λόγω μεταβολισμού αλλά και μόνιμης κινητικότητας καίτε πολύ γρήγορα θερμίδες γρηγορότερα, έτσι σπάνια κάνετε δίαιτα. Απλά προσπαθήστε να τρώτε μικρά γεύματα τέσσερις με πέντε φορές την ημέρα και σύντομα θα δείτε αποτελέσματα.

Καρκίνος
Συνήθως το φαγητό για σας είναι η αντίδραση σε κάποια έντονη συναισθηματικά περίοδο που βιώνετε γι' αυτό θα πρέπει να ελέγξετε τον εαυτό σας. Προτιμήστε σπιτικά, υγιή και πλούσια σε βιταμίνες γεύματα αποφεύγοντας όμως τους υδατάνθρακες.

Λέων
Συνήθως, τα επιπλέον κιλά σας τα βλέπετε μόνο εσείς! Αν παρόλα αυτά έχετε πάρει κάποια έξτρα λόγω χλιδής και καλοπέρασης στις διακοπές σας ήδη θα έχετε ξεκινήσει τις περικοπές, απλά εντάξτε στα γεύματά σας το σολομό ή άλλα τρόφιμα που είναι πλούσια σε Ω3 λιπαρά και κόψτε τα κεκορεσμένα λίπη.

Παρθένος

Εσείς δύσκολα ξεφεύγετε από το πρόγραμμά σας ακόμα και στις διακοπές οπότε είναι μάλλον απίθανο να πήρατε κιλά. Αν ομως έγινε κι αυτό, επιλέξτε χορτοφαγικά γεύματα και ξεκινήστε ένα πρόγραμμα γυμναστικής βγαλμένο από ένα ειδικό προσωπικά για σας, ώστε να το εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Fotolia 54994716 Subscription XL

Ζυγός
Δεν μπορείτε να αρνηθείτε τις απολαύσεις ιδιαίτερα και παρόλο που ενδιαφέρεστε για την εικόνα σας αποσπάστε εύκολα από ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Γι 'αυτό είναι καλύτερα να επιλέξετε μια δίαιτα και να ζητήσετε από κάποιον δικό σας να σας βοηθήσει να την ακολουθήσετε μαζί, ακόμα και να έρχεται στο γυμναστήριο να μη βαριέστε μόνοι σας.

Σκορπιός
Η βασική αρχή σας είναι "όλα ή τίποτα" και έχετε μια πολύ ισχυρή θέληση. Παρόλο που τα σοκολατοειδή είναι η αδυναμία σας, αν αποφασίσετε ότι θα χάσετε κιλά θα το κάνετε ο κόσμος να χαλάσει. οπότε όποια δίαιτα και να επιλέξετε, θα είναι επιτυχής. Αρκεί να τρώτε τρεις τουλάχιστον φορές την ημέρα μικρά γεύματα.

Τοξότης
Λόγω της φύσης σας δεν μπορείτε να ενταχθείτε σε κάποιο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. Επίσης, θεωρείτε τις δίαιτες δεσμευτικές και αδυνατείτε να μην παρασυρθείτε από γευστικούς πειρασμούς. Οπότε ξεχνάτε τις δίαιτες απλά φροντίζετε να μην το παρακάνετε ιδίως στις ώρες που τρώτε και ξεκινήστε το καθημερινό περπάτημα για καμιά ώρα το πολύ.

Αιγόκερως
Αντίθετα εσείς τα πάτε άψογα με τους περιορισμούς και τις δίαιτες οπότε μέχρι στο σημείο να λιμοκτονείτε, οπότε ούτε κι εσείς θα πρέπει να πήρατε πολλά κιλά. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να ακολουθήσετε μια συστηματική δίαιτα πλούσια σε ασβέστιο και ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα άσκησης.

Υδροχόος
Η αυτόνομη φύση σας σάς απαγορεύει να κάνετε αυτό που κάνουν κι οι άλλοι, οπότε συνήθως φτιάχνετε το δικό σας πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, έστω κι αν ξεφεύγει τελείως από τα καθιερωμένα, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή μας θα πάει στράφι.

Ιχθύες
Συνήθως είστε πολύ λεπτοί και έτσι δεν παίρνετε και πολλά κιλά, παρά μόνο αν καταναλώνετε αρκετό αλκοόλ, οπότε αυτό πρέπει να περιορίσετε. Επειδή σας χρειάζεται ισορροπία καλό θα ήταν να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα γιόγκα, pilates και παρόμοιες ασκήσεις που είναι ιδανικές για εσάς.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved