Αριθμός Πορείας Ζωής 8 - Ο Ηγέτης

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 8 τότε, σύμφωνα με την αριθμολογία, ο δρόμος σας είναι να μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τη δύναμη και την εξουσία σας.

Αριθμός Πορείας Ζωής 8 - Ο Ηγέτης

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 8 τότε, σύμφωνα με την αριθμολογία, ο δρόμος σας είναι να μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τη δύναμη και την εξουσία σας.

Είστε γεννημένοι για να κατευθύνετε, να επιβλέπετε και να ηγείσθε. Κρίνετε τα πάντα, σχεδιάζετε διαρκώς και αναζητάτε την έντονη δράση. Σας έλκει κάθε δραστηριότητα από την οποία μπορείτε να βγάλετε χρήματα, αλλά και να διακριθείτε.

Στοχεύετε ψηλά και κάνετε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να πετύχετε αυτό που ονειρεύεστε. Η ζωή σας εν τούτοις είναι απρόβλεπτη. Εμπόδια, καθυστερήσεις και αποτυχίες που φαίνεται ότι δεν έχουν καμία αιτία σας ταλαιπωρούν. Μέσα από θλιβερές εμπειρίες όμως αποκτάτε σοφία και μέσα από τις δυσκολίες λάμπετε. Λόγω των αλλαγών που συμβαίνουν στη ζωή σας αναγκάζεστε να προσαρμόζεστε συνεχώς σε καινούργιες συνθήκες.

Η ζωή σας είναι γεμάτη αγώνες και πρόθεση σας είναι να βοηθάτε τους αδύναμους και τους αδικημένους. Επομένως θα μπορούσατε να γίνετε πολεμιστές, επιστήμονες και πολιτικοί. Δεν σας αρέσει η πειθαρχία, είστε επαναστατικοί εκ φύσεως και παραβάτες του νόμου.

Εξ' αιτίας της μοναχικότητας, της έλλειψης ευθυμίας και της δυσαρέσκειας που δείχνετε απέναντι στα αστεία, νοιώθετε μοναξιά.

Έχετε λίγους καλούς φίλους τους οποίους υποστηρίζετε και υπερασπίζεστε με σθένος, αλλά αλίμονο τους αν σας προδώσουν, τότε γίνονται οι χειρότεροι εχθροί σας και δεν ησυχάζετε μέχρι να τους ταπεινώσετε. Περιμένετε υπομονετικά και επιτίθεσθε την κατάλληλη στιγμή.

Επειδή εκνευρίζεστε εύκολα, καλό θα ήταν να καλλιεργήσετε την ανεκτικότητα σας και να είστε πιο φιλικοί. Κατά διαστήματα πέφτετε σε παθητικότητα και απομονώνεστε.

Αναπολείτε το παρελθόν και διακατέχεστε από φανταστικές φοβίες. Η απαισιοδοξία και ο εθισμός σας σε ουσίες σας οδηγούν σε πρόωρη γήρανση.

Στον ερωτικό τομέα έχετε κακή φήμη, δεν σέβεστε το σύντροφό σας και μπλέκετε σε σεξουαλικά σκάνδαλα. Οι σχέσεις σας δεν έχουν διάρκεια, ή δεν είναι ουσιαστικές. Δεν εμπιστεύεστε εύκολα γιατί παντού καραδοκεί ο φόβος της απόρριψης. Έτσι δυσκολεύεστε να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο. Μόνο όμως αν βρείτε κάποιον που να μπορεί να διακρίνει την τρυφερότητα που κρύβετε βαθιά μέσα σας και να είναι ανεκτικός μαζί σας θα μπορέσει η σταδιοδρομία σας να απογειωθεί.

Ο δρόμος σας είναι να μάθετε να κυριαρχείτε κάνοντας σωστή χρήση της εξουσίας σας. Είστε γεννημένοι αφεντικά και μπορείτε να διαπρέψετε σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς. Οι συνεργάτες και οι φίλοι σας, στρέφονται σε εσάς όταν θέλουν να πάρουν μια σημαντική απόφαση γιατί εμπιστεύονται τη σωστή σας κρίση.

Η δύναμη σας είναι ταυτόχρονα η αδυναμία σας και η αιτία των προβλημάτων σας. Αν δεν την χρησιμοποιείτε σωστά και παρασύρεστε από την επιθυμία σας για κυριαρχία και έλεγχο θα επακολουθεί η πτώση σε επαγγελματικά θέματα και η απόρριψη σε αισθηματικά. Μάθετε να ακούτε τις συμβουλές των άλλων, να είστε μετριοπαθείς και δεν θα χάσετε.

*Διάβασε εδώ τι σημαίνει ο αριθμός Πορείας Ζωής και την καρμική του σημασία*

Λέξεις κλειδιά: Κυριαρχία, ισχύς , εξουσία, κρίση, σχεδιασμός, πείσμα, διάκριση, χρήμα

Πλανήτης: Κυβερνήτης σας είναι ο Κρόνος

Ζώδιο: Ο Αιγόκερως.

Κάρτες Ταρό: Η Δύναμη και όλα τα Οκτώ της Μικρής Αρκάνα.

Χρώματα: Το μαύρο, το γκρι, το σκούρο μπλε είναι τα χρώματα που είναι ευνοϊκά για σας. Μπορείτε να τα φοράτε και να τα έχετε στο χώρο σας. Οι κραδασμοί τους θα σας αναζωογονούν.

Πολύτιμοι λίθοι: Το μαύρο μαργαριτάρι, ο λάπις λαζούλι, ο οψιδιανός, ο καπνώδης χαλαζίας είναι οι κατάλληλοι λίθοι για εσάς. Καταπολεμούν την κατάθλιψη, και τα αρνητικά συναισθήματα.

Υγεία και ασθένειες:

Τα βασικά προβλήματα σας είναι:

- Κατάθλιψη, άγχος, κολικοί πόνοι.

- Η πίεση ,καρδιακά προβλήματα.

- Ρευματισμοί, ουρική αρθρίτιδα.

- Λοιμώξεις του αίματος, μούδιασμα των άκρων.

- Αέρια στα έντερα, δυσκοιλιότητα

- Προβλήματα στα αυτιά, κρυολογήματα.

- Φαλάκρα

Για να ενισχύσετε τον οργανισμό σας ή όταν νοιώθετε επιβαρημένοι από προβλήματα καλό θα σας έκανε το μέλι, το ασβέστιο, ο σίδηρός οι βιταμίνες Α και Ε, τα Ω3 και οι πρωινοί περίπατοι στην εξοχή

Διαλογισμός: Αφού προηγηθεί εξαγνισμός και με άδειο στομάχι καλό θα ήταν να διαλογίζεστε οραματιζόμενοι, ένα σκούρο μπλε τρίγωνο, ή έναν από τους προαναφερθέντες λίθους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved