Αριθμός Πορείας Ζωής 6 - Ο Ελκυστικός

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 6, τότε σύμφωνα με την αριθμολογία, ο δρόμος σας είναι να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο τι δίνετε στους άλλους και το τι παίρνετε από αυτούς

Αριθμός Πορείας Ζωής 6 - Ο Ελκυστικός

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 6, τότε σύμφωνα με την αριθμολογία, ο δρόμος σας είναι να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο τι δίνετε στους άλλους και το τι παίρνετε από αυτούς.

Καλοί οικογενειάρχες και φίλοι, συμμετέχετε στις χαρές και τις λύπες τους. Είστε πάντοτε δίπλα τους και μιας και η φροντίδα είναι η δεύτερη φύση σας πολλές φορές αναλαμβάνετε τις ευθύνες τους σε τέτοιο βαθμό που αγνοείτε στο τέλος τις δικές σας ανάγκες.

Είστε περισσότερο συναισθηματικοί παρά λογικοί και συνήθως αποφεύγετε τους διαπληκτισμούς, τις αντιπαραθέσεις και γενικά ό,τι σας αναστατώνει.

Η μαγνητική σας προσωπικότητα και το καλό σας γούστο έλκει εύκολα τα άτομα του αντιθέτου φύλου και σας κάνει πολύ αγαπητούς στον κύκλο των φίλων σας.

Έλκεστε εύκολα από μορφωμένους και πνευματικούς ανθρώπους ή άτομα με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.

Δείχνετε νεότεροι από την ηλικία σας όσα χρόνια και αν περάσουν, ενδιαφέρεστε για της εξωτερική σας εμφάνιση και προσέχετε το ντύσιμο σας. Αγαπάτε την πολυτέλεια και ξοδεύετε με ευκολία τα χρήματα σας.

Παρόλο που δουλεύετε σκληρά, δεν σας αρέσει να αναλαμβάνετε υποχρεώσεις. Αγαπάτε την ελευθερία, την απλή και γαλήνια ζωή.

Μπορείτε να ασχοληθείτε:

- Mε την εκπαίδευση και τις ανθρώπινες τις σχέσεις, γιατί έχετε τη φυσική τάση να δείχνετε στους άλλους τι πρέπει να κάνουν και ποια είναι τα σημαντικά μαθήματα της ζωής τους.

συμβουλευτική επίσης σας ταιριάζει γιατί εύκολα σας ζητούν συμβουλές ή βοήθεια για να λύσουν τα προβλήματα τους.

-Σαν θεραπευτές θα φροντίζατε τους άλλους σε ένα όμορφο περιβάλλον και θα τους δίνατε εξαιρετικές συμβουλές.

-Επαγγέλματα που σας αρέσουν και έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε είναι ό, τι έχει σχέση με το σπίτι και την ομορφιά, όπως διακόσμηση, καλλυντικά και κοσμήματα.

-Όσοι είστε κάτω από την επιρροή του 6 θα μπορούσατε να γίνετε καλλιτέχνες, μουσικοί, χορευτές ή να ασχοληθείτε με τις απόκρυφες επιστήμες.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι επειδή έχετε την τάση να αναπολείτε δυσάρεστες καταστάσεις από το παρελθόν, πρέπει να μάθετε να συγχωρείτε όσους σας αδίκησαν, γιατί οι αρνητικές σκέψεις βλάπτουν το νευρικό σας σύστημα.

*Διάβασε εδώ τι σημαίνει ο αριθμός Πορείας Ζωής και την καρμική του σημασία*

Λέξεις κλειδιά: Φροντίδα, υπηρεσία, εκπαίδευση, συμβουλευτική, καλλιτεχνία, αγάπη για το σπίτι και την οικογένεια.

Πλανήτης: Ο πλανήτης σας είναι η Αφροδίτη και κυβερνά το κάλλος, τις καλές τέχνες και τη σεξουαλική απόλαυση.

Ζώδιο: Ο Καρκίνος.

Κάρτες Ταρό: Οι Εραστές και όλα τα Έξι της Μικρής Αρκάνα

Χρώματα: Το καλύτερο χρώμα για σας είναι το ροζ, το ανοιχτό γαλάζιο και το πράσινο. Με αυτά τα χρώματα καλό είναι να διακοσμείτε το περιβάλλον σας γιατί όταν τα κοιτάτε θα ηρεμείτε και θα αλλάζει η διάθεση σας.

Πολύτιμοι λίθοι: Τα διαμάντια, Χέρκιμερ, ο αζουρίτης, ο μαλαχίτης, ο ολιβίνης, το λαζούριο, ο νεφρίτης είναι οι λίθοι που λειτουργούν επάνω σας θεραπευτικά και μειώνουν τις κακές επιρροές.

Υγεία και ασθένειες: Τα προβλήματα σας της υγείας σας μπορεί να οφείλονται στη συναισθηματική της φύση και την σεξουαλική υπερκόπωση. Να προσέχετε τις επαφές σας γιατί είστε επιρρεπείς στα αφροδίσια νοσήματα. Μπορεί να έχετε επίσης προβλήματα στα νεφρά, και στην ουροδόχο κύστη. Η αδυναμία σας στα γλυκά και τις λιπαρές τροφές μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα δυσκοιλιότητας.

Διαλογισμός: Ο διαλογισμός για σας καλό θα είναι να γίνεται το πρωί, ενώ έχει προηγηθεί εξαγνισμός. Μπορείτε ακόμα να διαλογίζεστε πάνω σε έναν από τους προαναφερθέντες λίθους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved