Αριθμός Πορείας Ζωής 4 - Ο Αξιόπιστος

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας προκύψει ο αριθμός 4, τότε σύμφωνα με την αριθμολογία ο δρόμος σας οδηγεί στη σκληρή δουλειά.

Αριθμός Πορείας Ζωής 4 - Ο Αξιόπιστος

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας προκύψει ο αριθμός 4, τότε σύμφωνα με την αριθμολογία ο δρόμος σας οδηγεί στη σκληρή δουλειά.

Διακρίνεστε για τη σταθερότητα και την επιμονή σας. Είστε επιφυλακτικοί με τις καινοτομίες γιατί σας αρέσει να προχωράτε αργά και με σιγουριά.

Ο προσγειωμένος χαρακτήρας σας βοηθά να κτίζεται γερά θεμέλια στα οποία μπορούν να στηριχθούν όσοι βρίσκονται δίπλα σας.

Φροντίζετε και προγραμματίζετε να είναι ομαλός ο δρόμος των ανθρώπων που αγαπάτε, ώστε να συναντούν όσο το δυνατόν λιγότερα εμπόδια.

Δεν σας φοβίζει η σκληρή δουλειά προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Είστε αξιόπιστοι, οργανωτικοί και αντιμετωπίζετε συνήθως τα πράγματα πολύ σοβαρά.

Η ζωή σας είναι όλο δουλειά και καθόλου παιχνίδι. Είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και ακριβείς στα ραντεβού σας.

*Διάβασε εδώ τι σημαίνει ο αριθμός Πορείας Ζωής και την καρμική του σημασία*

Η πειθαρχία σας μπορεί να φέρει την τάξη στο χάος, ή να λειτουργήσει υπερβολικά και να μετατραπεί σε ακαμψία. Το ταλέντο σας στην οργάνωση μπορεί να βοηθήσει στο να στηθεί μια δουλεία ή να το χρησιμοποιήσετε για έλεγχο.

Μπορείτε να διακριθείτε σε δουλειές που έχουν σχέση με διαχείριση, λογιστική ή τις κατασκευές. Επίσης όπου χρειάζεται διοίκηση, οργάνωση ή εκπαίδευση.

Θα τα καταφέρετε εξίσου καλά σε μια δουλειά που χρειάζεται συντήρηση ή σε επιχειρήσεις που δουλεύουν μακροχρόνια προγράμματα.

Επειδή έχετε την τάση να μην ρισκάρετε, καλό θα ήταν να θυμάστε ότι η επιτυχία χρειάζεται ρίσκο, έστω και εκ του ασφαλούς.

Σαν σύντροφοι είστε πιστοί, σέβεστε και λαμβάνετε υπόψη σας τον άλλο. Αγαπάτε και φροντίζετε την οικογένεια σας και χτίζετε σχέσεις που διαρκούν.

Η γνώμη σας για το σωστό και το λάθος είναι ακλόνητη. Δεν σας αρέσει να σας λένε τι να κάνετε, αντιθέτως θέλετε να νοιώθετε ότι ελέγχετε τα πράγματα.

Διαχειρίζεστε καλά τα οικονομικά σας και συνήθως δεν ξοδεύετε περισσότερα από όσα έχετε.

*Διάβασε εδώ τι σημαίνει ο αριθμός Πορείας Ζωής και την καρμική του σημασία*

Λέξεις κλειδιά: Σταθερότητα, αξιοπιστία, οργάνωση, επιμονή επιφυλακτικότητα, διαχείριση, συντήρηση, σκληρή δουλειά.

Πλανήτης: Τα άτομα με Αριθμό Πορείας Ζωής 4 δεν κυβερνώνται από κάποιον Πλανήτη, αλλά από το Ραχού, δηλ.τον βόρειο δεσμό της Σελήνης.

Ζώδιο: Ταύρος

Κάρτες Ταρό: Ο Αυτοκράτορας και το 4 από όλες τις σειρές της Μικρής Αρκάνα.

Χρώματα: Το μπλε, το γκρι και οι αποχρώσεις του πράσινου είναι τα ευνοϊκά χρώματα για τα άτομα με Αριθμό Πορείας Ζωής 4. Καλό είναι να έχουν τέτοια χρώματα στο προσωπικό τους περιβάλλον. Αυτά τα χρώματα βοηθούν στην απομάκρυνση του στρες όταν τα φοράτε ή τα κοιτάτε.

Πολύτιμοι λίθοι: Σμαράγδι, κουνζίτης, μαλαχίτης, ολιβίνης, περίδοτο, είναι οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι που είναι ενδεδειγμένοι να φοράτε σε κοσμήματα. Έχουν την ικανότητα να μειώνουν τις αρνητικές επιρροές και επιδρούν πάνω σας θεραπευτικά.

Υγεία και ασθένειες: Οι ασθένειες που σχετίζονται με το 4 είναι τα καρδιακά προβλήματα και κυρίως η υπέρταση. Ο θυμός είναι η κυριότερη αιτία που σας ανεβάζει την πίεση και καλό θα ήταν να τον αποφεύγετε. Επίσης να προσέχετε τις μεταδοτικές και μολυσματικές ασθένειες.

Διαλογισμός: Ο διαλογισμός μετά το ηλιοβασίλεμα και κυρίως τη περίοδο που το φεγγάρι γεμίζει λειτουργεί ευεργετικά για σας. Αν έχετε οικονομικά προβλήματα, προσπαθήστε να διαλογίζεστε την τέταρτη ημέρα μετά τη νέα Σελήνη και την Πανσέληνο, και να έχετε επάνω σας περίδοτο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved