Προβλέψεις Ταρό Νοεμβρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Νοέμβριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Νοεμβρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Αλλαγή τακτικής!
Γενικά: Παλιές εκκρεμότητες σε υποχρεώνουν ν' αλλάξεις τακτική. Σχέσεις που δεν έχουν περιθώρια προόδου ή σε περιορίζουν δεν έχουν θέση στη ζωή σου. Ένα ταξίδι αυτογνωσίας θα σε βοηθήσει να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να κάνεις τ' ανάλογα ξεκαθαρίσματα.
Αισθηματικά: Η ερωτική σου ζωή ξαναγεννιέται από τις στάχτες της. Αν είσαι ελεύθερος/η, και η σκέψη σου τρέχει σ' ένα πρόσωπο που είναι δεσμευμένο, αδίκως περιμένεις το «όχι» που εισέπραξες να μετατραπεί σε «ναι».
Επαγγελματικά: Οι αναταράξεις στον επαγγελματικό σου χώρο δρομολογούν σημαντικές αλλαγές που σε συμφέρουν, ακόμα κι αν τα πράγματα δεν φαίνονται έτσι. Το παρασκήνιο λειτουργεί υπέρ σου. Άσε το χρόνο να κυλήσει.
Οικονομικά: Προσοχή στις δοσοληψίες με το δημόσιο.

ΤΑΥΡΟΣ
XΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Περίοδος αποφάσεων!
Γενικά: Οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το μήνα θα γίνουν με γνώμονα τις πραγματικές σου επιθυμίες και ανάγκες. Η εσωτερική σου γαλήνη θα σε βοηθήσει να ζυγίσεις αντικειμενικά τα πράγματα και να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου.
Αισθηματικά: Τα κοινά σας ενδιαφέροντα δουλεύουν υπέρ της ισορροπίας και της αρμονίας στη σχέση σας. Αν είσαι μόνος/η, μια ερωτική γνωριμία που υπόσχεται πολλά θ' αποδειχτεί κατώτερη των προσδοκιών σου.
Επαγγελματικά: Ένας νέος επαγγελματικός δρόμος ανοίγεται για σένα. Πρόσωπα που διαθέτουν δύναμη και επιρροή, αναγνωρίζουν την αξία σου και δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους.
Οικονομικά: Με μετρημένες κινήσεις θ' αντιμετωπίσεις πιο εύστοχα τις υποχρεώσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΧΙI ΤΡΕΛΟΣ

Ώρα για αλλαγές!
Γενικά: Ώρα για αλλαγές! Το στρίμωγμα των τελευταίων μηνών σε δυνάμωσε ψυχολογικά. Με πίστη στον εαυτό σου είσαι έτοιμος/η να κάνεις μια καινούργια αρχή, χωρίς να πολυσκέφτεσαι που θα σε οδηγήσει.
Αισθηματικά: Μπορεί να μην εκπέμπεις στο ίδιο μήκος κύματος με το σύντροφό σου, αλλά σε βοηθάει χωρίς καν να το ζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανά ερωτικά μπερδέματα με ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον.
Επαγγελματικά: Η ανάγκη σου για αλλαγή πλεύσης στην επαγγελματική σου ζωή είναι έντονη. Τα σχέδιά σου έχουν πολύ θετικές προοπτικές, αρκεί να οργανωθείς και να δουλέψεις με συνέπεια. Αν ψάχνεις για εργασία απευθύνσου σε φίλους και γνωστούς.
Οικονομικά: Δεν κερδίζεις τίποτα με το ν' αφήνεις τις εκκρεμότητες να σέρνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ι ΜΑΓΟΣ

Εναλλακτικά ενδιαφέροντα!
Γενικά: Εναλλακτικά ενδιαφέροντα και σχέδια για ταξίδια σε αποφορτίζουν συναισθηματικά. Αν αποφασίσεις ότι θέλεις κάτι δεν ησυχάζεις μέχρι να το πραγματοποιήσεις. Οι φίλοι είναι δίπλα σου και στηρίζουν τις επιλογές σου.
Αισθηματικά: Αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα διαφορετικά από το σύντροφό σου. Δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο, ο καθένας έχει την άποψή του. Αν είσαι μόνος/η, κάτι που πίστευες αρχικά ότι δεν σου ταιριάζει σε κάνει ν' αλλάξεις γνώμη για πολλά.
Επαγγελματικά: Αν υπάρχει μια διαφωνία στον επαγγελματικό σου χώρο είναι προτιμότερο να την αφήσεις να κορυφωθεί για να ξεκαθαρίσει «η ήρα από το στάρι». Μην αμφιβάλεις για τις επιλογές σου, σύντομα θα δικαιωθείς.
Οικονομικά: Μια έξτρα πηγή κέρδους σε ανακουφίζει προσωρινά.

ΛΕΩΝ
ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Ενδοσκόπηση και απολογισμός!
Γενικά: Περίοδος ενδοσκόπησης και απολογισμού. Σκέψου πόσα από αυτά που ήθελες πραγματοποιήθηκαν και τι χρειάζεται να κάνεις γι' αυτά που δεν έχουν γίνει. Μια νέα γνωριμία θα σε γεμίσει χαρά και αισιοδοξία.
Αισθηματικά: Καιρός ν' αναρωτηθείς μήπως συντηρείς τη σχέση σου από συνήθεια και μόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η, προσοχή σε απαγορευμένους έρωτες ή καταστάσεις που έχεις ωραιοποιήσει, γιατί θα είναι σκέτη ταλαιπωρία.
Επαγγελματικά: Έχεις κάνει ήδη αρκετές υποχωρήσεις και δεν έχεις καμιά διάθεση να δεχτείς περαιτέρω πιέσεις. Μια ασήμαντη αφορμή μπορεί να γίνει αιτία να πεις πράγματα που κρατούσες καιρό μέσα σου.
Οικονομικά: Η οικονομική αστάθεια είναι πηγή έντασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Ξεκαθάρισε τι θέλεις!
Γενικά: Αυτό το μήνα ξεκαθάρισε τι πραγματικά θέλεις και βάλε τις σωστές βάσεις για ένα όμορφο μέλλον. Άφησε πίσω σου ό,τι δεν σε εξυπηρετεί πια ή σε έχει κουράσει και χάραξε καινούργια πορεία.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σταθερή σχέση συζήτησε ό,τι σε απασχολεί και επίτρεψε στο σύντροφό σου να εκφράσει αυτά που νοιώθει. Αν είσαι μόνος/η, και θέλεις κάποιο πρόσωπο πολύ, μη διστάσεις να επιμείνεις για να το καταφέρεις.
Επαγγελματικά: Με τους σωστούς ελιγμούς κάθε δυσκολία στον επαγγελματικό σου χώρο ξεπερνιέται. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στην οργάνωση μελλοντικών σχεδίων. Ευνοούνται οι συνεργασίες. Οφέλη από τρίτους.
Οικονομικά: Μη βιαστείς ν' αγοράσεις κάτι μόνο και μόνο επειδή σου «γυάλισε».

ΖΥΓΟΣ
ΙV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

«Άρπαξε τον ταύρο από τα κέρατα»!
Γενικά:Το μήνυμα του μήνα είναι: «άρπαξε τον ταύρο από τα κέρατα». Η ενέργειά σου είναι στο κόκκινο, τόσο σε διανοητικό όσο και σε σωματικό επίπεδο. Στόχος σου ν' αλλάξεις τα «κακώς κείμενα» και να προχωρήσεις.
Αισθηματικά: Προσπάθησε να δεις το θέμα που σε απασχολεί με το σύντροφό σου με άλλο μάτι. Δεν είναι όλα μαύρο άσπρο. Αν είσαι ελεύθερος/η, η αυτοπεποίθησή σου ανεβοκατεβαίνει, ανάλογα με το πόσο αρεστός/η είσαι.
Επαγγελματικά: Διπλωματία, ισχυρά επιχειρήματα και γοητεία διευκολύνουν τόσο τις προσωπικές σχέσεις σου στο χώρο της εργασίας όσο και την επικοινωνία σου με τρίτους. Μην υποτιμάς συναδέλφους και συνεργάτες.
Οικονομικά: Χρήματα που υπελόγιζες να εισπράξεις καθυστερούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Αν ψάχνεις γι' απαντήσεις κοίταξε μέσα σου!
Γενικά: Αν ψάχνεις για απαντήσεις σχετικές με θέματα που αφορούν σε τρίτους κοίταξε μέσα σου. Ίσως χρειαστεί ν' αναθεωρήσεις κάποιες από τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις που δεν σε εξυπηρετούν πλέον.
Αισθηματικά: Απόφυγε να παγιδευτείς σε καταστάσεις που αφορούν στο παρελθόν του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος/η, οι πιθανότητες να ενδώσει στην πολιορκία σου το αντικείμενο του πόθου σου αυξάνονται.
Επαγγελματικά: Μια λάθος κίνηση μπορεί ν' ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου». Θα ήταν φρόνιμο εκ μέρους σου να χειριστείς με διπλωματία το άτομο που σε προκαλεί, αν δεν είσαι έτοιμος /η, για οριστική ρήξη.
Οικονομικά: Απόφυγε πληρωμές με πλαστικό χρήμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
VI ΕΡΑΣΤΕΣ

Δραπετεύεις από τη ρουτίνα!
Γενικά: Η ανάγκη σου να δραπετεύσεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας είναι αδιαπραγμάτευτη. Είσαι έτοιμος/η να επιχειρήσεις πράγματα που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει. Ακόμα και η περιπέτεια όμως χρειάζεται καλή οργάνωση.
Αισθηματικά: Δεν μπορείς ν' αλλάζεις γνώμη σαν τα πουκάμισα και μετά ν' αναρωτιέσαι γιατί ο σύντροφός σου δυσπιστεί στα λόγια σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, καλωσόρισε ένα αγαπημένο πρόσωπο από τα παλιά.
Επαγγελματικά: Το κενό που άφησαν συζητήσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον σε προκαλεί ν' αποχαιρετίσεις τη σιγουριά μιας σταθερής εργασίας και να βουτήξεις σε άγνωστα νερά. Τόλμησέ το!
Οικονομικά: Αν σχεδιάζεις να δαπανήσεις χρήματα για ν' αποκτήσεις μεταφορικό μέσον προχώρησε άφοβα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
VII ΑΡΜΑ

Αλλαγή σκηνικού!

Γενικά: Αυτός είναι ένας ενδιαφέρον μήνας. Το σκηνικό συνεχώς αλλάζει, καθώς το ένα γεγονός διαδέχεται το άλλο. Ευνοούνται ταξίδια, σπουδές, αλλαγή τόπου διαμονής, μετακίνηση στο εξωτερικό ή μια καινούργια απασχόληση.
Αισθηματικά: Χάρη στις αποφασιστικές σου κινήσεις η ερωτική σου ζωή ξαναγεννιέται από τις στάχτες της. Αν είσαι μόνος/η οι προσδοκίες σου για ένα συναρπαστικό σύντροφο, ικανοποιούνται και με το παραπάνω.
Επαγγελματικά: Περίοδος θετικής συγκομιδής στον εργασιακό τομέα. Οι κόποι σου ανταμείβονται και νοιώθεις δικαιωμένος/η. Ενδέχεται να σου γίνουν δελεαστικές προτάσεις που αν τις χειριστείς σωστά, θ' αυξήσεις το εισόδημά σου.
Οικονομικά: Η καλή σου διαχείριση έχει φέρει αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
VIII ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Βάσεις για το μέλλον!
Γενικά: Μια συζήτηση με ένα πρόσωπο που νοιάζεται για σένα, αναπτερώνει το ηθικό σου και σε κινητοποιεί να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου. Τώρα χτίζεις τις βάσεις για ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.
Αισθηματικά: Μην επιμένεις, αν ο σύντροφος σου δεν συμφωνεί μαζί σου. Όσο και προσπαθείς δεν θα έχεις αποτέλεσμα. Αν είσαι μόνος/η, ένα νέο ξεκίνημα ενδέχεται να γίνει επεισοδιακά και εκεί που δεν το περιμένεις.
Επαγγελματικά: Τα προβλήματα στα επαγγελματικά σου υποχωρούν καθώς βρίσκονται κάποιες, έστω και προσωρινές λύσεις. Πρόσεξε τα σχόλιά σου για άτομα που δεν είναι παρόντα, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Οικονομικά: Μην αφήνεις τις εκκρεμότητές σου να λιμνάζουν.

ΙΧΘΥΕΣ
ΙΧ ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Μη δίνεις τροφή στα σενάρια του νου!
Γενικά: Η αισιοδοξία είναι το καλύτερο αντίδοτο, όταν επικρατεί κλίμα ανησυχίας και ανασφάλειας. Απόφυγε να δίνεις τροφή στα σενάρια που κάνει το μυαλό. Δες το κάθε πρόβλημα σαν μια δημιουργική πρόκληση.
Αισθηματικά: Δεν είσαι εσύ η αιτία που ο σύντροφός σου κλείνεται στον εαυτό του. Απλά αποφεύγει να σε επιβαρύνει με τις σκέψεις του. Αν είσαι μόνος/η, και έχεις χωρίσει πρόσφατα, απόλαυσε την ελευθερία σου.
Επαγγελματικά: Αργά αλλά σταθερά είναι το σύνθημα για το επαγγελματικό σου μέλλον. Μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στα θέματα που σε απασχολούν θα βοηθούσε να βρεις την άκρη στο κουβάρι που έχεις να ξεμπερδέψεις.
Οικονομικά: Αν περιμένεις χρήματα που έχουν καθυστερήσει, μια υπενθύμιση δεν βλάπτει.

Διάβασε τις Ετήσιες προβλέψεις Ταρό 2015 για όλα τα ζώδια

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved