Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

Τι προβλέπει η Κινέζικη Αστρολογία για τα 12 ζώδια από τις 17 Αυγούστου έως τις 12 Σεπτεμβρίου;

Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Να φροντίσεις αυτό το μήνα να έχεις καθαρό μυαλό, ώστε να μπορέσεις να ξεχωρίσεις τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν μπροστά σου και να τις εκμεταλλευτείς. Αυτό που πρέπει να έχεις υπόψη σου είναι να μη βιαστείς να αποδεχτείς ή να αρνηθείς οτιδήποτε, χωρίς προηγουμένως να έχεις υπολογίσει όλες τις παραμέτρους.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ένα πρόβλημα στη σχέση σου αυτό το μήνα θα είναι πιο σοβαρό απ' όσο πίστευες αρχικά αλλά με τη βοήθεια ενός ατόμου από την οικογένειά σου ή έμπιστου φίλου σου θα μπορέσεις να το ξεπεράσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα άτομο που θα γνωρίσεις προς τα τέλη του μήνα θα προκαλέσει την περιέργειά σου κι όσο ψάχνεις, τόσο πιο ενδιαφέρουσες θα είναι οι πληροφορίες που θα μάθεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα έχεις ευκαιρίες, ωστόσο, μπορεί να μην καταφέρεις αρχικά να τις δεις, ίσως γιατί δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η για αλλαγές. Όμως αν θέλεις όντως να βελτιωθεί η κατάσταση στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να κυνηγήσεις αυτό που είναι προς το συμφέρον σου. Να είσαι ανοικτός/η σε κάποιες προτάσεις ή ιδέες, ακόμα κι αν σε ξεβολεύουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ίσως δεν μπορέσεις να καλύψεις ένα λογαριασμό ή μια συγκεκριμένη οικονομική υποχρέωση που είχες αναλάβει γιατί οι συνθήκες και οι προτεραιότητές σου από τότε έχουν αλλάξει. Αντί να το αποφεύγεις, φρόντισε να ενημερώσεις για τα νέα δεδομένα, μήπως υπάρξει μια διευκόλυνση ή άλλη λύση.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Χρειάζεσαι συντονισμένη προσπάθεια και υπομονή για να καταφέρεις να πετύχεις όλα όσα έχεις σχεδιάσει αυτό το μήνα. Συζήτησε, μάθε περισσότερες λεπτομέρειες και κυρίως μην πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, ακόμα κι πιέζεσαι, αν δεν έχεις εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Μην κρατάς τα συναισθήματά σου και προσπάθησε να τα εκφράσεις, είτε είναι αγάπης, είτε ενόχλησης γιατί το μόνο που καταφέρνεις να απομακρύνεσαι. Επειδή είναι ο σύντροφός σου δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα έπρεπε να γνωρίζει τι γίνεται μέσα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως αισθανθείς την ανάγκη να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί περισσότερο τι ακριβώς χρειάζεται, πριν αναζητήσεις ένα καινούργιο δεσμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ιδέες ή προσφορές που μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά πιθανόν να σου προκαλέσουν το ενδιαφέρον αλλά πριν αποδεχτείς κάποια από αυτές καλό θα ήταν να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες. Γι' αυτό ενδεχομένως να σου χρειαστεί παραπάνω χρόνος να τις ψάξεις. Απλά, έχε κατά νου ότι δεν πρέπει να βιαστείς να αποφασίσεις για κάτι που αργότερα ίσως μετανιώσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με όλα αυτά που θα γίνουν γύρω στα τέλη του μήνα θα καταλάβεις ότι ούτε η τσιγκουνιά, ούτε και τα μεγάλα ανοίγματα μπορούν να εγγυηθούν ότι θα καταφέρεις να πετύχεις τους οικονομικούς σου στόχους. Αυτό που χρειάζεται είναι ακούσεις τη διαίσθησή σου για να ξέρεις πώς θα κινηθείς σε κάθε περίσταση.

ΤΙΓΡΗ

ΓΕΝΙΚΑ: Ο εγωισμός δε θα σε βοηθήσει σε κανένα τομέα της ζωής σου. Μην θεωρείς ότι μπορείς να τα καταφέρεις όλα μόνος/η γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις που για να τα ξεπεράσεις θα χρειαστείς στήριξη από τους δικούς σου ανθρώπους.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Η υπομονή δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου, ιδιαίτερα αν αισθάνεσαι ότι υπάρχει κάτι που σου κρύβει ο σύντροφός σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να περιμένεις μέχρι να επιβεβαιωθούν οι σκέψεις σου ή να έχεις κάτι χειροπιαστό στα χέρια σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα το σκεφτείς πολύ σοβαρά να δημιουργήσεις μια μακρόχρονη σχέση γιατί θεωρείς ότι απαιτούνται πολύ συμβιβασμοί που δεν ξέρεις, αν μπορείς να τους κάνεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μια σαρωτική αναθεώρηση των σχεδίων σου μάλλον είναι απαραίτητη καθώς κάποια εμπόδια που θα εμφανιστούν, εκτός του ότι θα σε κουράσουν ή θα σου δημιουργήσουν απογοήτευση, θα σε ωθήσουν στο να αλλάξει τελείως πλεύση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα, δεν θα μπορέσεις εύκολα να διακρίνεις μια οικονομική ευκαιρία γιατί είναι πιθανό οι εκτιμήσεις σου να είναι εσφαλμένες. Αντί να νιώθεις άσχημα μετά, αποδέξου ότι σαν άνθρωπος δεν είσαι τέλειος ως εκ τούτου είναι απόλυτα φυσιολογικό να κάνεις λάθη.

ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ο μήνας προβλέπεται αρκετά εποικοδομητικός για σένα και θα πρέπει να τον εκμεταλλευτείς, κάνοντας όμως απαραίτητες αλλαγές και αναθεωρήσεις σε κάποια πλάνα σου. Οφείλεις να εμπιστευτείς κυρίως το ένστικτό σου κι όχι τη γνώμη τρίτων.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ίσως διαπιστώσεις ότι έχεις σταδιακά αλλάξει σε αρκετά πράγματα νοοτροπία και συμπεριφορά αλλά αυτό δε συμβαίνει και στο ταίρι σου που φαίνεται ότι παραμένει ακόμα όπως ήταν. Δεν αποκλείεται όμως να βρίσκεται κι αυτό σε ένα μεταβατικό στάδιο και να αντιδρά. Συζητήστε το ήρεμα γιατί μάλλον έχεις πέσει έξω στην εκτίμησή σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, ίσως γνωρίσεις ένα άτομο μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, αλλά η έκβαση του ειδυλλίου θα είναι αργή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μετά από μια περίοδο ανατροπών και πιθανών υποχωρήσεων, τα πράγματα αρχίζουν να εξισορροπούν. Ωστόσο, μέχρι να φτάσουν στο σημείο να σταθεροποιηθούν πλήρως θα περάσει χρόνος κι ενδεχομένως να χρειαστεί σε πολλές αποφάσεις να μην μπορείς να στηριχτείς πουθενά αλλού πέρα από το ένστικτό σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένα πιθανό πρόβλημα αυτό το μήνα ίσως τελικά σου βγει σε καλό. Εκεί που πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός/η είναι σε μια πρόταση που μπορεί να σου γίνει γιατί εξαιτίας της γενικότερης κατάστασης ίσως τελικά δεν έχει την έκβαση που περίμενες και βρεθείς εκτεθειμένος/η.

ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Προκλήσεις, αλλαγές αλλά και αναθεωρήσεις, κάνουν το μήνα πολυτάραχο και γεμάτο γεγονότα γι' αυτό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η και οπλισμένος/η με ψυχραιμία για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις όσο καλύτερα γίνεται.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Μετά από ένα απρόοπτο γεγονός ίσως αναγκαστείτε με το σύντροφό σου να πάρετε αποστάσεις και να ξαναδείτε τη σχέση σας. Ενδεχομένως να ακούγεται δυσάρεστο, αλλά στο χέρι σας είναι το αν θα την τερματίσετε ή θα την συνεχίσετε σε άλλη βάση. Αν πάλι είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο, να έχεις υπόψη σου ότι η γνώμη κάποιων ατόμων μπορεί να σε επηρεάσει αρνητικά, γι' αυτό καλό είναι να κρατήσεις κρυφές τις προθέσεις σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι συναρπαστικές εξελίξεις και οι γρήγοροι ρυθμοί αυτού του μήνα θα σε αναγκάσουν να αυξήσεις τις ταχύτητές σου που όσο κι αν δε σου αρέσει, στο τέλος, όχι μόνο θα μπεις στο παιχνίδι, αλλά το θετικό αποτέλεσμα που θα υπάρξει θα σε γεμίσει χαρά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ίσως νιώσεις κάπως ένοχος/η, αν ανήκεις στους τυχερούς που δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα γιατί δεν μπορείς να βοηθήσεις άλλους που έχουν ανάγκη κι αυτό το συναίσθημα θα επισκιάσει κάποιες χαρούμενες στιγμές σου. Όμως, πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν ευθύνεσαι εσύ κι οφείλεις πρώτα απ' όλα σε σένα να απολαμβάνεις τους κόπους των προσπαθειών σου.

ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα αναγκαστείς να ασχοληθείς με δύσκολες καταστάσεις που αφορούν και σε άλλους και μέσα από αυτές θα διαπιστώσεις ότι μάλλον ήρθε η ώρα να παρατήσεις ό, τι δεν επιδιορθώνεται και με θάρρος να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο. Κάνε το και η ανταμοιβή σου θα είναι άμεση!

ΕΡΩΤΙΚΑ: Έχεις αφιερώσει χρόνο, ενέργεια και συναισθήματα για να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες στη σχέση σου και συνεχίζεις να μάχεσαι για το καλό της. Όμως επειδή θα αρχίσεις να κουράζεσαι ψυχικά αυτό το μήνα, κυρίως αν βλέπεις ότι δεν έχεις την ανταπόκριση που περίμενες από το σύντροφό σου, καλό είναι να αρχίσεις να κοιτάς και τον εαυτό σου κι αν αξίζει τόση προσπάθεια. Αν είσαι ελεύθερος/η, μην αφήνεις λάθη και άστοχες επιλογές του παρελθόντος να δηλητηριάζουν το ερωτικό μέλλον σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το ερώτημα που τίθεται αυτό το μήνα είναι, αν εξακολουθείς να έχεις την αποφασιστικότητα και το πάθος να αγωνιστείς για κάτι καλύτερο γιατί θα απαιτηθεί από σένα να αφιερώσεις αρκετό χρόνο και προσπάθεια, ώστε να υπάρξει η απόδοση που επιθυμείς. Ψάξε να βρεις εναλλακτικές που θα κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στα τέλη του μήνα, θα σου γίνει μια προσφορά που θα είναι απρόσμενα καλή και μάλιστα χωρίς να κρύβει παγίδες ή επιπλοκές, που αν την αποδεχτείς θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου.

ΆΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα είναι ένας πολύ έντονος μήνας, δύσκολος για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συχνά οι διαφορές απόψεων ή αντίληψης θα σε βγάλουν εκτός εαυτού. Προσπάθησε τουλάχιστον να αναβάλλεις σημαντικές συζητήσεις γιατί αν γίνουν κάτω από τέτοιο κλίμα, θα αποβούν εις βάρος σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Μια μικρή διαφωνία απόψεων είναι πολύ εύκολο να μετατραπεί σε σοβαρή διαμάχη. Θα είσαι τόσο προσκολλημένος/η στις θέσεις σου που θα αρνείσαι έστω και να ακούσεις το σύντροφό σου, κάτι που όπως αντιλαμβάνεσαι θα οδηγήσει σε έντονους καυγάδες. Το ίδιο μπορεί να ισχύσει κι αν είσαι ελεύθερος/η με ένα άτομο που σου αρέσει και έχετε αρχίσει να βγαίνετε. Γενικά, πρέπει να ελέγξεις το θυμό σου γιατί ακόμα και μια λέξη, μπορεί να σε βάλει σε θέση μάχης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τα πράγματα κινούνται γρήγορα αυτή την περίοδο κι οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες και αναγκαίες αλλά μπορείς να επωφεληθείς από αυτές αν λειτουργήσεις ευέλικτα και δεν κολλήσεις σε παλιές εφαρμοσμένες συνταγές αλλά στραφείς σε νέες και πιο προχωρημένες ιδέες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όλα θα ήταν πιο εύκολα, αν δεν είχες αγνοήσει ορισμένες οικονομικές υποχρεώσεις σου και αν γίνει τώρα κάποια σχετική συζήτηση και σου ζητηθούν ευθύνες, η ατμόσφαιρα θα ηλεκτριστεί και θα υπάρξει σοβαρή παρεξήγηση. Αυτό που επείγει όμως είναι να βρεθεί μια άμεση λύση.

ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Ο μήνας θα έχει αρκετές προκλήσεις, άλλες πιο εύκολες και άλλες πιο δύσκολες, ωστόσο θα έχεις επιλογές και εναλλακτικές, ώστε να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ενδυναμώσεις το χαρακτήρα σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Είναι εύκολο το να δίνεις συμβουλές σε άλλους για τα προσωπικά τους και δύσκολο να τις εφαρμόζεις, όταν πρόκειται για τη δική σου σχέση, ιδίως αν αντιλαμβάνεσαι ότι το ταίρι σου δεν είναι και στην καλύτερη συναισθηματική κατάσταση γιατί αποσυντονίζεσαι. Με ψυχραιμία και λογική όμως μπορείς να βρεις τη λύση στο πρόβλημά σου. Αν είσαι μόνος/η, η τύχη μπορεί να σου κτυπήσει την πόρτα στα ερωτικά σου αλλά θα πρέπει από κει και πέρα να κουνήσεις κι εσύ τα χέρια σου για να γίνει κάτι καλό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είναι καλό να ανατρέχεις στο παρελθόν και να κάνεις συγκρίσεις με το παρόν, αν κάπου έχεις κολλήσει ή βλέπεις ότι η κατάσταση δεν προχωρά. Αν κι αυτό δε σε βοηθά, τότε απλά βασίσου στο ένστικτό σου και θα σε οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση. Μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου, όταν τα βρίσκεις σκούρα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ενώ θα έχεις την τύχη με το μέρος σου αυτό το διάστημα, δεν θα είσαι πάντα σε θέση να την εντοπίζεις κι ενδεχομένως, μόνο μετά από ένα γεγονός, να αντιλαμβάνεσαι πόσο τυχερός/η είσαι. Να διερευνάς όλες τις ιδέες ή τις προσφορές που θα σου γίνουν και να μη λες «όχι» σε τίποτα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οφείλεις να έχεις τα μάτια και τα αφτιά σου ανοιχτά αυτό το μήνα και να υπολογίζεις την κάθε λεπτομέρεια και πληροφορία που θα υποπέσει στην αντίληψή σου κι ανάλογα να κρίνεις. Να θυμάσαι ότι τα πράγματα παρουσιάζονται ανάλογα με το συμφέρον του καθενός αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι κι η αλήθεια.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Θα αναγκαστείς να εκφράσεις πολλές από τις απόψεις, τα συναισθήματα και τις προθέσεις σου στο ταίρι σου κι ίσως κάπου αισθανθείς άβολα αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή. Όταν το κάνεις θα συνειδητοποιήσεις ότι τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο και θα σου φύγει κι ένα βάρος. Αν είσαι μόνος/η είναι πιθανό να βρεις τον έρωτα στο πρόσωπο ενός καινούργιου ατόμου που μέχρι πρότινος η επαφή σας ήταν φιλική-κοινωνική.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι καταστάσεις έχουν γίνει τελευταία πολύ πιο δύσκολες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να πετύχεις τους στόχους που θα θέσεις, αρκεί να επενδύσεις περισσότερο χρόνο και προσπάθεια. Ίσως αργήσει λίγο η επιτυχία, αλλά τελικά θα τα καταφέρεις. Ως εκ τούτου, μην απελπίζεσαι με την πρώτη δυσκολία και μην βιάζεσαι.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μη χάνεις χρόνο, τηρώντας ένα οικονομικό πλάνο, αν βλέπεις ότι δεν γίνεται να σου βγει γιατί οι συνθήκες έχουν αλλάξει και είναι πέρα από τον έλεγχό σου. Προσπάθησε να καταστρώσεις ένα καινούργιο με βάση τα τωρινά δεδομένα. Μια καλή προσφορά ενδεχομένως να σου φέρει κάποια έσοδα.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι εξελίξεις τρέχουν αυτό το μήνα γι' αυτό δεν πρέπει να θεωρείς τίποτα δεδομένο. Ερεύνησε, μελέτησε και προσπάθησε να βρεις άτομα που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν άμεσα, δίνοντάς σου περισσότερες πληροφορίες ή γνωρίζοντάς σου άλλους ανθρώπους που ίσως φανούν χρήσιμοι.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Η κάλυψη κάποιων βαθύτερων επιθυμιών σου είναι ένα σημαντικό κομμάτι για σένα αυτό το μήνα αλλά αν τις παρουσιάσεις σαν απαίτηση ή αρχίσεις να παραπονιέσαι για τη σχέση σου τότε θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Πρότεινε στο σύντροφό σου να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα που ικανοποιούν ένα μεγάλο μέρος αυτών που επιθυμείς. Αν είσαι ελεύθερος/η και αναζητάς το ιδανικό ταίρι, θυμήσου ότι το παν είναι εξαρχής να υπάρχει χημεία. Τα υπόλοιπα θα έρθουν με την καθημερινή τριβή, την οικειότητα και την εμπιστοσύνη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Κάποιες λεπτομέρειες που για σένα είναι σημαντικές, προφανώς για κάποιους συναδέλφους ή συνεργάτες σου δεν είναι, κάτι που θα σε ενοχλήσει αρκετά. Πριν όμως αντιπαρατεθείς μαζί τους, ρώτησέ τους το γιατί. Θα πρέπει να είσαι υπομονετικός/η και να τους κάνεις να ανακαλύψουν μόνοι τους το λάθος τους. Ίσως έτσι να πάρουν το μάθημά τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οφείλεις να κάνεις όσες ερωτήσεις σου χρειάζονται, προκειμένου να μην έχεις καμία αμφιβολία ή σκιά σε μια πρόταση που μπορεί να σου γίνει και να νιώσεις καλυμμένος/η. Ενδεχομένως να φανείς ενοχλητικός/η σε κάποιους αλλά επειδή πρόκειται για τα δικά σου οικονομικά, άσε τους να λένε ό, τι θέλουν.

ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το να επιμένεις και να μην παραδέχεσαι ότι έκανες εσφαλμένη επιλογή, αυτό το μήνα ίσως δημιουργήσει τριβές με αγαπημένα σου πρόσωπα ή συνεργάτες σου. Ακόμα και αν πιστεύεις ότι έκανες το σωστό, οφείλεις να αποδεχτείς ότι τελικά το αποτέλεσμα δεν σε δικαιώνει. Γι' αυτό συζήτησε, άκου απόψεις για να βρεις τι πήγε στραβά.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης χρειάζεται ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου σε ένα θέμα αρκετά απαιτητικό ή πολύπλοκο που θα αντιμετωπίσετε αυτό το μήνα. Ενδεχομένως να διαφωνήσετε ως προς την αντιμετώπισή του αλλά το παν είναι να συμφωνήσετε ότι και οι δύο στοχεύετε στο κοινό καλό κι όχι στο ποιος θα νικήσει και ποιος θα χάσει από μια κόντρα. Έτσι, αποδεικνύετε ο ένας στον άλλο ότι η αγάπη σας είναι πιο σημαντική. Αν είσαι αδέσμευτος/η, είναι πιθανό να σε ελκύσει πολύ ένα άτομο, αλλά στην πορεία να διαπιστώσεις ότι οι αντιλήψεις σας δεν ταιριάζουν καθόλου, ούτε ως προς το είδος της σχέσης που ζητάτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν σε εμποδίζει η υπερηφάνεια να παραδεχτείς ότι έκανες λάθος αλλά το ότι ούτε εσύ δεν μπορείς να το πιστέψεις, αφού είχες τσεκάρει και ξανατσεκάρει τα πάντα και μάλιστα αρκετές φορές. Όμως είναι πιθανό, οι συνθήκες στο μεσοδιάστημα να άλλαξαν κι εσύ να μην το προέβλεψες, οπότε να έπεσες έξω στις εκτιμήσεις σου. Δε χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα αλλά οφείλεις να ζητήσεις συγγνώμη από κάποιους συνεργάτες σου για τη ταλαιπωρία που τους υπέβαλες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένα άτομο δεν παύει να σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να είσαι ευγνώμων απέναντί του ή ότι η συμφωνία σας είναι οικονομικά πολύ καλή και του χρωστάς χάρη για τα χρήματα που βγάζεις, αλλά γνωρίζεις πολύ καλά ότι το δικό του κέρδος είναι πολλαπλάσιο από το δικό σου. Μην πεις τίποτα για την ώρα, οργανώσου, βασίσου στη διαίσθησή σου κι όταν βρεις την κατάλληλη στιγμή κινήσου ανάλογα.

ΧΟΙΡΟΣ

Μην πιέζεις καταστάσεις, προσπαθώντας να πάρεις απαντήσεις ή αλήθειες και διάλεξε την κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς. Το να λειτουργήσεις άστοχα, άκαιρα ή παρορμητικά στην παρούσα φάση, μόνο μπελάδες θα σου φέρει. Πρέπει να μελετήσεις καλά, πριν περάσεις σε φάση διεκδίκησης.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ο σύντροφός σου είναι πιθανό να αποφεύγει να λύσετε ένα θέμα, αναβάλλοντάς το για αργότερα, όταν θα είστε πιο ήρεμοι. Επειδή έχεις δει και ξαναδεί το ίδιο έργο, καλό θα ήταν να απαιτήσεις μια δέσμευση από την πλευρά του. Εκτός αν κι εσύ δεν είσαι σε φάση ξεκαθαρίσματος, οπότε η δικαιολογία του σε βολεύει ώστε να μην πιέσεις τώρα τις καταστάσεις. Αν είσαι μόνος/η, υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσεις ένα άτομο και από τη συζήτηση μαζί του να αντιληφθείς ότι κρατά κλειστά χαρτιά ή σου λέει μισές αλήθειες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές που δε θα σου δίνουν την πολυτέλεια του χρόνου, ώστε να λύσεις απορίες, να κάνεις ερωτήσεις ή να εκτιμήσεις τα δεδομένα, με αποτέλεσμα οι αποφάσεις σου να είναι βεβιασμένες και υπό πίεση. Μόνο αν αφήσεις ένα ανοιχτό παραθυράκι, θα μπορείς μελλοντικά να στρέψεις τις εξελίξεις προς όφελός σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ίσως βρεθείς αυτό το μήνα να συζητάς επιλογές που δεν είναι ούτε τόσο ενδιαφέρουσες, ούτε τόσο σημαντικές, ωστόσο κάτι σου λέει να διερευνήσεις ό, τι εμφανιστεί στο δρόμο σου. Είναι πάντως πιθανό αυτό που σου φαίνεται λιγότερο ελκυστικό, στην πορεία να αποδειχθεί το πιο χρήσιμο.

Διάβασε επίσης:

- Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

- Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

- Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Για να διαβάσεις τα ερωτικά των ζωδίων της Κινέζικης Αστρολογίας πάτησε εδώ

*Για να διαβάσεις για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πάτησε εδώ

*Βρες εδώ τα πάντα για τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved