Αστρολογική εκτίμηση Αυγούστου για την Ελλάδα

Τι προβλέπεται για το μήνα Αύγουστο, σχετικά με το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό, στην Ελλάδα;

Αστρολογική εκτίμηση Αυγούστου για την Ελλάδα

«Τα προβλήματα της νίκης είναι πιο ευχάριστα από τα προβλήματα της ήττας, αλλά δεν είναι λιγότερο δύσκολα.» Ουίνστον Τσόρτσιλ

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήρθατε στους «Χρησμούς Αυγούστου 2015 για την Ελλάδα».
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τα λεγόμενα «μπάνια του λαού». Άραγε φέτος θα είναι ήρεμα ή θα είμαστε «καρφωμένοι» σε tablet και smartphone, κοιτώντας το newsbomb.gr για να μάθουμε τις εξελίξεις;

Ο μήνας αυτός είναι κρίσιμος, αφού θα πρέπει να ψηφιστούν εκ νέου μέτρα και συμφωνίες και αυτό θα δοκιμάσει τις αντοχές του κυβερνητικού συνασπισμού που απαρτίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. Αυτό το έχω υποστηρίξει από 14 Δεκεμβρίου 2014 στο άρθρο με τίτλο «2015: Διεθνείς εξελίξεις και Πολιτικές προβλέψεις για την Ελλάδα.». Συγκεκριμένα στην παράγραφο για το ΣΥΡΙΖΑ και κατ' επέκταση τον Αλέξη Τσίπρα είχα γράψει: «Φέτος θα κληθεί να χειριστεί μια τεράστια κρίση.» Παράλληλα, στο άρθρο με τίτλο «Εκλογές 2015: Αστρολογικό exit poll» έγραφα για τον Αλέξη Τσίπρα: «Θεωρώ πως θα υπάρξει, ακόμα και κατά την διάρκεια της χρονιάς, κίνηση να τον "ρίξουν" άτομα, ακόμα και μέσα από το εσωτερικό του κόμματός του, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα ανάλογα με αυτά που είχε και ο Κώστας Καραμανλής το 2008-2009.».

Τον Αύγουστο, ο Κρόνος Υποθετικός, που σηματοδοτεί τη κυβέρνηση της χώρας αλλά και τον τρόπο διακυβέρνησης, από πρόοδο συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα, Σελήνης / Άδμητου και Πλούτωνα / Άδμητου αντίστοιχα, στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας, γεγονός που προεικονίζει κωλύματα και γραφειοκρατικά ζητήματα που θα αναδείξουν τα προβλήματα της χώρας. Αυτό, ίσως οδηγήσει σε αλλαγές στις κυβερνητικές ισορροπίες, πυροδοτώντας τα «σενάρια» περί διεξαγωγής πρόωρων εκλογών.

Επιπλέον, ο προοδευμένος Βόρειος Δεσμός της Ελλάδας δείχνει μυστικές επαφές και «εξαπατήσεις» από ετέρους ενώ ο πλανήτης των ξαφνικών και απρόσμενων γεγονότων, ο Ουρανός, από πρόοδο συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ωροσκόπου / Ουρανού της Ελλάδας που υποδεικνύει την προδιάθεση του κόσμου να γίνει πιο αντιδραστικός σε γεγονότα που δημιουργούνται από υπαιτιότητα άλλων.
Ο Άδης, που σχετίζεται με τις «υπόγειες» ενέργειες, από πρόοδο συναντά τον γενέθλιο άξονα Μηδενικής Κριού / Βουλκάνους στο ωροσκόπιο της Ελλάδας, δείχνοντας ότι κάποιοι ετοιμάζουν να «στήσουν» σκηνικό έντασης.

Το ενδιαφέρον αυτού του μήνα συγκεντρώνεται στον μεγάλο συμπαντικό κριτή, τον Κρόνο, ο οποίος από πρόοδο στο ωροσκόπιο της Ελλάδος μιλά για μια κατάσταση μέσα από την οποία (και αφού θα έχουν προκύψει ζητήματα με μισθοδοσίες και εκ νέου προαπαιτούμενα) θα υπάρξει έντονη αμφισβήτηση για το εάν και κατά πόσο μπορούν να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Το θέμα είναι πως η τήρηση ή μη θα αφορά στους «φερέγγυους» δανειστές αφού θα λάβουν τα «προμηνύματα» ότι κάποιο μεγάλο «μπαμ» έρχεται στην Ευρώπη. Σημαντικό είναι πως ο προοδευμένος Κρόνος συναντά τον άξονα Μηδενικής Κριού / Κρόνου της Ελλάδας, δείχνοντας μια μορφή οικονομικής επιβράδυνσης η οποία δεν θα είναι μόνο εσωτερική αλλά ενδεχομένως να αφορά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Δυο «δυνατά» κλειδιά για την αστρολογική εκτίμηση του Αυγούστου είναι τα προοδευμένα προσωπικά σημεία του αστρολογικού χάρτη της Ελλάδας που δεν είναι άλλα από τον προοδευμένο Ωροσκόπο και το προοδευμένο Μεσουράνημα αντίστοιχα.

Ο προοδευμένος Ωροσκόπος (*τα γεγονότα που συμβαίνουν τριγύρω μας και η επιρροή τους) μιλά για μια αδιαφορία από τρίτους αλλά και για την υποστήριξη των θέσεων της Ελλάδας από επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων.

Το προοδευμένο Μεσουράνημα (οι δικές μας δράσεις ως κράτος) μιλά για την εκκίνηση μιας περιόδου 4 μηνών (*έως τέλη Νοεμβρίου 2015) οπού ο μυστικός σχεδιασμός ενός πλάνου ή σχεδίου που έχει καταστρωθεί εδώ και καιρό θα πάει κατ' ευχή...

Οι «πρόοδοι» των πλανητών υποδεικνύουν, οι διελεύσεις πυροδοτούν...

«Σε μια κρίση, η πιο τολμηρή επιλογή είναι συχνά η πιο ασφαλής» Κίσσινγκερ

Ο μήνας αυτός έχει να βγάλει πολλά πάνω-κάτω και παλινωδίες, αφού όπως έχει πει και ο Όττο Φον Μπίσμαρκ «Βρίσκω πάντα τη λέξη "Ευρώπη" στα χείλη πολιτικών που θέλουν από άλλες δυνάμεις κάτι που δεν τολμούν να κάνουν στο όνομα της δικής τους χώρας.».

Το «όνειρο» της Ενωμένης Ευρώπης για την Ελλάδα θα αρχίσει σιγά-σιγά να ξεφτίζει, αφού ο διελαύνων Ποσειδώνας θα συναντήσει το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ουρανού / Άδμητου της χώρας, προεικονίζοντας πως «οι δανειστές» θα επιχειρήσουν να μας δείξουν πως δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν «υποχωρήσεις», αδιαφορώντας για τις κοινωνικές και πολιτικές συνέπειες.
Αυτό και σε συνδυασμό με την επιρροή του διελαύνοντα Ουρανού στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις, αφού ο κόσμος θα αρχίσει να ξεσηκώνεται και μάλιστα οργανωμένα, δημιουργώντας «πονοκέφαλο» τόσο στην κυβέρνηση όσο και στους δανειστές.

Προβλήματα αρκετά έντονα θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια μετά τις 18/8 αφού ο διελαύνων Άδης θα συναντήσει τα μεσοδιαστήματα Ερμή / Άδη και Μεσουρανήματος / Κιούπιντο της Ελλάδος, γεγονός που βγάζει δυσάρεστες ειδήσεις, εμπλοκή σε διαπραγματεύσεις και ίσως την έναρξη μιας... προεκλογικής περιόδου. Όσο γιατί τις εξελίξεις, από τον επόμενο μήνα θα είναι καταιγιστικές!

Καλό μήνα να έχουμε!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved