Ελλάδα: Τα σεληνιακά φαινόμενα του Ιουλίου

Αστρολογική εκτίμηση για τη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Ελλάδα: Τα σεληνιακά φαινόμενα του Ιουλίου

«Νιώθω σαν να κτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα»

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλώς ήρθατε στα σεληνιακά φαινόμενα του μηνός Ιουλίου 2015.

Η παραπάνω φράση ανήκει στον μεγάλο Έλληνα συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη και υποδεικνύει επ' ακριβώς την κατάσταση που θα επικρατήσει το επόμενο διάστημα.
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 25η μοίρα των Διδύμων στις 16/6 και έχει ιδιαίτερα αστρολογικά «τεχνικά» χαρακτηριστικά αφού ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται σε επαφή με τον Al-Hecka, ένα απλανή αστέρα φύσεως Άρη, που δείχνει προβλήματα από ατυχήματα και βία. Συγχρόνως, η συμμετοχή - εμπλοκή του Άρη στην Νέα Σελήνη με όψη συνόδου είναι επικίνδυνη αφού υποδεικνύει ότι μπορεί ανά πάσα ώρα να δημιουργηθούν εντάσεις και συγκρούσεις ή να σημάνει συναγερμός για την αντιμετώπιση ενός κινδύνου.

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 9η μοίρα του άξονα Αιγόκερω - Καρκίνου στις 2/7 και επίσης προοιωνίζεται κινδύνους, βλάβες και δυσάρεστα γεγονότα αφού βρίσκεται σε σύνοδο με τον απλανή αστέρα Facies που συνδέεται με εξεγέρσεις, πολέμους και γενικά άσχημες καταστάσεις.

Μια πρώτη εκτίμηση - Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα
Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου που θα απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα, γεγονότα και χώρους που συνδέονται με ΜΜΕ, νέους και άθληση, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και κάθε ειδών ταξίδια και μετακινήσεις. Επαφές, μεσολαβήσεις, μηνύματα και ειδήσεις θα έχουν εμπρηστικό χαρακτήρα ή θα σχετίζονται με ατυχήματα και πράξεις βίας. Πολύ πιθανόν να απασχολήσουν γεγονότα και κινήσεις που θα χαρακτηρίζονται ως πρωτοφανείς. Η όψη τετραγώνου που πραγματοποιεί τόσο η Νέα Σελήνη όσο και ο Άρης με τον Χείρωνα που βρίσκεται στους Ιχθύες, μια προβληματική θέση, προοιωνίζει ομιχλώδεις καταστάσεις, αποδράσεις, εξαφανίσεις, αυτοκτονίες, απαγωγές, ασέλγειες αλλά και παραβατική ή λανθασμένη συμπεριφορά νεαρών ατόμων που θα προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων.

Στον αντίποδα, η Πανσέληνος που λόγω της εμπλοκής του Facies είναι δυσοίωνη πραγματοποιείται στην 9η μοίρα που είναι φύσης Δία και Τοξότη και υποδεικνύει ζητήματα που σχετίζονται με θρησκευτικό φανατισμό, ξένους και αλλοεθνείς, όπως και αποφάσεις και κινήσεις που σχετίζονται με αυτούς, και προβλήματα που θα ανακύψουν σε χώρους διασκέδασης, δικαιοσύνη ή διδασκαλίας. Επιπλέον, οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης τόσο με τον Πλούτωνα όσο και τον Άρη δείχνουν μεγάλες καταστροφές και πιθανόν αιματηρές ή δραματικές καταστάσεις με πολλούς ανθρώπους.

Ας δούμε όμως το τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα

Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Το καθήκον μας ως άνθρωποι είναι να συνεχίζουμε σαν να μην υπήρχαν όρια στις δυνατότητές μας.» Ταλεϋράνδος

Η Νέα Σελήνη όπως δείχνει το ωροσκόπιο της με συντεταγμένες Αθήνας σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας κατάστασης για την χώρα.

Το Μεσουράνημα της Νέας Σελήνης προμηνύει επιταχυνόμενες διαδικασίες που οδηγούν σε βάσανα και φτώχεια ενώ δείχνει ότι η ηγεσία της χώρας θα πάρει «μεγάλες αποφάσεις».

Ο Ωροσκόπος μιλά για ζητήματα σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Η Νέα Σελήνη ως προς τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας έχει να μας βγάλει αρκετά πράγματα. Πιο συγκεκριμένα, το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης ως προς το ωροσκόπιο της χώρας δείχνει νοητικό εξαναγκασμό αλλά και απόπειρα επηρεασμού με τρόπο προκλητικό, κάτι αντίστοιχο με αυτό που λέμε με «το πιστόλι στον κρόταφο». Το Μεσουράνημα προδιαθέτει για εξαπάτηση δια μέσω επιρροής από τρίτους αλλά και για την προετοιμασία του κόσμου για τον αντίκτυπο ενός θλιβερού γεγονότος το οποίο φέρνει χαμηλό βιοτικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί η συνεργασία «κρατικών φορέων» με άτομα που δεν είναι ιδιαίτερα σύννομα. Ο Ωροσκόπος μιλά για τα προβλήματα εντός μιας οικογένειας που θα απασχολήσουν αλλά και για ένα έγκλημα που θα γίνει και η λύση του θα βρίσκεται σε υπόγειο χώρο (πχ κελάρι).

Στη σύγκριση του αστρολογικού χάρτη της Νέας Σελήνης με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδας, ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί καταστάσεις μέσα από τις οποίες η κυβέρνηση θα καταστήσει σαφές σε όλους ποιες είναι οι θέσεις της ενώ θα δείξει πως προτάσσει πάνω από όλα το εθνικό και μόνον συμφέρον. Το Μεσουράνημα προεικονίζει μια «εμπόλεμη κατάσταση» με κάποιους να επιχειρούν με δόλια μέσα να θέσουν την Ελλάδα εκτός μιας «ομάδας» ή συμμαχίας. Επίσης, δείχνει επιβράδυνση της οικονομίας και προβλήματα με συντάξεις και συνταξιούχους.

Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης.» Ιωάννης Καποδίστριας

Η Πανσέληνος του Ιουλίου όπως προαναφέραμε είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη λόγω της εμπλοκής του ιδιαίτερα δυσμενούς απλανή αστέρα του Facies. Το μεσοδιάστημα Ηλίου/ Σελήνης στον αυτοτελή αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου με συντεταγμένες Αθήνας προδιαθέτει για εκ νέου υπολογισμό του κρατικού προϋπολογισμού αλλά και για καλύτερη διαχείριση των υπό κατασκευή δημοσιών έργων. Όλα θα γίνονται με χαρτί και μολύβι και παροχές θα δίνονται με το «σταγονόμετρο».

Ο Ωροσκόπος, λόγω της επαφής με τον άξονα Μεσουρανήματος / Ουρανού δείχνει ότι ο κόσμος θα βρίσκεται σε αγωνία και αναστάτωση, θυμίζοντας τερματοφύλακα πριν το κρίσιμο πέναλτι.

Το Μεσουράνημα μιλά ξεκάθαρα για ευκαιρίες να αναπτυχτεί η χώρα και να προοδεύσει μέσα από δύσκολες συνθήκες.

Η μελέτη του αστρολογικού χάρτη της Πανσελήνου σε σύγκριση με τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας παρέχει ξεκάθαρη ερμηνεία αφού ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου μιλά για την χώρα η οποία θα δεχτεί έναν εκβιασμό και μια επίθεση, οικονομική ή ακόμα και άλλης μορφής. Παράλληλα, δείχνει ότι δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί η βοήθεια από κάποιον άλλο φορέα, πλην της Ε.Ε και του ΔΝΤ.

Τώρα, συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδας παρατηρούμε ότι το Μεσουράνημα συναντά το μεσοδιάστημα Ηλίου/Ουρανού που σηματοδοτεί ένα μικρό σοκ. Μιλά, όμως, και για ένα «ξεφούσκωμα» στο χρηματιστήριο αφού πρωτίστως θα έχει επιχειρηθεί να «κρατηθεί» με νύχια και με δόντια. Ο Ωροσκόπος, μιλά για την αρχή μιας μεγάλης αλλαγής και προεικονίζει πως η Ελλάδα - η χώρα με τα χίλια προβλήματα- θα στείλει βοήθεια κάπου που θα κριθεί απαραίτητο λόγω επιτακτικής ανάγκης. Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης προμηνύει αλλαγή πολιτικής και στάσης απέναντι σε κάποιους. Τέλος, θα υπάρξουν προβλήματα με την ποιότητα των υδάτων άλλα και με νεροποντές ενώ είναι πιθανή η κατακραυγή για κάποια ζητήματα.

Εν κατακλείδι, παρά τις δυσκολίες που υποδεικνύουν τα Σεληνιακά φαινόμενα του Ιουλίου, η χώρα θα καταφέρει να πετύχει πράγματα και να σταθεί οικονομικά στα πόδια της. Αυτό θα συμβεί από 22/12/2015 και έπειτα αφού βεβαίως από 16/7 θα διασχίσει τον Ρουβικώνα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved