Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Απριλίου

Ο Απρίλιος του 2015 είναι ο συμπαντικός μήνας 3

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Απριλίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Απρίλιος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα -δηλαδή το 3- κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο, κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (3), 12+3=15. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+5=6. Το 6 είναι ο προσωπικός σου μήνας για το Απρίλιο.

Για τον μήνα Απρίλιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1
Διεκδίκησε το δικαίωμα σου για τη ζωή που θεωρείς ότι σου αξίζει. Ανανεώσου, πέταξε από πάνω σου ό,τι δεν σου δίνει χαρά, και κοίταξε το μέλλον με αισιοδοξία. Ένα κεφάλαιο κλείνει ανεπιστρεπτί.
Επαγγελματικά: Είσαι σε τροχιά ανάπτυξης Παρ' όλο που τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο εξυπακούεται σκληρή δουλειά και συνέπεια. Ελπιδοφόρα μηνύματα αν ψάχνεις για εργασία.
Οικονομικά: Τακτοποίησε το συντομότερο δυνατόν τις εκκρεμότητες σου και μην δημιουργείς καινούργιες.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση δες την κατάσταση και από την πλευρά του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος/η, σκέψου τι είσαι διατεθειμένος/η να εγκαταλείψεις πριν κάνεις σχέδια για μια σταθερή σχέση.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2
Εστίασε τις δυνάμεις σου σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Επαναξιολόγησε τους ανθρώπους που σε περιστοιχίζουν και βάλε όρια όπου χρειάζεται.
Επαγγελματικά: Αν περιμένεις την υλοποίηση μιας υπόσχεσης, μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. Πίεσε όσο μπορείς για να πάρεις ό,τι σου αξίζει δικαιωματικά.
Οικονομικά: Δεν είναι καιρός για ανοίγματα. Βάλε προτεραιότητες και ξόδεψε τα απολύτως απαραίτητα.
Αισθηματικά: Το ότι δεν συμφωνείς σε όλα με το σύντροφο σου δεν είναι σοβαρός λόγος να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανόν μια γνωριμία με ερωτικό ενδιαφέρον που θα κάνεις σε κάποιο ταξίδι ή μια εκδρομή να έχει αίσιο τέλος.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Αυτός ο μήνας σου παρέχει τη δυνατότητα ν' ασχοληθείς με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Πριν ξεκινήσεις αποφάσισε για τι από όλα αξίζει ν' αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια.
Επαγγελματικά: Ένα ταξίδι ή μια σειρά μαθημάτων θα βοηθήσουν να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ίσως να κάνεις ένα άνοιγμα σε κάποια άλλη περιοχή.
Οικονομικά: Πρόσεξε τις παρορμητικές αγορές και απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς.
Αισθηματικά: Ένας κοινός σκοπός ή μια δραστηριότητα θα βάλει σε νέα πορεία τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος/η, μη βιαστείς να επενδύσεις σε νέες γνωριμίες μόνο και μόνο επειδή σου χαϊδεύουν τ' αυτιά.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4
Κάποιο άτομο από το παρελθόν θα επιδιώξει να σου μιλήσει με σκοπό να σε εκνευρίσει, γι' αυτό οπλίσου με ψυχραιμία. Διάλεξε τις μάχες που θα δώσεις και μην ενδίδεις στις επιθυμίες τρίτων.
Επαγγελματικά: Κυνήγησε τις φιλοδοξίες σου με γνώμονα, όχι μόνο τι σε συμφέρει περισσότερο, αλλά και τι δεν σε ζορίζει ψυχολογικά και συναισθηματικά. Βρες χρόνο για ξεκούραση.
Οικονομικά: Η ημέρα της ανάκαμψης πλησιάζει. Συνέχισε τις προσπάθειες.
Αισθηματικά: Το αίσθημα του ανικανοποίητου που σε διακατέχει δεν σε αφήνει να εξυγιάνεις την αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνος/η, πάρε την πρωτοβουλία και κάνε γνωστές τις προθέσεις σου στο αντικείμενο του πόθου σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5
Ζεις σε μια φρενίτιδα λόγω των τρελών ρυθμών της καθημερινότητάς σου κι αυτό είναι η αιτία που δεν μπορείς να σταθείς πουθενά για μεγάλο διάστημα. Πρόσεχε όταν οδηγείς και όταν χειρίζεσαι μηχανήματα.
Επαγγελματικά: Πιθανόν να βρεθείς σε δίλημμα μπροστά στην προσφορά μιας καινούργιας θέσης εργασίας. Μη βιαστείς να ενθουσιαστείς γιατί πολλά θα αλλάξουν στην πορεία. Συζήτησε περισσότερο και κάνε την έρευνά σου πριν πάρεις την τελική απόφαση.
Οικονομικά: Κέρδη από μια ευκαιριακή δουλειά ή μια επιπλέον πηγή εσόδων.
Αισθηματικά: Η πορεία της σχέσης σου βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Πάρε μια απόφαση και σταμάτα ν' αναλώνεσαι σε κόντρες και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Αν είσαι μόνος/η, δύσκολα μπορεί ν' αντισταθεί κανείς στην εκρηκτική σου φύση.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6
Το ενδιαφέρον σου αυτό το διάστημα εστιάζεται στους φίλους και τις μικρό-χαρές της καθημερινότητας. Η εμφάνιση ενός ατόμου από το παρελθόν σου ξυπνάει μνήμες που πιθανόν να σε βάλλουν σε δίλημμα.
Επαγγελματικά: Αξιοποίησε τα εκφραστικά σου μέσα και την πείρα που απέκτησες από τη μέχρι τώρα πορεία σου. Εφάρμοσε κάθε καινοτομία που θα μπορούσε να σε εξυπηρετήσει μελλοντικά.
Οικονομικά: Λογαριασμοί και αυξημένα έξοδα θα σου προκαλέσουν προσωρινή ανησυχία.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση ένα ταξίδι θα σου δώσει την ευκαιρία ν' αναβαθμίσεις την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι μόνος/η, μήπως μπερδεύεις τις φιλικές προθέσεις με τα ερωτικά υπονοούμενα;

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7
Ο ανταγωνισμός και η βαβούρα σε εμποδίζουν να περάσεις τις απόψεις σου στους άλλους και να τους πείσεις εκθέτοντας τα επιχειρήματά σου. Πρόσεχε τα μηνύματα και τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο.
Επαγγελματικά: Το παρασκήνιο στον εργασιακό σου χώρο οργιάζει. Καλό είναι να μην συμμετέχεις σε κουτσομπολιά γιατί μπορεί να έρθουν στο φως και να σε εκθέσουν.
Οικονομικά: Τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν θα επιλυθούν σύντομα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε μια σχέση η οποία παρά τις προσπάθειες σου δεν προχωράει, είναι καιρός ν' αποχωρήσεις χωρίς ενοχές. Αν είσαι μόνος/η, πρόσεχε τα λόγια σου γιατί μπορεί να παρερμηνευτούν.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8
Το μήνυμα αυτού του μήνα είναι «μη χτυπάς τη γροθιά στο μαχαίρι», υπάρχουν άλλοι τρόποι να πετύχεις αυτό που θέλεις. Γι' αυτό κατέβασε τους τόνους και βρες πιο ήπιους τρόπους επικοινωνίας.
Επαγγελματικά: Σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Καλύτερα μην πας αντίθετα στο ρεύμα. Δες τι εναλλακτικές έχεις και πάρε τις αποφάσεις σου με ψυχραιμία και σύνεση.
Οικονομικά: Οι δυσκολίες που σε απασχολούν ξεπερνιούνται με πρόγραμμα και μέτρο στα έξοδα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση μη ζητάς από το σύντροφό σου αυτά που δεν μπορεί να σου δώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η, ήρθε η ώρα να ξεκολλήσεις από τα φαντάσματα του παρελθόντος και να γυρίσεις σελίδα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9
Συζητήσεις, ξεκαθαρίσματα και επαναπροσδιορισμοί σχέσεων και συνεργασιών. Ήρθε η ώρα να «ρίξεις την αυλαία» σε ό,τι έχει χάσει την ουσία του και δεν έχει πλέον να σου προσφέρει κάτι.
Επαγγελματικά: Ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς έγκαιρα και με τον κατάλληλο τρόπο. Μη διστάσεις αν σου δοθεί η ευκαιρία να μετακινηθείς σε άλλη θέση ή να ασχοληθείς με ένα καινούργιο αντικείμενο.
Οικονομικά: Πρόσεχε τις κινήσεις σου γιατί υπάρχει τάση να χαθούν χρήματα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση σκέψου τι σημαίνουν οι τσακωμοί που γίνονται για ψύλλου πήδημα. Αν είσαι μόνος/η, όσο και να προσπαθείς το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν θα ενδώσει, ανήκει αλλού και εκεί θα μείνει.

Διάβασε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2015

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved