Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Ακόμα και μέσα στην πιο ενθουσιώδη διάθεση πρέπει να έχουμε συνεχώς τον έλεγχο

Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 22/11 στις 2.32 το μεσημέρι στην 1η μοίρα του Τοξότη.

Η σύνοδος με την Αφροδίτη και το τρίγωνο με τον ωροσκόπο είναι πολύ ενθαρρυντικές όψεις, στο να ξεκινήσουμε κάτι που αφορά μια προσωπική μας επιθυμία.
Ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα σε όποιον τομέα μας απασχολεί θα έχουμε σίγουρα, η προσοχή μας όμως θα πρέπει να εστιαστεί στο τετράγωνο του Ποσειδώνα, που μπορεί να μας αποπροσανατολίσει και να μας διαφύγει κάτι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη των σχεδίων μας.
Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο θέτει όρια ασφαλείας που το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, απασφαλίζει παράλληλα.

Προσοχή λοιπόν ακόμα και μέσα στην πιο ενθουσιώδη διάθεση και να θυμόμαστε πως σε αυτή τη Νέα Σελήνη πρέπει να έχουμε συνεχώς τον έλεγχο, δεν υπεκφεύγουμε με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο, αντίθετα προσπαθούμε να μην αφήσουμε τίποτα αδιευκρίνιστο.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Θα καταφέρεις να αντισταθείς γενναία στις αντιξοότητες και θα χαράξεις το δρόμο σου ανυποχώρητα σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο και προσπαθείς να δείξεις δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Αν έχεις νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις οποιεσδήποτε διαδικασίες και στις πληροφορίες που λαμβάνεις. Επιδίωξε ένα ταξίδι που θα σε τονώσει και ασχολήσου με οτιδήποτε μπορεί να προάγει το πνεύμα σου και να διευρύνει τους ορίζοντές σου. Πήγαινε κόντρα στις δυσκολίες χωρίς να ανησυχείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συμμετοχή της κυβερνήτη σου, Αφροδίτης σε αυτή τη Νέα Σελήνη σου δίνει θάρρος να επενδύσεις στους άλλους σε ό, τι αφορά σε οικονομικά και φορολογικά θέματα. Μπορεί να λάβεις βοήθεια από τρίτους, καθοδήγηση και χρήσιμες υποδείξεις. Παρόλα αυτά θα τσεκάρεις οτιδήποτε και οποιονδήποτε και δεν θα αφεθείς σε υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις. Η επιθυμία σου να τελειώνεις με θέματα που επιφορτίζουν την ψυχολογία σου σε κάνουν να διαχωρίζεις τα ξερά από τα χλωρά, ενώ ο αισθησιασμός και η λίμπιντο αυξάνονται στο μέγιστο. Κάνε τις στρατηγικές σου χωρίς δισταγμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι οι προσδοκίες σου, που αφορούν σε συντρόφους και συνεργάτες, οι οποίες πολλαπλασιάζονται σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Η σύνοδος του κυβερνήτη σου, Ερμή, με τον Κρόνο σε κάνει να σκέφτεσαι σοβαρά και αμετάκλητα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να περάσεις ανάλαφρα στους άλλους. Μπορεί να κλείσεις μια νέα συνεργασία, να δρομολογήσεις κάποια ζητήματα στις σχέσεις σου αλλά φρόντισε να έχεις μόνο ρεαλιστικές προσεγγίσεις, ώστε να μην απογοητευτείς από ουτοπικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εργασία και υγεία είναι δύο τομείς που σε απασχολούν πολύ σε αυτή τη Νέα Σελήνη, έχοντας την ευκαιρία να κινητοποιηθείς προς όφελός σου. Προτάσεις για δουλειά που τυχόν σου γίνουν θα πρέπει να τις σκεφτείς καλά και όχι με παρόρμηση, ενώ μια ευχάριστη αλλαγή μπορεί να γίνει στην υπάρχουσα εργασία. Ευκαιρία επίσης να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες, να φροντίσεις το σώμα σου και να κάνεις οτιδήποτε μπορεί να τονώσει την ψυχολογία σου. Ξεκίνα να δραστηριοποιείσαι απέναντι σε όσα σε έχουν βαλτώσει.

ΛΕΩΝ

Εξαιρετική για τη διάθεσή σου αυτή η Νέα Σελήνη που σε κάνει να προβάλλεις όλα θα θετικά χαρακτηριστικά σου, όπως η γενναιοδωρία και η μεγαλοψυχία σου. Είσαι ανεξάντλητα δημιουργικός/η, βρίσκεις χρόνο για όλα, διασκεδάζεις και βάζεις προτεραιότητα στον έρωτα και στην καλοπέρασή σου. Ακόμα και η υπερβολή σου δύσκολα σε απογοητεύει, προσπάθησε όμως να μην δώσεις παραπάνω από όσα σου ζητάνε γιατί εκτός από ανώφελο σε αδειάζει ενεργειακά. Μην ξοδεύεις τα συναισθήματά σου χωρίς διάκριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένειά σου, να σκύψεις στις ανάγκες τους, να βρεθείς πιο κοντά με κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα. Σου δίνεται μια ευκαιρία να αφοσιωθείς σε οτιδήποτε αφορά το χώρο που ζεις, αλλά με μια προϋπόθεση: Μην φτάσεις στο άλλο άκρο, διότι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε κάνει να αισθάνεσαι ένοχος ως προς τις σχέσεις σου προβαίνοντας σε υπερβολικές κινήσεις επανόρθωσης. Κινήσου μεθοδικά και αξιοποίησε το χρόνο σου χωρίς να τον μονοπωλείς φανατικά.

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνείς θαυμάσια με τη στήριξη και της κυβερνήτη σου Αφροδίτης, που σου δίνει ευκαιρίες να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να κλείσεις μια συμφωνία, να περάσεις τις απόψεις σου και να πείσεις με το λόγο σου. Αν έχεις κάτι στο μυαλό σου που χρειάζεται έναν ιδιαίτερα πονηρό χειρισμό, μπορείς να το ανακινήσεις. Μην παραβλέψεις όμως κανένα σημείο που σου φαίνεται ύποπτο και μπορεί να σε εκθέσει ή να σε βλάψει στο μέλλον. Λύσε παρεξηγήσεις, διασαφήνισε θέματα και προθέσεις και προχώρα ακάθεκτος/η στα σχέδιά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοϊκή αυτή η Νέα Σελήνη για τα οικονομικά σου που μπορείς να τα αυξήσεις με διάφορους τρόπους ακόμα και με μέσα από τζόγο και τυχερά παιχνίδια. Νιώθεις τυχερός και κατά στιγμές έχεις την αίσθηση πως μπορείς να ξοδέψεις ένα ποσό για κάτι που θέλεις να αποκτήσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις είναι να βεβαιωθείς πως το έχεις απόλυτη ανάγκη και να μην παρασυρθείς στο να ικανοποιήσεις απλά το συναίσθημά σου. Η ανάγκη σου να προσφέρεις δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα που θα είναι έντονη, θα πρέπει να συμβαδίζει με το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν υπάρχει ταβάνι για σένα σε αυτή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και αν κάπου κουτουλήσεις θα είναι από αφηρημάδα και έλλειψη συγκέντρωσης, που προκαλεί ο ενθουσιασμός σου. Ξεκίνα λοιπόν για να γεμίσεις κενά, να εκπληρώσεις επιθυμίες, να αποδεσμευτείς, να αλλάξεις εμφάνιση και τρόπο που βλέπεις τα δυσάρεστα. Φτιάξε τη σχέση σου με τον εαυτό σου και τους άλλους, μάζεψε τα σπασμένα και πέτα τα με ευχαρίστηση στον κάδο απορριμμάτων. Κάθε αλλαγή που θα κάνεις τώρα θα είναι αποδοτική και συμφέρουσα από όλες τις απόψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπάθησε να δεις τι είναι αυτό που σε στενοχωρεί, σε εκνευρίζει και σε απασχολεί τόσο, ώστε να αισθάνεσαι ενίοτε απογοήτευση και αδυναμία. Έχεις την ευκαιρία να ανιχνεύσεις παρασκηνιακές υποθέσεις και να τις ξεδιαλύνεις. Πρόσεχε μόνο να μην σου διαφύγει τίποτα γιατί αυτή τη φορά χρειάζεσαι ολοκληρωμένη και σαφή εικόνα.
Επεδίωξε να μπεις στα βαθιά για να καθησυχάσεις τον εαυτό σου και να απομακρύνεις από τη ζωή σου ανθρώπους και καταστάσεις που σε στριμώχνουν.
Ο ρόλος του Ηρακλή Πουαρό αναβιώνει στα χέρια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όπου πανηγύρι και χαρά είσαι πρώτος/η εκτονώνοντας τις προσπάθειες να φανείς συνεπής και αξιόπιστος/η, απέναντι στις αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί εδώ και πολλούς μήνες. Επιλέγεις τους φίλους σου, τον τρόπο που διασκεδάζεις και τη συμμετοχή σου στα κοινά με τους δικούς σου όρους πλέον και χωρίς υποχωρήσεις και υποδείξεις άλλων. Αλλάζεις την κοινωνική σου ζωή και εικόνα, κάνοντάς την πιο λειτουργική και απολαυστική. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να μην πάρει η μπάλα άδικα κάποιους.

ΙΧΘΥΕΣ

Στόχος σου είναι τα επαγγελματικά σου θέματα και η εικόνα που δίνεις προς τα έξω. Έχεις σίγουρα μεγάλη θέληση περισσότερο συναισθηματική, αλλά η συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ποσειδώνα τείνει να σε αποπροσανατολίσει για άλλη μια φορά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πετύχεις το στόχο σου αρκεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις κινήσεις σου και να κυνηγήσεις έναν επαγγελματικό στόχο απαλλαγμένος/η από συναισθηματισμούς χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα γίνεις αδίστακτος/η. Βρες τις ισορροπίες σου και θέσε βάσεις για το μέλλον.

Διάβασε επίσης: Κ. Λεφάκης: Νέα Σελήνη Νοεμβρίου - Εξελίξεις στα οικονομικά

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved