Οι χρησμοί του Οκτωβρίου για την Ελλάδα

Τι προβλέπεται για το μήνα Οκτώβριο σχετικά με το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα;

Οι χρησμοί του Οκτωβρίου για την Ελλάδα

Φίλοι και φίλες, αναγνώστες του astrology.gr καλό μήνα να έχετε. Ο Οκτώβριος έφτασε και παρά το κρύο και τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα είναι πολύ καυτός από πολιτικής πλευράς!

Η ΔΕΘ αποτέλεσε βαρόμετρο για να ξεκολλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσκοπικά τουλάχιστον από τα ποσοστά τόσο των Ευρωεκλογών όσο και των εκλογών του 2012. Ο Αλέξης Τσίπρας απέδειξε ότι μπορεί να γίνει δεινός παίχτης στο πολιτικό επικοινωνιακό παιχνίδι και επιβεβαιώνει τα γραφόμενα μας ότι ο λαός του δείχνει την προτίμηση ενώ το προ τριετίας άρθρο «Μαξίμου καλεί Τσίπρας» τείνει να αποδειχθεί προφητικό.

Ο μήνας ξεκινά επί την επιρροή της Νέας Σελήνης στον Ζυγό που συνέβη στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 στον 4ο οίκο ης Ελλάδος. Ο Ωροσκόπος αυτής έκανε σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό της Ελλάδας, προμηνύοντας αναταραχές που θα σοκάρουν και δείχνοντας ότι κάποιοι θα νοσταλγήσουν την εποχή που υπήρχε προάσπιση της εθνικής ταυτότητας και αγάπη για την πατρίδα. Φανατισμός, ζητήματα θρησκείας αλλά και ανάγκη για επιστροφή στις ρίζες.

Το επόμενο Σεληνιακό Φαινόμενο που επηρεάζει τον Οκτώβριο είναι η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 8 του μήνα. Το Μεσουράνημά της είναι σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό της Ελλάδος δείχνοντας ξαφνικά γεγονότα στην πολιτική ζωή της χώρας, σοκ σε σχέση με δίκες και δικαστικές αποφάσεις και πάσης φύσεως αποκαλύψεις. Ανακαλύψεις ή επιστημονικά πορίσματα θα απασχολήσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ας δούμε τώρα τι δείχνει το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδος για τον μήνα Οκτώβριο.

Το προοδευμένο σημείο της Μηδενικής Κριού υποδεικνύει γεγονότα και ειδήσεις που θα προκαλέσουν πάταγο τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.

Ο προοδευμένος Άδης δείχνει προβλήματα που προκαλούνται από γυναίκες ή ζητήματα που θα απασχολήσουν με πρωταγωνιστές θηλυκά πρόσωπα. Επίσης, διαφαίνεται έντονη στροφή των ψηφοφόρων προς την αντιπολίτευση.

Ο προοδευμένος Άρης δείχνει ότι τον Οκτώβριο θα απασχολήσουν αναταραχές και διαμαρτυρίες όπως και έντονες σκηνές βίες, στρατιωτικές και αστυνομικές επεμβάσεις. Συγχρόνως, διαφαίνονται καλλιτεχνικές επιτυχίες ή καλλιτεχνικά δρώμενα που θα προκαλέσουν την προσοχή. Πιθανή σύμπλευση – υποστήριξη καλλιτεχνών προς πολιτικά πρόσωπα.

Ο προοδευμένος Ζευς δείχνει συναγερμό ή κατάσταση επιφυλακής στα σώματα ασφαλείας ή το στρατό.

Ο προοδευμένος Ποσειδώνας δείχνει έντονο παρασκήνιο για κάτι που πολιτικά ψήνεται, κοινωνικές δολοπλοκίες, εγκατάλειψη εταιρείας αλλά και μια βρώμικη δουλειά που αναλαμβάνει το παρακράτος να φέρει σε πέρας.

Ο Υποθετικός Κρόνος δηλώνει την προσπάθεια της κυβέρνησης να δείξει ότι δεν υπάρχει ανησυχία καθώς θα προσπαθεί να βρει τρόπο να επιβιώσει.

Ο προοδευμένος Βόρειος Δεσμός δείχνει επαφές αλλά και προβλήματα που προκύπτουν σε σχέση με λαούς που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση και ένα ανειλικρινές πολιτικό πόκερ της κυβέρνησης γύρω από σχετικά θέματα.

Ο προοδευμένος Ωροσκόπος προεικονίζει προβλήματα που θα αναδυθούν μέσα από συνέδρια ή συνεδριάσεις και μιλά για βουλευτές που θα κάνουν δήθεν ή χωρίς ουσία επαναστάσεις.

Ο προοδευμένος Ουρανός δείχνει ότι η κυβέρνηση διατρέχει εκτεταμένο κίνδυνο και θα δοκιμάσει να ελιχθεί. Πιθανή είναι εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σε ενδεχόμενη κυβέρνηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από κόμμα της κυβέρνησης ή από άλλο χώρο. Ψηφίσματα και διαταγές θα προκαλέσουν αντεγκλήσεις.

Ο προοδευμένος Ήλιος δείχνει ζητήματα με την ακίνητη περιούσια και σχετικά κολλήματα και εμμονές.

Ο προοδευμένος Πλούτωνας προεικονίζει εξαναγκασμό από τους άλλους για πρόσληψη ή τοποθέτηση προσώπου σε κάποιο πόστο. Πιθανή σχετική δικαστική απόφαση που μπορεί να αποτελέσει βόμβα για τα θεμέλια της κυβέρνησης αλλά και επιβεβλημένες αποφάσεις από τους ευρωπαϊκούς συμμάχους ή/και την τρόικα.

Ο προοδευμένος Βουλκάνους δείχνει μια επανάσταση στους κόλπους της κυβέρνησης λόγω της τάσης ανάδειξης της δύναμης του ενός, μάλλον του πρωθυπουργού. Θέματα πολιτισμού θα απασχολήσουν.

Η προοδευμένη Αφροδίτη δείχνει εμπαιγμό σε σχέση με κάποιο οικονομικό, φορολογικό, τελωνειακό ζήτημα ή κάποιους είδους εγκατάλειψη αλλά και φοροελεγκτικό μασάζ σε πρόσωπα που εναντιώνονται στην κυβέρνηση.

Ο προοδευμένος Ερμής δείχνει ζητήματα με εφημερίδες ενώ ο προοδευμένος Κρόνος μιλά για σκέψεις ή μηνύματα τέλους, απώλειας, πιθανής κατάρρευσης ή απόσυρσης ενός σημαίνοντος προσώπου. Επίσης, θέματα που αφορούν μαθητές και καθηγητές θα βρεθούν στο προσκήνιο.

Ο προοδευμένος Δίας δείχνει ότι υπό το φόβο ανατροπών και ρήξεων θα ενισχυθεί η ρευστότητα με τη βοήθεια των τραπεζών αλλά προς λίγους, ισχυρούς και εκλεκτούς. Πιθανή αποκάλυψη ή σχετικό σκάνδαλο.

Τέλος μετά τις 18/10 αναμένονται πιο μεγάλες αναταραχές στην πολιτική ζωή της χώρας και αντιφατικές δηλώσεις σε σχέση με το όσα θα υποστηρίζει η κυβέρνηση και οι ξένες δυνάμεις. Πολύ πιθανόν η κυβέρνηση να δεχτεί μεγάλο πλήγμα καθώς ελλοχεύει η Ηλιακή Έκλειψη της 24η Οκτωβρίου. Θα υπάρχει κορύφωση γεγονότων και ίσως μπούμε σε μια φάση που θα μπορούσε να φτάσει σε κάποιου είδους ακυβερνησία.

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved