Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Αύγουστο στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεσμευμένος

Με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ερωτικό ζώδιο του Λέοντα ξεπροβάλλει ο Αύγουστος, φίλε Κριέ, και η ερωτική σου ζωή θα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σου. Αν και τις πρώτες μέρες δεν θα έχεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου και πιθανόν λόγια και κουβέντες να ξεφύγουν δημιουργώντας εντάσεις εντούτοις, από τη φύση σου ενεργητικός και δραστήριος, δεν θα αφήσεις τη σχέση σου να βαλτώσει. Στις 7/8 ο κυβερνήτης σου ο Άρης που βρίσκεται στον παθιασμένο Σκορπιό δημιουργεί θετική όψη με τον ρομαντικό Ποσειδώνα ευνοώντας μέσα από πρωτοβουλίες σου να δημιουργηθεί στη σχέση σου μια ατμόσφαιρα μαγική. Στις 12/8, η Αφροδίτη αφήνει το συναισθηματικό Καρκίνο και εισέρχεται στον φλογερό Λέοντα ευνοώντας διακοπές, διασκέδαση και ευτυχή γεγονότα. Πολύ πιθανά αυτόν το μήνα είναι ένας γάμος ή η απόκτηση ενός παιδιού, όπως και καταστάσεις που θα προλειάνουν το έδαφος για αυτά. Προς τα τέλη του μήνα, ίσως νιώσεις ότι «πνίγεσαι» από υποχρεώσεις και καθήκοντα και χρειαστεί ο έρωτας να μπει σε δεύτερη μοίρα.

Αδέσμευτος

Δεν είναι λίγο πράγμα ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και των ευκαιριών, να βρίσκεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο που συμβολίζει τη διασκέδαση, τη χαρά και την ερωτική ζωή. Ως το επόμενο καλοκαίρι είσαι ο πρωταγωνιστής του έρωτα και θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του θαυμασμού, του φλερτ και του έρωτα. Οι πιθανότητες να ερωτευτείς είναι μεγάλες και σε αυτό το σκοπό βοηθά αυτό το μήνα η Νέα Σελήνη που έγινε στις 26/7, η παρουσία του Ερμή (ως τις 15/5), του Ήλιου (ως τις 23/8) και της Αφροδίτης (από τις 12/8) στον θερμό Λέοντα. Ταξίδια, βόλτες και ευχάριστες επαφές θα συμβάλλουν σε νέες γνωριμίες και η καρδιά σου θα χτυπά στους παλμούς του έρωτα. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης στις 18/8 και 25/8 με τον Δία και τον Ουρανό αντίστοιχα ευνοούν να ανάψει το φως του έρωτα στη ζωή σου και να ζήσεις συναρπαστικές εμπειρίες. Το τελευταίο πενθήμερο του μήνα το βλέμμα σου αναγκαστικά θα γυρίσει σε δουλειές και άγχη, εντάσεις και αποχωρισμοί είναι πολύ πιθανοί.

Ταύρος

Δεσμευμένος

Με την Αφροδίτη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, έχεις ανάγκη από τρυφερά λόγια και κινήσεις αγάπης όμως οι συνθήκες δεν ευνοούν τις πρώτες μέρες του μήνα. Το κλίμα ίσως να είναι τεταμένο και με πρόσωπα γύρω σου πιθανόν να προκύψουν εντάσεις και τσακωμοί. Ως παιδί της Αφροδίτης έχεις ανάγκη από ηρεμία, αρμονία και ομορφιά γύρω σου και στις 18/8 και 25/8 που θα σχηματίζει θετικές όψεις με το Δία και τον Ουρανό ευνοεί να κάνεις νέα θετικά ξεκινήματα και να ανοίξεις ένα νέο κύκλο στη ερωτική σου ζωή. Συγχρόνως, η παρουσία του Ερμή από τις 15/8 στο γήινο ζώδιο της Παρθένου ευνοεί μέσα από συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις να εδραιώσεις ένα πιο θετικό κλίμα στη σχέση σου. Στα τέλη του μήνα, οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης και του Άρη δείχνουν ότι η δυσκαμψία και το πείσμα ίσως δεν φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επέμεινε σε αυτό που θες, μη ακολουθώντας τρόπους και μεθόδους που το παρελθόν σου έχει δείξει ότι δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα τυχόν λύνουν.

Αδέσμευτος

Με τον σοβαρό Κρόνο στον τομέα των σχέσεων σου δεν θέλεις μια περιπέτεια, επιθυμείς μια σχέση δυνατή και ανθεκτική. Με την Αφροδίτη στον νοσταλγικό Καρκίνο ίσως ένας έρωτας από το παρελθόν ξαναμπεί στη ζωή σου. Ωστόσο το τετράγωνο με τον Ουρανό την 1/8 δείχνει ότι δεν θα πρέπει να βιαστείς να τρέξεις προς αυτόν γιατί γρήγορα θα γυρίσεις πίσω αφού δεν έχεις διάθεση να ξεφύγεις από τους στόχους σου. Η είσοδος του Ερμή από τις 15/8 στο φιλικό και προσγειωμένο ζώδιο της Παρθένου θα ευνοήσει θετικά την ερωτική σου ζωή. Μια νέα γνωριμία πιθανόν να προκύψει σε διακοπές ή σε χώρο που θα περνάς τον ελεύθερό σου χρόνο. Με εξαίρεση τις 19/8 που δείχνει ότι ίσως μπερδευτείς και βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα παραμορφωτικό καθρέφτη, οι όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 21/8 και τον Άρη στις 25/8 είναι θετικές για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και μάλιστα με πάθος. Προσοχή στις 3/8, 9/8, 19/8, 26 και 27/8.

Δίδυμοι

Δεσμευμένος

Ο Αύγουστος, αεικίνητε Δίδυμε, είναι ένας μήνας που αφενός θα προσφέρεις και θα λάβεις δώρα σε συναισθηματικό και όχι μόνο επίπεδο και αφετέρου θα χαρείς βόλτες, μετακινήσεις, ταξίδια με τις σκέψεις και εκδρομές σε μέρη που η διασκέδαση και η χαρά κυριαρχεί. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 12/8 στον θερμό Λέοντα δείχνει ότι θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και η επικοινωνία σας θα γίνει πιο φλογερή. Στις 18/8 και στις 25/8 οι όψεις που θα σχηματίσει με το Δία και τον Ουρανό θα είναι οι πιο θετικές του μήνα και ευνοείται να κάνεις προτάσεις που θα φέρουν ευτυχία στη σχέση σου και θα ανανεώσουν τον έρωτα με το ταίρι σου. Στα τέλη του μήνα, το πλανητικό σκηνικό φέρνει προβλήματα και εντάσεις που, όσο σε αφορούν, φαίνεται ότι θα εστιαστούν σε ζητήματα με τα οποία θα έρθει αντιμέτωπος ο/η σύντροφός σου και δυσκολίες που σχετίζονται με την καθημερινότητα και την εργασία. Το κλειδί σε όποιο ζήτημα μπορεί να λυθεί με θετική επικοινωνία και αισιόδοξη σκέψη. Και στα δύο έχεις σύμμαχο το Δία!

Αδέσμευτος

Το φλερτ είναι δεύτερη φύση σου και τον Αύγουστο θα σπάσεις ρεκόρ επιτυχίας. Η παρουσία του Ερμή (ως τις 15/8), του Ήλιου (ως τις 23/8) και της Αφροδίτης (από τις 12/8) στον ερωτικό και θερμό Λέοντα υπόσχεται ένα καλοκαίρι, γεμάτο γνωριμίες, εκδηλώσεις ερωτικού ενδιαφέροντος, μετακινήσεις και εκδρομές με αισθηματικές προεκτάσεις. Οι θετικές όψεις της λαμπερής Αφροδίτης με τον Δία στις 18/8 και τον Ουρανό στις 25/8 δείχνουν ότι αναμφίβολα, φίλε Δίδυμε, αυτόν το μήνα θα βρεθείς στην λίστα με τους καρδιοκατακτητές του ζωδιακού. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ζώδιο σταθερό και επιδιώκει να δημιουργήσει καταστάσεις που δεν είναι της μιας βραδιάς ή της καλοκαιρινής περιόδου. Εσύ από τον άλλη, χαίρεσαι το θαυμασμό και την επιτυχία που έχεις αλλά δεν είσαι σίγουρος ότι είσαι έτοιμος να παραδώσεις την καρδιά σου. Τέλη του μήνα, ίσως δεις κάποια «μαύρα σύννεφα» στα φλερτ και τις ερωτικές συμπάθειες σου λόγω των αναστολών και των ανασφαλειών σου.

Καρκίνος

Δεσμευμένος

Ο Αύγουστος, τρυφερέ Καρκίνε, είναι ένας μήνας που η ερωτική σου ζωή ξαναζωντανεύει και το πάθος σε κυριεύει. Με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο ως τις 12/8 η ερωτική σου διάθεση είναι εμφανής ενώ με τον Άρη όλο το μήνα στον παθιασμένο και κτητικό Σκορπιό θα βιώνεις στιγμές δυνατά ερωτικές. Στις αρχές του μήνα, οι δυσαρμονικές όψεις του Άρη και της Αφροδίτης δείχνουν ότι το κλίμα στη σχέση σου αν και ερωτικό θα έχει ανατροπές και εντάσεις. Εν συνεχεία, τα πράγματα αλλάζουν και μάλιστα γύρω στις 7/8 θα είσαι από τους τυχερούς αυτού του καλοκαιριού που θα ζήσουν τη μαγεία του έρωτα. Θα βιώσεις βαθιά ολοκλήρωση στη σχέση σου και ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα υπάρχει γενναιοδωρία αγάπης. Προς τα τέλη του μήνα, το δυσαρμονικό πλανητικό σκηνικό θα επηρεάσει και εσένα φέρνοντας προβλήματα που σκοπό έχουν να σε διδάξουν ότι καλό είναι να απολαμβάνεις τα δώρα του έρωτα χωρίς να προχωράς σε υπερβολές. Οι μέρες που χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή είναι 1/8, 2/8, 25/8, 26/8, 27/8 ενώ οι πιο ερωτικές μέρες του μήνα είναι 7/8, 15/8, 18/8 και 25/8.

Αδέσμευτος

Το φετινό καλοκαίρι, στον έρωτα όλα γίνονται! Αν και ο μήνας δεν φιλοξενεί στο σύνολο του θετικές όψεις εντούτοις εσύ είσαι από τους πιο ευνοημένους σε θέματα αισθηματικής ζωής. Αυτό που θα σου συμβαίνει αυτό το καλοκαίρι είτε θα είναι πρώτη φορά που θα το ζεις, είτε θα έχεις πολύ καιρό να το βιώσεις. Με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο ως τις 12/8 θα κολυμπάς με άνεση στα νερά του έρωτα και συγχρόνως με τον Άρη, όλο τον μήνα, στον δυναμικό και μαχητικό Σκορπιό θα κάνεις συνεχώς μακροβούτια στα βάθη του πάθους. Το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 7/8 είναι μια από τις πιο θετικές όψεις του μήνα που εσένα σε ευνοεί τα μάλλα, αφού προεικονίζει μεγάλη ευτυχία και ονειρική χαρά σε θέματα έρωτα. Το τελευταίο πενθήμερο οι δυσαρμονικές όψεις τόσο της Αφροδίτης όσο και του Άρη έρχονται να δοκιμάσουν κατά πόσο είσαι έτοιμος για τις χαρές του έρωτα και αν αντέχεις δυσκολίες. Οι μέρες που ευνοούν περισσότερο τα ερωτικά σου είναι 7/8, 15/8, 18/8 και 25/8 ενώ προσοχή χρειάζεται γύρω στις 1/8, 2/8, 25/8, 26/8 και 27/8.

Λέων

Δεσμευμένος

Με τον Δία, κυβερνήτη της αισθηματικής ζωής στο δικό σου ζώδιο, βρίσκεσαι στην αρχή ενός ιδιαίτερα θετικού κύκλου. Πάσης φύσεως νέα ξεκινήματα είτε αυτά σχετίζονται με την προετοιμασία ή την τέλεση ενός γάμου είτε με άλλα ευτυχή γεγονότα ευνοούνται και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρεθούν στο δρόμο σου. Ο μήνας ξεκινά με ανατροπές, εντάσεις και καταστάσεις στις οποίες ίσως δεν αρκεί μόνο η θετική στάση, ωστόσο αν αυτή υπάρχει, θα βοηθήσει σημαντικά. Η καρδιά του Αυγούστου θα είναι η πιο συναρπαστική περίοδος για την ερωτική σου ζωή και μεταξύ 8/8 και 22/8 μπορείς να διασκεδάσεις και να χαρείς τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Την τελευταία εβδομάδα το κλίμα θα είναι κάπως βαρύ και πολλά πράγματα δεν θα προχωρούν όπως επιθυμείς. Ίσως, ζητήματα οικογενειακά ή οικονομικά βάλουν τρικλοποδιά σε κάποια σχέδιά σου. Οι μέρες που θέλουν προσοχή είναι 1/8, 2/8, 26/8, 27/8, 29/8 ενώ ιδιαίτερα ευνοϊκές είναι 8/8, 18/8, 25/8.

Αδέσμευτος

Το φετινό καλοκαίρι από πολλές πλευρές θα είναι πολυτάραχο όμως εσύ με τον πλανήτη της τύχης και την ευημερίας, το Δία, στο δικό σου ζώδιο θα μπορέσεις να δεις ευκαιρίες μέσα στις δυσκολίες. Πρώτα και καλύτερα στην αισθηματική ζωή! Ίσως, όσο πιο μεγάλες οι διαφορές σου με ένα πρόσωπο, τόσο μεγαλύτερος ο έρωτας. Η Νέα Σελήνη στις 26/7 και η Πανσέληνος στις 10/8 επηρεάζουν τον άξονα 1ου -7ου δείχνοντας ότι νέα ξεκινήματα και αισθηματικά θέματα θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Ο έρωτας θα είναι φλογερός και εκρηκτικός με την πύρινη Αφροδίτη σε θετικές όψεις με τον τυχερό Δία και τον απρόβλεπτο Ουρανό στις 18/8 και 28/8 αντίστοιχα θα καίγεσαι στη φωτιά του. Μένουν τελικά μόνοι όσοι αγαπάνε; Όχι απαραίτητα! Στο τέλος όμως του μήνα θα χρειαστεί να αποδείξεις ότι έχεις τη θέληση να ξεπεράσεις εμπόδια και το βλέμμα σου μπορεί να μείνει καρφωμένο στο φως της αγάπης ακόμα και τις πιο σκοτεινές στιγμές. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 8/8, 18/8, 25/8 ενώ προσοχή απαιτείται γύρω στις 1/8, 2/8, 26/8, 27/8, 29/8.

Παρθένος

Δεσμευμένος

Το φετινό Αύγουστο, οργανωτικέ Παρθένε, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο ως τις 12/8 ζητάς χαρές, κοινωνική ζωή και εξόδους με το ταίρι σου και με τον Ήλιο (ως τις 23/8) και τον Ερμή στον Λέοντα (ως τις 15/8) την πολυτέλεια της ανάπαυλας και της χαλάρωσης μακριά από όλους και όλα. Ο προγραμματισμός θα είναι σημαντικό όπλο σου και η παρουσία του Ερμή από τις 15/8 στο δικό σου ζώδιο θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις και τις ιδέες σου και να διαμορφώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πράγματα, δραστηριότητες και μετακινήσεις που επιθυμείς να κάνεις αυτόν τον μήνα. Οι πιο θετικές όψεις του μήνα για σένα είναι στις 7/8 που η αποφασιστικότητα και το πάθος μπορεί να φέρει την ευτυχία στη σχέση σου, ενώ στις 18/8 και 25/8 η φωτιά του έρωτα θα ανάψει από γεγονότα που θα κάνουν τη χαρά να λάμψει μέσα σου. Οι πιο δύσκολες μέρες του μήνα είναι 2/8, 3/8, 9/8, 19/8 και 26/8 και 27/8.

Αδέσμευτος

Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη στο νοσταλγικό Καρκίνο σε δυσαρμονική όψη με τον ανατρεπτικό Ουρανό να σε προτρέπει να αποτινάξεις το παρελθόν και να σβήσεις στην άμμο του ονόματα και πρόσωπα. Μεγάλο μέρος του Αυγούστου θα προσπαθείς να πάρεις την καρδιά σου από μια αγάπη που έχει προηγηθεί αναγνωρίζοντας ότι είναι για καλό σου το αντίο μια και καλή να πεις. Η παρουσία του Άρη στον μαχητικό και δυναμικό Σκορπιό δείχνει ότι θα έχεις πειστικά επιχειρήματα και γύρω στις 7/8, μέσα από πράξεις που θα χαρακτηρίζονται από ισχυρή θέληση, ίσως όχι μόνο καταφέρεις να αποδράσεις από τα δίχτυα του παρελθόντος, αλλά και να κολυμπήσεις προς την παραλία μιας εκπληκτικής ομορφιάς νέας αγάπης! Η παρουσία του Ερμή από τις 15/8 στο δικό σου ζώδιο θα συμβάλλει θετικά να μην παρασυρθείς από καταστάσεις γενικές και αόριστες και με χαμηλούς τόνους να προχωρήσεις στο δρόμο του έρωτα. Πρόσεχε γύρω στις 2/8, 3/8, 9/8, 19/8 και 26-27/8 και αξιοποίησε τους ευμενείς πλανητικούς σχηματισμούς στις 7/8, 8/8, 15/8, 18/8, 21/8 και 25/8.

Ζυγός

Δεσμευμένος

Ξεκινώντας ο Αύγουστος θα έχεις την αίσθηση ότι έχεις χάσει τον έλεγχο στο πηδάλιο του έρωτα και δεν θα ξέρεις τι να περιμένεις. Θα έχεις την τάση να φανείς ανατρεπτικός και στον έρωτα να αλλάξεις τα «πρέπει» και τα «μη» σου. Η παρουσία του Ερμή ως τις 15/8 και του Ηλίου ως τις 23/8 στο θετικό και αισιόδοξο ζώδιο του Λέοντα θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα μέσα από μια θετική προοπτική και να κάνεις σχέδια για το μέλλον, ακόμα και αν στο παρόν έχεις πολλούς σκοπέλους να ξεπεράσεις και να παρακάμψεις. Στις 10/8 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόο προτάσσει να πας κόντρα στο κύμα όσον αφορά αισθηματικά ζητήματα και τίποτα να μη φοβηθείς έχοντας τα όνειρα σου για όπλα. Γύρω στις 18/8 και 25/8 με τις θετικές όψεις της φλογερής Αφροδίτης στον Λέοντα με τον ευεργετικό Δία και τον ανανεωτικό Ουρανό, μπορείς να αξιοποιήσεις ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και συγχρόνως ένας αέρας ανανέωσης να πνεύσει στην ερωτική σου ζωή. Οι πιο θετικές όψεις του μήνα είναι 7/8, 18/8, 25/8. Προσοχή θέλουν οι 1/8, 25/8, 26/8, 27/8.

Αδέσμευτος

Ο Αύγουστος ξεκινά με έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή μια απρόβλεπτη εξέλιξη σε σχέση με άτομο που γνωρίζεις από παλαιότερα να σε βγάζει έξω από τα νερά σου και να σου προκαλεί τόσο νευρικότητα όσο και διλήμματα. Γύρω στις 7/8 με τη θετική όψη του Άρη στο Σκορπιό, που κυβερνά τις σχέσεις σου, με τον ρομαντικό και ονειρικό Ποσειδώνα, μπορείς να ζήσεις το θαύμα στην ερωτική σου ζωή. Συγχρόνως, η Πανσέληνος στον 5ο ηλιακό οίκο στις 10/8 που σχετίζεται με την διασκέδαση και την ερωτική ζωή δείχνει ότι με τα φτερά του έρωτα θα πετάξεις σε μέρη ασυνήθιστα αποτινάσσοντας ανασφάλειες και φοβίες. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης στον Λέοντα με το Δία και τον Ουρανό στις 18/8 και 25/8, αντίστοιχα, προμηνύουν χαρούμενη κοινωνική ζωή, ευτυχία και το ενδεχόμενο να συνδυάσεις τον έρωτα με τη φιλία. Πρόσεχε στις 1/8, 25/8, 26/8, 27/8. Οι πιο ευνοϊκές μέρες για την αισθηματική σου είναι 7/8, 18/8, 25/8.

Σκορπιός

Δεσμευμένος

Με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο, δυναμικέ Σκορπιέ, ήρθε καιρός τα όνειρά σου να ζωντανέψουν ένα – ένα. Τις πρώτες μέρες του Αυγούστου υπάρχει μια ένταση στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα όμως γύρω στις 7/8 το κλίμα αλλάζει εντελώς και μπορείς επιτέλους να ανοίξεις την πόρτα της ευτυχίας. Η παρουσία της Αφροδίτης ως τις 12/8 στον υδάτινο Καρκίνο ενισχύει το συναίσθημα στην αισθηματική σου ζωή και δείχνει ότι η επικοινωνία με το εταίρο ήμισυ θα είναι τρυφερή και ρομαντική. Οι θετικές όψεις που συνοδεύουν το πέρασμά της στον Λέοντα με τον θετικό και επεκτατικό Δία και τον επινοητικό Ουρανό υπόσχονται έρωτα, ευτυχή γεγονότα και τη δυνατότητα η σχέση σου να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Ο μήνας κλείνει με δύσκολες όψεις που επηρεάζουν αρνητικά αισθηματικά θέματα και για αυτό θα πρέπει να αποφύγεις να είσαι απόλυτος, σκληρός και πέραν του δέοντος απαιτητικός. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 7/8, 15/8, 18/8, 25/8. Δείξε προσοχή στις 19/8, 25/8, 26/8 και 27/8.

Αδέσμευτος

Αξίζεις τα καλύτερα και με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο τα διεκδικείς και κανένας δεν μπορεί να σε σταματήσει να τα κατακτήσεις. Οι πρώτες μέρες του μήνα δεν ευνοούν αισθηματικά θέματα όμως ο τροχός γυρίζει από τις 7/8 που ο Άρης συναντά τον ιδεαλιστικό Ποσειδώνα, ο όποιος στη δική σου περίπτωση συμβολίζει την ερωτική σου ζωή. Ένα όμορφο ξεκίνημα, ένα ταξίδι στα ανοιχτά του έρωτα μπορεί πραγματικά να σε απογειώσει από χαρά στα ουράνια. Πολύ πιθανόν να πρόκειται για ένα πρόσωπο που επί μήνες ήθελες ή πολιορκούσες και τώρα, πιο σίγουρος και αποφασιστικός, βρήκες το κλειδί προς το όνειρό σου. Ως και τις 22/8 το πλανητικό σκηνικό θα είναι σύμμαχος στα αισθηματικά σου σχέδια όμως έπειτα έρχονται «μπουρίνια» και δυσκολίες. Έτσι, την τελευταία εβδομάδα θα πρέπει να αποφύγεις να είσαι καταπιεστικός και να δείξεις πεισματική άρνηση. Οι πιο ερωτικές μέρες του μήνα είναι 7/8, 15/8, 18/8, 25/8. Έχε το νου σου στις 19/8, 25/8, 26/8 και 27/8.

Τοξότης

Δεσμευμένος

Ο Αύγουστος ξεκινά με εντάσεις και ξαφνικές εξελίξεις στη σχέση σου με το ταίρι σου να νιώθει ότι ξεπερνάς όρια και κόκκινες γραμμές με κινήσεις και αποφάσεις σου. Με τον Άρη, κυβερνήτη της ερωτικής σου ζωής, σε θετική όψη με τον ρομαντικό Ποσειδώνα στις 7/8 θα έχεις την ευκαιρία, με κινήσεις που θα διατυμπανίζουν το σθένος της ψυχής σου, να δημιουργήσεις ένα θετικό κλίμα μεταξύ σας και να κάνετε μια εκπληκτική νέα αρχή. Σε αυτό συνηγορεί και το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού στις 8/8 που δείχνει ότι αλλαγές θα βοηθήσουν να πνεύσει άνεμος ανανέωσης στη σχέση σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 12/8 στον φλογερό Λέοντα έρχεται να βάλει το δικό της θετικό λιθαράκι στην ερωτική σου ζωή με δύο θετικές όψεις στις 18/8 και 25/8 που υπόσχονται μεγάλη χαρά και άκρως συναρπαστικές εμπειρίες συνδυασμένες με όμορφες εκπλήξεις. Ο μήνας κλείνει με ένα βάρος πάνω στις πλάτες σου που δεν θα πρέπει να αφήσεις να φέρει σκιές στη σχέση σου. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι στις 7/8, 8/8, 15/8, 18/8, 21/8, 25/8. Φυλάξου στις 9/8, 19/8, 25/8, 26/8, 27/8.

Αδέσμευτος

Ο μήνας ξεκινά ανατρεπτικά και με απρόσμενα γεγονότα όσον αφορά ερωτικά θέματα. Μη βιαστείς να κάνεις βήματα γιατί ίσως χρειαστεί το ίδιο βιαστικά να κάνεις πίσω. Το πλανητικό σκηνικό σου ανοίγει την πόρτα του παραδείσου από τις 7/8 ως και τις 22/8. Στο διάστημα αυτό ο έρωτας όχι μόνο θα σου χαμογελάσει αλλά θα φέρει στη ζωή σου την ομορφιά, την έκσταση και την ηδονή. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην παραδοθείς σε όλα τα θέλω του άλλου γιατί ίσως στο τέλος νιώσεις αβάσταχτη πίεση. Στα τέλη του μήνα που λαμβάνουν χώρα δυσαρμονικές όψεις ίσως νιώσεις την καρδιά σου να σφίγγεται καθώς πράγματα και καταστάσεις θα πάρουν μια τροπή που θα σε κουράζει και θα σε γεμίζει με ευθύνες που δεν θα θες να πάρεις. Ζήσε τον έρωτα αλλά πάση θυσία απέφυγε τις υπερβολές! Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι στις 7/8, 8/8, 15/8, 18/8, 21/8, 25/8. Προσοχή στις 9/8, 19/8, 25/8, 26/8, 27/8.

Αιγόκερως

Δεσμευμένος

Με ένα «Σ' αγαπώ» σπασμένο από απρόσμενες εξελίξεις ξεκινά ο Αύγουστος που με το «καλημέρα» φέρνει εντάσεις και απρόοπτα. Από τη φύση σου όμως επίμονος, φίλε Αιγόκερε, δεν αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. Βοηθός σου ως τις 12/8 η τρυφερή και συναισθηματική Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και θα ευνοεί να εξισορροπηθούν οι διαφορές και η αγάπη με το ταίρι να σου να αποδειχτεί δυνατή. Εν συνεχεία, η Αφροδίτη εισέρχεται στον 8ο ηλιακό οίκο που σχετίζεται με τη σεξουαλική ζωή και πάσης φύσεως μυστικά και ευνοεί τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά να έρθετε κοντά με το έτερο ήμισυ και συγχρόνως να έρθουν στο φως κρυφές επιθυμίες. Στις 18/8 και 25/8 η Αφροδίτη συναντά τον επεκτατικό Δία και τον ανανεωτικό Ουρανό, αντίστοιχα, ευνοώντας η ερωτική ζωή να γίνει πιο πλούσια και με περισσότερες εκπλήξεις. Στα τέλη του μήνα, ζήλιες, πιεστικές απαιτήσεις και οικονομικά ζητήματα ίσως φέρουν γκρίνιες και συναισθηματική ψυχρότητα. Οι καλύτερες μέρες για τα ερωτικά σου είναι 18/8, 25/8 ενώ οι πιο δύσκολες είναι στις 25/8, 26/8, 27/8.

Αδέσμευτος

Με τρεις δυσαρμονικές όψεις στις αρχές του Αυγούστου καλό είναι να αποφύγεις νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά σου γιατί θα παρασυρθείς σε λάθη και καταστάσεις που τελικά δεν θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σου. Ως τις 12/8 η παρουσία της Αφροδίτης στο ρομαντικό και νοσταλγικό ζώδιο του Καρκίνου δείχνει ότι πρόσωπο από το παρελθόν ίσως σε απασχολήσει. Από τις 13/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ερωτικό και φλογερό ζώδιο του Λέοντα και η ερωτική ζωή θα πάρει φωτιά. Το απαγορευμένο θα σε έλκει και κρυφές ή παράλληλες σχέσεις θα διεκδικούν το χρόνο και την προσοχή σου. Φλογερά μυστικά στις 18/8 και στις 25/8 με την Αφροδίτη σε σύνοδο με το Δία και σε τρίγωνο με τον Ουρανό αντίστοιχα θα ανοίξουν την πόρτα στην χαρά και στις απροσδόκητες συγκινήσεις. Στα τέλη του μήνα το σκηνικό αλλάζει καθώς το πάθος τελειώνει ή μπαίνει φρένο σε «αμαρτωλές» διασκεδάσεις. Ιδιαίτερα ευνοϊκές μέρες για τα ερωτικά σου είναι 18/8, 25/8. Πρόσεχε στις 25/8, 26/8, 27/8.

Υδροχόος

Δεσμευμένος

Η καλοκαιρινή καθημερινότητα με το έτερο ήμισυ φέρνει εντάσεις και απρόβλεπτα γεγονότα στις αρχές του μήνα και δεν θα λείψει ο εκνευρισμός και οι ρήξεις είτε μεταξύ σας είτε με άλλα πρόσωπα. Στις 10 Αυγούστου η Πανσέληνος που γίνεται στο δικό σου ζώδιο σε κάνει ερωτικά απρόβλεπτο και η στάση σου θα τρελάνει τον/την σύντροφο σου. Στις 12 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και τον 7ο ηλιακό οίκο που συμβολίζει τις σχέσεις και το κλίμα μεταξύ σας γίνεται πιο ερωτικό, φλογερό και θετικό. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία και τον Ουρανό στις 18/8 και τις 25/8 αντίστοιχα δείχνει την τάση να περάσετε όμορφα, να συνεργαστείτε αρμονικά, να κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα και να μοιραστείτε μαζί με άλλους ευτυχή γεγονότα. Στα τέλη του μήνα οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης και του Άρη με τον Κρόνο δείχνει ότι δεν θα πρέπει να μπλέξετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά διαφορετικά θα έχετε... δράματα! Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 8/8, 21/8, 25/8 ενώ προσοχή θέλουν οι 25/8, 26/8, 27/8, 29/8.

Αδέσμευτος

Με τον Ερμή κυβερνήτη του 5ου ηλιακού οίκου που σχετίζεται με την αισθηματική ζωή στον Λέοντα ως τις 15/8 θα έχεις την ευκαιρία, φίλε Υδροχόε, να προετοιμάσεις επικοινωνιακά το έδαφος για μια νέα σχέση. Στις 12/8, η Αφροδίτη εισέρχεται στον 7ο ηλιακό οίκο που συμβολίζει τις σχέσεις και είναι πολύ πιθανόν, αν το επιθυμείς, να δεσμευτείς. Μάλιστα, οι θετικές όψεις που κάνει η Αφροδίτη με τον Δία και τον Ουρανό στις 18/8 και 25/8 αντίστοιχα δείχνουν την έναρξη ενός νέου κύκλου στα ερωτικά σου που θα συνδυαστεί με ομαδικά ενδιαφέροντα και πρωτότυπες ενασχολήσεις. Βέβαια, ο Ερμής στις 15/8 θα εισέλθει στον πρακτικό και λογικό ζώδιο της Παρθένου και πιθανόν να προσπαθήσεις να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Στα τέλη του μήνα θα πρέπει να προσέξεις οι επιλογές που επηρεάζονται από την ερωτική σου ζωή να μην πλήξουν τη φήμη σου ή ζημιώσουν με κάποιο τρόπο την καριέρα σου. Οι πιο ερωτικές μέρες του μήνα είναι 8/8, 21/8, 25/8. Προσοχή στις 9/8, 19/8, 25/8, 26/8, 27/8, 29/8.

Ιχθύες

Δεσμευμένος

Ο Αύγουστος ξεκινά με εκπλήξεις, ανατροπές και απρόσμενα γεγονότα σε σχέση με παιδιά, διακοπές, χόμπι αλλά και την ερωτική σου ζωή. Η παρουσία του Ερμή, που κυβερνά τις σχέσεις σου, στον Λέοντα και τον 6ο ηλιακό οίκο που σχετίζεται με την καθημερινότητα και την εργασία δείχνει ότι ο/η σύντροφος σου θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό επιλογές σε σχέση με αυτές. Στις 15/8 ο Ερμής, εισέρχεται στον 7ο ηλιακό οίκο που σχετίζεται με τις σχέσεις δείχνοντας ότι θα χρειαστεί να δεις κάποια πρακτικά ζητήματα αναφορικά με τη δέσμευση σου. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης στις 18/8 και 25/8 με το Δία και τον Ουρανό αντίστοιχα υπόσχεται ευτυχή γεγονότα σε σχέση με τη δουλειά και τα οικονομικά σας που θα σας φέρουν πιο κοντά. Στα τέλη του μήνα κάποια σύννεφα ίσως έρθουν εξαιτίας νομικών ζητημάτων, ταξιδιών και πάσης φύσεως τυπικών διαδικασιών. Οι τυχερές μέρες του μήνα είναι 7/8, 18/8, 21/8 και 25/8. Πρόσεχε στις 9/8, 19/8, 26/8 και 27/8.

Αδέσμευτος

Ο Αύγουστος μπορεί να είναι συνυφασμένος με διακοπές όμως στην περίπτωση σου, γλυκέ Ιχθύ, ο νους σου είναι σε επαγγελματικά ζητήματα. Ο έρωτας σε απασχολεί και μάλιστα με τον Ερμή, κυβερνήτη των σχέσεων σου, ως τις 15/8 στο φλογερό και θερμό Λέοντα, ίσως στη δουλειά, σε ένα εργαστήριο ή σε χώρο που πηγαίνεις συστηματικά να προκύψει ένα φλερτ. Στις 15/8, ο Ερμής, εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένο και στον 7ο ηλιακό οίκο που συμβολίζει τις σχέσεις σου και οι πιθανότητες να δεσμευτείς αυξάνουν κατακόρυφα. Οι ερωτικές όψεις της Αφροδίτης με το Δία και τον Ουρανό στις 18/8 και 25/8 αντίστοιχα ευνοούν νέα αισθηματικά ξεκινήματα που θα κάνουν την ζωή σου πιο όμορφη και πιο συναρπαστική. Ο μήνας τελειώνει με μια σειρά από δυσαρμονικές όψεις που δείχνουν ότι η αισθηματική ζωή ίσως επηρεαστεί αρνητικά από κάποια πρόσωπα κύρους ή σοβαρά θέματα. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 7/8, 18/8, 21/8 και 25/8. Φυλάξου στις 9/8, 19/8, 26/8 και 27/8.

Σημαντικές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια θα βρεις και εδώ:

Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Αύγουστο;

Πλανητικό Σκηνικό Αυγούστου 2014

2014: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

Έρωτας κεραυνοβόλος, έρωτας πλατωνικός, έρωτας ήρεμος και γαλήνιος ή μήπως θυελώδης; Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved