Νέα Σελήνη Ιουνίου 2014 στον Καρκίνο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 27/6 στις 11.08 το πρωί στην 6η μοίρα του Καρκίνου.

Νέα Σελήνη Ιουνίου 2014 στον Καρκίνο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Πρόκειται για μια πλανεύτρα Νέα Σελήνη σε ένα συναισθηματικό ζώδιο, που είναι έτοιμο να υποκύψει στην αρμονική συμμετοχή του Ποσειδώνα αλλά και στην αντίθεσή του με τον ωροσκόπο στην Παρθένο και να ξελογιαστεί χωρίς δισταγμούς.

Αυτό σημαίνει πως είμαστε έτοιμοι να παραδοθούμε σε παραμυθένιες εικόνες, σε ρομαντικά σενάρια και σε ουτοπίες που επαρκούν, για να γλυκάνουν την τυχόν πικρή καθημερινότητα.
Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ιδανική για να βιώσουμε έντονες συναισθηματικές εμπειρίες, ενώ η αίσθηση της προσφοράς, του σκοπού, της εξυπηρέτησης και του ψυχικού δοσίματος είναι τόσο έκδηλα όσο και ο καυτός μεσημεριανός ήλιος.
Η έκφραση των αισθημάτων μας μοιάζει με κινηματογραφική υπερπαραγωγή, ενώ ευνοούνται όλες οι κινήσεις εθελοντισμού, βοήθειας και στήριξης όσων έχουν ανάγκη.

Παρ' όλα αυτά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη την ακριβέστατη αντίθεση Άρη – Ουρανού που σε συνδυασμό με το τρίγωνο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, μας κάνει έντονα παρορμητικούς, ανεξέλεγκτους στις επιθυμίες μας, έως και υστερικούς στις αντιδράσεις μας.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Γίνεσαι ο λύκος του δάσους που ψάχνει εναγωνίως την "κοκκινοσκουφίτσα" του για να την παραπλανήσει, ενώ η βιασύνη και η ανυπομονησία για κάθε τι που σου καρφώνεται στο μυαλό, είναι παροιμιώδης. Πρόσεχε τις σχέσεις σου με την οικογένεια και πώς αντιμετωπίζεις τα προβλήματα που προκύπτουν στο σπίτι. Οι επιδιώξεις σου ξεπερνούν τη φαντασία σου και νιώθεις την ανάγκη να δράσεις προς οποιαδήποτε κατεύθυνση εξιτάρει τα αλύτρωτα θέλω σου. Δεν είσαι από αυτούς που θα αφεθούν σε πλάνες, αντίθετα είσαι έτοιμος/η να κυνηγήσεις όσα πιστεύεις πως θα ομορφύνουν τις άσχημες πλευρές της καθημερινότητάς σου.

ΤΑΥΡΟΣ

«Ό, τι ψάχνεις στη ζωή να βρεις, ξεκίνα» λέει το άσμα, το οποίο σου ταιριάζει γάντι σε αυτή τη Νέα Σελήνη, που σου δίνει πολλές επικοινωνιακές ευκαιρίες. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αποφύγεις τους πολλούς συναισθηματισμούς, κρατώντας μόνο όσους σε διασφαλίζουν μέχρι ενός σημείου, βγαίνοντας μπροστά και προωθώντας τα σχέδιά σου. Ευκαιρία να φροντίσεις το μεταφορικό σου μέσο και να κάνεις ένα format στον υπολογιστή σου κάτω και από το άγρυπνο μάτι του ανάδρομου Ερμή. Επικοινώνησε με ανθρώπους κατάλληλους για κλείσιμο συμφωνιών και οικεία πρόσωπα που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αντιλαμβάνεσαι την έννοια του χρήματος με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, επιθυμώντας να αποκτήσεις παραπάνω από όσα έχεις αυτόν καιρό, αλλά σχεδιάζοντας και να τα επενδύσεις κάπου για να καθησυχαστείς. Ψάξε τρόπους να διοχετεύσεις ένα ποσό που θα μπορέσει να φανεί χρήσιμο αργότερα, είτε σε σένα είτε σε άλλους γιατί έτσι καταλαβαίνεις την αξία των χρημάτων αυτό το διάστημα. Κατά τα άλλα η κοινωνική και ερωτική σου ζωή κινούνται δυναμικά σε αυτή τη Νέα Σελήνη που προκαλεί εκπλήξεις, νοσταλγικές αναδρομές και έντονη επιθυμία για κοινωνική δράση. Ο έρωτας εξακολουθεί να ανασαίνει δίπλα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον πλανήτη σου στο ζώδιό σου στη νέα του φάση και με τις προτροπές του Ήλιου και του Ποσειδώνα, ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου προετοιμάσου για ειδυλλιακές στιγμές, γεμάτες όνειρα για το μέλλον. Πλημμυρισμένος/η από επιθυμίες και συναισθήματα, είσαι έτοιμος να πέσεις σαν το ώριμο σύκο σε αδηφάγα στόματα. Δεν σε νοιάζει που θα πάει και που θα βγει αυτή η αμετανόητη άφεση στη λαγνεία, ενώ είσαι εξαιρετικά ευαίσθητος/η και δοτικός/η. Η αντίθεση Άρη – Ουρανού σε σπρώχνει σε ανατρεπτικές επιλογές με ακραίες αντιδράσεις, αρκεί να κάνεις αυτό που επιθυμείς. Απέφυγε ρήξεις σε δουλειά και οικογένεια και προσπάθησε ένα όνειρό σου να πάψει να είναι απλά ένα όνειρο.

ΛΕΩΝ

Νιώθεις παγιδευμένος/η σε συναισθήματα που δεν μπορείς να εκφράσεις εύκολα, ενώ το θέλεις τόσο πολύ. Από την άλλη, θυμώνεις με κάποιους ανθρώπους που θεωρείς πως δεν σου φέρθηκαν όπως άξιζε για τις προσπάθειες που κατέβαλες. Το παρελθόν έρχεται μπροστά σου σαν εισπράκτορας για την ξαπλώστρα που έχεις αράξει αμέριμνος/η, ζητώντας σου να πληρώσεις το αντίτιμο. Αυτή η Νέα Σελήνη ξυπνάει μέσα σου όσα νανούριζες για έναν σκοπό, που έχει πλέον εκτελεσθεί. Ξεκίνα μια νέα πορεία για τα σχέδιά σου και μη βιαστείς να επενδύσεις και πάλι σε ανθρώπους, χωρίς να είσαι σίγουρος/η για τα κίνητρά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα διάστημα άφθονης διασκέδασης και ερωτικών σκιρτημάτων σε περιμένει, καλώντας σε να ζήσεις σαν τη Σταχτοπούτα στο χορό, που χάνει το γοβάκι της, μόνο και μόνο για να γνωρίσει την αγάπη. Αφήνεις στην άκρη δισταγμούς και δίνεσαι ολοκληρωτικά σε προκλήσεις αποφασισμένος/η να ζήσεις έντονα την κάθε σου στιγμή. Παράλληλα κάθε φιλεύσπλαχνο συναίσθημα σε κυριεύει, το οποίο προσφέρεις απλόχερα σε οποιονδήποτε έχει την ανάγκη του. Οικονομικές εκκρεμότητες και διευθετήσεις γίνονται άμεσος σκοπός σου και καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις με όλα τα σχετικά, για να μπορέσεις να κάνεις τον αληθινό απολογισμό σου.

ΖΥΓΟΣ

Δύσκολα θα παρασυρθείς από τα γεμάτα υποσχέσεις λόγια και τις διαβεβαιώσεις που πλανώνται γύρω σου, γιατί υπερισχύει η υπερένταση εκείνου που δεν βλέπεις να ολοκληρώνεται έτσι όπως εσύ θέλεις. Δεν ηρεμείς καθόλου σε αυτή τη Νέα Σελήνη, που προσπαθεί να δωροδοκήσει την ευαισθησία σου. Επαγγελματικές ανησυχίες σε κρατάνε σε εγρήγορση, σχέσεις με συντρόφους και συνεργάτες σε κάνουν να ανησυχείς. Είτε δικαίως είτε αδίκως, φοβάσαι να αφεθείς και να επαναπαυτείς. Μέσα σου όμως διατηρείς την ελπίδα και όλες σου οι κινήσεις είναι ένας αγώνας για την εκπλήρωση των επιθυμιών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πλέεις σε πελάγη ευτυχίας και είσαι έτοιμος/η να διασχίσεις τα νερά, σε μια βαρκάδα που θα σου χαρίσει μια γλυκιά εμπειρία. Ξεχνάς τα προβλήματα και αισιοδοξείς για το μέλλον γιατί πιστεύεις στον εαυτό σου και ποντάρεις στην καλή σου τύχη. Το καλό είναι πως διατηρείς τις επιφυλάξεις σου με υγιή τρόπο και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμα πιο ισορροπημένος/η. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις τα θεμέλια για τα μελλοντικά σου σχέδια, να προσπαθήσεις πολύ για την επίτευξή τους και να μην παραλείψεις να αφοσιωθείς σε ένα πρόσωπο, που το ένστικτό σου επιβεβαιώνει τη σπουδαιότητά του στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν συνηθίζεις να αφήνεσαι σε ρομαντικές περιπέτειες, αλλά και μόνο που είναι περιπέτειες, θα κάνεις την εξαίρεση και θα τις ακολουθήσεις. Αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι να τονώσεις την ψυχολογία σου με εφήμερες καταστάσεις, που δεν θα σε μπλέξουν σε κλοιό δέσμευσης. Γυρνάς σαν τη μέλισσα, ενώ παράλληλα υποχωρείς σε ρομαντικά επιδόρπια προκειμένου να χορτάσεις ικανοποιητικά. Δίνεσαι όμως ολοκληρωτικά στους φίλους σου και στις πρωτότυπες διασκεδάσεις μαζί τους, έτοιμος να σταθείς βράχος γι αυτούς. Δώσε βάση στις ανάγκες του σπιτιού και κάνε ένα πλάνο ιεράρχησής τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με μια τέτοια Νέα Σελήνη απέναντί σου θα έπρεπε να αισθάνεσαι σαν ο εκλεκτός/η που του δόθηκε ένα τζίνι για να εκπληρώσει τις ευχές του. Το θέμα είναι πως δεν ξέρεις τι να ευχηθείς καθώς είσαι μουδιασμένος/η από τις κατραπακιές των τελευταίων καιρών. Είσαι όμως έτοιμος/η να παραδοθείς άνευ όρων σε χαλαρές στιγμές, να πλησιάσεις αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες και να γεφυρώσεις χάσματα. Επικοινωνείς με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και αφήνεσαι εν γνώσει σου στα χέρια άλλων για να σε καθοδηγήσουν. Η πιθανότητα να γλυκαθείς και μετά να σου μείνει η στυφή γεύση δεν σε απασχολεί. Σου αρκεί μια ανάπαυλα γιατί ξέρεις πως εσύ τελικά έχεις τον τελευταίο λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το κυνήγι της ευεξίας αποτελεί για σένα πρωταρχικό σκοπό σε αυτή τη Νέα Σελήνη, που σε μαγεύει κυριολεκτικά με ερεθίσματα και εικόνες. Μπορεί να δεις τον εαυτό σου να επιθυμεί πράγματα που ως τώρα δεν βρίσκονταν ούτε στις τελευταίες γραμμές της λίστας της φαντασίας σου. Γίνεσαι δεκτικός/η και δοτικός/η και απολαμβάνεις να παίρνεις και να δίνεις, σε ένα αλισβερίσι πρωτόγνωρων αισθήσεων. Οι άλλοι γίνονται το μέσο της αποτοξίνωσής σου και εσύ γίνεσαι ο οδηγός τους. Η προσφορά και η ζήτηση παίρνουν άλλες διαστάσεις σε όλα τα επίπεδα, απολαμβάνοντας ένα διάστημα που δεν είσαι βέβαιος/η για το πόσο αντέχεις να κρατήσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα επιδιώξεις να το ζήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

«Ζήτα μου ότι θες» είναι αυτό που αφήνεις να αιωρείται στην ατμόσφαιρα, σε μια Νέα Σελήνη πλασμένη για σένα με αθεράπευτα ρομαντικές και δοτικές προεκτάσεις. Η γενναιοδωρία σου δεν έχει όρια το ίδιο και ο ερωτισμός και δημιουργικές σου ικανότητες. Βλέπεις τον κόσμο με τάση να βοηθήσεις στην καλυτέρευσή του και να τον απαλύνεις από όσο πόνο μπορείς.
Παράλληλα είσαι προορισμένος/η να βιώσεις όμορφες ερωτικές στιγμές τις οποίες θα πρέπει να επιδιώξεις πάση θυσία. Άρχισε να ασχολείσαι με ένα δημιουργικό ενδιαφέρον και μη σε απασχολεί η τυχόν έλλειψη χρημάτων. Είσαι πάμπλουτος/η και δεν το ξέρεις!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved