Προβλέψεις Ταρό Σεπτεμβρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για το Σεπτέμβριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Σεπτεμβρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

XVΙ ΠΥΡΓΟΣ

Με τα μάτια στραμμένα στο μέλλον!

Γενικά: Αυτό το μήνα άφησε πίσω σου ό,τι σε ταλαιπωρεί και ασχολήσου με τα μελλοντικά σου σχέδια. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητες σου, βάλε προτεραιότητες και συγκεντρώσου στους στόχους σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση ήρθε η ώρα των αποφάσεων. Μην αφήνεις να διαιωνίζεται μια αρρωστημένη κατάσταση. Αν είσαι ελεύθερος /η, παρά τις λάθος επιλογές δεν προβληματίζεσαι καθόλου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα μην πας αντίθετα στο ρεύμα γιατί θα οδηγηθείς σε αδιέξοδο. Σκέψου με σύνεση τις εναλλακτικές που υπάρχουν γιατί οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτή την περίοδο θα είναι καθοριστικές.
Οικονομικά: Όσο κι αν προσπαθείς να το αποφύγεις δεν μπορείς να ξεφύγεις από τα λάθη του παρελθόντος. Βρεις σύντομα λύση για να ανακουφιστείς από την πίεση.

ΤΑΥΡΟΣ

XVIΙ ΑΣΤΕΡΙ

Επικεντρώσου στη θετική πλευρά των πραγμάτων!

Γενικά: Το Αστέρι έρχεται να ζεστάνει τη ζωή σου και να αναπτερώσει τις ελπίδες σου. Το φως του διώχνει τα σκοτάδια και υπόσχεται νέα ξεκινήματα. Επικεντρώσου στην θετική πλευρά των πραγμάτων.
Αισθηματικά: Το πρόβλημα σου είναι η υπέρμετρη ευαισθησία σου και ό,τι πληγώνεσαι με το παραμικρό. Μοιράσου τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου. Αν είσαι μόνος /η, περνάς μια χαρά με τους φίλους σου απολαμβάνοντας την ελευθερία σου.
Επαγγελματικά: Άνοδος και επαγγελματική καταξίωση.Οι δυνατότητες επιτυχίας είναι πολλές και δεν έχεις παρά να βρεις τον τρόπο να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο. Πιθανές συνεργασίες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.
Οικονομικά: Κινήσου με πρόγραμμα και οι δυσκολίες σύντομα θα είναι παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

XVIIΙ ΣΕΛΗΝΗ

Το συναίσθημα καπελώνει τη λογική!

Γενικά: Αυτό το μήνα το συναίσθημα καπελώνει τη λογική σου με αποτέλεσμα να μη βλέπεις τι «παίζεται» γύρω σου. Υπάρχει προδιάθεση να έρθουν στο φως μυστικά, γι αυτό πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι.
Αισθηματικά: Αν είσαι δεσμευμένος /η, και παίζεις σε διπλό ταμπλό, φύλαξε τα νώτα σου. Άτομα που σου κάνουν το φίλο σε κουτσομπολεύουν. Αν είσαι ελεύθερος/ η, μια σχέση από το παρελθόν ξαναζωντανεύει, αλλά το μέλλον της είναι αμφίβολο.
Επαγγελματικά: Ένα θαλασσινό ταξίδι θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά σου συμφέροντα. Αποφάσισε με σύνεση και πρόγραμμα και κυρίως χωρίς βιασύνες.
Οικονομικά: Απροσδόκητα έξοδα και κακοί χειρισμοί από το παρελθόν σε αποσυντονίζουν. Αν δεν μπορείς να βρεις λύση ζήτησε βοήθεια από τα κατάλληλα άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

XΙΧ ΗΛΙΟΣ

Ευκαιρίες στον ορίζοντα!

Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας ευκαιριών που αν τις εκμεταλλευτείς έγκαιρα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Θα έχεις αξιόλογη βοήθεια, οικονομική και ψυχολογική, από κοντινά σου πρόσωπα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, η ερωτική σου ζωή είναι πολύ ικανοποιητική και η στήριξη του συντρόφου σου στα σχέδια σου δεδομένη. Αν είσαι μόνος /η, γοητεύεις με την πρώτη ματιά σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα με όπλα σου τη στρατηγική και τη διπλωματία προωθείς τις ιδέες σου και βάζεις τις βάσεις για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Σοβαρές προτάσεις για συνεργασία.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα υπάρχει σταθερότητα. Οι μελλοντικές προοπτικές, αν συνεχίσεις με τον ίδιο τρόπο, είναι ευοίωνες.

ΛΕΩΝ

ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Ξεκαθάρισε τις σχέσεις σου!

Γενικά: Αυτό το μήνα ξεκαθάρισε τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου. Υπάρχουν άτομα που αντί να σε ενθαρρύνουν στα σχέδια σου αποτελούν τροχοπέδη για την εξελικτική πορεία σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση μην πιέζεις γι αυτά που θέλεις γιατί θα βρεθείς προ εκπλήξεων που δεν θα σου αρέσουν καθόλου. Αν είσαι μόνος /η, γοητεύεις με τον αισθησιασμό και το επικοινωνιακό ταλέντο σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις την ευκαιρία να συνάψεις ενδιαφέρουσες συμφωνίες και να βρεις έξυπνες λύσεις. Οι προοπτικές για κάτι που περίμενες καιρό είναι ευοίωνες.
Οικονομικά: Βρες την πηγή των δυσκολιών σου και τακτοποίησε τις εκκρεμότητες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ευκαιρίες για προβολή!

Γενικά: Αυτός είναι ένας θετικός μήνας τόσο για τις επαγγελματικές φιλοδοξίες όσο και τα προσωπικά σου, καθώς προσφέρει ευκαιρίες προβολής. Νέοι κύκλοι γνωριμιών με άμεσο αντίκρισμα.
Αισθηματικά:Αν είσαι σε σχέση τα ενδιαφέροντα και οι απόψεις σου συμπίπτουν με αυτά του συντρόφου σου και από κοινού αποφασίζετε για τα μελλοντικά σας σχέδια. Αν είσαι ελεύθερος /η, η αυτοπεποίθηση σου σε παρασύρει σε επικίνδυνα αλλά γοητευτικά μονοπάτια.
Επαγγελματικά:Στον επαγγελματικό τομέα αλλαγές προς το καλύτερο. Ένα καινούργιο καθεστώς εκτός από το οικονομικό σου όφελος ανεβάζει επίσης το ηθικό και την ψυχολογία σου.
Οικονομικά: Εύνοια σε κληρονομικά θέματα ή αγοροπωλησίες ακινήτων.

ΖΥΓΟΣ

ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Μια αισιόδοξη παρόρμηση!

Γενικά: Αυτό το μήνα η διστακτικότητα και η επιφυλακτικότητα που αντιμετώπιζες πρόσωπα και πράγματα, δίνει τη θέση της σε μια αισιόδοξη και τολμηρή παρόρμηση που σου δίνει φτερά.
Αισθηματικά: Αν η σχέση σου έχει παλέψει με το χρόνο και είναι ακόμα ζωντανή θα ανθίσει ξανά αυτό το μήνα. Αν είσαι μόνος /η, μια νέα γνωριμία σε κάνει να πετάς στα σύννεφα. Τι θα γίνει όμως όταν έρθει η ώρα να κατέβεις;
Επαγγελματικά: Θα υπάρξουν ανοίγματα επαγγελματικής φύσης, μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις πριν τα εξετάσεις διεξοδικά. Απέφυγε να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες από όσες αντέχεις.
Οικονομικά: Απέφυγε πάγιες υποχρεώσεις γιατί δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ι ΜΑΓΟΣ

Φιλοσόφησε και απελευθερώσου!

Γενικά: Αυτό το μήνα η ζωή σου βρίσκεσαι σε ένα σημαντικό μεταίχμιο, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να απελευθερωθείς από πολλά πράγματα και να φιλοσοφήσεις τη ζωή σου. Ταξίδια και νέες επαφές.
Αισθηματικά: Αν είσαι ήδη σε σχέση η επιθυμία σου να περάσεις ευχάριστες στιγμές σε βοηθάει να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα. Αν είσαι μόνος /η, επιστρατεύοντας τη διπλωματία σου ξεφύγεις από δεσμευτικές καταστάσεις.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα υπερασπίσου με επιμονή τη θέση σου. Αναθεώρησε όπου χρειάζεται τις απόψεις σου και αναπροσάρμοσε τη στάση σου απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες.
Οικονομικά: Βάλε ένα πρόγραμμα και ακολούθησε το χωρίς παρεκκλίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Γυρνώντας το χρόνο πίσω!

Γενικά: Αυτό το μήνα γυρνώντας το χρόνο πίσω, σου έρχονται κάποιες αναμνήσεις που θα σε βοηθήσουν να λύσεις κάποια από τα θέματα που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό.
Αισθηματικά: Αν είσαι έτοιμος/ η να πληρώσεις το κόστος μιας απαγορευμένης αγάπης προχώρησε. Αν είσαι μόνος /η, σταμάτα να αναμασάς μια ιστορία από το παρελθόν γιατί το μόνο που θα σου φέρει είναι μελαγχολία.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα το παρασκήνιο οργιάζει. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και μη δίνεις συνέχεια στις προκλήσεις κάποιων ατόμων.
Οικονομικά: Μη δημιουργείς υποχρεώσεις που είναι πάνω από τις δυνατότητες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Ούριος άνεμος!

Γενικά: Αυτό το μήνα εκμεταλλεύσου τον ούριο άνεμο που φυσά στα πανιά των προσωπικών φιλοδοξιών σου και των επαγγελματικών ονείρων σου. Η αδράνεια είναι ο χειρότερος εχθρός σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σταθερή σχέση αδίκως προσπαθείς να πείσεις το σύντροφο σου πως το σεξ λύνει όλα τα προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος /η, θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μια σχέση που να συνδυάζει τη φιλία με τον έρωτα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Δεν αποκλείεται να κάνεις συζητήσεις γύρω από μια συνεργασία ή να υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο.
Οικονομικά: Κατάρτισε έναν προϋπολογισμό που να ανταποκρίνεται στα τρέχοντα έξοδα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΙV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ανακατατάξεις σε θέματα αξιών!

Γενικά: Αυτός ο μήνας θα φέρει κάποιες ανακατατάξεις στις αξίες σου. Αν θέλεις να περάσεις καλά μην προβείς σε βιαστικές και επιπόλαιες αλλαγές. Επέλεξε την ποιότητα και όχι την ποσότητα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, μη ζητάς από το σύντροφο σου τον ουρανό με τα άστρα. Αν είσαι ελεύθερος /η, δύσκολα θα ξεφύγεις από νέες γνωριμίες. Μέχρι να ανοίξουν όμως τα χαρτιά τους κράτα μικρό καλάθι.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα μην προσπαθείς να βάλε όρια και κανόνες σε καταστάσεις που δεν έχεις το πάνω χέρι. Θα πρέπει καλώς ή κακώς να τα βρεις με τους άλλους.
Οικονομικά: Μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου για ασήμαντους λόγους.

ΙΧΘΥΕΣ

V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επικοινωνία και μετακινήσεις!

Γενικά: Αυτό το μήνα τον πρώτο λόγο θα έχουν τα θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και απέφυγε όσο μπορείς την κατά μέτωπο επίθεση.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση μην προεξοφλείς τα λόγια του συντρόφου σου, γιατί μπορεί να μην συμπίπτουν με αυτά που εννοεί. Αν είσαι μόνος /η, οι δεσμεύσεις δεν είναι το φόρτε σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σου χώρο καταστάλαξε στις απόψεις και τα πιστεύω σου και μην παρασύρεσαι από τους άλλους. Διατήρησε κάποια στεγανά που θα σου δώσουν την απαραίτητη ασφάλεια.
Οικονομικά: Απόφυγε αγορές και σπάταλες και προσέξτε τις δοσοληψίες σου με το δημόσιο.

Διάβασε επίσης:

Το Ταρό και τα μυστικά του

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Σεπτεμβρίου

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Ρίξε τα Ταρό : Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved