Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος του 2014 είναι ο συμπαντικός μήνας 7

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Σεπτεμβρίου

Για να βρεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Σεπτέμβριος πρόσθεσε τη μέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα –δηλαδή το 7– και αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε τη ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (7), 12+7=19. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+9=10. Και 1+0=1 Το 1 είναι ο προσωπικός σου μήνας για το Σεπτέμβριο.

Για τον μήνα Σεπτέμβριο:

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας δράσης. Γι αυτό εξέτασε προσεκτικά κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί γιατί οτιδήποτε ξεκινήσεις τώρα θα έχει επιπτώσεις στο μέλλον.

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σου αλλάζεις νοοτροπία. Απομακρύνεις άτομα και καταστάσεις που δεν συμβαδίζουν με τα σχέδια σου και προβάλλεις δυναμικά τον εαυτό σου.

Οικονομικά: Απόφυγε όσο μπορείς περιττές δαπάνες γιατί το χρήμα όσο εύκολα έρχεται άλλο τόσο εύκολα φεύγει.

Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση καλό θα ήταν να συζητήσεις με το σύντροφό σου ό,τι σε απασχολεί γιατί τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Αν είσαι ελεύθερος/ η, δείχνεις αμέσως το ενδιαφέρον σου αλλά αν συναντήσεις αδιαφορία εύκολα κοιτάζεις αλλού. Ευνοούνται γνωριμίες σε ταξίδια.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτός ο μήνας ευνοεί σχέσεις και πάσης φύσεως συνεργασίες. Με ευελιξία και διακριτικότητα περίμενε να ωριμάσουν τα πράγματα ή να κάνουν οι άλλοι το πρώτο βήμα.

Επαγγελματικά: Εναρμόνισε τις ενέργειες σου σύμφωνα με το κλίμα της εποχής. Δείξε τον καλύτερο εαυτό σου και αντιμετώπισε τυχόν προβλήματα με υπομονή και εργατικότητα.

Οικονομικά: Έχεις ξανοιχτεί σε πολλά μέτωπα και πίεση ολοένα μεγαλώνει. Μπορεί να χρειαστεί να στερηθείς πράγματα αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση στηρίζεις με κάθε τρόπο το σύντροφό σου, κάτι το οποίο μπορεί μερικές φορές να εκμεταλλεύεται. Αν δεν έχεις σχέση, είναι μια καλή ευκαιρία να ανακαλύψεις πράγματα για τον εαυτό σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα απολαμβάνεις την παρέα των φίλων σου και διασκεδάζεις με τις χαρές που σου προσφέρει η καθημερινότητα. Η ρουτίνα δεν ταιριάζει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά: Θα μπορέσεις εύκολα να πείσεις τους άλλους και να τους κάνεις να αποδεχτούν τις απόψεις σου. Μια αναγνώριση ή μια προαγωγή στην εργασία σου προοιωνίζει ένα ευνοϊκό μέλλον.

Οικονομικά: Μην χαλαρώνεις ούτε στιγμή και μην προβαίνεις σε έξοδα εντυπωσιασμού. Αντιθέτως κινήσου με ρεαλισμό και πρακτικότητα.

Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση πρόσεξε τους πειρασμούς που σε περιτριγυρίζουν γιατί αν ενδώσεις, ετοιμάσου να υποστείς τις συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/ η, παρά την αυξημένη γοητεία σου, οι νέες γνωριμίες θα αποδειχτούν σαπουνόφουσκές.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να εκτιμήσεις και να σχεδιάσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις. Αναλογίσου τις επιλογές που έκανες στο παρελθόν και διόρθωσε τυχόν λάθη. Μπορεί να νοιώσεις απαισιοδοξία, καθώς όλα κινούνται αργά.

Επαγγελματικά: Ξαφνικά περιστατικά μπορεί να σε επιβαρύνουν με πρόσθετες υποχρεώσεις στη δουλειά. Οι νέες ευθύνες όμως είναι η βάση μελλοντικών προοπτικών.

Οικονομικά: Μην ριψοκινδυνεύεις τα χρήματα σου σε αβέβαιες επενδύσεις και μην ξοδεύεις περισσότερα από ότι έχεις στην τσέπη σου.

Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση και θέλεις να την ξαναζωντανέψεις είσαι σε καλό δρόμο. Αν είσαι μόνος/ η, μια γνωριμία που θα ξεκινήσει φιλικά θα πάρει σύντομα ερωτικό χαρακτήρα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Αυτός ο μήνας προσφέρεται για να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου. Αν όμως η ενεργητικότητα σου διασπαστεί σε πολλούς τομείς δεν θα υπάρχει η αίσθηση της ολοκλήρωσης.

Επαγγελματικά: Μια αλλαγή που μπορεί να μην οφείλεται σε δική σου πρωτοβουλία θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα ενδιαφέροντα σου αν την εκμεταλλευτείτε έγκαιρα.

Οικονομικά: Χρειάζεται ευκαμψία και ετοιμότητα για να μην χάσεις το μπούσουλα από τα σκαμπανεβάσματα που θα προκύπτουν κάθε λίγο και λιγάκι.

Αισθηματικά: Αν έχεις μια σταθερή σχέση, ίσως νοιώσεις την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία. Αν είσαι μόνος/ η, δεν θα σου λείψουν οι περιπέτειες, οι οποίες όμως δεν θα έχουν συνέχεια.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για ενδοσκόπηση ώστε να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο στη ζωή σου και καλλιεργήστε αξιόλογες κοινωνικές σχέσεις.

Επαγγελματικά: Διευθέτησε θέματα που είχες αφήσει στην άκρη. Όταν πρόκειται να κλείσεις μια συμφωνία να το κάνεις γραπτώς και με κάθε λεπτομέρεια.

Οικονομικά: Ενδέχεται να ξοδέψεις χρήματα για το σπίτι σου ή για θέματα κληρονομιάς. Ότι κι αν προκύψει πάντως θα είναι προς όφελος σου.

Αισθηματικά: Α έχεις σταθερή σχέση είσαι σε φάση να δρομολογήσεις τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Αν είσαι μόνος/ η, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις αυτό το διάστημα μια σχέση που να συγκεντρώνει όλα όσα ονειρεύεσαι.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα προτεραιότητα σου είναι να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου. Αν οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις είναι κουραστικές προφασίζεσαι χίλιους λόγους για να τις αποφεύγεις.

Επαγγελματικά: Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας θα χρειαστεί να προσπαθήσεις για να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν τα σχέδια σου. Στον τομέα της επικοινωνίας η ενδοστρέφεια δεν βοηθά.

Οικονομικά: Η αδυναμία σου στον τομέα της διαχείρισης είναι εμφανής. Χτυπάει καιρό το καμπανάκι για σωστή χρήση των οικονομικών σου πόρων. Μην αδιαφορείς.

Αισθηματικά: Αν είσαι σε σταθερή σχέση ότι έσπειρες θα θερίσεις πράγμα που μπορεί να είναι καλό ή κακό ανάλογα με τις επιλογές σου. Αν είσαι μόνος/ η, έλκεις κρυφούς δεσμούς ή για απαγορευμένες σχέσεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα είσαι πηγή έμπνευσης για το περιβάλλον σου. Έχεις αποδείξει ό,τι είσαι εξαιρετικός κριτής χαρακτήρων και συχνά παίζεις το ρόλο του σοφού συμβούλου.

Επαγγελματικά: Οι προσπάθειες σου βρίσκονται σε φάση ωρίμανσης και έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς. Αν χρειαστεί να υπογράψεις συμφωνίες ή νομικά έγγραφα καλό θα ήταν να συμβουλευτείς προηγουμένους ειδικούς.

Οικονομικά: Μην υποκύψεις στον πειρασμό των περιττών εξόδων. Χρησιμοποιείσαι την καλή σας κρίση και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη.

Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση και παραμελείς την προσωπική σου ζωή για χάρη της δουλειάς σου, ετοιμάσου για γκρίνιες. Αν είσαι ελεύθερος/ η, προβλέπεται πολλή κινητικότητα στο ερωτικό πεδίο και μάλιστα με ιστορίες που θα έχουν διάρκεια.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα το τοπίο της ζωής σου ξεκαθαρίζει. Ένας απολογισμός είναι απαραίτητος τόσο σε επίπεδο σχέσεων όσο και στον τομέα της εργασίας σου. Προετοιμάσου για νέες εμπειρίες.

Επαγγελματικά: Παίζεις το τελευταίο χαρτί σου. Αφήνεις πίσω σου ότι δεν έχει κανένα όφελος πλέον για σένα και δεν υπόσχεται ένα αισιόδοξο μέλλον. Μη βασίζεσαι στους άλλους.

Οικονομικά: Ρύθμισε τυχόν εκκρεμότητες και χρέη που έχουν συσσωρευτεί και προετοιμάσου για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση αναζητάς έντονες εμπειρίες, όποια έννοια κι αν δίνεις σε αυτό. Αν είσαι καιρό μόνος/ η, έχεις συνηθίσει τόσο την ελευθερία σου, που θα δυσκολευτείς να διακρίνεις το μέλλον μιας ενδιαφέρουσας σχέσης.

Διάβασε επίσης:

Προβλέψεις Ταρό Σεπτεμβρίου για τα 12 ζώδια

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2014

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved