Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Μαΐου

Οι επιδράσεις της Νέας Σελήνης και της Πανσελήνου στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο

Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Μαΐου

«Αλλοίμονο στη χώρα που έχει ανάγκη από ήρωες» M. Μπρεχτ

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλωσορίσατε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου. Στις 29 Απριλίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη που είναι και Ηλιακή Έκλειψη στην 8η μοίρα του Ταύρου, μοίρα με ιδιότητες Σκορπιού και του κυβερνήτη του αναμορφωτικού αλλά και σκληρού Πλούτωνα. Οικονομικά θέματα θα δρομολογήσουν ραγδαίες εξελίξεις σε ζητήματα συνόρων, συντάξεων, κεφαλαιοποιήσεων και αποταμιεύσεων. Το δεύτερο Σεληνιακό φαινόμενο, η Πανσέληνος, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου 2014 στην 23η μοίρα του Σκορπιού, μοίρα Υδροχόου κατ' επέκταση Ουράνια. Αποκαλύψεις, ανατροπές, αναταραχές και ξαφνικά γεγονότα προμηνύονται και μάλιστα μεγάλης δυναμικής, λόγω του ότι όπως Ουρανός στον Σκορπιό είναι σε θέση έξαρσης έτσι και η ουράνια μοίρα στο ζώδιο του Σκορπιού έχει έντονη επίδραση.

Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο

Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στην 8η μοίρα του Ταύρου υποδεικνύοντας αποκαλύψεις για οικονομικές ατασθαλίες και συγχρόνως ζητήματα με το ευρώ δεδομένου ότι τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στο γενέθλιο ωροσκόπιο του. Επίσης, μιλά για ενέργειες που θα εκδηλωθούν υπόγεια και θα είναι προϊόν εκδίκησης, μνησικακίας ή χρονοβόρας διαδικασίας. Ζητήματα οικονομική επάρκειας και εδαφικής κυριαρχίας θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων ενώ πιθανές είναι ανακαλύψεις και εξερευνήσεις στο υδάτινο στοιχείο όπως και εξιχνιάσεις τρομοκρατικών ενεργειών. Ανατροπές σε εικασίες και σενάρια ημερών, μηνών ή χρόνων.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/5 στην 23η μοίρα του Σκορπιού προϊδεάζει αποκαλύψεις σχετικά με μυστικές ή σκοτεινές υποθέσεις, χρηματοπιστωτικά θέματα και ερωτικά σκάνδαλα όπως και μετακινήσεις λαών και ψήφων που θα είναι δύσκολο να προβλεφθούν. Θέματα που αφορούν αλλαγές στο τραπεζικό σύστημα και υποκλοπές συνομιλιών και διαρροές αυτών είναι πολύ πιθανά. Επίσης, προμηνύονται ζητήματα ή προβλήματα που σχετίζονται με λειτουργία ρομπότ, Η/Υ, δικτύων, μέσα ερευνών και μεταφορών ενώ ίσως ανοιχτεί πολεμικό μέτωπο έστω και μικρής χρονικής διάρκειας. Παράλληλα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κατάρριψης αεροσκάφους ή εκτόξευσης ρουκετών, εμβολισμών ή τορπιλισμών πλοίων, εκρήξεων και δυστυχώς τρομοκρατικών χτυπημάτων, θανάτων ή δολοφονιών που θα σοκάρουν.

Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη σε σχέση με την Ελλάδα – Αίμα, τιμή άλλος για φυλακή;

Η Νέα Σελήνη της 29ης Απρίλιου που συνοδεύεται μετά Εκλείψεως δείχνει έντονα και ηχηρά γεγονότα. Θάνατοι και σκοτεινές υποθέσεις θα συγκλονίσουν. Προτάσεις για συμβιβασμό θα απορριφθούν ενώ άτομα που βρίσκονται υπό καθεστώς φυλάκισης ή υποδικίας θα βρεθούν εκ νέου σε δεινή θέση, αφού ίσως υπάρξει καινούργια κατηγορία, ενώ δεν αποκλείεται και πιθανή φυλάκιση. Κουβέντες ακόμα κι αν έχουν δόσεις χιούμορ ή γίνονται για χάρη αστειότητας ενδεχομένως να σοκάρουν. Σε σχέση με το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος προμηνύονται φαινόμενα δολιοφθοράς σε χώρους δημοσίων ή κρατικών συμφερόντων και σκοτεινές πράξεις προκειμένου να μην αποκαλυφθούν μυστικά.

Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης μιλά για μαζική εξαπάτηση, πράγμα μάλλον αναμενόμενο... λόγω προεκλογικής περιόδου. Επίσης, υποδεικνύει ότι συνεταιρισμοί θα κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Το Μεσουράνημα μιλά για έριδες και φιλονικίες αλλά και για τιμές και δόξα για άτομο νεαρό ή/και με επιστημονική κατάρτιση. Μεγαλύτερη πιστότητα θα έχουν δημοσκοπήσεις μέσω ιντερνέτ ή με σύγχρονα μέσα.

Ως προς το προοδευμένο χάρτη της Ελλάδος προεικονίζεται ένα τέλος σε ένα κόμμα ή ομάδα και εκλογικά αποτελέσματα που θα αφήνουν υπόνοιες για «μαγείρεμα» τους. Το Μεσουράνημα μιλά για μεταστροφή της τύχης και λήψη άμεσων αποφάσεων ενώ ο Ωροσκόπος δείχνει επαφές με άτομα φτωχά και κινήσεις αλλόθρησκων ή αλλοεθνών που θα δημιουργήσουν μείζον ζήτημα στη χώρα.

Πανσέληνος για την Ελλάδα – Τα λάθη πληρώνονται και αυτό ισχύει για όλους

Η Πανσέληνος στις 14/5 πραγματοποιείται στον Σκορπιό σε μοίρα με ιδιότητες Υδροχόου. Διαφαίνονται έλεγχοι και αποκαλύψεις και προβλήματα σχετικά με άτομα ανεπαρκή, ιατρικά μηχανήματα και το σύστημα υγείας.

Το Μεσουράνημα δείχνει ότι γνωστοί καλλιτέχνες περισσότερο με τη στάση τους παρά με το λόγια τους θα κερδίσουν το λαό.

Ο Ωροσκόπος υποδεικνύει δυσαρέσκεια του κόσμου και προπαρασκευαστικές ενέργειες ενός τέλος. Πολλές ιστορίες θα αποδειχτούν ότι ήταν μύθος ή παραμύθι. Ειδικά σε οικονομικά ζητήματα έρχονται αρνητικές εκπλήξεις αφού οι εταίροι μετά τις εκλογές θα αποκαλύψουν την κρυφή τους ατζέντα.

Σε σχέση με το γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος, γυναικεία πρόσωπα θα συμβάλλουν στην αλλαγή πλεύσης και πολιτικής σε κάποιο ζήτημα ενώ προσπάθειες προσφοράς προς τους άπορους και τους αναξιοπαθούντες ίσως γυρίσει μπούμερανγκ για την κυβέρνηση. Πολυπληθείς θα είναι κινήσεις για ανατροπή κυβερνητικών στελεχών ενώ άτομα από τον πολιτικό χώρο θα ενεργήσουν με ακραίο τρόπο. Σάλο ίσως φέρει ένα σκάνδαλο καταστροφής αποδεικτικών στοιχείων ενώ απειλή από τρίτους άμεση ή έμμεση προς της χώρα δείχνει ο Ωροσκόπος. Συγχρόνως, προεικονίζεται η ανάδειξη προσώπων με ηγετικά χαρακτηριστικά που θα δείξουν έτοιμοι για μεγάλα πράγματα.

Αν λαχταράς τη λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, πάρ' την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις. Ο λαός σώζει δεν σώζεται... με τη βοήθεια της Θεάς που δεν κάνει χατίρια και δεν κάθεται στα πόδια κανενός, την αγέλαστη και αδάκρυτη Θεά... την ευθύνη! Καλή ψήφο!

Κατέβασε τώρα το νέο application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved