Οι χρησμοί του Φεβρουαρίου για την Ελλάδα

Τι μέλλει γενέσθαι το μήνα Φεβρουάριο στην Ελλάδα;

Οι χρησμοί του Φεβρουαρίου για την Ελλάδα

Κυβερνητικό βέρτιγκο επί Ξηρού ακμής

Φίλοι και αναγνώστες, καλό μήνα να έχετε.

Φτάσαμε στον Φεβρουάριο, έναν μήνα στη διάρκεια του οποίου θα κυριαρχεί η τάση να στρογγυλοποιηθούν πράγματα και καταστάσεις, θα λάβουν χώρα δυνατά γεγονότα και θα ακούσουμε ειδήσεις για ακραίες πράξεις.
Ας δούμε πιο αναλυτικά τι προβλέπεται για την Ελλάδα το μήνα Φεβρουάριο με βάση το προοδευμένο ωροσκόπιο της χώρας μας.

Το Μεσουράνημα μιλά για αστυνομικές δυνάμεις σε εγρήγορση αλλά και την ώρα μιας μάχης που ζύγωσε. Αν προσθέσουμε και τον Ζευς που δείχνει ένα τέλος που είναι προαποφασισμένο, συνεδριάσεις μυστικών υπηρεσιών και της αστυνομίας ή ακόμα και του ΚΥΣΕΑ τότε πιθανόν αυτό το μήνα να συμβεί κάτι μεγάλο. Κατά τη γνώμη μου ιδιαίτερα μετά τις 22/2 ξεκινά μια επικίνδυνη περίοδος αφού ο διελαύνων Άρης περνά από το μεσοδιάστημα Ωροσκόπου / Άδη και μπαίνει και στα όρια ανοχής του μεσοδιαστήματος Άρης/Βουλκάνους που δείχνουν άσκηση βίας, επέμβαση του κράτους και απόπειρες βίαιων κινήσεων που δεν επιτυγχάνουν λόγω αστοχίας υλικού, εμπλοκής ή κακού σχεδιασμού.

Το σημείο της Μηδενικής Κριού δείχνει ότι δημοσκοπικά ευρήματα θα προκαλέσουν τρόμο στην κυβέρνηση και ότι στα κόμματα έρχονται αλλαγές. Ο Άρης προεικονίζει δραστηριότητες μιας πολιτικής ένωσης που δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις. Επίσης, προβλήματα εντός των σωμάτων ασφαλείας και μια πετυχημένη σύλληψη, καθαρά από τύχη.

Ο Υποθετικός Κρόνος προμηνύει αποφάσεις, πιθανόν δικαστικές, που πάνε κόντρα στη πολιτική βούληση και στα σχέδια αυτής. Επίσης, δείχνει μια πολιτική προδοσία και ότι η αστυνομία θα λειτουργεί παραβατικά και με κανόνες υποκόσμου.

Ο Πλούτωνας και η Σελήνη υποδεικνύουν ένα τελεσίγραφο που πρέπει να εκτελεστεί κατά γράμμα αλλά και προσπάθεια να επηρεαστούν οι γυναίκες ψηφοφόροι, καθώς από αυτές και τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης χάνουν κατά κράτος. Καθόλου τυχαίο ότι ο Αλέξης Τσίπρας στην παρούσα φάση έχει την εξίσωση Σελήνη = Ζευς/Μαύρη Σελήνη που μιλά για επιτυχία στο γυναικείο κοινό.

Ο Βουλκάνους έρχεται να δείξει πως το ελληνικό success story είναι μια τραγωδία χωρίς από μηχανής Θεό αφού θα υπάρξουν προβλήματα με τις συντάξεις και τις πληρωμές. Επίσης, μια πτώχευση θα συζητηθεί. Οι τράπεζες θα είναι στα όρια τους ενώ ίσως προκύψει μια νέα Τ.Τ. υπόθεση. Πιθανόν να αποκαλυφθούν γιάφκες και οπλοστάσια.

Ο Άδμητος μιλά για νοητική ανταρσία και τις ακλόνητες πεποιθήσεις κάποιων που οδηγούν σε ρήξη, στάση, απεργία ή ξεσηκωμό. Ακόμη, δείχνει ότι χρειάζεται προσοχή σε θέματα γεωργίας αφού μέλλει να είναι η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας.

Ο Ερμής μιλά για έντονες συζητήσεις σχετικά με το επαγγελματικό μέλλον κάποιων αλλά και προβλήματα με εφοριακούς, λογιστές, δικηγόρους και δικαστές.

Ο Ωροσκόπος δείχνει μια διακριτική συμφωνία και την πιθανή έλευση μυστικών κλιμακίων.

Ο Ζευς ισούται με το μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Κρόνου Υποθετικού και το annual μεσοδιάστημα Κρόνου / Άδμητου που δείχνουν προβλήματα με την αεροπορία και τον εξοπλισμό της όπως και απροσπέλαστες δυσκολίες που οδηγούν στην εγκατάλειψη ενός εγχειρήματος.

Ο local Ωροσκόπος ισούται με την εξίσωση Κρόνος/Αδης = Ήλιος/Δίας και μιλά για εχθρότητα, τραυματισμό ή ακρωτηριασμό αλλά και μια απροσδόκητη χαρά.
Ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδος θα είναι αυτή μεταξύ 6/2 και 17/2 αφού ο διελαύνων Ουρανός θα ισούται με το μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου που δείχνει βίαια πράξη ικανή να οδηγήσει ακόμη και σε θάνατο. Ανάλογες πράξεις θα έχουμε και μετά τις 22/2, περίοδος που σύμφωνα με τον Ποσειδώνα η αναξιοπιστία και οι κρυφές συζητήσεις θα δημιουργήσουν ένα σάλο.

Τέλος, η διαφορά των δημοσκοπικών ποσοστών μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδειχθεί χαοτική δείχνοντας πως το Βατερλό του Ναπολέοντα θα φαντάζει κωμωδία μπροστά στο κάζο του Α. Σαμαρά.

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved