Νέα Σελήνη Ιανουαρίου 2014 στον Αιγόκερω: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Πρόκειται για μια σκληρή Νέα Σελήνη, που μας προτρέπει σε νέα ξεκινήματα με τρόπο βίαιο και εξαναγκαστικό.

Νέα Σελήνη Ιανουαρίου 2014 στον Αιγόκερω: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;


Η Νέα Σελήνη του καινούργιου χρόνου, πραγματοποιείται την 1η του μήνα στις 1.14 το μεσημέρι στην 11η μοίρα του Αιγόκερω.
Το ποδαρικό που μας κάνει είναι εξοντωτικό για τις αντοχές μας, ιδιαίτερα για Αιγόκερους γεννημένους από 31/12 έως3/1, Καρκίνους γεννημένους από 1 έως 5/7, Κριούς γεννημένους από 30/3 έως 3/4 και Ζυγούς γεννημένους από 2 έως 6/10.
Πρόκειται για μια σκληρή Νέα Σελήνη, που μας προτρέπει σε νέα ξεκινήματα με τρόπο βίαιο και εξαναγκαστικό, καθώς συμμετέχουν σε δυσαρμονικές όψεις Ερμής, Άρης, Δίας, Ουρανός και Πλούτωνας.
Από την άλλη η συστολή που αισθανόμαστε λόγω της Σελήνης στον Αιγόκερω, κάνει την συγκρουσιακή όψη Άρη – Ουρανού να μας γεμίζει άγχος και πρωτοβουλίες, που χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια διαχείρισης.
Οι χαμηλές αντοχές μας οδηγούν σε λάθη και ξεσπάσματα, γι αυτό θα πρέπει με κάθε τρόπο σε αυτή τη Νέα Σελήνη να αξιολογήσουμε ουσιαστικά τα γεγονότα και τις επιθυμίες μας, δρώντας αποτελεσματικά χωρίς κυκλοθυμία και παρόρμηση.
Ό, τι και αν μας απασχολεί χρειάζεται μεθοδικούς χειρισμούς και διοχέτευση της έντασης σε χειρωνακτικές εργασίες, με πολλή προσοχή στα ατυχήματα.
Η κατά μέτωπο αντίδραση, επίθεση, ή διεκδίκηση, οδηγούν σε προσωπικό όλεθρο.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Παρόλο που αυτή η Νέα Σελήνη σημαδεύει τα επαγγελματικά σας και σας βάζει στο νέο χρόνο με φιλοδοξίες και διάθεση για ριζικές αλλαγές, γενικότερα η προσωπική σας ζωή θυμίζει μπουρλότο έτοιμο για ανάφλεξη. Οι προσδοκίες σας είναι πολλές, η ένταση μεγάλη και η επιμονή σας πανίσχυρη. Δεν κάνετε πίσω, δεν συμβιβάζεστε και είστε αποφασισμένοι να μπείτε στο νέο χρόνο δυναμικά και έκρυθμα. Προσέξτε τους χειρισμούς και τη συμπεριφορά σας και αφού είστε ανένδοτοι στο παρελθόν, φροντίστε για ένα καλοφτιαγμένο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπαίνετε στο νέο χρόνο με διάθεση να διευρύνετε τους ορίζοντες της γνώσης και της μέχρι τώρα βολεμένης καθημερινότητάς σας. Αισθάνεστε πως ήρθε ο καιρός να γνωρίσετε άλλα μέρη, άλλους ανθρώπους, να αποκτήσετε εμπειρίες και να μεταμορφώσετε κυριολεκτικά τη ζωή σας. Βλέπετε τους εαυτούς σας σκυμμένους και επιδιώκετε να ανορθωθείτε μέσα από μια σειρά κινήσεων, που αφορούν ενασχόληση με οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει περισσότερη γνώση. Σπουδές, έρευνα, σεμινάρια και νέα ενδιαφέροντα μπαίνουν σε πρώτο πλάνο αλλά να θυμάστε πως τίποτα δεν ωφελεί αν δεν πηγάζει αβίαστα και χωρίς εμμονές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η φετινή πρωτοχρονιά για εσάς έχει το χρώμα του χρήματος, εφόσον το μέλημά σας είναι να ρυθμίσετε φορολογικές και οικονομικές υποχρεώσεις, που σας βαραίνουν και δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε ξένοιαστα. Βασικά αισθάνεστε αισιοδοξία παρόλη την βαριά περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Αυτός είναι ο λόγος που θέλετε να προσπαθήσετε πολύ να απαλλαγείτε από βάρη, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε την ερωτική σας ζωή που είναι αρκετά δραστηριοποιημένη. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι επιπόλαιες κινήσεις και οι ακατάλληλες συναναστροφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η ώρα να πάρετε πρωτοβουλίες, να οργανώσετε την προσωπική σας ζωή, να κλείσετε εκκρεμότητες και να ασχοληθείτε σοβαρά με θέματα σχέσεων, συντρόφων και συνεργατών. Μέσα σε μια εμπόλεμη κατάσταση καλείστε να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις, που θα είναι αμετάκλητες και θα χαράξουν μια νέα πορεία στη ζωή σας. Δύσκολες οι συνθήκες, η πίεση τεράστια και το άγχος και η ένταση κινούν όλες σας τις προσπάθειες. Ωστόσο δεν μένει άλλη λύση από τις ριζικές αλλαγές και την αποδοχή των συναισθημάτων σας όποια και αν είναι αυτά. Δώστε τελεσίγραφα και μην δεχτείτε καμία αντίδραση που θα σας γυρίσει πίσω.

ΛΕΩΝ

Ξέρετε να διεκδικείτε με πάθος αυτό που επιθυμείτε και αυτή η Νέα Σελήνη σας δίνει την ευκαιρία να αποδείξετε, πόσο επίμονοι και αποτελεσματικοί είστε. Θέματα δουλειάς μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, ψάχνοντας για νέες δραστηριότητες, επέκταση και απόκτηση, αν δεν έχετε.
Ο παράγοντας υγεία επίσης σας απασχολεί περισσότερο από ποτέ, ξεκινώντας ένα τσεκάρισμα και μην αφήνοντας το παραμικρό, ανεξερεύνητο. Ευκαιρία για μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή σας με διατροφή ή δίαιτα, ενώ γενικότερα βρίσκεστε σε μια φάση διεκδίκησης.
Προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε ώστε να μη γίνετε κουραστικοί και φορτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς που αναλύετε τα πάντα και εκλογικεύετε ακόμα περισσότερο, έχετε την τάση σε αυτή τη Νέα Σελήνη να το κάνετε ακόμα πιο πολύ, κυρίως σε ότι αφορά σχέσεις και συναισθήματα που δεν έχουν τελειώσει. Αν επιθυμείτε κάτι πολύ, μην διστάσετε να το προσεγγίσετε είτε αυτό είναι ένας άνθρωπος είτε ένα χόμπι, που θέλετε να ασχοληθείτε σοβαρά με αυτό. Βρείτε κίνητρο να δείτε καθαρά τι και ποιον θέλετε στη ζωή σας, τι ζητάτε από τις σχέσεις σας και τι περιμένετε ειλικρινά από αυτές. Κοιτάξτε βαθιά και ουσιαστικά πετώντας το πέπλο της κριτικής και της ψυχρότητας. Γλυκάνετε το μέσα σας και απολαύστε τις στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Αν περιμένετε κάτι από το οικογενειακό σας περιβάλλον, τον σύντροφο, ή τους συνεργάτες σας, θα πρέπει να δράσετε. Βρίσκεστε σε μεγάλη ένταση και ανησυχία, επιθυμείτε πολλά και το παρελθόν σας έχει στοιχειώσει. Μην δεχτείτε να περάσετε στο νέο χρόνο με αμφιβολίες, ξεκαθαρίζοντας εντελώς ό, τι σας τρώει τα σωθικά. Ο τρόπος που θα το κάνετε είναι το πιο σπουδαίο για την επίτευξη των στόχων σας. Συγκρατείστε κάθε ανταγωνιστική διάθεση, δείξτε συγκατάβαση και προσπαθήστε να εκφράσετε ήρεμα όσα σας απασχολούν. Κληρονομικές υποθέσεις, περιουσιακά και οικογενειακά θέματα, πρέπει να λυθούν άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη προσδιορίζει επακριβώς τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε τις επιδιώξεις σας. Η συμμετοχή του κυβερνήτη σας Πλούτωνα δεν αφήνει περιθώρια για υποχωρήσεις και δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής για τις αποφάσεις σας. Μην κάνετε υπόγειες διαδρομές και μην κινηθείτε στα σκοτεινά, παρόλη την τάση σας να το κάνετε. Μπορείτε να κρατήσετε κρυφά κάποια χαρτιά σας, αλλά θα πρέπει να συζητήσετε ανοιχτά τις προθέσεις σας. Η Πρωτοχρονιά είναι για εσάς μια συμφωνία, που θα υπογραφεί με συμβόλαιο αορίστου χρόνου και σοβαρές κυρώσεις για όποιον αγνοήσει τους όρους του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Που να το φανταζόσαστε πως σε αυτή την Πρωτοχρονιά, αντί να σκέφτεστε που θα διασκεδάσετε και σε ποιο καρέ θα παρευρεθείτε, θα σας απασχολεί περισσότερο με τι χρήματα θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Τα οικονομικά σας απαιτούν μεγάλη προσπάθεια διατήρησης σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, εφόσον και η κοινωνική σας ζωή, σας προκαλεί διαρκώς. Έχετε ανάγκη να ξεδώσετε, φαίνεστε άνετοι και χαλαροί, αλλά μέσα σας ανησυχείτε για πολλά, ιδιαίτερα για κάποιες αξίες, που βλέπετε πως αρχίζουν να ξεθωριάζουν.
Χωρίς να χάσετε την αισιοδοξία σας, αντιμετωπίστε ευθέως τα λάθη και τις παραλείψεις σας και συγκεντρωθείτε στην αποταμίευση και όχι στο ξόδεμα, υλικό και συναισθηματικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με αφορμή αυτή τη Νέα Πρωτοχρονιάτικη Σελήνη στο ζώδιό σας, πολλοί από εσάς θα ξαφνιάσετε εαυτούς και αλλήλους με την μεταμόρφωση στην οποία θα υποβληθείτε. Η λέξη «τέλος» θα ηχήσει πολλές φορές στα αυτιά όλων και μια νέα συμπεριφορά και στάση ζωής έρχεται να αντικαταστήσει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Βρίσκεστε στο μεταίχμιο ενός μεταβατικού σταδίου και ενώ υποφέρετε από πίεση και απογοήτευση, παράλληλα είστε τόσο δυνατοί και γοητευτικοί, που είναι αδύνατον να σας καταβάλλουν. Δείτε τη ζωή σας αλλιώς και προχωρήστε χωρίς φόβο. Όσοι σας ακολουθήσουν είναι αυτοί που χρειάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνειδητοποιείτε ξεκάθαρα πως η απομόνωση και ο διάλογος με τον εαυτό σας, είναι το ελιξίριο που χρειάζεστε, για να μπείτε στη νέα χρονιά. Ο απολογισμός για εσάς είναι αναγκαίος για να προχωρήσετε χωρίς εμπόδια και αναστολές, χωρίς προβλήματα και συγκρούσεις. Έχετε τον τρόπο να επικοινωνήσετε τις φιλοπρόοδες απόψεις σας με σεβασμό σε αυτές και στους άλλους. Επίσης να δηλώσετε απόντες από όλα όσα μέχρι τώρα σας εξέθεσαν και παρόντες σε μια νέα πραγματικότητα, που θα πηγάζει από την αποδοχή των μελανών σας σημείων. Μοναχικοί αλλά όχι μόνοι είναι το πανό έξω από την πόρτα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να γεμίσει πολλά κενά, προσφέροντάς σας αρχικά την ευκαιρία, να ξεδιαλύνετε τους πραγματικούς φίλους από τους γνωστούς. Η ανάγκη σας να βρεθείτε με κόσμο, να συναναστραφείτε και να ζήσετε έντονα, θα σας φέρει σε επαφή με μια κοινωνικότητα ουσιαστική και ανθρώπους χρήσιμους στη ζωή σας. Κοιτάξτε λίγο πίσω για να κάνετε ένα βήμα μπροστά και ξεσκαρτάρετε αυτούς που νομίζατε πως σας στηρίζουν από αυτούς που το έπρατταν πραγματικά. Αιφνίδιες αλλαγές στα οικονομικά σας εφιστούν την προσοχή, σε συγκεκριμένους υποστηρικτές.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved