Πανσέληνος Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 17/11 στις 5.16 το απόγευμα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και συγκεκριμένα στην 26η μοίρα του Ταύρου.

Πανσέληνος Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Χαρακτηρίζεται από τη σύνοδο που σχηματίζουν μεταξύ τους η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, με την Αφροδίτη να κυβερνά τον Ταύρο και τον Πλούτωνα τον Σκορπιό, τα δύο ζώδια δηλαδή του άξονα, που συντελείται η Πανσέληνος.
Η επιρροή της συνόδου λοιπόν ισχυροποιείται περισσότερο, ενώ το κερασάκι το βάζει η δυσαρμονική συμμετοχή του Ουρανού, σε μια τούρτα που δεν γλυκαίνει τον ουρανίσκο μας, εκφράζοντας ανοιχτά παράπονα και αιτήματα αποκατάστασης της γεύσης μας.
Στην αισθησιακή αυτή Πανσέληνο με τα λάγνα συναισθήματα πάθους και επιθυμιών, η όρεξη γίνεται αχόρταγη και αυτό αφορά πάσης φύσεως επιδιώξεις.
Το δώρο της είναι η εκτόνωση, που θα μας δείξει τι έχουμε πραγματικά έχουμε ανάγκη, πηγαίνοντας προς αυτό με σταθερότητα και ουσία.
Επηρεάζονται άμεσα Ταύροι γεννημένοι από 15 έως 19/5, Σκορπιοί γεννημένοι από 16 έως 20/11, Υδροχόοι γεννημένοι από 14 έως 18/2 και Λέοντες γεννημένοι από 17 έως 21/8 και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από την 26η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Βάλτε προτεραιότητες και αν είναι δυνατόν προσπαθήστε να δείτε μέσα από το μάτι της βελόνας, γιατί μόνο έτσι θα εξασκήσετε την υπομονή που έχετε ανάγκη. Κάντε οικονομικούς προγραμματισμούς και μην ξεφεύγετε ίχνος από αυτούς. Μην λιγουρεύεστε αυτά που έχουν οι άλλοι εκφράζοντας ξαφνικά παράπονα σε αγαπημένα πρόσωπα, που θα καταλήξουν σε αδιέξοδη αναταραχή. Με λίγα λόγια μην μπαίνετε σε μια τρύπα που υπάρχει περίπτωση να σφηνώσετε. Φανείτε εγκρατείς με τις επιθυμίες σας και συγκαταβατικοί με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας σε αυτή την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, είναι ακατανίκητη. Αρχίστε από την εξωτερική σας εικόνα και συνεχίστε στα βαθύτερα στρώματα, που και αυτά χρειάζονται τις απαραίτητες επεμβάσεις. Η λαιμαργία σας σαρώνει ότι βρει μπροστά της, από gourmet φαγητά, μέχρι λάγνα συναισθήματα και κινήσεις εντυπωσιασμού. Η απόλαυση είναι το αίτημά σας χωρίς να περιορίζεται πουθενά, αντίθετα μάλιστα όσο μεγαλύτερο είναι το πεδίο, τόσο περισσότερο χώρο καταλαμβάνετε. Ζήστε το!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκεί που οι άλλοι ξαμολιούνται στους δρόμους, διεκδικούν, φωνάζουν, προτρέπουν, ανησυχούν, φλερτάρουν, απομακρύνονται, εσείς καταλαβαίνετε την αξία του να μείνετε σιωπηλοί. Προτιμάτε να απομονωθείτε προβάλλοντας τα όνειρά σας στην ιδιωτική σας οθόνη, λαμβάνοντας και μηνύματα από τον έξω κόσμο που θα αξιολογήσετε δεόντως. Κλείστε λίγο τα ρολά ούτως ή άλλως για πολύ δεν μπορείτε και πάρτε το χρόνο που σας προσφέρει αυτή η Πανσέληνος προς όφελός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος σας δίνει να καταλάβετε πως δεν χρειάζεστε τίποτα παραπάνω από άξιους και ειλικρινείς υποστηρικτές. Όλοι οι υπόλοιποι που αποτελούν τον κοινωνικό σας κύκλο, σας είναι βάρος αν δεν κατανοήσουν και εμπιστευτούν τις δικές σας επιλογές. Επιπλέον, η συναισθηματική δίνη που βρίσκεστε μπορεί κάλλιστα να εκτονωθεί με το να κάνετε αιφνίδιες κινήσεις, αλλά όχι βιαστικές. Σκεφτείτε καλά τον τρόπο που θα σερβίρετε το φαγητό χωρίς να σας νοιάζει αν αρέσει ή όχι. Εσείς μαγειρεύετε, οι άλλοι τρώνε.

ΛΕΩΝ

Μην προσπαθήσετε να πιέσετε καταστάσεις, ρίχνοντας και αρκετό νερό στο κρασί σας, ειδικά ότι αφορά επαγγελματικά θέματα. Γενικότερα στο χώρο της δουλειάς σας έχετε να αντιμετωπίσετε αυξημένες υποχρεώσεις, ανάγκες και απαιτήσεις. Δεν χρειάζεται πάντα να έχετε τον πρώτο λόγο και δεν πειράζει αν κάποιοι σας επιπλήττουν ή σας ζητάνε κάτι που η χάρη σας δεν θεωρεί αντάξιό της. Δείξτε τη μεγαλοψυχία σας και αποφορτίστε το βαρύ κλίμα.
Χρειάζονται καίριες κινήσεις σε όλα τα επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε έντονη την ανάγκη να δραπετεύσετε από την καθημερινότητα, κάνοντας κάτι εποικοδομητικό, αλλά η συναισθηματική σας φλόγα δεν πρέπει να κάψει τη γη σας. Οι μέρες είναι ιδιαίτερα ερωτομόρφες, επιθυμώντας να ζήσετε όμορφες και δημιουργικές στιγμές. Ασχοληθείτε με κάτι που σας δίνει χαρά, κάντε μια κατασκευή, διαμορφώστε το χώρο που ζείτε και τη ζωή σας, ώστε να πάρετε ευχαρίστηση. Γενικότερα επιδιώξτε να αντλήσετε όσα περισσότερα χαμόγελα μπορείτε σε αυτήν την ευνοϊκή για εσάς Πανσέληνο.

ΖΥΓΟΣ

Η συναισθηματική σας ένταση φτάνει σε αυτήν την Πανσέληνο στα όρια της υπαρξιακής αγωνίας. Επιπλέον καλείστε να διεκπεραιώσετε και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, γεγονός που σας τσακίζει την ψυχολογία. Απευθυνόμενοι σε μέλη της οικογένειας, επικαλείστε βοήθεια, το ίδιο κάνετε και με τους συντρόφους σας, αλλά δεν έχετε αντοχές στην παραμικρή αντίρρηση. Ζητάτε αποδοχή και μόνο και κάθε άλλη παρατήρηση γίνεται κόκκινο πανί για τον ταλαιπωρημένο Ταύρο μέσα σας. Μην φέρετε τα πράγματα στα άκρα. Εσείς θα χάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος σας ωθεί σε επικοινωνιακές τακτικές με αδυσώπητο τέμπο και περιεχόμενο, ειδικά σε ότι αφορά τις σχέσεις με συντρόφους και συνεργάτες. Υπό την πίεση του Κρόνου θεωρείτε πως πρέπει να δείξετε στους άλλους πως αν κάτι δεν τραβάει, δεν διατίθεστε να το σπρώξετε άλλο. Το σίγουρο είναι πως κάτι θα αλλάξετε επιλέγοντας τερτίπια και όχι σαφείς προσδιορισμούς. Μην καταφύγετε σε αδιέξοδες συμπεριφορές, αποφεύγοντας τον συνδυασμό που σκοτώνει αργά και βασανιστικά, αλλά προτιμήστε αυτόν που δίνει ακαριαίο χτύπημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνειδητοποιείτε πως έχετε κουραστεί πολύ να δουλεύετε ή να ψάχνετε για δουλειά και παράλληλα να μην έχετε τα χρήματα να αντεπεξέλθετε στις ανάγκες σας είτε λογικές είτε παράλογες. Αυτό το κρίνετε όμως εσείς, βλέποντας τη μειονεξία να σας χτυπά το παράθυρο σαν την επίμονη βροχή. Η τάση σας είναι να αλλάξετε τα δεδομένα και να αναποδογυρίσετε την καρδάρα με το γάλα, προκειμένου να απαλλαγείτε από τη φόρτιση. Η μπάλα παίρνει και τις σχέσεις σας με κάποιους ανθρώπους που ως τώρα βασιζόσαστε σε αυτούς και σας απογοήτευσαν στο μέγιστο βαθμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να εκδηλωθείτε αλλά δυσκολεύεστε. Επιθυμείτε να πετάξετε τον μανδύα της αυστηρότητας και της ακατάσχετης ηθικολογίας, αλλά βλέπετε πως είναι καλά ραμμένος πάνω σας. Παρόλα αυτά τα καταφέρνετε και κατακλύζετε τους άλλους από μια εικόνα που δεν πιστεύουν πως ως τώρα υπήρχε. Ερωτικοί, φλογεροί, διεκδικητικοί, άφθαρτοι και συγκεκριμένοι, ψάχνετε για έντονες στιγμές που θα φέρουν και εξομολογήσεις, πάντα με τη μορφή διευκρίνησης. Τολμήστε να χαρείτε μέσα από οτιδήποτε σας δίνει χαρά. Το δικαιούστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ζωή σας στο σπίτι μοιάζει με καταφύγιο που ναι μεν βρίσκετε ησυχία και γαλήνη, αλλά δεν βρίσκετε κάποιον να μοιραστείτε όλα αυτά που θέλετε. Το αποτέλεσμα είναι το μυαλό σας να καταφεύγει σε εμμονές, πλάγιες κινήσεις και μία έντονη επιθυμία να ταράξετε τα λιμνάζοντα νερά. Το θέμα είναι πως ο τρόπος που επιλέγετε σας φέρνει μπελάδες, διογκώνοντας τους προβληματισμούς σας. Χαλαρώστε και σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί πραγματικά, επιδιώκοντας μια προσέγγιση με την οικογένεια, αλλά και με τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκετε τρόπο να επικοινωνήσετε αυτά που θέλετε σε αυτή την φιλική Πανσέληνο που σας βοηθάει να αποδείξετε πως δεν είστε μόνο ονειροπόλοι και ουτοπιστές και δεν πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Η αποφασιστικότητα και η ετοιμότητά σας ειδικά απέναντι σε φιλικά πρόσωπα, σε ομάδες και στον κοινωνικό σας κύκλο, κάνουν πολλούς να αναθεωρούν και να σας κάνουν προτάσεις. Μαντάτα και πληροφορίες που θα μάθετε, πάρτε τα σαν επιβεβαίωση και μην τα χρησιμοποιήσετε για κόντρες. Έχετε στα χέρια σας ένα μεγάλο ατού για να εκμεταλλευτείτε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved