Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Οκτωβρίου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 6 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Οκτωβρίου

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας, το έτος, όπως και ο μήνας, για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου έγινε στις 5/10, 3:34 ώρα Ελλάδας.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ενδεχομένως αυτό το μήνα να αναρωτηθείτε γιατί δραματοποιείτε κάποιες καταστάσεις οι οποίες τελικά δεν είναι και τόσο σημαντικές. Έχοντας αυτή τη στάση όταν θα έρθει η ώρα να αντιμετωπίσετε κάτι σοβαρό, θα σας μοιάζει με το Έβερεστ. Γι' αυτό το λόγο είναι καλό να παραμένετε συναισθηματικά αποκομμένοι και να μην προδικάζετε το αποτέλεσμα. Με το να μην ανησυχείτε για την πιθανότητα του να κάνετε λάθος, μπορείτε να απελευθερώσετε την ενέργειά σας, ώστε να ρίξετε μεγαλύτερη προσπάθεια για το καλύτερο. Όταν οδεύετε προς την κορυφή, είναι σοφό να χαράξετε την διαδρομή που θα ακολουθήσετε, πριν ξεκινήσετε. Σχεδιάστε την πορεία σας και πάρτε τη βήμα-βήμα.

ΑΓΑΠΗ: Αφήνετε το αγαπημένο σας πρόσωπο να κάνει ό, τι το ευχαριστεί. Αν επιμείνετε τώρα να κάνει αυτά που εσείς επιθυμείτε, πιθανώς να σας κάνει το χατίρι και για σας θα είναι μεγάλη νίκη. Έτσι όμως θα εκμεταλλευόσασταν τα συναισθήματα που τρέφει για σας για να περάσει το δικό σας και στη σχέση σας δε θα υπήρχε ειλικρίνεια. Άρα είναι καλύτερα να επιλέξετε να χάσετε σε εγωισμό αλλά να κερδίσετε στην αγάπη.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Δίνοντας προσοχή σε ορισμένες μικρές λεπτομέρειες μπορείτε να κάνετε τη μεγάλη διαφορά στην αποτελεσματικότητά σας στη δουλειά αυτό το μήνα. Ορισμένοι συνάδελφοί σας μπορεί να απορρίψουν ή να μην δουν κάποια στοιχεία ωστόσο, εσείς ξέρετε ότι υπάρχουν μερικά πολύ βασικά σημεία που δεν πρέπει να αγνοηθούν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν και από τη φύση σας μπορεί να είστε αρκετά φειδωλοί, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην γίνετε αυτό το μήνα «ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι». Αποφύγετε να σπαταλάτε μικρά-μικρά ποσά ανεξέλεγκτα γιατί στο τέλος του μήνα θα δείτε ότι τελικά το ποσό που δαπανήσατε είναι πολύ μεγάλο. Είναι σοφό να μην βασίζετε τις αποφάσεις σας μόνο στο άμεσο οικονομικό αντίκτυπο αλλά και στο μελλοντικό.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μια κουβέντα με κάποιον που σας φαίνεται ότι τα έχει όλα θα σας κάνει να αναρωτηθείτε αν κάνετε κάτι λάθος στη ζωή σας και παρόλο που συνήθως δεν διακατέχεστε από ανασφάλεια, θα σας αναγκάσει να προσπαθήσετε περισσότερο για το καλύτερο. Να θυμάστε να μην δίνετε πολύ προσοχή στη γνώμη των άλλων. Αφήστε τους να πουν ό, τι θέλουν και συνεχίστε στο δρόμο σας. Επίσης, θα πρέπει να εξαλείψετε τις αμφιβολίες για τις δυνατότητές σας. Ποιό είναι το πιθανό σας λάθος αυτό το μήνα; Να επηρεαστείτε συναισθηματικά από κάποιους ενδοιασμούς σας που σας λέτε ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά. Σταματήστε να αμφισβητείτε τον εαυτό σας για το αν κάνετε τα πράγματα σωστά και επικεντρωθείτε στο να κάνετε τα σωστά πράγματα...

ΑΓΑΠΗ: Δεν υπάρχει κανένα νόημα να συγκρίνετε τη δική σας σχέση με αυτήν ενός άλλου ζευγαριού μόνο και μόνο από την λαμπερή εικόνα που παρουσιάζεται προς τα έξω. Όλοι φροντίζουν να φωτίζουν τις ωραιότερες πτυχές τους εξωτερικά και να βγάζουν το καλό τους πρόσωπο. Δώστε περισσότερο βάρος στο τι συμβαίνει πίσω από το προσκήνιο, στο εσωτερικό της σχέσης και με αυτό να κάνετε τις όποιες συγκρίσεις σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Ξέρετε πώς να κάνετε τη δουλειά σας, έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκέφτεστε ότι ένας συνάδελφός σας θα μπορούσε να την κάνει καλύτερα. Αν διαπιστώσετε ότι κάποιος από αυτούς καυχιέται για το ότι είναι πιο ικανός από σας, δε χρειάζεται να αντιπαρατεθείτε ή να εκνευριστείτε γιατί στο τέλος θα αποδειχθεί περίτρανα ότι λέει λόγια του αέρα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποιοι γνωστοί σας μπορεί να εκθειάσουν τις τελευταίες αγορές τους και να μπείτε στον πειρασμό να συγκριθείτε οικονομικά μαζί τους. Εσείς προσπαθήστε να διαχειριστείτε έξυπνα τις δαπάνες σας και μην πέφτετε στην παγίδα να αποδείξετε ότι μπορείτε κι εσείς να κάνετε πλούσια ζωή. Στο κάτω-κάτω καλύτερα να έχετε μεγάλη καρδιά και μικρότερο λογαριασμό στην τράπεζα.

ΤΙΓΡΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα έχετε αμφιβολίες για το κατά πόσο ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας ή για το τι προσπαθεί να σας πει γιατί πνίγεται από το θόρυβο και τη φασαρία που επικρατεί γύρω σας. Το να απομονωθείτε σε ένα ήσυχο μέρος με τις δικές σας σκέψεις μπορεί να σας φέρει την ηρεμία εξωτερικά αλλά όχι και μέσα σας γιατί υπάρχει ακόμα ο φόβος. Κάποια νέα σχέδια και αλλαγές πιθανόν να σας τρομάζουν κι όχι γιατί θα φέρουν αρνητικές καταστάσεις αλλά γιατί θα πετύχετε αυτό που επιθυμείτε και δεν θα μπορείτε να το διαχειριστείτε. Φοβάστε ότι όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία να πάρετε αυτό που θέλετε, δεν θα καταφέρετε να το διατηρήσετε, γιατί έχετε συνηθίσει στη ζωή σας να μην το έχετε. Πρέπει να νιώσετε όμως ότι αξίζετε τα καλά πράγματα που έρχονται το δρόμο σας αυτό το μήνα.

ΑΓΑΠΗ: Μπορεί να είναι δελεαστικό να νιώθετε ότι ασκώντας περισσότερο έλεγχο στη σχέση σας και τον αγαπημένο σας θα νιώσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση μέσα σας, αλλά είστε τελείως λάθος. Η ευχαρίστηση δεν προέρχεται από το να γίνεται αυτό που θέλετε εσείς ή με τον τρόπο που θέλετε εσείς αλλά από το να ξέρετε ότι η αγάπη θα υπάρχει μεταξύ σας ό, τι κι όπως κι αν γίνει κάτι.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Η ομαδική εργασία υποτίθεται ότι βάζει όλα τα μέλη στην ίδια πλευρά να καταφέρουν ένα κοινό στόχο, εσείς παρόλα αυτά προσέξτε τις «αιχμηρές γωνίες» για να μην εγκλωβιστείτε. Πιθανόν να βιώσετε μεγαλύτερη αντιπαλότητα από εκείνους με τους οποίους συνεργάζεστε από ό, τι από εκείνους που ανταγωνίζεστε. Η εγκάρδια στάση από την πλευρά σας μπορεί να κρατήσει τη ζήλια των συναδέλφων σας υπό έλεγχο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν το ένστικτό σας σάς προειδοποιεί και σας κάνει διστακτικούς σε μια οικονομική συναλλαγή, μην την επιχειρήσετε. Κάντε ερωτήσεις και διαβάστε όλα τα ψιλά γράμματα. Όχι μόνο θα πρέπει να δώσετε προσοχή και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, αλλά θα πρέπει να κατανοήσετε και τι σημαίνουν. Προσέξτε τις επιπτώσεις των όρων και των προϋποθέσεων που θα μπορούσαν να έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες.

ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Όταν κοιτάτε κάποιον στα μάτια μπορείτε να καταλάβετε τι κρύβεται στο μυαλό του; Κάποιος δεν σας συμπεριφέρεται όπως συνήθως και νιώθετε ένα δισταγμό στο να τον προσεγγίσετε, ως εκ τούτου ψάχνετε μέσα από τις εκφράσεις του να δείτε τι συμβαίνει και μέσα του. Καλύτερα όμως να συζητήσετε μαζί του ευθέως, αντί να προσπαθείτε να το μαντέψετε από το πρόσωπό του και να αναρωτιέται γιατί τον κοιτάτε παράξενα. Αν έχετε ήδη αντιληφθεί τι γίνεται, καλοπιάστε τον και μιλήστε μαζί του για αυτή του τη συμπεριφορά απέναντί σας. Η διπλωματική σας φύση μπορεί να βρει τρόπους, προκειμένου να ανοιχτεί κάποιος, χωρίς να χρειάζεται να καταφύγετε στην τηλεπάθεια... Όταν μάθετε τι τον απασχολεί, μπορείτε να τον βοηθήσετε να δει τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

ΑΓΑΠΗ: Ακόμα και αν αισθάνεστε ότι είστε καλά με τον αγαπημένο σας, θα πρέπει να τον ρωτάτε για τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, αντί να προσπαθείτε να διαβάσετε το μυαλό του. Είτε μιλάτε για θέματα της καθημερινότητας είτε για άλλα μεγαλύτερης σημασίας της κοινής σας ζωής, να έχετε ανοιχτό μυαλό γιατί μπορεί να σας εκπλήξει με ό, τι πει.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεστε ότι απειλείστε από έναν συνάδελφο που καλοβλέπει τη θέση σας. Μπορεί να νομίζει ότι τη δικαιούται και ότι του ανήκει αλλά κάποιοι στα ανώτερα κλιμάκια έχουν επιλέξει εσάς. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνετε γιατί θα ανταμειφθείτε για την επιμέλειά σας, ιδιαίτερα αν κάποιοι απασχολούνται μόνο με τη ζήλεια τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όταν κάνετε τον προϋπολογισμό σας να μην εξετάζετε τα στοιχεία υπεραισιόδοξα. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σχετικά με το πόσα και για τι πράγμα ξοδεύετε γιατί φτάνετε στο σημείο να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Να χειρίζεστε λογικά τόσο τα χαρτονομίσματα όσο και τα κέρματα γιατί κι αυτά χρήματα είναι και δεν πρέπει να τα υποτιμάτε, ιδίως εάν υπάρχει κοινό ταμείο.

ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ο μήνας μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με την αλήθεια ενός ατόμου ή μιας κατάστασης. Όσο και αν θέλετε, μην μπείτε στη διαδικασία να ανταπαντήσετε, ακόμα και αν το κάνετε για να αμυνθείτε. Θα ήταν φρονιμότερο να μην διαφωνήσετε σε αυτό που ήδη μέσα σας γνωρίζετε καλά. Δεν πρέπει να αισθάνεστε άσχημα γιατί έτσι θα πάρετε ένα μάθημα. Στην τάξη της ζωής, συχνά δεν μαθαίνετε αυτό που δεν ξέρετε. Όταν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη αλήθεια είναι μια ευκαιρία για σας να συνειδητοποιήσετε αυτό που δεν γνωρίζετε, έτσι ώστε να μπορέσετε να κατακτήσετε τη γνώση. Να είστε ανοικτοί σε ό, τι μπορεί να ανακαλύψετε για τον εαυτό σας. Αυτό που ίσως βλαφτεί λίγο είναι το εγώ σας. Η ψυχή σας θα είναι έτοιμη να κατανοήσει το ποιοί είστε και πού βαδίζετε.

ΑΓΑΠΗ: Μια τυχαία συνάντηση αυτό το μήνα με ένα πολύ ελκυστικό πρόσωπο μπορεί να σας συνεπάρει. Αν είστε μόνοι, θα πρέπει να του δώσετε το πράσινο φως, αφού σας ενδιαφέρει. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, μπορείτε να απολαύσετε το φλερτ, ωστόσο μη δώσετε παραπάνω σημασία.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Εάν αισθάνεστε λίγο έξω από τα νερά σας στο χώρο εργασίας, καλύτερα να είστε ειλικρινείς και να παραδεχτείτε ότι χρειάζεστε μια μικρή βοήθεια αντί να προσποιείστε ότι μπορείτε να χειριστείτε ένα θέμα που είναι αρκετά περίπλοκο. Φοβάστε ότι θα φανείτε αδύναμοι, αν τη ζητήσετε; Κανείς δεν περιμένει από σας να μπορείτε να κάνετε τα πάντα, οπότε δεν χρειάζεται να έχετε τέτοιες απαιτήσεις από τον εαυτό σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το να φοράτε ρούχα σχεδιαστών μπορεί να σας προσδίδει μια ιδιαίτερα όμορφη εικόνα ωστόσο είναι προτιμότερο να κρατάτε μια ισορροπία στα χρήματά σας από το να δείχνετε άνετοι και ωραίοι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επίγνωση της οικονομικής σας κατάστασης. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσποιείστε ότι είστε περισσότερο ευκατάστατοι από ό, τι είστε.

ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Όταν στέκεστε στους πρόποδες ενός ψηλού βουνού δεν μπορείτε να δείτε τον ουρανό ούτε και τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε για να ανεβείτε στην κορυφή και σίγουρα ούτε και το μονοπάτι για να κατεβείτε. Αν πρέπει να φτάσετε στην άλλη πλευρά του βουνού σταθείτε αρκετά μακριά για να έχετε την πλήρη εικόνα του. Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει και χάρτης για να σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας. Εάν τον εξετάσετε, θα καταλάβετε πως θα φτάσετε στην άλλη πλευρά με λιγότερη προσπάθεια. Ψάξτε για την κοιλάδα για να βρείτε το μονοπάτι σας, ώστε να αποφύγετε τη δύσβατη περιοχή. Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι αυτόν τον μήνα μπορείτε να κερδίσετε τα περισσότερα, χωρίς πολύ προσπάθεια, αν είστε αρκετά παρατηρητικοί και κινηθείτε έξυπνα.

ΑΓΑΠΗ: Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα σκεφτείτε την αγάπη που ψάχνετε, αν δεν την έχετε βρει ακόμα ή τη σχέση που έχετε ήδη. Να θυμάστε ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα μεγέθη στο πόσα δίνει και παίρνει κάποιος, οπότε μην αρχίσετε να κάνετε υπολογισμούς και σούμες στο μυαλό σας. Να είστε γενναιόδωροι στα συναισθήματά σας και θα τα πάρετε πίσω.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Όταν σκέφτεστε τους μετέπειτα στόχους στην καριέρα σας, μετρήστε και τις ικανότητές σας. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις δικές σας δυνάμεις αλλά και αδυναμίες, μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε σιγουριά για να κάνετε το επόμενο μεγαλύτερο και πιο τολμηρό βήμα στο δρόμο σας προς την επιτυχία. Γι' αυτό σχεδιάστε μια πορεία ανάλογη των δυνατοτήτων σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όντας λογικοί με τα μετρητά σας, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κρατάτε το πορτοφόλι τόσο σφιχτά που να πονάει το χέρι σας. Θα αντέξετε οικονομικά ξοδεύοντας ένα συγκεκριμένο ποσό, εφόσον εξακολουθείτε να είστε προσεκτικοί. Επίσης, μπορείτε να είστε γενναιόδωροι αλλιώς και όχι αναγκαστικά με χρήματα. Προσφέρετε καλά λόγια και αγάπη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΑΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι φίλοι σας κάνουν να νιώθετε καλά, αλλά μπορούν επίσης και να σας αναστατώσουν περισσότερο απ' ό, τι ένας ξένος. Ένας από αυτούς με τον οποίο είστε πολύ δεμένοι μπορεί να σας επηρεάσει αρκετά αρνητικά, παρόλο που ξέρετε ότι δεν έχει κακή πρόθεση. Ο μήνας του Σκύλου που διανύουμε μπορεί να φέρει κάποια παρόμοια θέματα στην επιφάνεια με σας και κάποια φιλικά σας άτομα. Θα χρειαστεί να ξαναβάλετε εκ νέου όρια. Οι κανόνες ίσως χρειαστεί να ξαναγραφτούν ή να καταγραφούν αυτά που θεωρείτε ότι διέπουν μια φιλία ακόμα κι αν είναι για κάποιον ξεπερασμένα. Όταν αποτινάξετε τα αρνητικά συναισθήματα και ξεκαθαρίσετε τη σημασία που έχει για σας η λέξη «φίλος», τότε θα διαμορφώσετε από την αρχή κάποιες παλιές σας σχέσεις.

ΑΓΑΠΗ: Αν η σχέση σας αφήνει κάποια συναισθηματικά κενά, σκεφτείτε τι πρέπει να αλλάξετε για να μπορέσετε να αισθανθείτε ότι έχετε την αγάπη που θέλετε. Να θυμάστε ότι μόνο και μόνο επειδή επιθυμείτε κάτι, αυτό δεν σημαίνει ότι ο άλλος θα σας τα δώσει αυτόματα. Να είστε υπομονετικοί με το άλλο σας μισό και συζητήστε για το τι περιμένετε από αυτό.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Θυμηθείτε να ευχαριστήσετε αυτούς που έχουν σας βοηθήσει στις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Η ομαδική εργασία μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική από ό, τι αν δουλεύατε μόνοι σας, ακόμα κι αν πρέπει να καταβάλετε κάποια προσπάθεια να φτιάξετε τις διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των μελλών. Χρειάζεστε άτομα με διαφορετικές ικανότητες γι' αυτό πρέπει να κατανοήσετε πρωτίστως τη νοοτροπία τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάνοντας μια φιλανθρωπία πιθανόν να σας κάνει να αισθανθείτε καλά δίνοντας σε εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί. Είναι επίσης ένα μήνυμα στο σύμπαν ότι είστε ευγνώμονες για την τύχη που έχετε εσείς. Αν μπορείτε να δώσετε ανώνυμα, κάντε το άνευ όρων, χωρίς να περιμένετε οποιοδήποτε είδος επαίνου.

ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι προφανές ότι θα πρέπει να προχωρήσετε από το σημείο που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, προκειμένου να πάτε κάπου αλλού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αισθάνεστε άνετα με την κατάσταση που θα βρεθείτε. Αυτό το μήνα, θα πρέπει όμως να το αποδεχτείτε. Μπορεί να εύχεστε να ήσασταν κάπου αλλού ή ότι άλλος θα έπρεπε να είναι ο προορισμός σας ή ακόμα ότι αυτό θα έπρεπε να είναι το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Με το που θα αποδεχτείτε τη θέση από την οποία πρέπει να ξεκινήσετε μπορείτε να προγραμματίσετε και να σχεδιάσετε την πορεία σας.

ΑΓΑΠΗ: Μην εκπλαγείτε αν τα συναισθήματά σας είναι μία ζεστά και μία κρύα αυτό το μήνα. Ίσως να αναρωτιέστε αν το πρόσωπο με το οποίο είστε ερωτευμένοι είναι όντως αυτό που νομίζατε. Μπορεί να είστε μαζί για πολύ καιρό αλλά μην ξεχνάτε ότι όλοι μεγαλώνουν και αλλάζουν. Η επίγνωση του πώς ήσασταν στην αρχή της σχέσης σας και πως είστε τώρα θα σας βοηθήσει να την αναπτύξετε περισσότερο.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Ακόμα κι αν δεν έχετε ξεκάθαρα μια θέση από τους ανωτέρους σας για την πρόοδό σας στην εργασία κινηθείτε με σιγουριά, σχεδιάζοντας την μελλοντική πορεία της σταδιοδρομίας σας. Ίσως είναι η ώρα να εξετάσετε κατά πόσο θα πρέπει να αναζητήσετε κάποιο πιο πρόσφορο έδαφος για να καρποφορήσουν τα σχέδιά σας, καλύτερο από ό, τι το τρέχον περιβάλλον σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αφού περάσατε κάποιο χρόνο σκεφτόμενοι τους οικονομικούς σας στόχους, τώρα θα πρέπει να κάνετε συγκεκριμένα σχέδια για το πώς μπορείτε να τους πετύχετε. Είναι υπέροχο να κάνετε μεγάλα όνειρα για πολλά χρήματα, όμως για να τα κάνετε πραγματικότητα απαιτεί από εσάς να διαχειριστείτε με σύνεση τους πόρους σας. Καλό θα ήταν πάντως να είστε πιο προσγειωμένοι.

ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Σας αρέσει να είστε συνεχώς απασχολημένοι με διάφορες δραστηριότητες γιατί έτσι αισθάνεστε ζωντανοί. Αυτό το μήνα όμως θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες κρίσεις άγχους γιατί αυτά που κάνετε δε θα αρκούν για να είστε ευτυχισμένοι. Μπορεί να υπάρχουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει αλλά εσείς είστε αυτοί που λέτε συνεχώς στον εαυτό σας ότι πρέπει να κάνετε αυτό ή εκείνο στον ελεύθερο χρόνο σας. Όλα ωραία και καλά, αν κάνετε τα πράγματα που πραγματικά θέλετε, είτε πρόκειται για καθήκοντα ή για χόμπι. Υπάρχει επίσης μια υποσυνείδητη επιθυμία για επιτυχία που σας ωθεί να είστε συνεχώς εν κινήσει. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αισθάνεται άνετα με το να μην κάνετε τίποτα κάποια στιγμή. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να κάθεστε ανακουφισμένοι και να χαίρεστε για λίγο την νίκη σας. Απολαύστε την παύσεις αυτό το μήνα.

ΑΓΑΠΗ: Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε σχέδια για από κοινού δραστηριότητες μαζί με τον ταίρι σας. Μερικές φορές, ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε την παρέα του άλλου και να επικοινωνήσετε είναι απλά να περάσετε χρόνο μαζί, χωρίς οποιοδήποτε είδος της ημερήσιου πλάνου. Κάποιες αυθόρμητες ιδέες είναι πολύ καλύτερες από οτιδήποτε προγραμματίζεται εκ των προτέρων.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Το να εργάζεστε πολύ είναι αρετή, υπάρχουν φορές όμως που δεν χρειάζεται να προσπαθείτε τόσο σκληρά. Λόγω της φύσης σας είστε σε θέση να βρείτε τρόπους για να εργαστείτε έξυπνα και ένα τέτοιο χαρακτηριστικό θα αποδειχθεί πολύ πιο αξιοπρόσεκτο, αφήνοντάς σας και κάποιο ελεύθερο χρόνο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μόλις σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία για κέρδος ξέρετε ότι πρέπει να την εξετάσετε προσεκτικά. Μην σκεφτείτε όμως ότι υπάρχει περίπτωση να έχει μόνο πλεονεκτήματα επειδή έτσι σας λένε. Ζητήστε να μάθετε και τα πιθανά μειονεκτήματα και θέστε ερωτήσεις μέχρι να ξεκαθαρίσουν και τα μεν και τα δε.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Όταν αντιμετωπίζετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα χρησιμοποιείτε τη λογική σας, ώστε να το λύσετε. Αυτό όμως που έχετε μπροστά σας αυτό το μήνα είναι ένα δίλημμα που δεν κατανοείτε και γι' αυτό θα αρχίσετε να αισθάνεστε κολλημένοι, αφού δεν μπορείτε να κάνετε τα απαραίτητα βήματα για την επίλυσή του. Αντί να βγείτε μπροστά για να προσπαθήσετε να βρείτε μια διέξοδο, σταθείτε όσο πιο πίσω μπορείτε. Όταν δείτε τη συνολική εικόνα θα είστε σε θέση να αλλάξετε την προοπτική σας και να καταλάβετε τι σας προβληματίζει από άλλη οπτική γωνία. Στρέψτε την προσοχή σας, επικεντρώνοντας την σε ό, τι ξέρετε και ξεκινήστε την επίλυση του μυστηρίου.

ΑΓΑΠΗ: Ξέρετε τι ζητάτε από μια ερωτική σχέση; Γιατί αυτό που θέλετε σήμερα, δεν μπορεί να είναι οι ίδιες ρομαντικές ελπίδες και όνειρα που είχατε ένα χρόνο πριν. Ή πάλι ενδέχεται να τα θέλετε ακόμα. Δεν έχει σημασία αν οι συναισθηματικές σας ανάγκες έχουν αλλάξει ή παραμένουν οι ίδιες. Αυτό που έχει σημασία είναι να ξέρετε τι ζητάει η καρδιά σας για να αισθανθεί πλήρης.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Αν είστε συγκεντρωμένοι στην εργασία μπορείτε να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο. Μην τιμωρείτε τον εαυτό σας για ένα πρόσφατο λάθος. Άνθρωποι είστε. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι μπορείτε να μάθετε από το σφάλμα σας και να βάλετε τα πράγματα στο σωστό δρόμο. Να είστε σε θέση να κερδίσετε από μια αποτυχία μια νέα εμπειρία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα χρηματοδοτικά σας σχέδια είναι πολύ αισιόδοξα και ίσως πολύ πιο μακριά από αυτό που φαντάζεστε. Αξιολογήστε την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση με κριτικό μάτι. Εάν εντοπίσετε ότι δεν βγαίνει ο λογαριασμός, να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να τα ξαναφτιάξετε, κάνοντας έναν ακριβή υπολογισμό.

ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτός ο μήνας είναι ο μήνας σας. Η πραγματική σας ταυτότητα είναι κάτι παραπάνω από το όνομά σας σε ένα πιστοποιητικό γέννησης, άδεια οδήγησης ή διαβατήριο, ή οποιαδήποτε άλλη μορφή εγγράφων που χρησιμεύει ως επίσημη ταυτοποίηση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το DNA που κληρονομήσατε από τους γονείς σας, σας έχει κάνει αυτό που είστε εμφανισιακά. Τα γνωρίσματα του χαρακτήρα σας όμως είναι εκ γενετής ή προέρχονται από το περιβάλλον σας; Τόσο η φύση όσο και η ανατροφή είχαν μεγάλη επιρροή. Όταν αναλογιστείτε τι σημαίνει ότι αυτός να είναι ο μήνας του Σκύλου θα έχετε πλήρη επίγνωση των προσδοκιών της οικογένειας και των ανάλογων πιέσεων. Είστε αυτοί που θέλετε εσείς ή έχετε μπει σε ένα καλούπι που διαμορφώθηκε περισσότερο από άλλους παρά από σας; Αν ήρθε η ώρα να σπάσετε το καλούπι, τότε φροντίστε να ταυτιστείτε με αυτό που πραγματικά θέλετε.

ΑΓΑΠΗ: Αν είστε ελεύθεροι, τι ψάχνετε από ένα άτομο για να γίνει το άλλο σας μισό; Πρακτικά είναι καλή ιδέα να βγαίνετε ραντεβού με διάφορα πρόσωπα, αλλά ενδέχεται να βαρεθείτε ή να αισθανθείτε ότι κάνετε αγγαρεία, αν δεν ξέρετε τι ζητάτε. Ξεκινήστε την αναζήτησή σας για την αληθινή αγάπη, γνωρίζοντας κάποιον πραγματικά καλά. Ποιό είναι αυτό το άτομο; Ο εαυτό σας. Αν είστε σε σχέση θυμηθείτε ότι μπορείτε να εξελίσσεστε συναισθηματικά ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλον.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Μήπως ο τίτλος στη δουλειά σας καθορίζει το ποιοί είστε; Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της κοινωνικής θέσης και του επαγγέλματος. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε όμως στην ιεραρχία, αν αισθάνεστε ότι προσπαθείτε και συμβάλλετε τα μέγιστα, τότε θα πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας ένα σημαντικό κομμάτι του συνόλου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα μπορούσε αυτός να είναι ο τυχερός σας μήνας. Πριν βιαστείτε όμως να αγοράσετε λαχείο, σκεφτείτε όλα τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Τα περισσότερα από αυτά είναι πραγματικά πολύτιμα και ανεκτίμητα. Όταν ξέρετε ότι μόνο τα χρήματα δεν είναι αυτά που θα σας κάνουν ευτυχισμένους, τότε θα πιστέψετε ότι είστε τυχεροί.

ΚΑΠΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Υπήρξαν μερικά γεγονότα που προτιμήσατε να αγνοήσετε. Επιλέξατε να προσποιηθείτε ότι κάποιο άτομο ή ορισμένες συνθήκες που παρείσδυσαν στη ζωή σας δεν σας επηρεάζουν. Αυτό δε σημαίνει ότι όλα πρόκειται να αλλάξουν δραματικά αυτό το μήνα αλλά είναι καιρός για σας να το αντιμετωπίσετε παίρνοντας μια γενναία απόφαση. Ορισμένες φορές το να είστε παθητικοί σας λειτουργεί καλά, οι άλλοι αποφασίζουν για την τύχη σας και εσείς το αποδέχεστε με χαρά. Αυτό το μήνα όμως, η μπάλα είναι στη δική σας πλευρά του γηπέδου και η πάσα σας είναι καθοριστική. Δεν είστε θεατής στη ζωή σας, εσείς παίζετε το παιχνίδι. Τι θα γίνει αν χάσετε την ευκαιρία για γκολ; Τι θα γίνει όμως αν σκοράρετε; Τρέξτε και παίξτε γιατί μπορείτε να κερδίσετε τον αγώνα.

ΑΓΑΠΗ: Αν είστε ευτυχισμένοι στη σχέση σας μην εκλαμβάνετε το σύντροφό σας ως δεδομένο. Αν αρχίσετε και φλερτάρετε, να θυμάστε ότι όλα τα μικρά πράγματα προστίθενται και στο τέλος θα μετρήσουν. Αν ψάχνετε για το ιδανικό ταίρι σας, μην ξεχνάτε ότι έχετε κι εσείς κάποια ανθρώπινα ελαττώματα, οπότε μην δυσκολεύετε την προσέγγισή σας από κάποιο άτομο που μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Ένα δύσκολο πρόβλημα που το δώσατε σε ένα συνάδελφό σας επειδή πιστέψατε ότι έχει περισσότερα προσόντα από τα δικά σας για να το λύσει, επιστρέφει πίσω σε σας. Έχετε ήδη καταλάβει ότι θα αντιμετωπίσετε πολλά αυτό το μήνα, αλλά αν δεν ασχοληθείτε με αυτό το ζήτημα, θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Αν πραγματικά δεν μπορείτε να το επιλύσετε, δοκιμάστε την ανάθεση του ξανά σε κάποιον που μπορεί να είναι σε θέση να το αναλάβει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εάν δεν δώσετε επαρκή προσοχή στα οικονομικά σας, θα νιώσετε σαν να έχετε τρύπια τσέπη από όπου φεύγουν όλα τα ψιλά σας. Το πρώτο βήμα είναι να ράψετε την τρύπα και να σταματήσετε να σπαταλάτε τα χρήματά σας. Μετά από αυτό, θα πρέπει να σκεφτείτε το πώς μπορείτε να οργανώσετε τα έξοδά σας, ώστε να γνωρίζετε τι ποσό σας περισσεύει.

Διαβάστε επίσης:

-Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

-Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved