Ελλάδα, τα σεληνιακά φαινόμενα του Φεβρουαρίου

Δημοκρατία(;) στην Ελλάδα. Μια ασθενής άγκυρα...

Ελλάδα, τα σεληνιακά φαινόμενα του Φεβρουαρίου

Ο Φεβρουάριος ως συνέχεια ενός εκρηκτικού Ιανουάριου περιλαμβάνει δύο σεληνιακά φαινόμενα τη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο στις 10 και 25 Φεβρουαρίου αντίστοιχα που κάθε ένα από αυτά ασκεί τη δική του επιρροή στα πολιτικά και κοινωνικό – οικονομικά δρώμενα της Ελλάδος .
Νέα Σελήνη, 10 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 9:20 το πρωί.


Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στον Υδροχόο, ζώδιο σταθερό και δημοκρατικό μα συνάμα ανατρεπτικό και επαναστατικό. Συμβαίνει, στην 21η μοίρα του Υδροχόου, που ενέχει ιδιότητες Δία και Τοξότη. Έτσι, αναμένονται αναταραχές σε θέματα εκπαίδευσης, αναβρασμό σε θέματα θρησκείας , ταραχές εξαιτίας ιδεολογικών «πιστεύω» όπως και ξαφνικά γεγονότα με πρόσωπα που προέρχονται από το εξωτερικό ή διαδικασίες που σχετίζονται με το δημόσιο τομέα ή επαφές με άλλα κράτη.


Τα τρία ποιοτικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης είναι τα κάτωθι:

Πρώτον, ο Ουρανός και ο Ωροσκόπος είναι στην ευαίσθητη περιοχή των παρορμητικών μεταξύ 6ης και 9ης μοίρας, γεγονός που προμηνύει γεγονότα απρόοπτα, με σφοδρότητα και τραχύτητα, όπως και την τάση για αντίδραση και οχλαγωγία.

Δεύτερον, η Νέα Σελήνη βρίσκεται μεταξύ 11ου και 12ου οίκου γεγονός που δείχνει ότι ξαφνικά συμβάντα και αποκαλύψεις θα έρθουν στην επιφάνεια. Σε εχθροπραξίες, εμπρησμούς και τρομοκρατικά χτυπήματα πολύ πιθανόν να γίνει χρήση νέων τεχνικών και τεχνολογιών.

Τρίτον, με την παρουσία του Πλούτωνα στον 10ο ηλιακό οίκο θα φανεί το πραγματικά σκληρό πρόσωπο της κυβέρνησης και των Τροϊκανών.

Νέα Σελήνη και το Ωροσκόπιο της Ελλάδος

Στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται εντός του 8ου οίκου ενώ ο κυβερνήτης αυτής, ο Ουρανός βρίσκεται στον 10ο οίκο της. Ως εκ τούτου, σε οικονομικά θέματα, φοροτεχνικές υποθέσεις και ζητήματα εισπράξεων φαίνεται πως θα μας παραχωρηθεί τεχνογνωσία εξ αλλοδαπής, λόγω ότι ο Ουρανός είναι σε μοίρα που σχετίζεται με το εξωτερικό. Επιπλέον, ο Ουρανός σε αντίθεση με τη Σελήνη και τον Πλούτωνα της Ελλάδος δείχνει εμπλοκές και αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας ενώ σε συνδυασμό με τον προοδευμένο Άρη στον 4ο οίκο αναμένονται τραυματισμοί, αιμορραγίες και γενικά βίαια γεγονότα. Επιπροσθέτως, θα υπάρξουν προβλήματα με γεωργικά μηχανήματα και αεροπλάνα.

Το Μεσουράνημα της Νέας Σελήνης δείχνει ότι θα υπάρχουν πολλές απόψεις, ανυποχώρητες θέσεις ενώ μέσα από κάποιες διαδικασίες θα βγει το συμπέρασμα ότι το κοινοβούλιο είναι περιττό αφού τα μέτρα είναι προαποφασισμένα. Επιπλέον, εντός της βουλής θα υπάρξουν περιπτώσεις που τα πράγματα θα ξεφύγουν και το savoir vive και οι καλοί τρόποι θα φύγουν από το παράθυρο.

Πανσέληνος, 25 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 22:26 στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων

Η Πανσέληνος αυτή μπορεί πραγματικά να μας ξεγελάσει, διότι είναι άμεσα συνδεδεμένη με ψευδαισθήσεις, ουτοπίες, ωραιοποιημένα αδιέξοδα και επιτηδευμένη χειραγώγηση του λαού. Πραγματοποιείται στην 7η μοίρα της Παρθένου, στο μεταβλητό ζώδιο της ανάλυσης με τον Ποσειδώνα απέναντι . Με προσεκτικά διαλεγμένα λόγια και κροκοδείλια δάκρυα η κυβέρνηση μέσα από τα μεγάλα κανάλια θα επικαλεστεί συναίσθημα και ανθρωπιά για να παραπλανήσει και να πετύχει αυτό που ως υπάλληλος άλλων εξυπηρετεί. Επιπλέον, λόγω ότι συμβαίνει σε μοίρα με Ζυγίσια χαρακτηριστικά θα προταθεί το σύνθημα «Ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη», βεβαίως για τα μάτια του κόσμου.

Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου, δείχνει ότι θα υπάρξουν εμπλοκές και καθυστερήσεις σε αποκρατικοποιήσεις ενώ ο Κρόνος ο οποίος γυρνά ανάδρομος εντός του 1ου οίκου της Πανσέληνου στις 18 του μήνα δείχνει προβλήματα στην κυβέρνηση από άτομα που αμφιταλαντεύονται είτε έχουν κάποια σχέδια κατά νου τους. Επίσης, χτυπήματα και δράσεις θα είναι καλά μελετημένα σε μια ρεβάνς – εκδίκηση. Το μεσουράνημα της Πανσελήνου είναι στην 3η μοίρα του Λέοντα ακριβώς πάνω στην ακμή του 2ου οίκου του χάρτη της Ελλάδος. Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να αυξήσει τα έσοδα του κράτους με κάθε τρόπο και φόροι, εισπράξεις και μισθώματα θα γίνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο απαιτητά. Επιπλέον, θα υπάρξουν νέες διατάξεις και εγκύκλιοι προκειμένου το κοινοβούλιο να μη θυμίζει Κορέα.

Επιπλέον, η Πανσέληνος είναι σε όψη συνόδου με τον προοδευμένο Ήλιο της Ελλάδας, ο οποίος σχετίζεται με τα οικονομικά και σχηματίζει όψη τετράγωνου με τον Ποσειδώνα. Θετικές εξαγγελίες για οικονομικά ζητήματα θα αποδειχτούν φρούδες ελπίδες ενώ κάποια μέτρα θα παρθούν κρυφά και θα κρύβουν δόλο. Επίσης, θα υπάρχει κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, ενώ είναι πολύ πιθανή η επιλεκτική αθώωση ή απεμπλοκή κάποιου επώνυμου VIP.

Νέα Σελήνη – Πανσέληνος

Χρήσιμα πορίσματα προκύπτουν από τη θέση της Νέας Σελήνης στον αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου του μήνα. Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη ζώνη στο κυβερνητικό σκηνικό από άτομα που μπορούν να το κάνουν και έχουν τη δυνατότητα να επιβληθούν χωρίς ιδιαίτερο κόστος. Προνόμια που ήταν άγνωστα μέχρι τώρα θα φέρουν αναταραχές ενώ θα υπάρχει σκάνδαλο που σχετίζεται με το περιβάλλον της κυβέρνησης ή πέριξ αυτής. Νέο πολιτικός φορέας που πιθανόν να ιδρυθεί θα πάει άπατος.


Κρίσιμες ημερομηνίες και λοιπά γεγονότα

Ημερομηνίες που πιθανόν να μας απασχολήσουν είναι 18 με 22 του μήνα και 7 με 10 Μαρτίου. Ενδεχομένως, να προκύψουν ζητήματα έξαρσης ασθενειών και αδυναμία παροχής βοήθειας από τα νοσηλευτικά ιδρύματα. Ίσως μάλιστα χρειαστεί εμβολιασμός, όπως δείχνει η ενεργοποίηση της προγενέθλιας έκλειψης του ωροσκοπίου της Ελλάδος. Θα υπάρχουν αλλαγές στα δημοκοπικά ποσοστά ενώ εντός της χωράς θα γίνουν επεμβάσεις από εξωγενείς παράγοντες. Ζητήματα φυσικών καταστροφών είναι πιθανά ενώ κάποια απώλεια θα σοκάρει. Τέλος, πέρα από προβλήματα με αεροπλάνα, ρουκέτες και πυραύλους ίσως κριθεί απαραίτητο να αποσταλεί στρατιωτική δύναμη ως βοήθεια για την σταθεροποίηση ή αντιμετώπιση μιας κατάστασης.

Να έχετε ένα καλό μήνα με υγεία, υπομονή και κριτική διάθεση.


*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα.

****************************

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved