Νέα Σελήνη Αυγούστου– Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου πραγματοποιείται στις 17/8 στις 6.55 το απόγευμα στις 25 μοίρες του Λέοντα.

Νέα Σελήνη Αυγούστου– Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Υπάρχει μια ερμηνευτική πολυπλοκότητα σε αυτή τη Νέα Σελήνη, η οποία σχηματίζει αρμονικές όψεις με Άρη και Κρόνο από τον Ζυγό, αλλά οι υπόλοιπες πλανητικές συγκυρίες κρούουν των προειδοποιητικό κώδωνα στις κινήσεις, τις αποφάσεις και τα νέα μας ξεκινήματα.

Η σύνοδος Άρη – Κρόνου κρύβει πολλές αντιφάσεις, δημιουργώντας ανάγκη για πρωτοβουλίες και δράση, ενώ παράλληλα μπλοκάρει και εμποδίζει την ενέργεια, προκαλώντας αδιόρατους κινδύνους.

Ας μην ξεχνάμε και την Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε Ταυ τετράγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα που φέρνει μεγάλες συναισθηματικές ανακατατάξεις, αλλά και τον ωροσκόπο της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω, σε τετράγωνο με Άρη – Κρόνο.

Η σκληρή προσωπική προσπάθεια, ο αγώνας και ο μόχθος, βρίσκουν μοναδικό αποκούμπι στο τρίγωνο Ερμή – Ουρανού, που δίνει προτρεπτική πνοή και αντιληπτικό κουράγιο.

Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες και Δίδυμοι του τρίτου δεκαήμερου, αποτελούν την ομάδα που θα ευνοηθεί, λαμβάνοντας σημαντικές αποφάσεις και ξεκαθαρίζοντας πολλά αγκάθια, που για τους Ζυγούς και τους Κριούς θα χρειαστεί πρώτα να μπουν βαθιά στο δέρμα.

Ιχθείς, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί βρίσκονται μπροστά στις βιτρίνες με τις δελεαστικές επιλογές προσπαθώντας να τις αποκτήσουν, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι δέχονται συναισθηματικές και ψυχολογικές πιέσεις, καθώς και αρκετά απρόοπτα.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει μια ασυνήθιστη ευκαιρία που σας προσφέρεται σε αυτή τη Νέα Σελήνη σαν χρυσόσκονη από τον Ουρανό και εναποθέτεται πάνω στα ερωτικά σας, αλλά και στη δημιουργική σας ανάγκη. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε πολλά και να ξεκινήσετε ακόμα περισσότερα γύρω από τις σχέσεις σας και τα ενδιαφέροντά σας. Ένταση υπάρχει και μάλιστα μεγάλη, συνοδευμένη από συναισθηματικό παραλήρημα και πάθος. Να θυμάστε πως οι επιλογές σας απαιτούν σκληρές αποφάσεις, αλλά χωρίς αυτές θα μείνουν μισές.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθάνεστε σαν παιδί που αναζητά τη μητρική αγκαλιά για να εξαφανίσει τις ανασφάλειες και τους φόβους του. Αυτή η Νέα Σελήνη σας δίνει την ευκαιρία να νιώσετε καλά, αναζητώντας φροντίδα, σπιτική θαλπωρή και τρόπους για να ανεβάσετε την αυτοπεποίθησή σας. Αγοράστε κάτι για το σπίτι, αλλάξτε τη διαρρύθμιση, σπαταλήστε συναισθηματικά και υλικά και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές που δέχεστε. Κυνηγήστε αρμονικές στιγμές οικογενειακές στιγμές, ξεχνώντας τις εκπτώσεις όταν χρειάζεται να τακτοποιήσετε καίρια θέματα, που έχουν προκύψει από καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για μία ακόμα φορά αναπαύεστε στις αιώρες, όταν οι άλλοι παλεύουν να σκαλίσουν τον κήπο τους μέσα στην αφόρητη ζέστη. Μέσα από το λίκνισμά σας σκέφτεστε τρόπους για να επικοινωνήσετε, να εκτονωθείτε και να καλύψετε άμεσες προτεραιότητες. Αυτή η Νέα Σελήνη σας σερβίρει κυριολεκτικά πολλές ευκαιρίες, ώστε να αισθανθείτε όμορφα, καταφέρνοντας να εκπληρώσετε σχέδια και στόχους. Καλές ειδήσεις και ευχάριστα νέα θα κοσμήσουν τα αυτιά αρκετών από εσάς, αφήστε όμως τη δυνατότητα και στους άλλους να αντέξουν τους ρυθμούς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δράση φέρνει αντίδραση, αλλά φέρνει και αποτέλεσμα. Σε αυτή τη δύσκολη Νέα Σελήνη καλείστε να δράσετε, ακόμα και αν πολλοί δεν έχετε κουράγιο και ψυχικά αποθέματα.

Τα οικονομικά σας χρειάζονται την προσοχή αλλά όχι και την οργή σας, κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να διεκδικήσετε και να αποδώσετε χρωστούμενα για μια νέα προγραμματική αρχή. Οι πιέσεις είναι πολλές και η εσωτερική έξαψη συναγωνίζεται τον καύσωνα. Οι εκπλήξεις και τα απροσδόκητα έρχονται από παντού, αντιδράστε όμως όσο μπορείτε πιο ψύχραιμα.

ΛΕΩΝ

Κινείστε σε εκθαμβωτικές διαστάσεις και κάνετε την παρουσία σας ηχηρή, επιβλητική και ακαταμάχητη. Μέσα στην ενεργητικότητα, την αστείρευτη ζωντάνια και διάθεση, αυτή η Νέα Σελήνη σας κάνει να θέλετε να αλλάξετε εμφάνιση, χρώμα μαλλιών, γκαρνταρόμπα, συνήθειες, ακόμα και συμπεριφορές. Ανανεώνεστε με πολλούς τρόπους ενώ παίρνετε αποφάσεις που αφορούν τακτικές και συγκεκριμένες προσεγγίσεις. Αρπάξτε κάθε ευκαιρία η δημιουργήστε την, με τη μοναδική ακτινοβολία που εκπέμπετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάζετε σε λειτουργία την αναλυτική σας σκέψη, απομονώνεστε στην σκιά και στην ησυχία και ξεκινάτε να λογαριάζετε πρόσωπα και καταστάσεις σαν ισολογισμό. Έχετε ανάγκη να κάνετε έναν απολογισμό του καλοκαιριού, ενώ αρκετοί από εσάς μετράτε και τα άστρα δίπλα σε έναν αδιευκρίνιστο έρωτα. Μυστικά και παρασκήνια είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ δεν αποφεύγετε και ένα μπέρδεμα που σας προβληματίζει. Παρόλα αυτά, είστε διατεθειμένοι να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, ξεκινώντας να μετράτε τα κουκιά που αν δεν σας βγαίνουν, αλίμονο στους υπαίτιους.

ΖΥΓΟΣ

Σας δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξετε το ταλέντο της συντροφικότητας και της ενωτικής σας τάσης, αποκαθιστώντας και απώλειες που είχατε τον τελευταίο καιρό. Διενέξεις με φίλους και από κοινωνικές επαφές, βρίσκουν ισορροπία χαλαρώνοντας έστω και προσωρινά την υπερένταση και τον εκνευρισμό. Βρίσκετε τον εαυτό σας μέσα από διάφορες κοινωνικές επαφές και εκδηλώσεις, ενώ φίλοι δίνουν λύσεις που σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Κάντε κινήσεις για να απαλλαγείτε από όσα σας βαραίνουν, παρόλο το συναισθηματικό κόστος που θα χρειαστεί να καταβάλλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη δείχνει υποχρεωτική πορεία προς επαγγελματικά θέματα, στρέφοντας όλο το ενδιαφέρον σε αυτά. Πολλές ανακατατάξεις, αλλαγές και ανατροπές σας περιμένουν, γυρνώντας σας απότομα από την ξενοιασιά της παραλίας, στις σκοτούρες του γραφείου.

Αν δεν εργάζεστε, η εύρεση εργασίας γίνεται αυτοσκοπός ξεκινώντας να ψάχνετε με πείσμα και επιμονή. Οι απαιτήσεις σας διογκώνονται ψάχνοντας εναλλακτικές επαγγελματικές πόρτες για να ανοίξετε, με σιγουριά και θάρρος. Η πίεση που νιώθετε θα σας ανακουφίσει μόνο αν βρείτε την ιδανική στέγη, για να στεγάσετε το κεντρί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ζώδιό σας είναι μέσα στα τρία υποψήφια, που αυτή η Νέα Σελήνη καταθέτει τα δώρα της. Αισθάνεστε έτοιμοι να πετάξετε πολύ ψηλά, ακόμα και με αεροπλάνο και για ένα μακρινό ταξίδι. Η αναζήτησή σας δεν σταματά πουθενά, ωθούμενοι από μια εσωτερική φιλοσοφική ανάγκη. Οι επαφές σας γίνονται με κίνητρο να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να βγάλετε προς τα έξω όλη τη διανοητική σας έξαψη. Ξεκινήστε κάτι που σας δίνει χαρά και ακολουθήστε το πεπεισμένοι για το αποτέλεσμα. Η συμμετοχή σας σε κάτι καινούργιο, θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθάνεστε σαν να βιώνετε ένα πικρό τέλος, στο οποίο η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη. Οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με δάνεια, υποθήκες και κληρονομιές απαιτούν την άμεση κινητοποίησή σας, ενώ παράλληλα νιώθετε απογοητευμένοι, προδομένοι και ριγμένοι. Οι σχέσεις σας με κάποια κοντινά σας πρόσωπα γίνονται πολύ εύφλεκτες, ωστόσο δεν μένει άλλη λύση από το να χορέψετε στο χορό που έχετε μπει, έστω και απρόθυμα. Βάλτε τους δικούς σας κανόνες και μοιράστε τελεσίγραφα, ώστε να θέσετε νέες βάσεις πιάνοντας το νήμα από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην έχετε αμφιβολία πως σε αυτή τη Νέα Σελήνη θα αποκομίσετε κάτι σημαντικό, για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οι προτροπές είναι πολλές, άλλες τόσες και οι ευκαιρίες για λήψη αποφάσεων σε μια νέα συνεργασία, ή τη σχέση σας. Όσα προϋπάρχουν γίνονται ακόμα πιο ευχάριστα, θερμά και ειδυλλιακά, ενώ νέες σχέσεις και γνωριμίες είναι προορισμένες να συναρπάσουν. Όλα είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας, δεν σας μένει παρά να τα προβάρετε και να περιμένετε τις εντυπώσεις. Η προσωπική σας ζωή γίνεται παραμύθι με αίσιο τέλος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εργασιακή σας ζωή χρειάζεται αφοσίωση, την οποία καλείστε να δείξετε έμπρακτα, εφόσον οι άλλοι έχουν εξαντλήσει τα περιθώρια ανοχής τους. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει πολύ είτε δουλεύετε είτε όχι, πιέζοντάς σας αλληλένδετα με άλλους τομείς. Εκείνο που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβείτε από τα σύννεφα και να οργανωθείτε, ασχολούμενοι και με την υγεία, τη διατροφή και το σώμα σας. Η διασκέδαση δεν μπορεί να αποτελέσει πλέον άλλοθι, κάποιων ιδιαίτερα σημαντικών αναγκών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved