Ο Δίας στον Ζυγό: Τι θα φέρει στην Ελλάδα και τον κόσμο;

O Δίας στον Ζυγό σηματοδοτεί σημαντικές διεθνείς και εγχώριες κοινωνικοπολιτικές ανακατατάξεις

Ο Δίας στον Ζυγό: Τι θα φέρει στην Ελλάδα και τον κόσμο;

Στις 9 Σεπτεμβρίου ο Δίας περνάει στον Ζυγό, όπου και θα παραμείνει για ένα περίπου χρόνο, μέχρι τις 10 Οκτωβρίου του 2017.

Όλο αυτό το διάστημα αναμένεται να είναι εξαιρετικά «θερμό» πολιτικά και όσον αφορά στην Ελλάδα είναι πιθανή η ανάδειξη ενός νέου πολιτικού αρχηγού ή φορέα, «δημοκρατικών πεποιθήσεων», που θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις των επόμενων χρόνων.

Αναμένονται, επίσης, πολιτικές διακηρύξεις και μανιφέστα στην κατεύθυνση της διεκδίκησης περισσότερων δικαιωμάτων για τις ασθενέστερες τάξεις.

Ωστόσο, η παραδοσιακή σχέση του ζωδίου με την πολιτική και τους πολιτικούς ενδέχεται να έχει και τα «παρατράγουδα» της, με τις ακρότητες να «κλέβουν την παράσταση», τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας. Σε αυτό θα συνδράμει και ο Ουρανός στον Κριό, μέσω των τριών αντιθέσεων που θα σχηματίσει με τον Δία, αρχής γενομένης από τον φετινό Δεκέμβριο.

Η επιρροή αυτών των αντιθέσεων θα ενισχύσει παγκοσμίως τον ακτιβισμό και τα πολιτικά ή κοινωνικά ρεύματα με ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά, ενώ ειδικά για την χώρα μας έχει εκτός των άλλων μια διασπαστική διάσταση κι αντί για την πολυπόθητη σύγκλιση των πολιτικών δυνάμεων, το πιθανότερο είναι να δούμε για μια ακόμη φορά την Ελλάδα να «χωρίζεται» στα δύο.

Παράλληλα με τις «καυτές» πολιτικές εξελίξεις θα υπάρξουν και σημαντικές δίκες.
Ακόμη, φαίνεται πως μια η περισσότερες προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών θα εγκαταλείψουν «τον μάταιο τούτο κόσμο», δίνοντας το έναυσμα για σπουδαία αφιερώματα.

Ως προς την Οικονομία και τις αναπτυξιακές της τάσεις, ο Δίας στον Ζυγό δεν έχει καμία... αντίρρηση για να βρουν τον δρόμο τους, έστω κι αν υπάρξουν μεγάλες απεργίες ή καταστροφές από φωτιά σε παραγωγικές μονάδες και αποθήκες εμπορευμάτων.
Όπως έχω ξαναγράψει ο δείκτης της ανεργίας θα «κατρακυλήσει».

**Μάθε εδώ τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα. Το AstroShop έχει όλες τις απαντήσεις που ζητάς**

Ως προς την εξωτερική-εθνική πολιτική, ο Δίας στον Ζυγό «δείχνει» μετ’ επιτάσεως τους γείτονες μας και ιδιαίτερα την Τουρκία! Και μακάρι οι εξελίξεις να είναι υπέρ της ειρήνης αλλά το αστρολογικό ιστορικό «μιλάει» περισσότερο για κρίση, κάτι που μπορεί να «αγγίξει» και την Κύπρο.

Στο «εξωτερικό δελτίο», αναμένεται να «παίξει» και η Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, την Παλαιστίνη και την Αίγυπτο να πρωταγωνιστούν, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια αλλαγή ηγεσίας σε αυτές τις χώρες.

Ακόμη, η γενική τάση είναι να ανεξαρτητοποιηθούν ή αντίθετα να συνασπιστούν κράτη σε όλη την υφήλιο.

Πέρα όμως από τις διεθνείς και εγχώριες κοινωνικοπολιτικές ανακατατάξεις, ο Δίας στον Ζυγό σηματοδοτεί σημαντικά επιστημονικά επιτεύγματα στον χώρο της ιατρικής, της νανοτεχνολογίας και των κβάντα αλλά και στον τομέα της επικοινωνίας και των διαστημικών ταξιδιών. Κι εδώ είναι που η εξωγήινη ζωή «κλείνει το μάτι» στην Ανθρωπότητα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved