Ο μεθοδικός Άρης στην Παρθένο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης μπαίνει στην Παρθένο στις 25 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει έως και τις 12 Νοεμβρίου

Ο μεθοδικός Άρης στην Παρθένο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Εγκαταλείποντας το λαμπερό ζώδιο του Λέοντα, ο Άρης περνά στην Παρθένο στις 25 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει έως και τις 12 Νοεμβρίου, ξεκινώντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του και γενικά την μεθόδευση και την οργάνωση πολλών θεμάτων. Οτιδήποτε υπάρχει σε ιδεολογικό επίπεδο θα εφαρμοστεί πρακτικά πλέον και θα ξεκινήσει η περίοδος της αναπαραγωγής και ξεκαθαρίσματος πολλών υποθέσεων που πιθανόν να είχαν ανασταλεί. Η ενασχόληση με τα ιατρικά θέματα θα είναι στην πρώτη γραμμή.

Θα ευνοηθεί πρωτίστως το ζώδιο της Παρθένου και ακολουθούν Ταύρος, Σκορπιός και Αιγόκερως.

Κριός

Θα βρεθείς σε καταστάσεις που θα σε αναστατώσουν και θα αναγκαστείς να σηκώσεις τα μανίκια. Ίσως ξεκινήσεις μια δίαιτα ή ασχοληθείς συντονισμένα με θέματα υγείας και προληπτικής ιατρικής. Μέσα στην δουλειά σου θα βάλεις ένα πρόγραμμα πολύ καλά οργανωμένο και θα μεθοδεύσεις τους στόχους σου. Σίγουρα θα στριμωχτείς κι ενδεχομένως να εφαρμόσεις κάποια λιτότητα γιατί τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα περιμένεις αλλά θα πάρεις μια σημαντική εμπειρία υλοποίησης. Πάντως το ότι θα τα βάλεις όλα σε μια τάξη θα σε βοηθήσει να κάνεις τις υπερβάσεις σου.

Ταύρος

Ξεκινάει μια περίοδος η οποία θα θεωρηθεί πολύ δημιουργική και έντονη για σένα. Ο λόγος είναι ότι θα ξεπεράσεις όλες τις φοβίες και τις αναστολές σου σε πολλούς τομείς. Από εδώ και πέρα θα συναντήσεις πολλές και καινούργιες δημιουργικές καταστάσεις και θα αναλάβεις σημαντικά πόστα, με στόχο την εξυγίανση καταστάσεων που σε απασχολούν. Το πιο καλό θα είναι η αλλαγή στα ερωτικά σου γιατί θα έχεις την εξυπνάδα να ελιχτείς άμεσα και να ξεφύγεις ακόμα από πιο δύσκολες προσωπικές φάσεις. Επειδή θα υπάρχουν και άλλοι πλανήτες οι οποίοι θα ενισχύσουν τις δυνατότητες στα αισθηματικά σου, η εξασφάλιση θα είναι άμεση σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα κάνεις βήματα. Η επιθυμία για ένα παιδί θα είναι πολύ έντονη και πιθανόν να ακούσεις ευχάριστα νέα.

Δίδυμοι

Με την επανάληψη θα πάρεις το μάθημα που χρειάζεσαι που είναι η «πράξη» η οποία θα σου εξασφαλίσει το κάτι παραπάνω. Θα χρειαστεί να προσέξεις τις εντάσεις και κυρίως σε θέματα σπιτιού και οικογενειακών υποθέσεων στις οποίες μπορεί να κολλήσεις και να γίνεις περισσότερο συναισθηματικός/η αλλά και πρακτικός/η σε οτιδήποτε ήταν για σένα δύσκολο. Επίσης η διατροφή και τα θέματα υγείας θα σε απασχολήσουν για αυτό θα σταματήσεις καταχρήσεις αλλά και υπερβολές και έλλειψη προγράμματος. Η τακτοποίηση σε ντουλάπια, ρούχα αλλά και η ενασχόληση με ζωάκια και λουλούδια θα απορροφήσει αρκετό από τον χρόνο σου. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι το άγχος που πιθανό να αυξηθεί εξ αιτίας μιας τελειομανίας που ίσως σου βγει.

Καρκίνος

Θα είναι μια περιόδος η οποία θα σου δώσει την σωστή διάσταση σε πολλά θέματα που σε απασχολούν και θα επικεντρωθείς στο να τα λύσεις βάζοντας προτεραιότητες. Πιθανόν να είσαι αρκετά επιθετικός/η αλλά και πολύ αποτελεσματικός/η γιατί το οτιδήποτε θα θέλεις να τελειώνει γρήγορα. Η ενασχόληση με μαθήματα και γνώσεις θα είναι το πρώτο σου μέλημα. Επίσης η διορατικότητά σου θα βοηθήσει να πάρεις ορθές αποφάσεις. Θα επιλύσεις ζητήματα με συγγενικά πρόσωπα και κυρίως ό, τι αφορά σε χαρτιά, κληρονομικά ζητήματα ή υποθέσεις που μπορεί να αφορούν και ένα ακίνητο. Γενικά θα βάλεις μια τάξη στην ζωή σου και αυτό θα σε βοηθήσει να την οργανώσεις καλύτερα. Ταξίδια και επαφές πιθανόν θα είναι επιβοηθητικά και θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον με στόχο τις νέες εμπειρίες.

Λέων

Θα δώσεις μεγάλη βάση στον τρόπο που θα οργανώσεις τα οικονομικά σου και γενικά σε οτιδήποτε σε απασχολεί σχετικό με αυτά τα θέματα. Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις ίσως γίνεις αρκετά επιθετικός/η αλλά με την καλή έννοια γιατί όλα θα θέλεις να γίνονται αμέσως. Πιθανόν να ξεκινήσεις και εσύ μια καινούργια διατροφική και περισσότερο υγιεινή συνήθεια. Το ότι θα διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν είναι σίγουρο, απλά θα το κάνεις μεθοδικά και δεν θα χάνεις την ενέργειά σου από εδώ και από εκεί γιατί θα ξέρεις προς τα που θα πηγαίνεις. Το σημαντικό είναι να κρατήσεις όλες σου τις δυνάμεις για να μην διασπαστούν γιατί έτσι θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τις ιδέες σου.

Παρθένος

Είσαι από τους μεγάλους ευνοούμενους γιατί μαζί με τον Δία στο ζώδιό σου θα κάνει την εμφάνισή του και ο Άρης που θα σου δώσει την δύναμη και την ενέργεια που έχεις ανάγκη για να ξεπεράσεις κάποιες εντάσεις αλλά και αρνητικές προσωπικές σκέψεις. Το ότι θα δώσεις την προσοχή σου περισσότερο στις ανάγκες σου, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τελικά ποιες είναι οι δυνάμεις σου και με ποιο τρόπο θα τις αναβαθμίσεις. Με όλη την φόρα που θα πάρεις θα καταφέρεις να ξεκινήσεις νέες επαγγελματικές καταστάσεις οι οποίες θα σε κάνουν να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο. Αυτό που θα είναι πολύ σημαντικό είναι ότι θα κάνεις μια στροφή. Θα έχεις καλή εικόνα για τον εαυτό σου και θα σταματήσεις εκείνες τις ατελείωτες κριτικές.

Ζυγός

Η αποστασιοποίηση θα σε καθορίσει και θα σε βάλει να μείνεις περισσότερο με τον εαυτό σου. Ίσως μια εσωτερική ανησυχία να σου δημιουργήσει ένα μικρό στρες. Θα είσαι περισσότερο συμπονετικός/η προσφέροντας ίσως βοήθεια προς άτομα που έχουν ανάγκη και θα κερδίσεις κατά μια έννοια, αφού θα έρθεις κοντά με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί. Πιθανόν να κάνεις τον απολογισμό σου και αυτό θα σου δώσει την οξυδέρκεια να εντοπίσεις και λάθη σου. Το πάθος και η φαντασία θα λείψουν και την θέση τους θα πάρουν η λογική και η οργάνωση. Η μυστικοπάθεια θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της περιόδου αυτής, αφού δεν θα μοιράζεσαι όλα αυτά που σκέφτεσαι και σε απασχολούν. Εστίασε την ενέργειά σου για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την ματαίωση που πιθανόν να υπάρχει όλη αυτή την περίοδο, ακόμα και από ανεξιχνίαστους λόγους.

Σκορπιός

Η ανάμειξή σου σε ομάδες και σε μέρη που ίσως δεν έχεις ξαναπάει θα σου δώσουν νέες εμπειρίες. Φίλοι καινούργιοι και παλιοί θα μπλεχτούν όλοι μαζί, με στόχο να σε εξελίξουν αλλά και να γνωρίσεις περισσότερο τις ανάγκες και τις δικές σου και των άλλων. Θα δουλέψεις σκληρά για αυτά που θέλεις και θα πετύχεις γιατί δεν θα είσαι έξω από την πραγματικότητα. Η κοινωνική προσφορά ίσως σε ενδιαφέρει περισσότερο από άλλες φορές γιατί μπορεί να στηρίξεις άτομα με ανάγκες και γενικά ομάδες που ίσως να είναι αδύναμες και θέλουν την βοήθειά σου. Θα πιστέψεις περισσότερο στην ομαδικότητα και στην προσφορά, οπότε θα βρεις άμεση ανταπόκριση και μεγάλη απήχηση σε ό, τι κάνεις.

Τοξότης

Θα ξεκινήσει μια ιδιαίτερη εποχή για σένα που θα προσπαθήσεις, θέλεις - δε θέλεις, να κάνεις πολλά πράγματα γιατί οι συνθήκες κατά κάποιο τρόπο θα στο επιβάλλουν. Κάτω από πίεση θα ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και τι δεν θέλεις και με τον τρόπο σου θα απαιτήσεις μια νέα αρχή, πιο καθαρή και περισσότερο προσγειωμένη στις ανάγκες της καθημερινότητας την οποία όμως αρκετές φορές δεν θα αντέχεις. Μπορεί να νιώθεις μιζέρια και κυρίως μεγάλη αναστάτωση και άγχος για να φτάσεις στον σκοπό σου. Θα αναγνωρίσεις την υγεία σαν το υπέρτατο αγαθό και αυτό θα σε βάλει να ψαχτείς περισσότερο στο πως και το γιατί ενώ παλιά παραμελούσες παρόμοια θέματα απαραίτητα για την σωματική και ψυχική σου ισορροπία.

Αιγόκερως

Θα σου παρουσιαστούν από εδώ και πέρα πολύ ωραίες ευκαιρίες να υλοποιήσεις κάποιες δουλειές που είχες αφήσει για λόγους ίσως και προσωπικούς. Τώρα θα εξελίξεις κάτι που ξεκίνησες παλιότερα γιατί ο πήχης θα ανέβει ψηλά και θα εστιάσεις στο να πετύχεις, ακόμα και ένα πολύ δύσκολο στόχο που φοβόσουν ότι δεν μπορούσες να το προσεγγίσεις. Το εξωτερικό πιθανόν να παίξει σπουδαίο ρόλο από εδώ και πέρα γιατί θα ενεργοποιηθείς και θα ξεπεράσεις τους φόβους σου. Αυτό που θα ζητάς θα είναι αποδείξεις και σίγουρα θα τις βρεις γιατί έτσι θα λειτουργήσεις πολύ καλύτερα. Η σκέψη σου πάντως θα πετάξει και θα σε βοηθήσει να περάσεις κάποιες προσωπικές απόψεις οι οποίες θα είναι πολύ έντονες και συγχρόνως πολύ φιλοσοφημένες.

Υδροχόος

Δεν σου αρέσουν οι προσαρμογές αλλά αναγκαστικά θα προχωρήσεις σε αυτές γιατί είναι αναγκαίες για να μπορείς να διαχειριστείς το εδώ και τώρα. Το να δώσεις μια καινούργια διάσταση σε μια εσωτερική διεργασία για να εξελίξεις κάποιες δικές σου επιθυμίες αλλά και ψυχολογικές καταστάσεις τις οποίες θέλεις να φέρεις στο παρόν, δεν θα είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσεις είτε ασυνείδητα είτε συνειδητά. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα αναζητήσεις κάποιες βοήθειες από άτομα που θεωρείς ότι θα σε υποστηρίξουν. Η ανασφάλεια θα σε αναγκάσει να σταματήσεις τις εξαρτήσεις από άτομα και καταστάσεις που εσύ θεωρείς μοιραία στην ζωή σου. Όταν πάντως σταματήσεις να φοβάσαι, θα δεις ότι θα ξεπεράσεις κάποιες αντιστάσεις που έχεις και αφορούν σε συγκεκριμένη δράση.

Ιχθύες

Η προσωπικότητά σου θα είναι πολύ δυναμική αυτό το διάστημα. Θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να αποδείξεις την αξία σου και αυτό ίσως να σε δεσμεύσει σε επίπεδο ψυχολογικό. Ίσως κάνεις πάνω σε αυτή την φάση εξαρτημένες σχέσεις οι οποίες δεν θα είναι και τόσο εύκολες. Χωρίς να το καταλαβαίνεις, μπορεί να προκαλείς λεκτικές επιθέσεις και πιθανόν νομικές δυσκολίες. Επειδή θα υπάρχει και η παρουσία του Δία δίπλα σου πιθανόν να συγκρατήσεις την διάθεση σου να μοιράσεις την δύναμη σου από εδώ και από εκεί και κυρίως χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Ένας ξαφνικός γάμος μπορεί να είναι αυτό που θα σε βγάλει από την απραξία και την αδράνεια μιας πολύχρονης σχέσης. Πάντως είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις τι θα κάνεις και πως θα το διαχειριστείς γιατί είσαι σε φάση προσωπικής εξέλιξης.

Σχετικά άρθρα:

10 πράγματα που δηλώνουν ότι είσαι γνήσιος Λέοντας

Πως ξεχωρίζεις τον Λέοντα... μέσα από το πλήθος!

Λέων: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις του Άρη σου πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved