Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/3

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Η αλήθεια ενός ανθρώπου είναι κυρίως αυτό που κρύβει.

ΚΡΙΟΣ

Η σημαντική Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον άξονά σας σίγουρα θα σας βγάλει θέματα στην επιφάνεια που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη διπλωματία και σύνεση από ό, τι εσείς μπορείτε στην προκειμένη φάση. Το ζύγισμα είναι απαραίτητο. Δηλαδή θα χρειαστεί να κρατήσετε υψηλές ισορροπίες και ίσως να χρειαστεί να κάνετε ακόμα και υποχωρήσεις, προκειμένου να καταφέρετε να κρατήσετε τις καταστάσεις σε ένα καλό επίπεδο συνεργασίας. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε το μεγαλύτερο βάρος κατά κάποιο τρόπο να λειτουργήσετε πολύ δραστικά και συγχρόνως να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις ώστε να μην χαθούν τα ήδη κεκτημένα σας. Η σχέση με Ζυγό θα έχει μεγαλύτερη εξέλιξη αν κρατήσετε τις σωστές αποστάσεις. Αν σχετίζετε με Καρκίνο, Αιγόκερω θα χρειαστεί να είστε πολύ συντηρητικοί στις κινήσεις σας αν δεν θέλετε να έχετε παρατράγουδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρόλο που είστε έτοιμοι να μάθετε την αλήθεια για κάποια πράγματα αυτό δεν το φανερώνετε στο περιβάλλον σας γιατί θέλετε να καλύψετε λάθη ή παραλείψεις ακόμα και μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Οι σχέσεις σας μπορεί να είναι τεταμένες γιατί θα βγουν ξαφνικά πράγματα μη αναμενόμενα. Οι καταστάσεις πάντως μέσα ακόμα και από δυσκολίες σας δίνουν την δύναμη να βάλετε μια νέα βάση όπου θα ξηλώσετε στην κυριολεξία πράγματα που κάνετε τα οποία δεν σας αρέσουν κυρίως με θέματα διατροφής και καθημερινότητα. Η σχέση με Ζυγό θα σας βάλει σε μια ιδιαίτερη τάξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε γενικά πιο ανάλαφροι και ξεκάθαροι με τα θέλω σας, οι σκέψεις σας όμως είναι κάπως θολές κυρίως όσων έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες για αυτό να ελέγχετε κάθε λίγο και λιγάκι τα πιθανά σενάρια τα οποία σας προκύπτουν και αφορούν την καριέρα σας αλλά και την κοινωνική σας εικόνα. Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου στην ζωή σας θα ενισχύσει την ερωτική σας διάθεση και θα σας δώσει μεγαλύτερο πεδίο δράσης. Οι φίλοι και γενικά οι στόχοι που αφορούν ομάδες και πρωτοποριακές ιδέες θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να είστε μπροστάρηδες και να κάνετε πράγματα πολύ δραστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ξαφνική λύση ενός θέματος μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες σας αλλά ίσως να είναι αναγκαίο για να προχωρήσετε μπροστά, κάνοντας ακόμα και πολύ πρωτοποριακές τομές θα είναι το μάθημά σας το οποίο χρειάζεται να πάρετε για να μάθετε να διαχειρίζεστε καταστάσεις που είναι επιβεβαρυμμένες και έχουν την χροιά των αλλαγών. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα είστε έξτρα επιφορτισμένοι στο να δείτε μια πραγματικότητα την οποία είτε αποφεύγετε είτε δεν θέλετε να δείτε από προσωπική φοβία ή και άγνοια. Η σχέση με Κριό, Ζυγό, Αιγόκερω μπορεί να διαταραχτεί γιατί θα χρειαστεί να κρατήσετε μια ιδιαίτερη στάση.

ΛΕΩΝ

Όλη αυτή η ξαφνική κατάσταση που μπορεί να έρθει σαν ένα θετικός άνεμος στην ζωή σας θα σας αναγκάσει να κινηθείτε πολύ δραστικά με στόχο να επιλύσετε μια και καλή το θέμα μια μετακίνησης ή μιας επικοινωνίας που μπορεί να αφορά και το εξωτερικό. Σίγουρα σας ξεβολεύει αλλά τουλάχιστον κάνετε αυτό που θέλετε εσείς χωρίς να πάτε κόντρα με τις πεποιθήσεις σας και τις καταστάσεις. Η σχέση με ένα Κριό μπορεί να εξελιχτεί ξαφνικά και να γίνει και τόσο έντονη που ούτε καν το περιμένατε. Μια οικονομική υπόθεση θα λήξει υπέρ σας γιατί θα έχετε και την βοήθεια φίλων και γνωστών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντισυμβατική συμπεριφορά σας θα είναι η αφορμή στο να κάνετε τομές τις οποίες παλιά ούτε που θα τολμούσατε και κυρίως θέματα που αφορούν οικονομικές συνεργασίες αλλά και ένα πολύ βαθύ σας κομμάτι που σχετίζεται με τις υπαρξιακές σας και μεταφυσικές αναζητήσεις. Την αλήθεια όσο και να τη φοβόσαστε τόσο είναι απαραίτητη να την έχετε δίπλα σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα πορευτείτε πιο εύκολα και λιγότερο ανώδυνα. Η σχέση με Κριό ίσως σας προτρέπει να κάνετε τρέλες τις οποίες μπορεί να μην τις εγκρίνετε αλλά δεν έχετε και πολλά περιθώρια να κάνετε πίσω.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή που γίνεται στον άξονά σας σάς προτρέπει να κάνετε κινήσεις που θα σας ανεξαρτητοποιήσουν και θα σας βάλουν να πάρετε δυναμικές πρωτοβουλίες σε θέματα που αφορούν στενές σας σχέσεις ή συνεργασίες. Το σίγουρο είναι ότι θα κινηθείτε πολύ δραστικά και αναπάντεχα και μπορεί να έχετε και χροιά εντυπωσιασμού ή μεγάλης διάθεσης ξεκαθαρίσματος η οποία έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό και για χάρη της ισορροπίας δεν το κάνατε. Τώρα χρειάζονται τομές για να προχωρήσετε και θα το κάνετε ο κόσμος να χαλάσει, κυρίως αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο όπου αναγκαστικά θα κινηθείτε αστραπιαία με στόχο την επίλυση χρόνιων προβλημάτων. Σίγουρα όλα γίνονται για το καλό σας, αρκεί να έχετε την αλήθεια σαν λάβαρο. Ο καθωσπρεπισμός θα κτυπηθεί στην ρίζα του γιατί δεν θα χρειάζεται να σας καθορίζουν τα συστήματα των άλλων και της κοινωνίας. Τώρα είστε ο εαυτός σας. Βέβαια αν τεθεί θέμα οικογενειακό το οποίο εσείς καλείστε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα εκεί χρειάζεται να είστε περισσότερο της ισορροπίας για να αποφύγετε πληγές και τραύματα κυρίως με Καρκίνο και Αιγόκερω. Η σχέση με Κριό θα έχει εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε όλο το σύστημα που κινείστε μέσα στην καθημερινότητά σας γιατί ίσως να μην σας αρέσει καθόλου ούτε ο τρόπος που διατρέφεστε αλλά ούτε και πως αντιδράτε σε διάφορες καταστάσεις σε σχέση με τον εργασιακό σας χώρο και τις συνεργασίες σας. Η ξαφνική πληροφορία που μπορεί να πάρετε για ένα πρόσωπο ίσως να σας βγάλει από την νιρβάνα σας και να δράσετε τελείως διαφορετικά από ό, τι παλιά. Η σχέση με Κριό θα εξελιχτεί και ίσως να σας βοηθήσει να γεφυρώσετε καταστάσεις που σας είναι πολύ δύσκολο εσείς προσωπικά να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά το οτιδήποτε καινούργιο και πρωτοποριακό εσάς σας πηγαίνει γιατί σας φέρνει αντιμέτωπους με τους στόχους και τη δράση σας. Οι δυναμικές πρωτοβουλίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να πάρετε αποφάσεις είτε για μια μετακόμιση είτε για μια πολύ προσωπική σχέση την οποία εδώ και καιρό την έχετε συνέχεια στο μυαλό σας που συγχρόνως μπορεί να είναι και επαγγελματική και η οποία θα πρέπει να καθαρίσει από πράγματα τα οποία δεν σας ταιριάζουν. Κάτι σίγουρα το καινούργιο θα βγει στην επιφάνεια και θα σας ανατρέψει κάποια δεδομένα αλλά θα γίνει με καλό τρόπο οπότε θα είναι με το μέρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ζοριστείτε για να κρατήσετε ισορροπίες και να μην ξεσπάσετε τελικά εντελώς αναπάντεχα και ξαφνικά λέγοντας αλήθειες οι οποίες μπορεί μεν να έχουν υπόσταση αλλά θα διαταράξουν πράγματα και καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείτε να διαχειριστείτε άμεσα. Οι γεννημένοι όμως το πρώτο δεκαήμερο σπάτε τις παραδόσεις και τα πρέπει για να βγει στην επιφάνεια μια νέα αλήθεια που μπορεί να σας στεναχωρήσει ή να είναι δύσκολη να την διαχειριστείτε αλλά είναι αλήθεια. Η σχέση με έναν συγγενικό σας πρόσωπο μπορεί να διαταραχτεί. Ο Κριός, Καρκίνος, Ζυγός χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξαφνική αναπροσαρμογή σε καταστάσεις που τελικά όμως θα είναι για το καλό σας, κυρίως σε θέματα οικονομικά ή επικοινωνίας όπου εκεί θα βγάλετε τον καλύτερο σας εαυτό επιδεικνύοντας τις δυνάμεις σας οι οποίες σιγά σιγά επανέρχονται. Σαν τον παλιό καλό καιρό όπου οι ιδέες σας και γενικά ο ανατρεπτικός τρόπος που σας αρέσει να κινείστε μέσα στην ζωή σας θα είναι τελικά ο αρωγός και η στήριξή σας. Σίγουρα αυτό θα είναι πολύ διαφορετικό και η επικοινωνία σας που θα έχει και ένα προσωπικό στυλ και γνώση θα σας δημιουργήσουν την διαφορά από τους υπόλοιπους. Μια επαγγελματική συμφωνία θα σας φέρει και χρήματα, αρκεί να είστε πρακτικοί και με μέθοδο.

ΙΧΘYΕΣ

Αναζητάτε ισορροπίες τις οποίες όμως με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορείτε να τις βρείτε γιατί χρειάζεται να κάνετε κάτι το τελείως διαφορετικό στον τρόπο που διαχειρίζεστε όλα τα οικονομικά σας θέματα αλλά και τις επιθυμίες σας οι οποίες μερικές φορές μπορεί να ξεφύγουν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μη μπαίνετε στη διαδικασία της υπερβολής γιατί δεν είναι εύκολο να την διαχειριστείτε. Η επικοινωνία είναι το πιο δύσκολο πράγμα για σας αυτή την περίοδο γιατί υπάρχει ένα πέπλο από ψευδαισθήσεις και εμπνεύσεις όπου εκεί χρειάζεται να κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα των μεν και των δε. Θα διεκδικήσετε με μεγαλύτερο πάθος έναν Ζυγό.

Διαβάστε επίσης:

-Μια εκρηκτική Πανσέληνος!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved