Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Σκορπιός

Νέες προοπτικές και μεγάλα αισιόδοξα ανοίγματα σε βγάζουν από την μονοτονία

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Σκορπιός

Με τον ερχομό της Νέας Χρονιάς σιγά-σιγά θα ξαλαφρώνεις, γιατί ο Κρόνος σχεδόν φεύγει πλέον από το ζώδιο σου και οπωσδήποτε, είτε με την θέλησή σου είτε άθελά σου, πήρες τα μαθήματά σου και έκανες τις αλλαγές που χρειάστηκε να κάνεις. Σίγουρα θα έχεις αλλάξει και μετατοπιστεί μέσα σου σε αρκετές καταστάσεις. Γι' αυτό η σοφία και η εμπειρία θα είναι τα δημιουργικά στοιχεία που θα χρησιμοποιήσεις για τη μεταμόρφωσή σου.

Το καλό είναι ότι πάλεψες με τους φόβους σου και τις κρυφές σου ανασφάλειες και μάλλον έχεις βγει νικητής/τρια. Ο περιορισμός στην έκφρασή σου θα σταματήσει να υφίσταται γιατί θα έχεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και μια αισιοδοξία η οποία θα βγαίνει από πολύ βαθιά από μέσα σου. Μόνο πρόσεξε να μην περάσεις από το ένα άκρο στο άλλο, δηλαδή από την πίεση και την στεναχώρια στην αισιοδοξία και την υπερβολή. Χρειάζεσαι ένα μέτρο.

Το ότι θα ανοίξεις το σπίτι σου σε άτομα που δεν τα ξέρεις και πολύ καιρό, θα είναι η αφορμή για να αρχίσεις να εμπιστεύεσαι περισσότερο τους γύρω σου και σίγουρα θα κάνεις βήματα που δεν τα περίμενες. Ίσως να νιώσεις μεγαλύτερη οικειότητα με περισσότερο κόσμο και αυτό θα σε κάνει να πιστέψεις ότι μπορεί να βρεις πρόσωπα που θα ταιριάζουν στην καινούργια σου ζωή.

Μέσα στην καθημερινότητά σου μπορεί να επικρατεί μια μεγάλη αναστάτωση γιατί εκείνο το σταθερό πρόγραμμα που είχες μάθει μέχρι τώρα, το ξεχνάς, για να μπορέσεις να βιώσεις το καινούργιο και το διαφορετικό. Εναλλακτικές θεραπείες μαζί με τον ενδιαφέρον σου για να μάθεις περισσότερο τον εαυτόν σου, για να εκδηλώνεσαι πιο εύκολα προς τα έξω, πιθανόν να μην σε αφήσουν να έχεις την γνωστή σε όλους πειθαρχία στην καθημερινότητά σου. Θα αναζητάς κάθε τι το πρωτότυπο και το επαναστατικό και μπορεί να μην έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς με μια δουλειά που θα είναι όλο τα ίδια και τα ίδια και θα έχεις μεγάλη ρουτίνα.

Με τον Κριό θα ξεκινήσεις μια νέα σχέση, η οποία θα είναι αρκετά απελευθερωμένη ακόμα και σε σεξουαλικό επίπεδο, γιατί θα λες πλέον τι θέλεις χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη και το φευγιό.

Με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο θα γίνει κατά κάποιο τρόπο μια επιβεβαίωση από την πλευρά σου ότι νιώθεις κάπως πιο κοντά του, όμως αυτό σημαίνει πως θα αναλάβεις και τις ευθύνες της σχέσης.

Από τον Αύγουστο και μετά θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις, αλλά και να δουλέψεις πρακτικά στα θέματα που θέλεις εσύ και να έχεις ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Η φροντίδα και γενικά το ενδιαφέρον για άτομα που αποτελούν τον συγγενικό σου περίγυρο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις και τις ανάγκες των άλλων ατόμων. Το πιο σημαντικό για σένα είναι η ανοικτή καρδιά και η καλοπροαίρετη φύση σου, που θα φανεί πιο εύκολα όταν ξεκινήσεις να βοηθάς κόσμο και κυρίως κάποιους για τους οποίους παλιά ένιωθες θυμό. Τώρα διευρύνονται οι κεραίες σου και θα γίνεις πλέον ένα με άτομα που θέλουν να προεκταθούν και να κάνουν κάτι καλό και δημιουργικό και για την ζωή τους αλλά και για την σχέση τους.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για το Σκορπιό, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για το Σκορπιό

3 Φεβρουαρίου: Θα νιώθεις τα συναισθήματα να σε κατακλύζουν τα οποία θα καταφέρουν να ζεστάνουν ακόμα και τα πιο «σκοτεινά» σημεία της καρδιάς σου. Βέβαια μπορεί να νιώσεις μοναξιά ή ότι κάποιος δεν σε έχει στην καρδιά του όπως θα ήθελες, αλλά τουλάχιστον θα συνειδητοποιήσεις κάτι που δεν το είχες αντιληφθεί. Θα καταλάβεις ότι δεν πρέπει να ζεις στο περιθώριο και ότι ακόμα και οι φίλοι είναι σημαντικοί για κάθε περίσταση.

4 Μαΐου: Πανσέληνος στο ζώδιό σου και σίγουρα θα σε δραστηριοποιήσει ώστε να καταλάβεις τις αρχές και τις αξίες σου και να δεις αν τελικά κινείσαι πάνω σε αυτές. Μπορεί βέβαια μια σκηνή ζήλειας να είναι πολύ πληθωρική από την πλευρά σου και ίσως να βγάλεις συναισθήματα που δεν τα είχες δείξει ποτέ μέχρι τώρα. Το καλό είναι βέβαια ότι θα πέσεις στα μαλακά και πιθανόν να έχεις ερωτευτεί πολύ εκείνη την περίοδο ή να βιώνεις κάτι πολύ δυνατό στην ερωτική σου ζωή - κυρίως με έναν Ταύρο ή Λιοντάρι...

18 Μαΐου: Προσπαθείς να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια γι' αυτό θα αποφασίσεις ότι ένα νέο ξεκίνημα θα είναι αυτό που θα σου δώσει την εμπειρία αλλά και την δύναμη να καταφέρεις να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις, χωρίς να έχεις μεγάλες κόντρες με τους γύρω σου: Απλά μόνο με την σιγουριά και την αξίωση να πετύχεις θα κάνεις πολλά πράγματα. Αν έχεις γεννηθεί και προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου, θα δικαιωθείς γιατί θα πετάξεις τα πολλά και τα άχρηστα με την μια.

31 Ιουλίου: Θα είσαι με πολύ κόσμο και θα παραβρεθείς σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Σίγουρα θα κάνεις εντύπωση γιατί ποτέ δεν περνάς απαρατήρητος/η. Ο λόγος είναι ότι όταν έχεις τα κέφια σου καταφέρνεις πολλά - και τώρα σίγουρα θα ξεπεράσεις τις δυνάμεις σου για να είσαι μέσα στα πράγματα. Η δημιουργία είναι το κυριότερο που χρειάζεσαι για να μην βρεθείς στο κενό. Ο συνδυασμός πολλών υποχρεώσεων θα σε κάνει να πιστέψεις ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, όχι όμως χωρίς πίεση.

27 Οκτωβρίου: Πανσέληνος με μεγάλη διάθεση για να είσαι συντροφικός/ή και να μοιράζεσαι τα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζεις και σε απασχολούν. Νιώθεις ότι ασφυκτιάς λιγάκι και πως που χρειάζεται να αλλάξεις τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι, και ίσως να σε σπρώξει να απελευθερώσεις κάπως τα θέλω σου και τις ανάγκες σου και να γίνεις πιο αυτάρκης.

11 Νοεμβρίου: Όλα θα γίνουν καινούργια αλλά και διαφορετικά. Με μια άλλη ματιά θα δεις τα γεγονότα, τους ανθρώπους και τα προσωπικά σου «θέλω» - και αφού ξεφορτωθείς τα πολύ δύσκολα, θα γεμίσεις με ενέργεια για δράση και για μεγάλα επιτεύγματα!

Γενικά η χρονιά από φέτος και μετά θα κυλήσει πιο ευχάριστα και περισσότερο αισιόδοξα. Από την αρχή του νέου χρόνου ο Κρόνος θα φύγει επιτέλους από το ζώδιο σου και μόνο για λίγο θα ξαναγυρίσει από τις 15/6 έως και 17/9, διάστημα κατά το οποίο θα προβληματίσει περισσότερο τα άτομα που έχουν γεννηθεί τις δυο τελευταίες κυρίως ημέρες του Σκορπιού. Και αφού θα πάρεις και εσύ τα μαθήματά σου, θα σε αφήσει για να προχωρήσει στις πιο κάτω... πολιτείες. Εσύ λοιπόν θα βρεθείς σε μια πολύ καλύτερη φάση και θα αρχίσεις ήδη να το νιώθεις από την αρχή της νέας χρονιάς όταν μια αισιοδοξία (χωρίς να ξέρεις καν από πού προέρχεται!) θα σε κατακλύζει και θα σε κάνει να θέλεις και πάλι με βρεθείς με κόσμο και να δημιουργήσεις, είτε να ανοίξεις την καρδιά σου περισσότερο και να τα δεις όλα πιο ερωτικά. Το θέμα ενός νέου παιδιού στην οικογένεια σίγουρα θα είναι μια μεγάλη χαρά για σένα. Γενικά θα αφεθείς περισσότερο στις νέες και πιο εξελιγμένες συχνότητες του πλανητικού σκηνικού. Και με μεγαλύτερη πίστη, γνώση και εμπειρία, θα προχωρήσεις μπροστά για να διδάξεις και τους άλλους από τα δικά σου τα βιώματα.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για το Σκορπιό, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved