Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Παρθένος

Επίπονη προσπάθεια και πορεία προς τα πάνω θα σου αλλάξουν την οπτική γωνία. Η ευκαιρία και η τύχη έρχεται μετά

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Παρθένος

Η μυστική συμφωνία που θα κάνεις με τον εαυτό σου θα είναι αυτό που θα σε ωθήσει να ξεπεράσεις πολλά από τα κακώς κείμενα που βιώνεις. Δηλαδή θα επιτρέψεις στον από μηχανής Θεό που λέγεται Δίας να μπει στο πιο κρυφό κομμάτι της ψυχής σου, κι ακριβώς επειδή θα περάσεις το μήνυμα «θέλω να θεραπευτώ και να γίνω καλά», ο Δίας θα σου δώσει τα πάντα. Προϋπόθεση είναι να κρατήσεις την πόρτα ανοιχτή, καθώς όλο και κάποιες ανασφάλειες έχεις και δεν επιτρέπεις, τελικά, στο καλό να μπει στην ζωή σου... Το μεγάλο σου πρόβλημα είναι ότι κάθε λίγο και λιγάκι σε κυριεύουν σκέψεις αμφισβήτησης και το ότι χάνεις την εμπιστοσύνη σου στον εαυτόν σου αλλά και στους άλλους.

Το 2015 είναι η χρονιά που θα ωριμάσεις περισσότερο και η ενασχόληση με το σπίτι σου θα αυξηθεί αρκετά, γιατί πιθανόν ένα ηλικιωμένο πρόσωπο να σε απασχολήσει και εσύ σίγουρα δεν θα θέλεις να το αφήσεις.

Θα προσεγγίσεις πάντως πάρα πολύ σοβαρά -γιατί δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς, λόγω των τρεχουσών αναγκών που θα υπάρχουν- τη φιλοσοφία, τη θρησκεία και την ανώτατη εκπαίδευση και μέσα από αυτά τα θέματα θα δουλέψεις σκληρά και με μεγάλη ηθική. Νιώθεις την ανάγκη κάπου να καθορίσεις την ψυχή σου σε πνευματικά θέματα και γενικά να κάνεις μια αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα, γιατί, εκ των πραγμάτων, θα διαπιστώνεις ότι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Αυτό τον δρόμο θα ακολουθήσεις τελικά, γιατί διαφορετικά θα χαθείς μέσα στην πολυπλοκότητα των αρνητικών σκέψεων και των λανθασμένων επιλογών.

Η υπόληψή σου θα είναι ό,τι πιο σοβαρό μπορεί να έχεις να ασχοληθείς τα τελευταία χρόνια. Η σωματική άσκηση θα είναι απαραίτητη για να «ξεμουχλιάσεις» αρθρώσεις και κόκκαλα και να αναζωογονηθείς μέσα από όλη αυτή την αλλαγή. Η λιτότητα, πάντως, θα καταλάβεις ότι επιβάλλεται και όχι λόγω των οικονομικών δυσκολιών, αλλά σαν ψυχική ανάγκη.

Η σκληρή δουλειά με πίστη και ηθική είναι η σημαία που θα πρέπει να υψώσεις αυτή την χρονιά. Κάποιες ανατροπές στις συνεργασίες σου και στα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζεις, θα σε βάλει σε μια διαφορετική ρουτίνα που δεν θα γίνει καν συνήθεια γιατί θα υπάρχει συνέχεια ανατροπή και σπάσιμο των καλουπιών σε όλα.

Ο Κριός μπορεί να παίξει ένα σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά, μαζί με τον Τοξότη που θα γίνει ο εμπειρικός σου δάσκαλος. Η χρονιά δεν θα είναι -τουλάχιστον το πρώτο εξάμηνο του 2015- πολύ αρμονική, αλλά θα είναι πολύ ανατρεπτική για σένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο: Θα σηκωθεί και το «πέπλο» μιας βασικής σου ψευδαίσθησης, την οποία δεν είναι εύκολο να καταλάβεις εάν δεν βιώσεις τα λανθασμένα αποτελέσματα στο πετσί σου. Κυρίως θα σχετίζεται με τον ιδεαλισμό και την αυταπάρνηση με την οποία βλέπεις κάποια άτομα και καταστάσεις στην ζωή σου, και θα δεις (και από την καλή και από την ανάποδη!) πως είναι η αλήθεια.

Η σχέση με τον Ιχθύ θα διαμορφωθεί κατάλληλα και θα αλλάξουν πολλά από τα κακώς κείμενα μεταξύ σας, γιατί θα μπουν θέματα ηθικής. Από το δεύτερο όμως εξάμηνο η τύχη θα σου χαμογελάσει καθώς από τις 11/8 και μετά θα μπει ο Δίας στο ζώδιο σου και με κάποιο τρόπο θα δώσεις εσύ πρώτα από όλους άφεση αμαρτιών στον εαυτό σου. Οπότε θα έχεις πολλά και καλά να περιμένεις, αφού θα νιώθεις μεγάλη αισιοδοξία.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για την Παρθένο, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για την Παρθένο

28 Ιανουαρίου έως και 20 Φεβρουαρίου: Θα υπάρξει πολύ κινητικότητα και θα κάνεις πολλές συμμαχίες που θα σου δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να λειτουργήσεις. Μικρές, ρομαντικές και καλλιτεχνικές επαφές με άτομα που μπορεί να σε κάνουν για λίγο ονειροπόλο/α. Το φλερτ θα είναι ένας τρόπος για να περάσεις καλά και κυρίως να αφεθείς σε πολλές καταστάσεις, χωρίς καμία αντίσταση. Πρέπει όμως να προσέχεις για να μην ξεγελαστείς σε θέματα συνεργατών γιατί μπορεί να κάνεις υπερεκτιμήσεις και να εξιδανικεύσεις πρόσωπα.

5 Μαρτίου: Η Πανσέληνος κάπως θα σε αναστατώσει γιατί περίμενες να συμβούν και άλλα πράγματα, όπως να δικαιωθείς από τρίτα πρόσωπα και πιθανόν να μην γίνει έτσι ακριβώς. Ήδη θα αρχίσεις να νιώθεις την πίεση της απομόνωσης αλλά και της προσωπικής μοναχικότητας που θα σε βάλει σε μια διαφορετική τροχιά σκέψης, περισσότερο διανοητική και συγχρόνως απελευθερωτική.

20 Μαρτίου: Η Νέα Σελήνη μαζί με την έκλειψη που θα γίνει θα σε απογειώσει και θα σου βγάλει όλο το κρατημένο συναίσθημα στην επιφάνεια. Αυτό σίγουρα θα σου κάνει καλό γιατί θα δείξεις το άλλο σου πρόσωπο που συνήθως κρύβεις. Περισσότερο θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες γιατί θα κληθείς είτε να δώσεις ένα χέρι βοηθείας, είτε να κάνεις φιλανθρωπίες για να βελτιώσεις κάποια στοιχεία σου που δεν είναι και τόσο θετικά. Η συναισθηματική αφέλεια μπορεί να είναι απόρροια της αλλαγής που θέλεις να κάνεις και επειδή πιθανόν να περάσεις στην υπερβολή, θα χρεωθείς με λάθος καταστάσεις. Πιθανόν να νιώσεις ότι εύκολα ο άλλος μπορεί να σε πληγώσει, να εξιδανικεύσεις ένα συνεργάτη ή τον/την σύντροφο.

2 Ιουνίου: Αναταράξεις αλλά και ένα κλίμα ελευθερίας μέσα από γνώση και κυρίως από μεγάλη διάθεση για περιπέτεια. Θα αφήσεις πίσω σου κάποιες κουραστικές καταστάσεις που σε κάνουν να βουλιάζεις και να χώνεσαι συνέχεια πιο μέσα στον εαυτό σου. Όμως αναγκαστικά θα ξυπνήσεις και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα ξεφορτωθείς με την μια τα κακώς κείμενα που μπορεί να σου έχουν επιβληθεί από τους άλλους. Τουλάχιστον θα τους δεις πως είναι αληθινά.

29 Αυγούστου: Η Πανσέληνος θα σε βγάλει κάπως από τον λήθαργο και θα συνειδητοποιήσεις που κάνεις λάθη και έχεις αφεθεί αντί για να δράσεις. Το καλό είναι ότι με τον Δία στο ζώδιό σου θα πέσεις στα μαλακά αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα κτυπήσεις. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα θέλεις να επεκταθείς γιατί θα πιστεύεις ότι μπορείς να το κάνεις αλλά τουλάχιστον προσπάθησέ το μόνος/η γιατί θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις. Κυρίως αν είναι να πάρεις απόφαση για γάμο, έλεγξε πάλι αν το πρόσωπο που έχεις διαλέξει το έχεις εξιδανικεύσει ή είναι κάποιο άλλο που δεν μπορείς να δεις, όχι με ευθύνη του αλλά εξαιτίας των προσωπικών προβολών σου.

13 Σεπτεμβρίου: Η Νέα Σελήνη μαζί με την έκλειψη θα συνοδευτεί από ξαφνικές αποχωρήσεις συνεργατών και γεγονότα μη αναμενόμενα κι αν μερικές φορές το απρόβλεπτο δεν σου αρέσει, μπορεί και να σου φανερώνει κάποιες καταστάσεις που δεν τις είχες καθόλου αντιληφτεί και χρειαζόταν ένα μπαμ για να τις νιώσεις στο πετσί σου και να ακολουθήσεις νέους δρόμους και κυρίως πολύ πρωτοποριακούς. Κάποιες επενδύσεις πιθανόν να θέλουν μεγαλύτερη προσοχή γιατί τις έχεις αφήσει στο κενό. Πάντως όλα τα καλούπια θα σπάσουν με την μια και θα σε αναγκάσουν να δημιουργήσεις μια νέα πραγματικότητα, αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του δεύτερου δεκαημέρου.

25 Σεπτεμβρίου έως 12 Νοεμβρίου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί μεγάλη κινητικότητα αλλά και ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά σου που πλέον θα τα κινήσεις με μεγάλη ταχύτητα γιατί θα βρεις πρόσφορο έδαφος και ιδιαίτερες συνθήκες οι οποίες θα βοηθήσουν στο να ξανακτίσεις ακόμα και κάποιες καταστάσεις πού ήταν αρκετά δύσκολες τον τελευταίο καιρό.

9 Οκτωβρίου έως και 8 Νοεμβρίου: Μετά την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου θα μπει και η Αφροδίτη και μαζί με τον Δία θα ξεκινήσει μια πολύ δημιουργική και έντονη περίοδος για σένα όπου θα δράσεις για να προσφέρεις στον εαυτό σου τις καλύτερες λύσεις. Πλέον θα δικαιωθείς και με μεγάλη φόρα θα κάνεις αυτά που σκέφτεσαι εδώ και πάρα πολύ καιρό. Συγχρόνως θα σου έρθει και πάλι το χρήμα που ξέρεις να το αξιοποιείς σωστά γιατί έχεις την μέθοδο και την οργάνωση. Πάντως το να συζήσεις επιτέλους ή να δεις καλύτερα τα θέματα συντροφικότητας και γάμου παίζει και ίσως πιαστείς στην φάκα.

25 Νοεμβρίου: Αναγκαστικά θα βάλεις νέα στοιχεία στην καθημερινότητά σου, από εναλλακτική ιατρική μέχρι και διαφορετικό τρόπο σκέψης γιατί μάλλον δεν θα μπορείς να αντιμετωπίσεις κάποιες συνθήκες που τρέχουν αυτή την στιγμή και σου δημιουργούν άγχος. Οι πιέσεις θα είναι έντονες από παντού και θα χρειαστεί να βρεις το πώς δεν θα αγχώνεσαι ή δε θα κριτικάρεις πολύ έντονα τους γύρω σου γιατί όταν το κάνεις, είσαι συνήθως σε υπερβολή και τελικά σε απομακρύνει από τους άλλους.

Η χρονιά φέτος θα είναι πολύ δημιουργική και κυρίως θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές από το καλοκαίρι και μετά όπου θα μπει ο Δίας στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να αυξήσεις κατά αρχάς την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να βγάλεις χρήματα ή να βελτιώσεις την υπάρχουσα κοινωνική ή προσωπική σου ζωή. Οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο και ένας είδος ευημερίας θα προστεθεί στην ζωή σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα βιώσεις κάποιες δυσκολίες από περιορισμό που μπορεί να επιβάλλεις εσύ στον εαυτό σου.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για την Παρθένο, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved