Μπέλλα Κυδωνάκη: Υδροχόος 2014

Πιθανά ταξίδια θα σας βγάλουν από την πλήξη και την ανία, σε συνδυασμό με μια καινούργια συνεργασία

Μπέλλα Κυδωνάκη: Υδροχόος 2014

Η χρονιά πέρασε μέσα σε φάση μεγάλης συγκράτησης και αυτοσυγκράτησης. Γι' αυτό, το 2014 θα δεχτείτε με μεγάλη ανακούφιση τη νέα πλανητική κατεύθυνση η οποία θα σας δώσει τόλμη για να πετύχετε οτιδήποτε ξεκινήσετε.

Όλα, βέβαια, εξαρτώνται και από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός από εσάς. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και το τρίτο δεκαήμερο θα περάσετε την εμπειρία της ωρίμανσης και του περιορισμού της αυτό-έκφρασης. Μπορεί να μάθετε πράγματα μέσω της δύσκολης οδού, αλλά θα αποκτήσετε καλή κρίση σε θέματα καριέρας και πιθανόν να έχετε επιτυχία. Για μερικούς από εσάς μπορεί να είναι το τέλος μιας μακροχρόνιας καριέρας, αλλά θα ανακουφιστείτε περισσότερο γιατί θα σταματήσετε να είστε αγχωμένοι. Μετά, όλο και κάτι θα βρείτε να κάνετε, γιατί είστε δημιουργικοί άνθρωποι. Από την άλλη, μπορεί να σας βγει η ανάγκη να προστατεύσετε περισσότερο τον εαυτό σας και, πιθανόν, να γίνετε πιο συναισθηματικοί και τρυφεροί. Ίσως να έρθετε περισσότερο κοντά με την οικογένειά σας.

Επειδή είστε άτομα που σας πάει η πρωτοπορία και οι αναγεννημένες ιδέες, σίγουρα θα αρπάξετε την ευκαιρία και θα κάνετε μια πολύ σημαντική εμπειρική αλλαγή. Για σας, οτιδήποτε πρωτότυπο ή ακόμα και αντισυμβατικό είναι εξίσου απαραίτητο με το οξυγόνο. Η ιδιαιτερότητα μιας κατάστασης σας οδηγεί να την λύσετε άμεσα. Η επαφή με Δίδυμο ή Ζυγό θα ενεργοποιηθεί περισσότερο αυτή την χρονιά.

Από το δεύτερο εξάμηνο του 2014, σίγουρα θα περάσετε σε μια καλύτερη φάση, γιατί θα έχετε την υποστήριξη θετικών ατόμων και συνεργατών. Η απόφαση να κάνετε κάτι από κοινού με μια ομάδα, δε σημαίνει ότι δεν θα κρατήσετε παράλληλα την αυτονομία σας. Σίγουρα, ένα δημιουργικό κομμάτι θα γεμίσει την καθημερινότητά σας. Σχέδια γάμου ή έστω συζητήσεις γίνονται, αν και εσείς λόγω των ιδεών σας προτιμάτε οτιδήποτε δεν είναι και πολύ συμβατικό.

Πάντως, είναι μια καλή χρονιά για να καταλάβετε τον εαυτό σας και πιθανόν να ασχοληθείτε περισσότερο με την επίλυση των υπαρξιακών σας θεμάτων. Οι φίλοι και οι ομάδες θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο, για αυτό προσπαθήστε περισσότερο για την έννοια της φιλίας που για σας είναι πολύτιμη αξία. Επειδή στο συναισθηματικό κομμάτι, πολλές φορές δεν βρίσκετε κάλυψη, είτε επειδή δεν σας καταλαβαίνουν, είτε επειδή κατά τη γνώμη σας, δεν εισπράττετε το ανάλογο ενδιαφέρον με αυτό που έχετε δείξει εσείς. Πιθανόν να είστε κάπως περίεργοι ή απρόσωποι στις προσωπικές σας σχέσεις, γι' αυτό θα ήταν πολύ ωφέλιμο να ξεπαγώσετε τα συναισθήματά σας και να γίνετε περισσότερο εκφραστικοί. Γιατί σίγουρα το πρόσωπο που έχετε σχέση θα έχει παράπονα ότι είστε κάπως απόμακροι. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν έχετε συναισθήματα βαθιά και αληθινά.

Πιθανά ταξίδια θα σας βγάλουν από την πλήξη και την ανία, σε συνδυασμό με μια καινούργια συνεργασία από την οποία θα πάρετε και μια νέα τεχνογνωσία. Θα σας κάνει πολύ καλό γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αναπτύξετε τα κρυφά ταλέντα σας.

Τα εμπόδια και τις δυσκολίες που υπάρχουν στη δουλειά σας θα τα αντιμετωπίσετε με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να δεχτείτε ότι όλα κάνουν έναν κύκλο και πιθανόν αυτός ο κύκλος να κλείνει. Κάντε τον απολογισμό σας και, αν δείτε ότι δεν γίνεται αλλιώς, ριχτείτε με τα μούτρα στις νέες κατευθύνσεις και μην κοιτάτε καθόλου πίσω, στο παρελθόν που σας πονάει και σας καθυστερεί.

Το μότο σας για το 2014 θα μπορούσε να είναι «Επιθυμώ να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτομαι και οτιδήποτε αφορά παλιές πεποιθήσεις και παλιά πρότυπα. Είμαι ανοικτός στις νέες εμπειρίες και στην μάθηση».

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες το 2014

30 Ιανουαρίου: Νέα Σελήνη. Θα σας φέρει μπροστά σε μια κατάσταση η οποία θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμη γιατί θα μπορέσετε εύκολα να βάλετε τους προσωπικούς σας στόχους, . (Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου).
14 Φεβρουαρίου: Πανσέληνος. Μπορεί να πάρετε πολύ προσωπικά και να πληγωθείτε βαθιά από τις κινήσεις κάποιων ατόμων που τους θεωρείτε φίλους σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο πιθανόν να νιώσετε μοναξιά. Η φωνή της καρδιάς σας είναι σημαντικός παράγοντας στο να κρίνετε σωστά.
22 Μαϊου: Θα έχετε μεγάλη ανάγκη να κινηθείτε για να λύσετε όλα σας τα υλικά θέματα και θα σας απασχολήσει κυρίως το θέμα ενός σπιτιού. Πιθανόν να σας βγουν ιδιαίτερα ταλέντα στην επιφάνεια ή να θέλετε να κάνετε κάτι πρακτικό που θα σας αναβαθμίσει. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, φροντίστε να μην κολλήσετε σε δόγματα και σε απόλυτες απόψεις.
10 Αυγούστου: Θα επιβαρυνθείτε ελαφρώς με τις συντροφικές υποθέσεις ή με ένα Λιοντάρι. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο ίσως να νιώθετε ότι απορρίπτεστε και να σας βγει ο φόβος της μοναξιάς στην επιφάνεια.
31 Οκτωβρίου: Πιθανόν να κάνετε υπερβολές σε προσωπικά ή ερωτικά θέματα και να μην έχετε σωστή αντίληψη του περιβάλλοντος. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο προσέξτε τα έξοδα ιδιαίτερα για προσωπικές ανάγκες.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved