Μπέλλα Κυδωνάκη: Σκορπιός 2014

Εσείς λειτουργείτε πολύ καλύτερα στα δύσκολα, γιατί σας αρέσει η ένταση, το πάθος και μερικές φορές η... ταλαιπωρία.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Σκορπιός 2014

Το 2013 σας έφερε μπόλικες αλλαγές και τις πιο πολλές φορές κούραση, δυσκολίες και οριακές καταστάσεις. Όμως οι περισσότεροι νιώθατε κάπου βαθιά μέσα σας μια αισιοδοξία ή μια πίστη ότι όλα θα μετατραπούν. Το ίδιο θα συνεχιστεί και το 2014, αλλά αυτή τη φορά η δοκιμασία και η πίεση, που δεν είναι πάντα κάτι αρνητικό, θα είναι περισσότερο για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Θα δώσετε τον αγώνα βάζοντας όλες τις δυνάμεις σας για να αποδείξετε, είτε μέσω δουλειάς είτε μέσω μιας σχέσης είτε μέσω σπουδών, ότι μπορείτε να τα καταφέρετε στα δύσκολα.

Μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου θα έχετε και τη συμπληρωματική βοήθεια από την οικογένεια ή από δικά σας επιβοηθητικά συναισθήματα τα οποία δεν θα σας αφήσουν να παραδώσετε εύκολα τα όπλα. Το ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είστε εσείς που θα παρατήσετε ποτέ το καράβι στη φουρτούνα. Θα το βγάλετε σίγουρα στη στεριά με μεγάλη μαεστρία και πίστη στις δυνάμεις σας. Εσείς λειτουργείτε πολύ καλύτερα στα δύσκολα, γιατί σας αρέσει η ένταση, το πάθος και μερικές φορές η... ταλαιπωρία.

Όσοι έχετε πάρει αποφάσεις για την προσωπική σας σχέση πιθανόν να μην είναι οριστικές και να γίνει ένα πισωγύρισμα. Αρκεί να μην υπάρχουν οικονομικές διαφορές στη μέση και κυρίως με ένα πρόσωπο που έχετε μαζί οικογένεια. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να σκεφτείτε πέρα από το δικό σας προσωπικό πάθος. Είναι σημαντικό πάντως να αναγνωρίζετε ότι μερικές φορές πάσχετε από άγχος και μεγάλο στρες λόγω της τελειομανίας που διαθέτετε.

Η κρυφή σας δράση, μέχρι και το καλοκαίρι, από μια άποψη θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα από μέσα, επειδή δεν θα αναλάβετε ή δεν θα έρχονται πολύ κοντά σας ευκαιρίες για να δουλέψετε στην εμπροσθοφυλακή. Όλα βέβαια εξαρτώνται και από το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ατόμου. Πιθανόν να σχεδιάσετε κάτι που δεν θα το γνωρίζουν πάρα πολλοί και κυρίως να κάνετε μια κρυφή συνεργασία με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Κριός.

Φροντίστε βέβαια να μην έχετε διαμάχες γιατί μερικές φορές πέφτετε στην παγίδα του καυγά και του αντίθετου μετώπου και, αντί να κερδίζετε ενέργεια, τελικά τη χάνετε. Είστε δυνατοί και γίνεστε ακόμα δυνατότεροι μόνο αν παίζετε με το μέρος του καλού και του θετικού σκοπού. Τη μνησικακία, που προέρχεται από πληγές που σας έχουν σίγουρα δημιουργήσει κάποια πρόσωπα, καλό θα ήταν να τη διοχετεύατε σε κάτι πιο γόνιμο για σας. Φροντίστε για την εσωτερική σας βελτίωση και σταματήστε να γυρνάτε μέσα σας το πρόβλημα σαν μαχαίρι που πονάει. Ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιο σας στο τέλος της χρονιάς. Μετά θα μπορέσετε να κάνετε τον απολογισμό σας. Τώρα μη βιαστείτε ακόμα να βγάλετε συμπεράσματα. Γιατί σίγουρα δεν θα έχετε την κατάλληλη κρίση για να δείτε ξεκάθαρα.

Προχωρήστε και ξεκολλήστε από το παρελθόν. Ζήστε το «εδώ» και το «τώρα», γιατί η ζωή περνάει γρήγορα και δεν αξίζει να τη χάνετε εξαιτίας κάποιων πραγμάτων που σας πλήγωσαν το παρελθόν.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες το 2014

14 Φεβρουαρίου: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα βγείτε έξω από τα όρια σας για να προβάλετε πιθανόν ένα δημιουργικό σας κομμάτι, το οποίο όμως θα πρέπει να αξιολογήσει μια ομάδα ατόμων και ίσως εκεί να υπάρχει δυσκολία ή ακόμα και απόρριψη.
29 Απριλίου: Νέα Σελήνη και Έκλειψη μαζί. Σίγουρα θα βγουν στην επιφάνεια έντονες υλικές ανάγκες, ανασφάλειες αλλά και απαιτήσεις που μπορεί να έχετε από σύντροφο ή από συνεργασίες. Για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, θα είναι τελικά μια κίνηση που θα βγει σε καλό.
7 Μαΐου: Δοκιμασία για την ατομικότητά σας την οποία πρέπει να προβάλετε κάτω από όρους που ίσως να αμφισβητούν την αξία σας και αυτό να σας ενοχλεί πάρα πολύ. Πιθανόν να σας βγει ένας μεγάλος ανταγωνισμός. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μη μπλοκάρετε οτιδήποτε κάνετε από φόβο ότι δεν θα αξίζει.
14 Μαΐου: Πανσέληνος με εμπόδια, κυρίως σε υλικό επίπεδο. Ίσως χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να υλοποιήσετε αυτά που σας έχουν ζητηθεί. Το να βάζετε φρένο λόγω μειονεξίας και προσωπικής ανασφάλειας δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο βουτήξτε στα βαθιά και θα ανταμειφθείτε.
4 έως 10 Αυγούστου. Ημέρες που χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό. Μην γυρνάτε στο παρελθόν και κλωθογυρίζετε διάφορα δύσκολα πράγματα, τα οποία σας έχουν πονέσει. Σσας πιέζουν οι τρέχουσες καταστάσεις και πιθανόν να ασχοληθείτε με ένα ακίνητο που έχει προβλήματα ή επιβαρύνσεις. Τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, ένα θέμα κληρονομικό ή οικονομικό μπορεί να σας κάνει να ψυχρανθείτε μ' ένα δικό σας πρόσωπο.
10 έως και 30 Αυγούστου: Θα νιώσετε έντονη πίεση σε προσωπικό επίπεδο γιατί θα χρειαστεί να κάνετε υπέρβαση του εαυτού σας και ίσως να κουραστείτε, επειδή μπορεί να έχετε αναλάβει ένα έργο δύσκολο το οποίο απαιτεί πειθαρχία, σκληρή δουλειά και σοβαρότητα. Πιθανόν να αφορά μεγαλύτερο πρόσωπο ή προσωπική σχέση.
23 Οκτωβρίου: Έκλειψη μαζί με Νέα Σελήνη. Αποφάσεις με νέες προοπτικές μέσα στις οποίες θα έχετε περισσότερο διευρυμένο το συναισθηματικό ενδιαφέρον για τους άλλους αλλά και για τη εμφάνισή σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο όμως πιθανόν να αδρανήσετε σε όλα αυτά.
6 Νοεμβρίου: Πανσέληνος. Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι ελλείψεις που υπάρχουν από την πλευρά του συντρόφου και των στενών συνεργατών. Πιθανόν να νιώσετε ότι σας έχουν κοροϊδέψει ή δεν σας έχουν στηρίξει στα δύσκολα.
14 Νοεμβρίου: Υπερβολές εφ όλης της ύλης, γιατί έχετε ανάγκη να βρεθείτε μπροστά και να πάρετε τα εύσημα, κυρίως Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Μέσα από αυτό οι γύρω σας αλλά και εσείς θα υποστείτε μεγάλη πίεση.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved