Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Σκορπιός

Οι δυσκολίες που θα φέρει ο Κρόνος θα "ανοίξουν" την καρδιά σας και θα γίνετε πιο ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Σκορπιός

Η χρονιά σας ξεκινάει έχοντας και πάλι τον Κρόνο αρχηγό και κυρίως για εσάς που είσαστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Αλλά, όπως θα διαπιστώνετε, υπάρχει πίεση αλλά κάνετε και πράγματα. Από την άλλη, έχετε καταλάβει ότι είναι αναγκαίο να πράξετε πολύ δραστικά σε συγκεκριμένα θέματα που υπάρχει αποτυχία για να μπορέσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Επειδή αυτό το διάστημα μπορεί να μην δέχεστε εύκολα την εξουσία των άλλων, μερικοί από εσάς ίσως να τα βροντήξετε και από μια σταθερή δουλειά ετών. Από το δεύτερο εξάμηνο και μετά κάθε πίεσή σας θα γίνεται και επιτυχία σας. Ο λόγος είναι ότι ο Δίας που μπαίνει στον Καρκίνο σας βοηθάει πάρα πολύ να εξωραΐσετε οτιδήποτε υπάρχει σαν δυσκολία και να την κάνετε επιτυχία και τύχη μέσα από οργάνωση και σωστή διοχέτευση των ευκαιριών σας. Συγχρόνως όμως με τις δυσκολίες που θα σας προκύπτουν θα ξεκινήσει και η μεγάλη σας εξέλιξη, αφού θα ανοίξει περισσότερο η καρδιά σας και θα γίνετε πιο ευαίσθητοι και με μεγαλύτερη διάθεση για φροντίδα και στοργή απέναντι στους άλλους.

Θετική περίοδος για τα ερωτικά σας

Από 26.2 έως και 21.3 θα γίνετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι αλλά και αισθησιακοί για αυτό θα γοητεύονται πολλοί από εσάς. Ένας ερωτικός Ιχθύς μπορεί να ρίξει τα δίχτυα του πάνω σας και να τα καταφέρει.

Από 15.4 έως 9.5 θα είναι μια περίοδος που θα υπάρχει και μια έντονη δυσκολία, κυρίως στις 25.4, και για να κερδίσετε αυτό που θέλετε χρειάζεται ιδιαίτερη προσωπική εξέλιξη από την πλευρά σας - εάν βέβαια το κερδίσετε, θα είναι μόνιμο και σταθερό. Μπορεί να πάρετε και απόφαση γάμου κάτω όμως από μεγάλη προσωπική πίεση. Η εύνοια θα υπάρχει από την πλευρά των άλλων και εσείς μπορεί να την σταματάτε. Κυρίως και πάλι οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

Από 3.6 έως και 27.6 θα είσαστε έτοιμοι και για οικογένεια. Ο έρωτας για ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σας, θα φουντώσει. Χρειάζεται όμως και πάλι ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να τα ανατρέψετε όλα, επειδή μπορεί να μην ανέχεστε την εξουσία και την καταπίεση του άλλου.

Από 11.9 έως και 7.10 θα έχετε μεγαλύτερη λάμψη και γοητεία. Μπορεί να σας αρέσουν και μεγαλύτερα άτομα και να θέλετε να κάνετε οικογένεια μαζί τους. Πάλι χρειάζεται ο εγωισμός σας να πάει στην άκρη για να προχωρήσετε σε μια σχέση ή στην ήδη υπάρχουσα για να περνάτε καλά κυρίως από 11.9 έως και 14.9.

Τέλος, από 5.11 έως και την επόμενη χρονιά στις 5.3.2014 θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πολλά άτομα επειδή θα έχετε μεγάλη διάθεση για επικοινωνία, για μάθηση είτε από καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Με αυτό που θα καταλήξετε μπορεί και να παντρευτείτε κιόλας.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέξετε

Από 2.2 έως και 25.2 κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε όλα. Μπορεί να νιώσετε μοναξιά ή να κάνετε σχέση με άτομο που έχει μόνο διάθεση για σαρκική επαφή και όχι για κάτι παραπάνω. Αυτό σίγουρα σας πληγώνει γιατί μπορεί να ερωτευτείτε τρελά και με πάθος και το άλλο το άτομο να έχει άλλα στο μυαλό του.

Από τις 25.4 έως και 10.5 χρειάζεται να είστε πολύ ψύχραιμοι και να μην βγάλετε τον κακό σας εαυτό. Θα υπάρχει βέβαια προστασία υψηλού επιπέδου και μέσα σας θα έχετε μια καθοδήγηση, αλλά μπορεί να γίνουν λάθη και παρασπονδίες.

Από 11.9 έως και 14.9, παρόλο που θα έχετε αρχίσει ήδη να νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτόν σας, τα πράγματα θα είναι κάπως κρατημένα και κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένας Λέοντας όπου μπορεί να υπάρχει ένα κρυφό παιχνίδι και να μην γίνεται τελικά τίποτε.

*******************************

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του ζωδίου σας

Ωριμότητα μέσω προσωπικής αυτογνωσίας και από μεγάλες υπευθυνότητες

Οι Σκορπιοί μπορεί να υποδεχτείτε την νέα χρόνια κάπως κουμπωμένοι, γιατί πολλά έχετε ακούσει για τον Δάσκαλο Κρόνο που θα σας... Περισσότερα


*******************************

Δείτε επίσης:

ΟΙ VIDEO-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΛΛΑΣ ΚΥΔΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

*******************************

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved