Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013 - Υδροχόος

Το 2013 θα είναι η χρονιά που θα σας ανταμείψει για τις περσινές ταλαιπωρίες. Αυτά που σχεδιάζετε, όχι μόνο θα πραγματοποιηθούν, αλλά θα αντέξουν και στο χρόνο!
Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013 - Υδροχόος

Υδροχόος (κάρτα XVII, Αστέρι): Το ραβδί της καλής νεράιδας

Γενικά: Το 2013 θα είναι η χρονιά που θα σας ανταμείψει για τις περσινές ταλαιπωρίες. Αυτά που σχεδιάζετε, όχι μόνο θα πραγματοποιηθούν, αλλά θα αντέξουν και στο χρόνο. Να έχετε εμπιστοσύνη και πίστη στο μέλλον. Τραβήξτε το δρόμο που χαράξατε και να είστε σίγουροι ότι το τυχερό σας αστέρι θα σας βοηθήσει.

Αισθηματικά: Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Οι δεσμευμένοι, ό,τι προβλήματα κι αν είχατε τώρα πια είναι παρελθόν. Μοιράζεστε όμορφες στιγμές με το άλλο σας μισό κι ατενίζετε με αισιοδοξία το μέλλον. Οι αδέσμευτοι στη διάρκεια του χρόνου θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε ένα άτομο που θα σας χαρίσει ευτυχία.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Χάρη στις δικές σας προσπάθειες, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζατε στον επαγγελματικό τομέα μοιάζουν μακρινοί εφιάλτες. Επιτέλους ο τροχός γύρισε και όλα αυτά που σχεδιάζατε είναι πλέον εφικτά και με ευοίωνες μελλοντικές προοπτικές. Ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον θα συμβάλει ουσιαστικά στην υλοποίηση τους. Στα οικονομικά σας, έρχονται καλύτερες ημέρες.

*Αποκτήστε κι εσείς το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου Ταρό για όλους, που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Μήπως προτιμάτε να δείτε την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σας;

Διαβάστε επίσης:

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του Astrology.gr για τις κάρτες του Ταρό μπορείτε να βρείτε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved