Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013: Τοξότης

Το 2013 διανύετε μια περίοδο που όλες σας οι προσπάθειες επικεντρώνονται να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας.
Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013: Τοξότης

Τοξότης (κάρτα XV, Διάβολος): Η ακαταμάχητη γοητεία του πειρασμού

Γενικά: Το 2013 διανύετε μια περίοδο που όλες σας οι προσπάθειες επικεντρώνονται να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Το γεγονός αυτό από μόνο του δεν είναι κατακριτέο. Αν όμως αυτή σας η αναζήτηση καταντήσει εμμονή και κυριευμένοι από τον πυρετό του χρυσού εγκαταλείψετε αγαπημένα πρόσωπα και σημαντικούς τομείς της ζωή σας, τότε δημιουργείται πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό.

Αισθηματικά: Οι γοητευτικοί πειρασμοί κρατάνε λίγο, αλλά η θλίψη πολύ. Οι δεσμευμένοι έχετε διάθεση για γαργαλιστικές καταστάσεις με ή χωρίς το σύντροφο σας. Να θυμάστε όμως ότι όποιος παίζει με τη φωτιά, στο τέλος θα καεί. Οι αδέσμευτοι προσέξτε γιατί τα πλάσματα που σας σαγηνεύουν είναι αδίστακτα κι ευχαρίστως θα σας ποδοπατήσουν.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Το χρώμα του χρήματος και η γοητεία της εξουσίας σας έχουν ξελογιάσει. Παρ’ όλα αυτά καλό θα ήταν να εξετάσετε προσεκτικά τα κίνητρα των ανθρώπων που σας πλησιάζουν αυτό το διάστημα. Αποφύγετε να δεχτείτε βρώμικες συμφωνίες που σας υπόσχονται τρελά κέρδη και μεγαλόπνοα σχέδια που αντίκειται στις αρχές σας. Στον οικονομικό τομέα αν δεν μειώσετε ικανοποιητικά τις σπατάλες και τις υπερβολές σας, θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.


*Αποκτήστε κι εσείς το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου Ταρό για όλους, που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Μήπως προτιμάτε να δείτε την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σας;

Διαβάστε επίσης:

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του Astrology.gr για τις κάρτες του Ταρό μπορείτε να βρείτε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved