Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013: Παρθένος

Το 2013 είναι ο κατάλληλος χρόνος για να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια. Η μέχρι τώρα συμπεριφορά σας, σας έχει οδηγήσει μόνο σε πισωγυρίσματα...
Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013: Παρθένος

Παρθένος (κάρτα ΧΙΙ, Κρεμασμένος): Αλλάξτε συνήθειες

Γενικά: Το 2013 είναι ο κατάλληλος χρόνος για να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια. Η μέχρι τώρα συμπεριφορά σας, σας έχει οδηγήσει μόνο σε πισωγυρίσματα, πράγμα που σας έχει κάνει κάπως αναίσθητους και απαθείς. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να αλλάξετε συνήθειες και να συνειδητοποιήστε ότι κάνοντας τα ίδια πράγματα θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα.

Αισθηματικά: Για να λύσετε τα προβλήματα σας αλλάξτε προσανατολισμό. Οι δεσμευμένοι έχετε εγκλωβιστεί σε μια κατάσταση που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Για να βγείτε από αυτό το τέλμα, δείτε τι κάνετε λάθος και απορρίψτε ότι δεν σας ταιριάζει. Οι αδέσμευτοι έχετε κολλήσει σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο έχει φύγει ανεπιστρεπτί από τη ζωή σας.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Οι καθυστερήσεις και η στασιμότητα καθυστερούν τα σχέδια σας. Αυτά όμως δεν παρουσιάστηκαν ξαφνικά. Δεν πήρατε στα σοβαρά τις μικρολεπτομέρειες που δημιουργούσαν αυτές τις καθυστερήσεις, κι έτσι δεν κάνατε τις σωστές εκτιμήσεις. Η λύση σας είναι να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε αποκλίνει από το δρόμο σας και να αλλάξετε μεθόδους. Στον οικονομικό τομέα κινηθείτε συντηρητικά και αποφύγετε να βάλλετε μεγάλες υποχρεώσεις.


*Αποκτήστε κι εσείς το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου Ταρό για όλους, που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Μήπως προτιμάτε να δείτε την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σας;

Διαβάστε επίσης:

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του Astrology.gr για τις κάρτες του Ταρό μπορείτε να βρείτε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved