Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 22 έως 28 Φεβρουαρίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σου, θα νιώθεις την ανάγκη για έντονες εμπειρίες, για χαρές και πανηγύρια. Ο συνδυασμός αυτής της συνόδου σε τρίγωνο με τον Κρόνο, με τον Δία από τον Λέοντα και τον Ουρανό στο ζώδιό σου δεν αποκλείει ένα μεγάλο, πιθανώς κεραυνοβόλο έρωτα, ανανεώσεις όρκων αλλά και σοβαρές προτάσεις, ιδιαίτερα για εσένα που είσαι γεννημένος/η στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να έχεις αυτοέλεγχο και να μην κάνεις στο ταίρι σου αυτά που δεν θα ήθελες να κάνουν σε εσένα.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την εβδομάδα υπάρχει αρκετά πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, να εστιαστείς στους στόχους σου, να βρεις συμμάχους που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις κάποια όνειρά σου. Η σύνοδος Άρη – Αφροδίτης στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Κρόνο, σε διευκολύνει να προβληθείς, να κοινωνικοποιηθείς, να κάνεις αποτελεσματικές επαφές και δημόσιες σχέσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη σύνοδο Ηλίου – Ποσειδώνα στους Ιχθύες, θα πρέπει να προσέχω την υγεία μου γιατί είμαι ευάλωτος/η σε μολύνσεις, λοιμώξεις και ιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Αυτή την εβδομάδα θα είσαι εστιασμένος/η σε άλλα θέματα, πιο πρακτικά, και θα βάζεις σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά σου. Οι ισορροπίες θα συντηρηθούν μετά βίας, αρκεί να κρατάς την ψυχραιμία σου και να μην μετατρέπεσαι σε ταύρο εν υαλοπωλείω, ξεσπώντας τα νεύρα σου προς αυτούς που αγαπάς και νιώθεις ότι θα σε συγχωρέσουν. Ένας κρυφός έρωτας μπορεί να σου κλέψει τα μυαλά.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά πιεστική για σένα καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις ευθύνες ή να δώσεις λύσεις σε σοβαρά θέματα, είτε επαγγελματικά είτε οικογενειακά. Η σύνοδος του Ηλίου και του Ποσειδώνα στο ενδέκατο ηλιακό σου σπίτι είναι επικίνδυνη καθώς μπορεί να παρασυρθείς από κόλακες ή απατεώνες ή από τις αυταπάτες σου και να ακολουθήσεις εντελώς λάθος πορεία, βάζοντας εντελώς λανθασμένους στόχους.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ένα μυστικό, έρωτας ή κάτι άλλο ή κάτι που με αφορά και ίσως αποκαλυφθεί, μπορεί να με αναστατώσει αυτή την εβδομάδα. Ας είμαι προετοιμασμένος/η, κυρίως ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Άρη στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Κριού. Σε συνδυασμό με τον Ουρανό, με τον Δία από τον Λέοντα αλλά και τον Κρόνο από τον Τοξότη που σε βάζει στη διαδικασία να σοβαρεύεσαι και να αναλαμβάνεις ευθύνες για τη σχέση σου, φαίνεται ότι θα απολαύσεις το παιχνίδι, θα κάνεις γνωριμίες, ταξίδια και -το καλύτερό σου- ερωτικά παιχνίδια σε ταξίδια! Ωστόσο, ο συνδυασμός του Κρόνου από τον Τοξότη με τη σύνοδο Ηλίου – Ποσειδώνα, είναι λίαν επικίνδυνος για εσένα που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Αν έχεις να κάνεις κάτι σημαντικό, να υλοποιήσεις κάποιο σχέδιό σου, να προγραμματίσεις σημαντικά ραντεβού, να κάνεις τις επαφές σου, να προβληθείς, σπεύσε να αξιοποιήσεις αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, να προσέχεις τις κινήσεις σου, να τις σκέφτεσαι καλά, να είσαι μεθοδικός/η και, κυρίως, να μην παρασύρεσαι από κόλακες που υπόσχονται εύκολο κέρδος γιατί μπορεί να εξαπατηθείς ή να αυταπατηθείς, να χάσεις το κύρος και να μην μπορείς να «πουλήσεις» τον εαυτό σου με τον τρόπο που θα έπρεπε.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα πρέπει να προσέχω ποιους εμπιστεύομαι, ιδιαίτερα στο χώρο της καριέρας μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Με τον Άρη και την Αφροδίτη από τον Κριό, να βγάζουν στην επιφάνεια με τον πιο επιθετικό τρόπο όλα τα προβλήματα, θα σε ζώνουν τα φίδια καθώς θα νιώθεις ανασφαλής, θα ζητάς από το ταίρι σου περισσότερα απ' όσα αντέχει ή θέλει να δώσει και θα προκαλείς ανταγωνιστικές καταστάσεις. Από την άλλη, η σύνοδος του Ηλίου και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε ανεβάσει στα σύννεφα αλλά να μην σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα με τον κίνδυνο να προσγειωθείς ανώμαλα αργότερα.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Κριό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καριέρα σου, να σχηματίζουν τρίγωνο με τον Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο της καθημερινής σου εργασίας, φαίνεται ότι θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να εδραιώσεις τη θέση σου στη δουλειά, αρκεί να είσαι συνετός/η, να έχεις τη διάθεση να δουλέψεις σκληρά και να μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου γιατί θα νιώθω καλύτερα.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Η σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης από τον Κριό, το τρίγωνό τους με τον Κρόνο, ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Ουρανό είναι οι υπέροχες όψεις που δέχεται το ζώδιό σου και τα κάνουν όλα πιθανά: κεραυνοβόλοι έρωτες, συσφίξεις σχέσεων, προτάσεις γάμων, παιχνίδια, σοβαρές αποφάσεις. Αναλογίσου, χωρίς επιπολαιότητες, τι ακριβώς θέλεις και πράξε ότι είναι δυνατόν για να έχεις μία σχέση που να σε προάγει.
Καριέρα – Οικονομικά: Θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου στον οικονομικό τομέα, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά. Θα έχεις την τάση να τα παραμελείς ή να είσαι υπεραισιόδοξος/η ή να πιστεύεις σε άτομα που σε αποπροσανατολίζουν. Θα πρέπει να είσαι πολύ μεθοδικός/η και πολύ συγκροτημένος/η, προκειμένου να αποφύγεις λάθη για τα οποία μάλλον θα μετανιώσεις αργότερα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τώρα μπορεί να βρω τον τρόπο να προβάλω τα ταλέντα μου, να τα μετατρέψω σε επάγγελμα και να αυξήσω το εισόδημά μου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Με τη σύνοδο του Ηλίου και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των σχέσεών σου, τους Ιχθύες, στην καλύτερη περίπτωση αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για τη συντήρηση των ισορροπιών. Η φυσική σου ροπή θα είναι να αφήνεσαι στο συναίσθημα, να ωραιοποιείς τις καταστάσεις, να αφήνεις τη λογική σου να καταλύεται και να είσαι έτοιμος/η να παίξεις το ρόλο του θύματος σε ένα δράμα που θα το βιώσεις αφού θα έχουν περάσει αυτές οι όψεις. Με λίγη προσπάθεια και αυτοσυγκράτηση, μπορεί να διασωθείς από τον ίδιο σου τον εαυτό...
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Κρόνος από τον Τοξότη επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου. Ταυτόχρονα, ο Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο με τη σύνοδο του Άρη και της Αφροδίτης που επηρεάζουν τον τομέα των οικονομικών σου και σε εξωθούν στο να δώσεις λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με τράπεζες, εφορία, ασφάλειες, κλπ. Τώρα πρέπει να εστιαστείς στη δουλειά, να εντείνεις τις προσπάθειές σου, να βάλεις σαν στόχο σου τη βελτίωση της καθημερινότητάς σου και να μη διστάσεις να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην επιτρέψω στον εαυτό μου να παρασυρθεί από απάτες και αυταπάτες για να μην απογοητευτώ αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, η σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης από τον Κριό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη, είναι οι όψεις που συμβάλουν στη δημιουργία θετικής ατμόσφαιρας. Αξιοποίησε τις περιστάσεις για να απολαύσεις τις ερωτικές χαρές και να ενδώσεις στο αγαπημένο σου σπορ: την ερωτική περιπέτεια και το φλερτ.
Καριέρα – Οικονομικά: Με συμμάχους σου τον Δία και τον Κρόνο και τον τελευταίο ενεργοποιημένο από τη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη, η περίοδος προσφέρεται για να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες, να πραγματώσεις κάποια σχέδιά σου, να βρεις τους συμμάχους σου και να οργανώσεις τη στρατηγική σου στη δουλειά. Αν το επάγγελμά σου απαιτεί φήμη και επικοινωνία, τώρα θα έχεις την τιμητική σου, αρκεί να δουλέψεις σκληρά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτές οι μέρες προσφέρονται για να αλλάξω λουκ, να αγοράσω ρούχα και αξεσουάρ, να κάνω επιτυχημένες εμφανίσεις, ακόμη και καρναβαλικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Η σύνοδος του Ήλιου και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, το ζώδιο των ερώτων σου, ναι μεν σε συνδέει με τα άτομα που σε βάζουν σε ρομαντικές, αισθησιακές στιγμές ή φαντασιώσεις αλλά, εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. Αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου να είσαι πολύ προσεκτικός/η γιατί δεν αποκλείεται να μπεις στη ζώνη του λυκόφωτος λόγω της τάσης σου να αυταπατάσαι.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη και την Αφροδίτη από τον Κριό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καθημερινή σου εργασία, να σχηματίζουν τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη, το ζώδιο που σχετίζεται με τα εισοδήματά σου, φαίνεται ότι τώρα θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να προωθήσεις τις δουλειές σου και να σταθεροποιήσεις ένα εισόδημα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω τον Δία από τον Λέοντα για να ζητήσω από άτομα με αξιώματα να με βοηθήσουν στην καριέρα μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό, καθώς επίσης και το τρίγωνο του Δία από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον Κριό, είναι οι όψεις που μπορεί να μετατρέψουν την ερωτική σου ζωή σε βεγγαλικό. Η διασκέδαση δεν αποκλείεται να πλαισιωθεί από ανανεωτικές καταστάσεις ή από κεραυνοβόλους έρωτες ή από συναρπαστικές περιπέτειες. Ωστόσο, αν είσαι γεννημένος/η στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, επηρεάζεσαι από τον Κρόνο γι αυτό πρέπει να προσέχεις και να κάνεις υπεύθυνες και σοβαρές επιλογές.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τη σύνοδο του Ηλίου και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες, πρέπει να είσαι συνεπής, εστιασμένος/η στους στόχους σου και πρόθυμος/η να δουλέψεις σκληρά. Αν αφεθείς στην τύχη σου, μπορεί να απογοητευτείς αργότερα. Προσπάθησε να επιστρατεύσεις τις γνωριμίες σου για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και με σκοπό να εδραιωθείς στη δουλειά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ένα ταξίδι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικό, είτε –το καλύτερο- συνδυασμός και των δύο, θα με ανανέωνε αυτή την περίοδο και θα απέδιδε καρπούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Το δίδυμο του έρωτα, Άρης και Αφροδίτη, βρίσκεται στον Κριό σε τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι. Τώρα δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου, θαμμένα αρνητικά συναισθήματα και παράπονα που μπορεί να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα, ξεσπάσματα, ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Να θυμάσαι ότι καλό θα ήταν να σκέφτεσαι καλά πριν αρχίσεις τις διεκδικήσεις γιατί μπορεί να μην ευθύνεται το ταίρι σου για τις δικές σου ανασφάλειες.
Καριέρα – Οικονομικά: Θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα όταν βρίσκεσαι σε κάποια σημαντική συνάντηση καθώς μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος αφηρημάδας ή που θα προκύψει από κακή συνεννόηση ή από παρεξήγηση και να εκτεθείς. Γενικότερα, τώρα πρέπει να είσαι πιο δραστήριος/α, μολονότι θα αισθάνεσαι ότι χάνεις πολλή ενέργεια και θα είσαι κουρασμένος/η.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το άγχος και η ψυχολογική αναστάτωση με αποδυναμώνουν ενεργειακά γι αυτό πρέπει να προσέχω την υγεία μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στο ευνοϊκό περιβάλλον του Κριού σε τρίγωνο με τον Κρόνο από το επίσης ευνοϊκό ζώδιο του Τοξότη και το τρίγωνο του Δία από τον Λέοντα, το ζώδιο των σχέσεών σου, με τον Ουρανό, είναι οι όψεις που σε πριμοδοτούν και τα κάνουν όλα πιθανά: κεραυνοβόλοι έρωτες, συναρπαστικές περιπέτειες, προτάσεις γάμων, ανάληψη ευθυνών, ανανεώσεις όρκων, κλπ...
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την εβδομάδα πρέπει να μπεις στη δράση, να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που από καιρό εκκρεμούσαν, να προσπαθήσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, να κάνεις τις συμμαχίες σου. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκαστείς να αναλάβεις πλήθος ευθυνών αλλά το ευχάριστο είναι ότι οι κόποι σου θα αποδώσουν καρπούς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην παρασυρθώ από τους πειρασμούς της αγοράς γιατί το πιο πιθανό είναι ότι θα αγοράσω τα πράγματα που θα τα χαρεί το ντουλάπι. Επίσης, να προσέχω μην χάσω ή μην μου κλέψουν χρήματα ή κάτι πολύτιμο.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η σύνοδος του Ηλίου και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου θα σε βάζει στην πρίζα να αποζητάς τις απολαύσεις και θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της αισθηματικής σου ζωής, με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο, θετικό ή αρνητικό. Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου να είσαι πιο προσεκτικός/η γιατί μπορεί να πέσεις από τα σύννεφα καθώς θα έχεις την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις, να πιστεύεις το κάθε τι χωρίς να επιστρατεύεις τη λογική σου, να αυταπατάσαι.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης και η Αφροδίτη από τον Κριό, το ζώδιο που σχετίζεται με τον τομέα των οικονομικών σου, θα σε βάλουν στη δράση να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να αυξήσεις τη ρευστότητά σου και να διεκπεραιώσεις εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις. Με τον Κρόνο στον Τοξότη, θα πρέπει να δουλεύεις πολύ σκληρά, να είσαι πολύ υπεύθυνος/η και να μην περιμένεις άμεσα τα κέρδη των κόπων σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είμαι ευάλωτος/η στους κόλακες, στους απατεώνες, στις αυταπάτες. Θα πρέπει να προσέχω τις κινήσεις μου και, κυρίως, να μην εμπιστεύομαι εύκολα τους άλλους.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved