Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 21/12/2014 έως 27/12/2014 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Μετά τα παιχνίδια της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, παίρνει τη σκυτάλη ο Ερμής, με αποτέλεσμα να ισορροπείς στην κόψη του ξυραφιού. Προσπάθησε να αποφύγεις τις τριβές, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αρωγός σου ο Δίας, ο οποίος θα μαζεύει τα ασυμμάζευτα, γυρίζοντάς σε στο παρελθόν και δίνοντάς σου τα δεδομένα για να κάνεις τις απαραίτητες ενδοσκοπήσεις και αποδοχές.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο της καριέρας σου, τον Αιγόκερω, και μάλιστα στην πρώτη μοίρα του, υπόσχεται δυναμικά ξεκινήματα καθώς εξακοντίζει τις πιο έντονες ενέργειες του ζωδίου. Ο κίνδυνος έγκειται μόνο στην πιθανότητα να παρασυρθείς από την παρόρμησή σου και να μην δεις τον κίνδυνο εκεί που υπάρχει. Ωστόσο, επειδή όλα δείχνουν ότι πρέπει να κρατήσεις δυνάμεις για τυχόν αλλαγές και απρόοπτα (ιδιαίτερα εσύ που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου), καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε τριβή με συναδέλφους ανωτέρους και, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, να πάρεις λίγες μέρες άδεια για να κρατήσεις τις αποστάσεις σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλλιτεχνικά ταλέντα και ιδεολογικοί στόχοι βρίσκουν τις διεξόδους τους αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον Αιγόκερω, είναι θετική για το ζώδιό σου. Αν αποφασίσεις να ανανεώσεις τη σχέση σου ή να ψάξεις τον έρωτα και την περιπέτεια σε συγκεντρώσεις φίλων και συγγενών, δεν αποκλείεται να έχεις κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από την Τρίτη ο Κρόνος εγκαταλείπει το περιβάλλον του Σκορπιού και περνάει στον Τοξότη, γεγονός που θα είναι αρκετά θετικό για τις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα αν μέχρι αυτή τη στιγμή έχεις πάρει τα μαθήματά σου και έχεις κατανοήσει ποιες επιλογές σου ήταν λάθος και ποιες όχι. Τώρα, που λογικά θα πρέπει να είσαι πιο οριοθετημένος/η, θα μπορέσεις με περισσότερη άνεση να γεφυρώσεις αποστάσεις και να συνάψεις συνεργασίες, χρήσιμες για την καριέρα σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τη σύνοδο του Ερμή και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, θα πρέπει να προσέχω στις μετακινήσεις μου και όταν ταξιδεύω γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ. Ας προσέχω, ιδιαίτερα όταν πιω λίγο παραπάνω λόγω των ημερών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Ο κυβερνήτης σου Ερμής που βρίσκεται στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι και σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, σε βάζει στην πρίζα να ασχοληθείς με τις ερωτικές σου υποθέσεις και την τάση να βγάζεις στην επιφάνεια φόβους, απωθημένα, καταπιεσμένα συναισθήματα. Θα πρέπει να προσέχεις τι λες και τι κάνεις γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν εντάσεις ή ακόμη και σοβαροί τριγμοί.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον Αιγόκερω, ανάβει το πράσινο φως για να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά. Ωστόσο, καλά θα κάνεις να μην υπογράψεις οικονομικούς διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα που ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό αλλά να περιμένεις μέχρι την επόμενη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ο Άρης από τον Υδροχόο μου ανάβει το πράσινο φως για να κάνω ταξίδια. Ας τον αξιοποιήσω όσο μπορώ, τώρα που οι γιορτινές αργίες μου δίνουν τον χρόνο να ξεφύγω για λίγο από τη ρουτίνα μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Από την προηγούμενη εβδομάδα που η Αφροδίτη έπαιζε τα παιχνίδια της από τον Αιγόκερω, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, έχει αρχίσει μια πιο δύσκολη περίοδος, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Οι πιέσεις συνεχίζονται με τη σύνοδο του Ερμή και του Πλούτωνα και το τετράγωνό τους με τον Ουρανό. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη (και αυτή στον Αιγόκερω και μάλιστα στην πρώτη μοίρα του που εξακοντίζει τις πιο δυναμικές ενέργειες του ζωδίου) σου μιλάει για νέα ξεκινήματα, ευνοώντας ακόμη και αυτά που θα είναι συνέπεια ενός οριστικού τέλους. Φαίνεται ότι οι Κοσμικές Αρχές έχουν ένα δύσκολο αίτημα για εσένα που, συνήθως, πιέζεσαι να απαλλαγείς από εξαρτήσεις και πάθη. Σου ζητούν να κάνεις ριζικές αλλαγές, να αποδεχθείς τα κίνητρα και τα λάθη των επιλογών σου και να αφήσεις το απαιτούμενο κενό στη ζωή και στην καρδιά σου, προκειμένου να μπει αυτός/η που θα σε προάγει.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:
Υπάρχουν αρκετά μέτωπα ανοικτά γι' αυτό αν μπορείς να πάρεις λίγες μέρες άδεια από τη δουλειά σου και να τις συνδυάσεις με τις αργίες προκειμένου να αποφύγεις τις τριβές και τις εντάσεις, μην το σκέφτεσαι. Άλλωστε θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να προωθήσεις τις υποθέσεις σου γιατί θα υπάρχουν πολλά εμπόδια.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ:
Ας προσπαθήσω να μην είμαι εριστικός/η με την οικογένειά μου χρονιάρες μέρες. Ακόμη κι αν ενσκήψουν προβλήματα, ας τα αντιμετωπίσω με ψυχραιμία κι ας μην τα εντείνω, προσπαθώντας να αποδείξω ότι έχω δίκιο, δηλαδή παραμένοντας εγκλωβισμένος/η στον περιορισμό του εγωισμού μου.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία στο ζώδιό σου και τον Άρη στον Υδροχόο, το βέβαιο είναι ότι το θέμα έρωτας, σχέση, απόλαυση θα πάρει το μερίδιο που του αξίζει στην γιορτινή καθημερινότητά σου. Οι έριδες και οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, προϊόντα πολλών υποχρεώσεων και κούρασης, δεν αποκλείονται αλλά μάλλον θα υπάρχει πάντα ένα happy end που θα σε ανεβάζει και θα αφήνει μια γλυκιά γεύση στο γιορτινό σου σκηνικό.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Αιγόκερω σε συνδυασμό με τον Ερμή να σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο και τετράγωνο με τον Ουρανό, θα σου φέρουν αναστάτωση καθώς θα δημιουργήσουν πολλές εμπλοκές και ανατροπές και την αναγκαιότητα να σηκώσεις καθημερινά βάρη εν μέσω εορτών που θα σε νευριάζουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τις τριβές στη δουλειά και στο σπίτι. Επίσης, κάνε μία πολύ συντηρητική διαχείριση των οικονομικών σου και, αν θέλεις να προβείς σε διακανονισμούς, περίμενε μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να προσέχω την υγεία μου. Πρέπει να τρέφομαι πιο υγιεινά και να μην παρασύρομαι στις γιορτινές καταχρήσεις. Επίσης, πρέπει να ασκούμαι περισσότερο και να προσέχω τις κινήσεις μου γιατί είμαι επιρρεπείς στα ατυχήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου, τον Αιγόκερω, ενώ την ίδια στιγμή, στο ίδιο ζώδιο, ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Φαίνεται ότι ούτε αυτές τις γιορτινές μέρες θα χαλαρώσεις και δεν αποκλείεται να φθάσεις στο σημείο να μην ελέγχεις τα νεύρα σου και τις συναισθηματικές σου υπερχειλίσεις. Προσπάθησε να μην απολέσεις τη λογική και την ευθυκρισία σου, χαρακτηριστικά που τα χρειάζεσαι περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Κρόνος περνάει στον Τοξότη, όπου θα παραμείνει για μία τριετία, διάστημα στο οποίο θα σου βάλει δύσκολα μαθήματα και πρέπει, από τώρα, να είσαι έτοιμος/η να πάρεις και να αποδεχθείς. Τώρα θα πρέπει να εργάζεσαι πολύ σκληρά, να οριοθετηθείς σε σχέση με τα άτομα που σε περιβάλλουν και να σκεφτείς τι έχεις να περιμένεις από κάθε επαγγελματική σου κίνηση και με ποιον τρόπο θα το κερδίσεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Προσπάθησε να μην φορτώνεις το πρόγραμμά σου γιατί αναμένονται πολλές αγγαρείες εν μέσω εορτών. Αν έχεις ένταση, καλό θα ήταν να εκτονωθείς με γυμναστική και –γενικότερα- άσκηση.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης βρίσκεται στον Υδροχόο, το ζώδιο που συνδέεται με τους έρωτές σου και σε βάζει στη διαδικασία να φλερτάρεις, να παίζεις παιχνίδια, να επιδιώκεις τη διασκέδασή σου. Ωστόσο, επειδή τις τελευταίες ημέρες είναι ενεργοποιημένοι οι σκληροί Ουρανός και Πλούτωνας που ταλανίζουν το ζώδιό σου και ιδιαίτερα σε εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η. Μην προκαλείς τον ανταγωνισμό και τις εντάσεις και, κυρίως, πρέπει να μάθεις να μην κάνεις στους άλλους αυτά που δεν θα ήθελες να σας κάνουν.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τους κραδασμούς που δέχεται ο ζωδιακός σου σταυρός αυτή την εβδομάδα τόσο λόγω της Νέας Σελήνης στην πρώτη μοίρα του Αιγόκερω όσο και λόγω της συνόδου του Ερμή με τον Πλούτωνα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, ίσως η καλύτερη λύση θα ήταν η αποχή από τους χώρους της δουλειάς με σκοπό να αποφύγεις τις τριβές. Αν κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, να θυμάσαι ότι θα αναγκαστείς να αναλάβεις ευθύνες και αγγαρείες και, ως εκ τούτου, θα είσαι δύσθυμος/η και προβληματισμένος/η.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Είναι πιθανό να προκύψουν οικογενειακά θέματα που να με αναστατώσουν. Ας προσπαθήσω να τα λύσω με πνεύμα αγάπης και κατανόησης. Άλλωστε τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης, ας μην το ξεχνώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Το απόγευμα της Τρίτης ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνάει στον Τοξότη. Αυτή η μετακίνηση είναι αρκετά θετική για τις σχέσεις σου καθώς ο Κρόνος αφήνει το πεδίο ελεύθερο για δράση χωρίς πολλές στερήσεις και εμπόδια. Ωστόσο, πρέπει να επισημάνω ότι τώρα θα έρθουν οι συνειδητοποιήσεις και θα καταλάβεις τα λάθη που έκανες. Καλό θα ήταν να αξιοποιήσεις τις αργίες που σου δίνουν χρόνο για τον εαυτό σου, όχι μόνο για να διασκεδάσεις αλλά και για να στοχαστείς πάνω στο θέμα των σχέσεων, κρατώντας μια ενήλικη στάση στα πράγματα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω καθώς και η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο και μάλιστα σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα είναι οι αστρολογικοί παράγοντες που θα συντελέσουν στο να είσαι νευρικός/η και αεικίνητος/η ταυτόχρονα. Οι συνθήκες και οι υποχρεώσεις θα σε αναγκάσουν να μπεις σε έναν κυκεώνα υποχρεώσεων και αγγαρειών, το οποίο θα σε δυσκολέψει αρκετά. Καιρός να σκεφτείς με σοβαρότητα, αναλογιζόμενος/η τα όρια της αντοχής σου και να κάνεις ένα ρεαλιστικό σχέδιο για τις ημέρες που έρχονται.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να προσέχω όταν ταξιδεύω γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ. Επίσης, να μην υπερβαίνω τις αντοχές μου στο ποτό όταν οδηγώ γιατί με τις όψεις του Ερμή στο τρίτο σπίτι της ηλιακής μου οικοθεσίας, είμαι επιρρεπής στα ατυχήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Ο συνδυασμός του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό, στον πέμπτο οίκο της ηλιακής σου οικοθεσίας, με τον Δία από τον Λέοντα και τη γιορτινή ατμόσφαιρα, δείχνει ότι μπορεί να «κεραυνοβοληθείς» από έρωτα ή να συμβεί κάτι που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα με ευχάριστο τρόπο. Ωστόσο, κρούω τον κώδωνα: ο Κρόνος μπαίνει την Τρίτη στο ζώδιό σου και απαιτεί σοβαρότητα και ανάληψη ευθυνών, τόσο σε πρακτικά ζητήματα όσο και στις σχέσεις σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το καινούργιο φεγγάρι θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον Αιγόκερω, το δεύτερο ηλιακό σου σπίτι, των οικονομικών και θα εξάρει τις ενέργειες της συνόδου Ερμή – Πλούτωνα και του τετραγώνου τους με τον Ουρανό. Πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Φροντίστε να αποφύγεις τις κατραπακιές ώστε να μην έχεις οικονομικές απώλειες και μην υπογράψεις διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιό μου το απόγευμα της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου. Αρχίζει μία περίοδος ανάληψης ευθυνών και αυτοπεριορισμού. Αν είμαι έτοιμος/η να δουλέψω σκληρά για να πραγματώσω τα όνειρά μου στη δουλειά ή στις σχέσεις μου, αν είμαι δίκαιος/η, αν είμαι υπεύθυνος/η και εχέφρων κι αν δεν ξεχνώ την καλλιέργεια της ψυχής μου, τότε ο Κρόνος, στο πλήρωμα του χρόνου, θα μου φέρει την καταξίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο ζώδιό σου και η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, είναι οι αστρολογικές συνθήκες που σου δίνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρωταγωνιστείς σε παράσταση που σου αρέσει. Φαίνεται ότι το Σύμπαν σου κάνει ένα τεστ δύναμης και μάλιστα εφ' όλης της ύλης και όχι μόνο επί των ερωτικών. Ασυζητητί πρέπει να προσέχεις τους πάντες και τα πάντα. Να προσέχεις, ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου γιατί μπορεί να ενσκήψουν σοβαρά προβλήματα επικοινωνίας και να επιφέρουν τριγμούς ή ακόμη και απόσταση. Αν όλες οι ενδείξεις σε εξωθούν σε αλλαγές, βρες το κουράγιο να απαγκιστρωθείς για να αφήσεις το τοπίο σου ελεύθερο και να επέλθει η αναγέννηση.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πιστεύω ότι η καλύτερη επιλογή γι' αυτές τις μέρες είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από τη δουλειά, μιας και οι αργίες είναι αρκετές (αν μπορείς πάρε και λίγη άδεια), με σκοπό να αποφύγεις τις τριβές και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις ένα πλήθος αντίξοων καταστάσεων, δυσκολιών, ανταγωνισμού και πιθανώς αθέμιτου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον Υδροχόο, δεν αποκλείεται να ενσκήψουν έκτακτα έξοδα. Ας κάνω λίγη οικονομία για να μπορέσω να τα αντιμετωπίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Ο κυβερνήτης σας Ουρανός από τον Κριό σε αγαστή συνεργασία με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και με τον Δία από τον Λέοντα, φαίνεται ότι θα γίνουν η αφορμή να ταραχθούν τα λιμνάζοντα ύδατα των ερωτικών σου. Κοινώς, το πεδίο είναι ελεύθερο για φλερτ και παιχνίδια ενώ δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις, οι περισσότερες εκ των οποίων θα είναι ευχάριστες.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Ερμή στην αγκαλιά του Πλούτωνα στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι και το τετράγωνό τους με τον Ουρανό, θα πρέπει να προσέχεις το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει σε βάρος σου και –φυσικά- να μην εμπιστεύεσαι τα σχέδια και τις απόψεις σου σε άτομα για τα οποία δεν βάζεις το χέρι σου στη φωτιά. Αποκαλύψεις σκανδάλων και μυστικών μπορεί να σε εκπλήξουν με έναν πολύ δυσάρεστο τρόπο ή να φέρουν την ανατροπή στην καθημερινότητά σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Νέα Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι μου δίνει το έναυσμα για ενδοσκόπηση. Ωστόσο, καλά θα κάνω να προσέχω την υγεία μου γιατί θα χάνω πολλή ενέργεια, τόσο λόγω άγχους όσο και λόγω του γεγονότος ότι θα βγουν στην επιφάνεια τα απωθημένα και οι φοβίες μου.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Αιγόκερω, στον άξονα των ερώτων σου και θα μπορούσε να αλλάξει το σκηνικό σου προς το καλύτερο αλλά, ταυτόχρονα, στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Αυτές οι όψεις είναι αρκετά επικίνδυνες για τις σχέσεις σου και -εννοείται- ότι χρήζουν της προσοχής σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Φαίνεται ότι τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις τους στόχους σου ή ίσως είναι απαραίτητο να αλλάξεις πορεία πλεύσης σε κάποιο project που ήδη το τρέχεις. Όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται, προσπάθησε να είσαι ανοικτός/η στις αλλαγές. Θέλω να σου επισημάνω ότι ο Κρόνος από το απόγευμα της Τρίτης θα βρίσκεται στον Τοξότη, θέση από την οποία θα επηρεάσει την καριέρα σου. Το αίτημά του είναι να είσαι υπεύθυνος/η, να δουλεύεις σκληρά, να έχεις το αίσθημα του δικαίου και να βάζεις στόχους συμβατούς προς τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου κι όχι αποκυήματα αλαζονείας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μπορεί να υπάρξει κάποια παρεξήγηση με ένα φιλικό μου πρόσωπο. Αν συνειδητοποιήσω ότι δεν γεφυρώνεται, ας αποδεχθώ την πιθανότητα να μην υπάρχει ελπίδα για τη συγκεκριμένη φιλία.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved