Οι 30 Τοξότες- Η ανάλυση των μοιρών του ζωδίου

Οι 30 μοίρες του Τοξότη και οι ιδιότητές τους

Οι 30 Τοξότες- Η ανάλυση των μοιρών του ζωδίου

από την Χριστίνα Δημοπούλου

Xristina_Foto


Σύμφωνα με αρκετούς μελετητές κάθε μοίρα από τις τριάντα ενός ζωδίου έχει ιδιαίτερες ιδιότητες που χαρακτηρίζουν όσες και όσους έχουν εκεί τον Ήλιο, την Σελήνη, τον Ωροσκόπο ή κάποιον σημαντικό πλανήτη τους.

1. Η μοίρα του ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΥ: Η 1η μοίρα (0 έως 1) του Τοξότη δείχνει κάποιον που ενδιαφέρεται κυρίως για την ευτυχία και την σημαντικότητα του.

2. Η μοίρα της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: Η 2η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που επιδιώκει να βοηθάει άλλους να επεκτείνουν την εμπειρία τους. Αυτή η μοίρα μπορεί να έχει να κάνει με την απόσταση, με τα τηλεσκόπια ή την αστρονομία.

3. Η μοίρα της ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ: Η 3η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει την τάση να επεκτείνει τις δραστηριότητες του, μερικές φορές βοηθώντας άλλους να αναπτύξουν το μυαλό τους.

4. Η μοίρα της ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ: Η 4η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει την τάση για φιλανθρωπία στην προσπάθεια του να βοηθήσει άλλους να βοηθήσουν τον εαυτό τους.

5. Η μοίρα της ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ: Η 5η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που είναι πάντα ενεργός και δραστήριος. Στην αρνητική του μορφή μπορεί να είναι κάποιος που είναι συνεχώς απασχολημένος χωρίς να κάνει τίποτα ουσιαστικό. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα.

6. Η μοίρα του ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗ: Η 6η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που πάντα αγωνίζεται για την τελειότητα. Αν η κατεύθυνση είναι η σωστή, μπορεί να κάνει μια αξιόλογη προσφορά στην κοινωνία.

7. Η μοίρα του ΠΕΙΣΤΙΚΟΥ: Η 7η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που είναι ένας καλός συνομιλητής, μαλακός στους τρόπους και με ευχάριστη προσωπικότητα.

8. Η μοίρα του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ: Η 8η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που το βασικό ενδιαφέρον του είναι η εκπαίδευση και η διαφώτιση των άλλων, που είναι υπέροχο στο μέτρο που οι ίδιοι είναι φωτισμένοι.

9. Η μοίρα του ΠΑΘΟΥΣ: Η 9η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που είναι ενθουσιώδης και δίνει στις δραστηριότητες του «όλο του τον εαυτό». Ένα ενθουσιώδες και ενεργητικό άτομο. Ο απλανής αστέρας Antares βρίσκεται εδώ.

10. Η μοίρα της ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Η 10η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που «βλέπει μέσα» από τα πράγματα και τις συνθήκες. Ένα άτομο με διαίσθηση και σοφία.

11. Η μοίρα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ: Η 11η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που ενδιαφέρεται για τα σπορ και τα αθλήματα. Μπορεί να είναι τζογαδόρος ή κυνηγός για «λόγους επιβίωσης». Σε κάθε περίπτωση, πάντα «παίζει στο παιχνίδι».

12. Η μοίρα του ΑΣΗΜΑΝΤΟΥ: Η 12η μοίρα του Τοξότη δείχνει συνήθως ένα ασήμαντο άτομο που «τρέχει και δεν φτάνει», τραβάει τον δρόμο του και κάνει ότι καλύτερο μπορεί, αλλά δεν θα καταφέρει μια εξαιρετική επιτυχία στην ζωή του.

13. Η μοίρα του ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥ: Η 13η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που είναι πάντα έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία, κάποιον που μπορεί να ρισκάρει τα πάντα για να κάνει τα πράγματα να συμβούν όπως τα βλέπει αυτός, αδιαφορώντας για το τι μπορεί να του κοστίσει.

14. Η μοίρα της ΓΛΩΣΣΑΣ: Η 14η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει την ικανότητα να χειρίζεται λέξεις και ιδέες. Μπορεί να είναι εξαιρετικός γλωσσολόγος ή ένας συγγραφέας με μεγάλη δύναμη και επιρροή.

15. Η μοίρα του ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ: Η 15η μοίρα (14 έως 15) του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει ιδέες και είναι ικανός να τις επεξεργαστεί και να τις προσφέρει στους άλλους. Αυτές μπορεί να είναι ωφέλιμες και εποικοδομητικές ή το αντίθετο.

16. Η μοίρα του ΓΡΑΦΕΑ: Η 16η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει ικανότητα στο γράψιμο, έναν συγγραφέα ή απλά ένα άτομο που έχει εξαιρετικό γραφικό χαρακτήρα. Αυτή η μοίρα είναι σχετική με τις γραπτές επικοινωνίες.

17. Η μοίρα του ΑΒΕΒΑΙΟΥ: Η 17η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που, αν και φαινομενικά είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση, μέσα του είναι αβέβαιος και διστακτικός. Ο απλανής αστέρας Sabic βρίσκεται εδώ.

18. Η μοίρα του ΝΟΜΟΥ: Η 18η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που ενδιαφέρεται για τον νόμο, είτε αυτός είναι ο νόμος των ανθρώπων είτε ο νόμος του σύμπαντος.

19. Η μοίρα του ΡΥΘΜΟΥ: Η 19η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που ενδιαφέρεται για τους ρυθμούς και τους κύκλους της ύπαρξης και της έκφρασης.

20. Η μοίρα της ΒΙΑΣ: Η 20η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει την τάση «να φοβερίζει» στην πορεία της ζωής του. Ένα άτομο χωρίς συναίσθημα, που ενδιαφέρεται μόνο για την ευτυχία του και τις επιθυμίες του.

21. Η μοίρα της ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Η 21η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που ενδιαφέρεται κυρίως για την ευτυχία των άλλων και τους δείχνει σε ασυνήθιστο βαθμό ενδιαφέρον και καλοσύνη.

22. Η μοίρα του ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ: Η 22η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει την ικανότητα να «βλέπει μέσα» ή να καταλαβαίνει τους άλλους και τα κίνητρα τους. Μερικές φορές αυτό το χρησιμοποιεί για τους δικούς του σκοπούς. Ο απλανής αστέρας Rasalhague βρίσκεται εδώ.

23. Η μοίρα του ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Η 23η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που είναι ειδικός στο να πετυχαίνει τους στόχους του ή που ενδιαφέρεται για επιστημονικές ασχολίες όπου οι συνεχείς υπολογισμοί είναι απαραίτητοι.

24. Η μοίρα του ΘΑΡΡΟΥΣ: Η 24 μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει το θάρρος της γνώμης του, όποια κι αν είναι αυτή. Ατρόμητος σε σημείο απερισκεψίας.

25. Η μοίρα της ΜΝΗΜΗΣ: Η 25η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει εξαιρετική μνήμη ή κάποιον που μπορεί να ζει στο παρελθόν μέσα από τις αναμνήσεις του.

26. Η μοίρα του ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: Η 26 μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που είναι πολύ μπροστά από την εποχή του ή είναι επικεφαλής των άλλων στην πορεία τους.

27. Η μοίρα της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Η 27η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που είναι φιλόδοξος, έχει επιχειρηματικό πνεύμα και δεν αφήνει τις ευκαιρίες να γλιστρήσουν μέσα από τα χέρια του.

28. Η μοίρα του ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ: Η 28η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που ασχολείται με την μουσική. Είτε απλά απολαμβάνει να την ακούει, είτε εργάζεται με κάποιο τρόπο με αυτήν ενεργά, πάντα υπάρχει ένα τραγούδι, τουλάχιστον μέσα στην καρδιά του. Ο απλανής αστέρας Acumen εδώ.

29. Η μοίρα της ΥΠΕΡΝΙΚΗΣΗΣ: Η 29η μοίρα του Τοξότη δείχνει κάποιον που υπερνικά τα εμπόδια ή τις συνθήκες και θριαμβεύει στις δραστηριότητες του. Ο απλανής αστέρας Sinista βρίσκεται εδώ επίσης.

30. Η μοίρα του ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ: Η 30η μοίρα (29 έως 30) του Τοξότη δείχνει κάποιον που έχει μια ευαισθησία σε μία ή περισσότερες από τις τέχνες, είτε τις εξασκεί, ή απλά «γνωρίζει τι του αρέσει». Ο απλανής αστέρας Speculum βρίσκεται εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved