Είσαι Παρθένος; Διάβασε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για τη διατροφή σου!

Ποιες τροφές είναι κατάλληλες για τη σωστή διατροφή της Παρθένου;

Είσαι Παρθένος; Διάβασε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για τη διατροφή σου!

Εσείς καλά μου Παρθενάκια πολύ έχετε ταλαιπωρηθεί φέτος και δυστυχώς τα άστρα μου λένε πως θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο για να δείτε άσπρη μέρα.

Γενικά όλα τα σχέδια σας, οι προγραμματισμοί σας, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και οι επαγγελματικές φαίνεται να είναι διαταραγμένες -και αυτό από μόνο του σας βγάζει έξω από τα παπούτσια σας- για τους γνωστούς λόγους της υπέρμετρης αγάπης σας για την τάξη, ας μην αναφερθώ περαιτέρω.

Σιγά σιγά όμως το τοπίο καθαρίζει, οι κόποι σας αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς, τα σχέδια σας να έχουν εφαρμογή, οι συνεργάτες σας να εκτιμούν τις ικανότητες και τις ιδέες σας.

Το νου σας όμως, δεν είναι ακόμη η ώρα να χαλαρώσετε, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, πιο πολύ από ποτέ αυτήν την περίοδο και να έχετε τα μάτια σας και τις κεραίες σας ανοιχτές για τυχόν κακοτοπιές.

**Θέλεις να δεις πώς θα πάει όλη η χρονιά σου; Διάβασε τις Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιό σου**

Αυτό που σίγουρα μπορείτε να κάνετε τώρα που κάπως είναι πιο ελαφρύ το πρόγραμμα σας είναι να φροντίσετε λίγο τον εαυτό σας, να επισκεφτείτε τους γιατρούς που αναβάλλατε τόσο καιρό, να κοιτάξετε εκείνο το πρόβλημα στο στομάχι που συχνά πυκνά σας απασχολεί, πριν γίνει έλκος. Να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο, να επισκεφτείτε ένα διαιτολόγο, γενικά να ξαναβάλετε τάξη στο σώμα σας καθώς και στον τρόπο ζωής σας, που μαζί με όλα τα άλλα βούλιαξε στο χάος των γρήγορων ρυθμών και της έντονης προσπάθειας.

**Θέλεις να πίνεις τα αγαπημένα σου ροφήματα σε μια μοναδική κούπα; Απόκτησε τη δική σου εδώ**

Είστε άνθρωποι της τάξης και του προγράμματος, δεν σας αρέσει να αφήνετε εκκρεμότητες και γενικά θέλετε να αισθάνεστε όμορφα με τον εαυτό σας, γι αυτό ξέρω πως θα τα βάλετε στην ατζέντα σας τα παραπάνω και θα τα προγραμματίσετε άμεσα.

Ωστόσο και μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι βοηθήστε τη πνευματική σας λειτουργία με ένα συμπλήρωμα Memomact, και μειώστε την ανησυχίας σας με φυτικά αγχολυτικά όπως η Ραδιολά και η Βαλεριάνα Plus, πράγμα που θα σας προσφέρει πιο ποιοτικό ύπνο αλλά και θα υποβοηθήσει και τις ενοχλήσεις στο γαστροπεπτικό σας σύστημα.

Ένας διαιτολόγος - διατροφολόγος θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας ώστε να σας βοηθήσει να θέσετε τις βάσεις για ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, κάτι που σας ωφελήσει πολλαπλώς, αφού θα άρει ένα μεγάλο βάρος από το ήδη βαρύ πρόγραμμα σας, το οποίο είναι «τι τρώω σήμερα, τι ώρα και ποιος είναι ο σωστός συνδυασμός».

Προπάντων όμως, μια σωστή διατροφή θα δημιουργήσει γόνιμο έδαφος ώστε να είστε παραγωγικοί, ήρεμοι στην επίτευξη των προοπτικών σας.

Καλή Σεζόν αγαπητοί Παρθένοι!

Γεωργία Χατζηιωάννου Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Personal Trainer

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved