Είσαι Λέων; Διάβασε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για τη διατροφή σου!

Ποιες τροφές είναι κατάλληλες για τη σωστή διατροφή του Λέοντα;

Είσαι Λέων; Διάβασε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για τη διατροφή σου!

Η πιο μεγάλη ώρα (για υγιεινή διατροφή) είναι τώρα!

Λέοντες… εσάς τώρα πολλά σας έχουν συμβεί, άλλα δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν και άσχημα. Διαβάζω στα άστρα πως συνεχίζουν να είναι ευνοϊκά τα πράγματα για εσάς και πως νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας, μια γεύση την έχετε ήδη πάρει. Σε γενικές γραμμές, λένε, ότι θα πετύχετε σε ό,τι καταπιαστείτε! Εσείς βεβαία είστε και από μόνοι σας μια επιτυχία φέτος…

Στον τομέα των επαγγελτικών σας που απορροφά και το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας, ίσως αυτήν την περίοδο να μην είναι πολύ καλά τα πράγματα, Ωστόσο έρχονται στο προσκήνιο επενδύσεις και γενικά θα περάσουν χρήματα στα χέρια σας για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Για αυτό καλά μου Λιονταράκια ένα έχω να σας πω: Νους υγιής εν σώματι υγιή. Μην πέσετε σε κανένα μεγάλο σφάλμα και χάσετε την ευκαιρία της ζωής σας. Κρατήστε τα επίπεδα του γλυκογόνου σας υψηλά για να μπορείτε να σκέφτεστε καθαρά. Αυτό θα το επιτύχετε με τακτά υγιεινά γεύματα, όπως φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπάρες, φυσικούς χυμούς, βιολογικά κέικ λαχανικών και σαλάτες.

**Θέλεις να δεις πώς θα πάει όλη η χρονιά σου; Διάβασε τις Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιό σου**

Το πιο σημαντικό; Μην μένετε νηστικοί ποτέ πάνω από 3 ώρες. Επίσης αποφύγετε τις άχρηστες τροφές, όπως τοστ, τυρόπιτες με βούτυρο, έτοιμες πίτσες, χάμπουργκερ και γαριδάκια διότι και τίποτα δεν σας προσφέρουν από θρεπτικά συστατικά και κουράζουν τον οργανισμό ο οποίος προσπαθεί να αποβάλει τα συντηρητικά και τις τοξίνες.

Από την άλλη μεριά, η από την ίδια μεριά τελικά- η άσκηση πρέπει να μπει οπωσδήποτε στην ζωή σας. Τα οφέλη της είναι γνωστά και πολλά: Θα απογειώσει την ενέργειά σας, ειδικά αν επιλέξετε να ασκείστε πρωινές ώρες και θα εκτονώσει το στρες και το άγχος των αποφάσεών σας χωρίς να γίνεστε «ταύροι σε υαλοπωλείο» κάθε φορά που κάτι δεν πάει όπως το θέλετε ή κάποιος σας φέρνει αντίρρηση. Λέοντες είστε, φερθείτε σαν ηγέτες!

Και τα ερωτικά σας άσχημα δεν τα λέει κανείς, όσο και αν εσάς σας έχει γίνει εμμονή πως πρέπει να φυσάτε και το γιαούρτι και χιλιοτεστάρετε όποιον είναι μαζί σας, η αλήθεια είναι πως επιτέλους και εκεί τα πράγματα πάνε πρίμα. Και επειδή σας ξέρω εγώ εσάς λιονταράκια των απολαύσεων, το νου σας! Εσείς δεν είστε από αυτούς που όταν είναι στεναχωρημένοι τρώνε. Έχετε την άποψη πως όλες οι απολαύσεις πάνε μαζί! Τώρα που είστε στα πάνω σας λοιπόν προσοχή, δεν είστε ο Καλιγούλας. Για αυτό κάνετε λίγο κράτει στο φαγητό, μια μέρα στην απόλαυση του τραπεζιού και μια στην σαλάτα... θα σας συμβούλευα ως διαιτολόγος.

**Θέλεις να πίνεις τα αγαπημένα σου ροφήματα σε μια μοναδική κούπα; Απόκτησε τη δική σου εδώ**

Ωραία πράγματα και δημιουργικά δείχνουν τα άστρα για εσάς και είμαι σίγουρη πως αυτή είναι η χρόνια σας, απαιτητική μεν αλλά ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε ό,τι ονειρεύεστε και ότι σχεδιάζετε τόσον καιρό. Μην πέσετε όμως ποτέ στην παγίδα να υπερτιμήσετε τις δυνάμεις, να σκέφτεστε δυο φορές, φροντίστε τον εαυτό σας και για τα απαιτητικά διαστήματα της δημιουργίας και της πολύ δουλειάς λάβετε ένα συμπλήρωμα ιπποφαές και γιατί όχι; και βασιλικό πολτό ακόμη και maca.

Γεωργία Χατζηιωάννου Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Personal Trainer

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved