10 λόγοι που ένας Ταύρος θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει θέση στη ζωή σου

Χρειάζεσαι έναν Ταύρο γιατί...

10 λόγοι που ένας Ταύρος θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει θέση στη ζωή σου

Τον Ταύρο, παρά το ότι είναι παιδί της Αφροδίτης, μόνο μαλθακό δεν τον λες! Πρακτικός, σταθερός, αξιόπιστος και ανθεκτικός σαν βράχος πρέπει να έχει οπωσδήποτε μια θέση στη ζωή σου, είτε ως φίλος είτε ως σύντροφος κι οι παρακάτω 10 λόγοι θα σου αποδείξουν το γιατί.

1. Πρώτο και κύριο θα σε μάθει να χαλαρώνεις, να μην αγχώνεσαι και να μη χαλάς τη ζαχαρένια σου για ασήμαντες αιτίες.

2. Θα σε κάνει να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να είσαι αφοσιωμένος, επίμονος και σταθερός στους στόχους σου και να μην τα παρατάς μπροστά στο πρώτο εμπόδιο.

3. Θα μάθεις πόσο σημαντικό είναι να κάνεις ένα βήμα τη φορά, σιγουρεύοντάς το. Είναι προτιμότερο να αργήσεις, αλλά να φτάσεις σίγουρα, παρά να τρέξεις και να σωριαστείς.

4. Θα απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής: ένα νόστιμο γεύμα, ένα λαχταριστό γλυκό, ένα δροσιστικό ποτό, μια βόλτα στην εξοχή, αισθησιακό σεξ, μια ωραία μουσική θα κάνουν την καθημερινότητά σου πανέμορφη.

5. Θα μάθεις ότι τα λόγια είναι φτώχεια! Αν θέλεις να γίνει ή να αποδείξεις κάτι, πρέπει να αφήσεις τις δηλώσεις και τις θεωρίες και θα ξεκινήσεις τις πράξεις κι αυτό ισχύει και στον έρωτα.



6. Θα κατανοήσεις ότι το κάθε τι που δημιουργείται, αν δεν έχει γερές βάσεις, όσο όμορφο κι αν είναι, θα καταρρεύσει με πάταγο, είτε είναι σχέση είτε καριέρα.

7. Θα σου διδάξει πόσο σημαντικό είναι να είσαι αξιόπιστος, να μην αλλάζεις γνώμη ανάλογα με τη φορά του ανέμου, ώστε να μπορεί κάποιος να βασιστεί πάνω σου.

Διάβασε επίσης: Είσαι γυναίκα Ταύρος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

8. Θα μάθεις να παραμένεις προσγειωμένος και να μην πετάς στα σύννεφα, ούτε να βιάζεσαι να πανηγυρίσεις, αν πρώτα δεν επιβεβαιώσεις το οτιδήποτε!

9. Θα δώσεις περισσότερη σημασία στις υλικές αξίες, κυρίως τα χρήματα και τον κόπο που καταβάλλεις για να τα βγάλεις, γι’ αυτό δεν πρέπει να τα σπαταλάς σε χαζομάρες αλλά σε οτιδήποτε αξίζει, θα μείνει ή θα κάνει τη ζωή σου ευκολότερη.

10. Εφ’ όσον κάνεις την τελική επιλογή σου, οφείλεις να την υποστηρίξεις μέχρι τέλους και να είσαι έτοιμος να πληρώσεις τις συνέπειες , ακόμα κι αν όλοι σου λένε ότι κάνεις λάθος!

Διάβασε επίσης: 6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Ταύρο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved