Είσαι Ταύρος; Διάβασε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για τη διατροφή σου!

Μουρουνέλαιο με προσθήκη βιταμίνης D είναι ισχυρός σύμμαχος για κάθε Ταύρο

Είσαι Ταύρος; Διάβασε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για τη διατροφή σου!

Αγαπημένε μου Ταύρε, τα άστρα για εσένα προβλέπουν αλλαγές και όχι τυχαίες, αλλά θεμελιώδεις και καθοριστικές.

Προσπαθείς να βιώσεις τη ζωή σου με άλλο τρόπο, το θέμα είναι αυτή σου την τάση, από ασυνείδητη, να την κάνεις συνειδητή. Έτσι, θα υλοποιήσεις, όπως πάντα, αυτήν τη μεγαλειώδη ιδέα που έχεις για την νέα σου ζωή, με τον τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις, μεθοδικά, με αρχή, μέση και τέλος.

Καθίσταται σαφές, λοιπόν, πως είναι η καταλληλότερη εποχή να αλλάξεις και εξωτερικά μα και εσωτερικά, χάνοντας περιττά κιλά και δίνοντας στον οργανισμό σου τα θρεπτικά συστατικά που του λείπουν, θα νιώσεις να αναγεννιέσαι από τη στάχτη σου.

Πρώτα από όλα πρέπει να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να εστιάσεις σε μια διαφορετική οπτική γωνία όσο αφορά στην υγεία και τη διατροφή σου και να δεις το θέμα ολιστικά, επικεντρώνοντας στην κάλυψη των ελλείψεων σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Αυτές οι ελλείψεις είναι που κατά τεκμήριο δημιουργούν προβλήματα στην υγεία.

*Θέλεις να δεις πώς θα πάει όλη η χρονιά σου; Διάβασε τις Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιό σου

Ένα πιθανό πρόβλημα στο ευαίσθητο σημείο σου, το γαστρεντερικό σου σύστημα, ενδεχομένως να σε έχει αφήσει άδειο από τα παραπάνω, με αποτέλεσμα το σώμα σου να μην μπορεί να ανταποκριθεί στο βαρύ πρόγραμμα και στην καλπάζουσα φαντασία και επιθυμία σου για νέα πράγματα!

Σίγουρα είναι καλό να συμβουλευτείς ένα διατροφολόγο ώστε να ανοίξεις το εύρος των τροφών που καταναλώνεις και να μαθητεύσεις μαζί του για το πώς να διάγεις τον βίο σου διατροφικά ορθά. Ε, δεν μπορείς πια να τα ξέρεις και όλα! Ένα μουρουνέλαιο με προσθήκη βιταμίνης D σίγουρα θα είναι ένας ισχυρός σύμμαχος για σένα, τόσο για το σώμα όσο και για το μυαλό σου.

*Θέλεις να πίνεις τα αγαπημένα σου ροφήματα σε μια μοναδική κούπα; Επισκέψου το AstroShop του astrology.gr και απόκτησε την δική σου!

Μιας που τα αλλάζουμε όλα, θα σου μιλήσω για την άσκηση, που ως ζώδιο του καναπέ ή του γραφείου και του καλού φαγητού, ούτε έξω από το γυμναστήριο δεν είχες σκεφτεί να περάσεις μέχρι τώρα. Η γυμναστική, λοιπόν, είναι φίλη μας καλέ μου Ταύρε! Θα σου πάρει μακριά το άγχος, θα υποχωρήσει και η νεύρωση στομάχου. Θα διορθώσει την ορθοσωμία σου, θα μειώσει πόνους και ζαλάδες από το αυχενικό. Θα ενεργοποιήσει το αερόβιο σύστημά σου, θα σου δώσει και μεγαλύτερη αντοχή! Επίλεξε κάτι ανάμεσα σε Pilates και μέτρια κυκλική προπόνηση και θα με θυμηθείς! Κάπνισμα και αλκοόλ παρακαλώ να μειωθούν σε μεγάλο βαθμό.

Γενικά, είσαι πολύ ωραίος τύπος και έχεις πολλά να δώσεις στην ανθρωπότητα με τις ιδέες και τη δυναμική σου! Σταμάτησε όμως να είσαι γκρινιάρης και αυτοκαταστροφικός, αγάπησε τον εαυτό σου, πάρε μερίδιο από την πίτα της ευτυχίας- στην τελική εσύ επινόησες τη συνταγή- άφησε τις ενοχές να φύγουν σαν χειμωνιάτικα πουλιά , δώσε στο σώμα σου τη δυναμική που του αρμόζει και απόλαυσε τη ζωή!

Γεωργία Χατζηιωάννου Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Personal Trainer

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved