Είσαι Ιχθύς; Διάβασε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για τη διατροφή σου!

Κάνετε ποιοτικές επιλογές στον σύντροφο αλλά και στη διατροφή σας

Είσαι Ιχθύς; Διάβασε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για τη διατροφή σου!

Ιχθύες, σαν το ψάρι έξω από το νερό θα νιώθετε για ένα σημαντικό διάστημα αυτή τη χρόνια, μιας και η συναισθηματική ωριμότητα σας χτυπά με χέρια και με πόδια την πόρτα. Θέλετε - δε θέλετε, θα της ανοίξετε και πολλά πράγματα μέσα σας θα ανατραπούν θετικά! Το κακό σε αυτήν την υπόθεση είναι πως αυτό θα γίνει μέσω μιας νέας ευθύνης που θα πέσει στους ώμους σας.

Από την άλλη μεριά, τα άστρα φέτος ευνοούν το να σταματήσετε την έμφυτη τάση σας να βάζετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα, επομένως είναι στο χέρι σας να τα καταφέρετε, με τον αγαπάτε και να τον φροντίζετε παραπάνω.

Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα μέχρι τον Οκτώβριο, όπου και θα δείτε τους κόπους σας να αποδίδουν καρπούς, γι' αυτό να ξεκουράζεστε όσο γίνεται περισσότερο. Βρείτε οπωσδήποτε χρόνο για να γυμνάζεστε τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Με αυτόν τον τρόπο θα ενεργοποιήσετε το λεμφικό σας σύστημα, που είναι η αχίλλειος πτέρνα σας, έτσι ώστε το ανοσοποιητικό σας να είναι σε θέση να αντικρούσει και τους ιούς αλλά και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οι πολλές ευθύνες και το άγχος.

*Θέλεις να δεις πώς θα πάει όλη η χρονιά σου; Διάβασε τις Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιό σου

Φυσικά, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή και στη διατροφή σας. Αν έχετε πολλά κιλά, θα πρέπει να τα χάσετε με τη βοήθεια κάποιου διατροφολόγου, ώστε να μην μείνετε ακάλυπτοι από ενέργεια, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Τα φρούτα και τα λαχανικά με έντονο χρώμα θα σας χαρίσουν τα απαραίτητα αντιοξειδωτικά, αλλά στη δική σας περίπτωση ο χυμός αλόης είναι η ασπίδα που θα τονώσει ακόμη περισσότερο το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

*Θέλεις να πίνεις τα αγαπημένα σου ροφήματα σε μια μοναδική κούπα; Επισκέψου το AstroShop του astrology.gr και απόκτησε την δική σου!

Είναι γνωστό πως εσείς, οι Ιχθύες, δεν είστε της ποσότητας αλλά της ποιότητας. Δύσκολα θα σας δει κανείς με ένα ξέχειλο πιάτο, το τσιμπολόγημα όμως παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας και εκεί είναι που πρέπει να φανείτε συγκρατημένοι. Ένας άλλος τομέας όπου θα πρέπει να σας βάλει χαλινάρι ο διατροφολόγος σας -αν όχι ο άλλος σας εαυτός- είναι το αλκοόλ, που σας γεμίζει με περιττές θερμίδες και τοξίνες. Και όταν μιλάμε για Ιχθύ και αλκοόλ δεν μιλάμε για αμελητέες ποσότητες. Όπως και να είναι, ο χυμός ρόδι αλλά και ο ζεόλιθος Θράκης καλό είναι να γίνουν απαραίτητοι για την αποτοξίνωση του οργανισμού σας.

Και στον ερωτικό τομέα καλώς βαίνουν τα πράγματα, αν και λίγο-πολύ τον χορό θα τον σύρετε εσείς. Όπως θα σας συμβούλευα να κάνετε ποιοτική επιλογή του συντρόφου σας, έτσι σας συμβουλεύω να κάνετε και με τις εξόδους για φαγητό! Διαλέξτε εστιατόρια που εμπιστεύεστε τις πρώτες ύλες τους και το ελαφρύ μαγείρεμά τους.

Γεωργία Χατζηιωάννου Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Personal Trainer

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved