10 λόγοι που ένας Υδροχόος θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει θέση στη ζωή σου

Χρειάζεσαι έναν Υδροχόο γιατί...

10 λόγοι που ένας Υδροχόος θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει θέση στη ζωή σου

Ο Υδροχόος ♒ είναι ένα άτομο φιλελεύθερο κι οι παρακάτω 10 λόγοι θα σου αποδείξουν γιατί πρέπει να έχει οπωσδήποτε μια θέση στη ζωή σου, είτε ως φίλος είτε ως σύντροφος.


1. Θα σε προτρέψει να είσαι ο αληθινός εαυτός σου και να καμαρώνεις κι όχι αυτό που θέλει η κοινωνία ή η οικογένειά σου.

2. Μαζί του θα κατανοήσεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ούτε διαρκεί για πάντα γι’ αυτό πρέπει να σκέφτεσαι το μέλλον κι όχι το τώρα.

3. Θα σε πείσει ότι οι αλλαγές και οι ανατροπές είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Θυμήσου ότι στο καρδιογράφημα η ευθεία είναι και το τέλος...

4. Θα σε μάθει να αφήνεις τους συναισθηματισμούς απέξω και να βλέπεις τα πράγματα από απόσταση για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα.

5. Θα νιώσεις πόσο ιερή είναι η φιλία κι η δεμένη παρέα και θα καταλάβεις ότι τους φίλους τους επιλέγουμε, ενώ το σόι μας όχι.

6. Θα σε κάνει να αποβάλλεις ενοχές κι ανασφάλειες και να μη μετανιώνεις για ό,τι κάνεις εφ’ όσον είναι συνειδητό και στοχεύει στην εξέλιξη και στην ανεξαρτησία σου.

7. Θα μάθεις να νοιάζεσαι και για τους γύρω σου και όχι μόνο το συμφέρον σου γιατί αν πιάσει φωτιά το σπίτι του γείτονα και δεν τον βοηθήσεις να τη σταματήσει, σύντομα θα λαμπαδιάσει και το δικό σου.

8. Θα σε πείσει ότι ύψιστο αγαθό είναι η ελευθερία και η αυτονομία σου που δεν αγοράζονται και δεν πρέπει να θυσιάζονται στο βωμό των χρημάτων, των κοινωνικών θέσεων ή των ερωτικών σχέσεων.

9. Δεν θα τον πειράξει, αν αλλάξεις άποψη, αφού θεωρεί στοιχείο των έξυπνων ανθρώπων να μην είναι απόλυτοι και να μην κολλούν σε ξεπερασμένες αντιλήψεις, αρκεί να βασίζεται σε συγκεκριμένα επιχειρήματα και να μην είναι από επίδραση τρίτων.

10. Θα συνειδητοποιήσεις ότι η εξωτερική ομορφιά παρέρχεται αλλά η ομορφιά του μυαλού είναι αξεπέραστη και αυτήν πρέπει να φροντίζεις περισσότερο.

Σχετικά άρθρα:

10 πράγματα που δηλώνουν ότι είσαι γνήσιος Υδροχόος

Υδροχόος: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Πώς θα ρίξετε έναν Υδροχόο

Με ποια ζώδια ταιριάζουν οι Υδροχόοι;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved