Είσαι Υδροχόος; Διάβασε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για τη διατροφή σου!

Τα κιλά χάνονται πρώτα από μέσα…

Είσαι Υδροχόος; Διάβασε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για τη διατροφή σου!

Υδροχόοι τα νέα για σας είναι θετικά! Το 2017 είναι χρονιά πνευματικής αναθεώρησης και αυτό σημάνει πως θα αλλάξει το...μέσα σας, ο εσωτερικός σας κόσμος! Κάτι τέτοιο θα σας κάνει να δείτε πιο καθαρά ποιοι είστε, τι θέλετε και να θέσετε πιο ρεαλιστικούς στόχους. Είναι μια περίοδος τόσο εσωτερικής αναθεώρησης, όσο και αλλαγών που έχουν να κάνουν με την εξωτερική σας εμφάνιση και φυσικά την υγεία σας. Η καινούρια χρονιά θα σας βοηθήσει να δείτε όλα τα μειονεκτήματά σας και αυτή η συνειδητοποίηση θα σας φέρει σε θέση να τα αντιμετωπίσετε.
Είστε έτοιμοι για αλλαγή και αναθεώρηση της εμφάνισης σας. Όσοι από εσάς λοιπόν έχετε παραπάνω κιλά μπορείτε να το αναγνωρίσετε και να δουλέψετε πάνω σε αυτό. Ο εγωισμός έχει υποχωρήσει αρκετά, επομένως οι συμβουλές ενός διατροφολόγου, που σίγουρα ξέρει καλυτέρα, θα εισακουστούν και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στην επίτευξη της απώλειας περιττού βάρους, πράγμα που θα σας δώσει δύναμη να συνεχίσετε.
Προσπαθώντας να τακτοποιήσετε τον εσωτερικό σας κόσμου, καλό είναι να γίνετε πιο τακτικοί στις ώρες του φαγητού αλλά και του ύπνου σας. Καλό είναι να εντάξετε πολλά νέα τρόφιμα στο καθημερινό σας διατροφολόγιο με αποτέλεσμα μια διατροφή με μεγαλύτερη ποικιλία και να διορθώσετε περιπτώσεις έλλειψης βιταμινών.Ξεκινήστε πηγαίνοντας στη λαϊκή αγορά της γειτονιάς ή σε ένα κατάστημα με βιολογικά προϊόντα και αγοράστε τρόφιμα εποχής. Αν αυτό δεν είναι αρκετό και αισθάνεστε κόπωση καλό είναι να χρησιμοποιήσετε μια προβιταμίνη ή ιπποφαές ως συμπλήρωμα, τουλάχιστον για ένα διάστημα στην αρχή.
Το γεγονός πως αυτή τη χρονιά θα γίνετε πιο ανοιχτοί και πιο δεκτικοί, θα σας λύσει πολλά και από το ψυχολογικά σας προβλήματα, πράγμα που σίγουρα θα μειώσει το άγχος με αποτέλεσμα να μειωθούν ούτως ή άλλως καρδιακά προβλήματα καθώς και αρτηριακής πίεσης, που ταλαιπωρούν συχνά πυκνά, άτομα του ζωδίου σας. Αν παρόλα αυτά το άγχος παραμένει και επιμένει, αφαιρέστε τον καφέ από τη διατροφή σας και αντικαταστήστε με πράσινο τσάι. θα πρέπει να επισημανθεί και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το γεγονός ότι πολύ ευεργετική για την καρδιά σας γενικότερα είναι η κατανάλωση σκόρδου στα φαγητά ή η χρήση άοσμου σκόρδου σε κάψουλες.
Τώρα που τα πάντα αλλάζουν στην ζωή σας, καλό είναι να βάλετε και την άσκηση στην καθημερινότητά σας, διαλέξτε τι σας ταιριάζει ανάμεσα σε κολυμβητήριο, yoga ή σουηδική γυμναστική και δώστε προσοχή στους αστραγάλους σας, ενώ για να αποφύγετε κράμπες βάλτε στη διατροφή σας τροφές με κάλιο, όπως οι μπανάνες, τα αποξηραμένα βερίκοκα και ο σολομός. Προστατεύεστε τις αρθρώσεις σας με συμπλήρωμα με φυτικής γλυκοζαμίνης ή υαλουρονικού οξέος.

Με τρία απλά βήματα (διατροφή, προγραμματισμός και άσκηση) θα κερδίσετε πολύ περισσότερα από όσα μπορούσατε να περίμενε από τη νέα χρόνια. Αγαπάτε τον εαυτό σας και αυτό είναι γνωστό, δεν μένει παρά να το αποδείξετε με ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Γίνετε αυτό που ονειρεύεστε τα βράδια, μπορείτε!

Γεωργία Χατζηιωάννου Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Personal Trainer

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved